81624
-
Rudee #6608 Még jó hogy Korea is a remek játékával jutott tovább a spanyolok ellen anno a VBn. -
#6607 ez tény, az összes dilettáns spanyol edzőt sikerült behúzni szövetségi kapitánynak. -
#6606 Házigazda: Rudee
mondjuk megtehetitek... -
#6605 válogatottat hiába hozzátok fel, spanyolok mindig kizúgnak az elején :D
más
már a többi real fannal vitáztok. azért vegyétek már észre magatokat -
Rudee #6604 Ramos tapasztalatlan? Ne viccelj. 19 évesen nem mindenki lehet válogatott.
Guti elégedetlen? Nem nyilatkozta volna, hogy a játékával akar bekerülni a csapatba, nem pedig a panaszkodásával.
Helguera nem tartozik a jó védők közé védő? A válogatottságot sorsjegyen nyerte?
A régi Salgado nagyon jó volt, kár hogy Cicinho téli leigazolásának hírére a szar játékával reagált.
Zidane lehet öreg, de attól még a fiataloknak van mit tanulni tőle. -
#6603 Ramos tényleg tapasztalatlan, hiszen a válogatott középhátvéd posztját mindig tapasztalatlan játékosokkal töltik fel. Salgado egy jó jobb hátvéd, aki már egy ideje nem azt nyújtja amit kellene, másrészt nem is illik a taktikába, mert a támadásokat nem tudja hatékonyan segíteni, mert nem tud beívelni. Luxemburgo biztos nem véletlen nyerte magát hülyére a brazil bajnokságban. miután Figo elment, Zidane és Roberto Carlos maradt egyedül 30 fölött. attól hogy valaki 30dik életévét betölti, nem felejt el automatikusan focizni. -
#6602 a kispadról meg ne is beszéljünk. -
Rudee #6601 Elég érdekes Woodgate interjú -
#6600 peace gyerekek! ez a madrid szétesett. öregek (Zizu már nem a régi) + elégedetlenek (Guti és társai) + formán kívüliek (Raul és társai) + tapasztalatlanok (Ramos) + akik sosem voltak Real szintűek (Salgado, meg a védőként játszó Helguera) + akik még nem illeszkedtek be (Baptista) + egy szar szakmai stáb. a morál sem az igazi. még is értem hogy így szerepelnek, szegény Robinho + Casillas... -
Rudee #6599 Ja és tavasszal a liga legjobb csapata voltunk, arról se Luxe tehetett hogy az elődjeivel elszórtunk egy csomó pontot. Előtte meg Perez váltogatta fél évenként a szakmai vezetőket. -
Rudee #6598 De az edző nem tehet arról, hogy a formán kívüli játékoskat kell beállítani, ha a hiányzók miatt ennyire korlátolt lehetőségei vannak. Guti is sokkal jobb lenne, ha 1-2 meccset kihagyhatna és kicsit összeszedhetné magát. -
#6597 nem. a játékosokkal semmi bajom de ha ilyet találsz a soraim között kérlek idézd és bocsánatot is kérek. én az edzőket hibáztatom a csapat élén. ez sem jó, előző is szar volt...sőt már egy ideje csak szar edzőjük van -
#6596 nesztek , itt egy békítő kép:
-
Rudee #6595 Ha annyira nagy kedvenced, akkor láthatnád hogy többek közt Pavón, Salgado és Guti kb 3 hónapja nem jáccott jól, mégis csodát vársz tőlük. -
Kanál #6594 namá legalább egymást ne marjuk srácok... -
#6593 Amint látom te is... -
Rudee #6592 Ahoz képest eléggé nagy hülyeségeket írsz. -
#6591 kibaszottul nem bírom az ilyen vért köpő fanatikusokat akik nem látnak az orruk elé és mindenben az ellenségeskedést látják. te pl azt nem veszed észre HOGY A REAL A KEDVENC CSAPATOM!!!!!! -
Rudee #6590 Sok jó játékos van, de nincs minden posztra kettő. -
#6589 ennek nem kéne számítania sokat...vagy akkor nem a világ legjobbjai vannak itt ? :\ -
Rudee #6588 Ha ennyire egyetértetek, akkor a többiekkel nyissatok egy anti Real Madrid topikot, ott megbeszélhettek mindent. -
Rudee #6587 Max neked.
Amúgy ez a vereség most meghatározta hogy idén már egy meccset se nyerünk és esélyünk sincs sehol? Tavaly ettől a Lyontól volt elájulva fél Európa, idén egyből megváltozott mindenki véleménye. -
#6586 egy ilyen vereség szerintem kudarc -
#6585 teljesen egyet értek, a látványos játék ugyan megvan néha, és a győzelem is, amennyiben gyengusz az ellenfél, amennyiben egy igazi csapattal kerülnek szembe, akkor is megy a parádézás, de a vereség ettől függetlenül borítékolható. -
Rudee #6584 1 vereség nem kudarc, anno a Del Bosque vezette csapat se veretlenül nyerte meg a BLt. -
Rudee #6583 Persze, az eltiltásoknak és sérüléseknek köszönhetően minden meccsen olyan kezdő van, ami még soha nem jáccott együtt. -
#6582 nem is őt okoltam az utóbbi évek kudarcaiért, de a kudarcsorozat folytatódik és ezért már ő a felelős -
Rudee #6581 Elmúlt években szerinted csak Ő ült a padon? -
#6580 ennek a csapatnak, egy Zidane vagy egy Ronaldo nélkül is bármikor nyernie kellene... -
#6579 én nem csak a tegnapi meccsre gondoltam, hanem a real utóbbi évek bajnokok ligájában való teljesítményére.
ettől függetlenül szerintem nem jó edző, legalábbis a real esetében -
Rudee #6578 Zidane sérülése a remek orvosi munkának köszönhetően rendbe jött, a holnapi edzésen már együtt készülhet a többiekkel. -
Rudee #6577 Luxe jó edző, arról nem tehet, hogy erre a meccsre olyan szűk kerettel kellett készülni, amilyennel még nem volt dolga. -
#6576 azon nevettem még, amikor hajdúbistván azt találta mondani, hogy megdöbbentő a real veresége. szerintem csöppet sem az, hiszen az utóbbi évek bl meccsein nem először esik pofára a sztárgárda és nem is utoljára. -
Monoton #6575 Igaz,Igaz OSztom a véleményt!!! -
#6574 szerintem egy jó edző kellene az élre, ez a brazil különítmény egyszerűen nevetséges, alulmúlja a korábbi edzői stábokat. -
Monoton #6573 :D -
#6572 elmondtam már hol a helyed. na tégy szépen úgy és takarodj innen. köszike. ;) -
#6571 :D -
#6570 Pezzarossit,Krancjart,Adut,Vanden Borret.... -
#6569 Mokoénát meg Guarint kihagytad...