81624
-
_Vegeta_ #6488 De az is ki miatt volt. Naugye. :]
robotnyk: Ez a pontozasod szentem nagyon nem fedi a valosagot. Casillas kivalo volt mint mindig, az h a vedelem nem talalt magara nem az o hibaja. Ramos es García jok voltak, de lesznek jobbak is. Robinhonak passzolnia is meg kellene tanulni a gyorsasag es a cselezes nem eleg. Rault lehet sajnalni lehet szidni, de neki mar sose fog menni a jatek(ugy mint regen). Ronaldo tobbet erne.
A tobbiek nemnagyon talaltak magukat ez reszben szentem a luxa hibaja reszben viszont ezekben a jatekosokban nem ég a vágy h nagyot alkossanak. (Mivel mar tettek tucatszor.)
En nem pontozok mert teljesen mas pontokat adnek a jatekosoknak mint te es magyarazkodni meg nemfogok. -
Rudee #6487 Nem hiszem, hogy nem tudná. Beckham pl össze-vissza szaladgált a 2 oldalvonal között, jobb lenne ha felfogná mi a dolga a pályán. Reklámforgatáson bezzeg tudja mikor kell vigyorogni.
Szerintem Zidane nagyon hiányzik. Ha pályán van akkor fel tudja rázni a többieket, akár jól jáccik akár nem. -
#6486 össze kell állnia egy csapatnak, ehhez Luxának ki kellene már találnia, hogy kit hol akar játszatni -
#6485 Zidane felépül a középályával se lesz gond, mert legalább ő jól irányít! -
Rudee #6484 Bonano ellenünk mindig hibázik 1-2 lövésnél, Ramos bemutatásánál épp egy régi núkámpbeli győzelmet mutattak, amikor ő "védett" a másik csapatban. -
#6483 Ronaldo már akkor lessz úgyhogy már gólt is fogunk lőni!!! -
#6482 hol nyitogatjuk a pezsgőket? egy olyan hszt kérek, ahol elégedettség érződik. -
#6481 jólvan én zártam mára a mondandómat lehet a pezsgőket nyitogatni. szerintem a csatársoron és a kapusposzton kívül elég problémás lesz ez az évetek is... -
#6480 espanyol idegenben nehéz lesz ha nem áll össze a csapat, a bilbao meg hazai pályán sem egyszerű. bonano meg lesz szíves kevésbé felszívni magát. olympiakost muszáj verni, meg a mallorcát is -
#6479 azt hiszem elég korrekt kritikát fogalmaztam meg a csapatommal szemben, de az ilyen perifériás beszólogatásokat nem fogadom el. -
#6478 hát ezeken a meccseken tényleg kötelező lesz nyreni -
#6477 jó hát akkor dugjátok a homokba a fejetek, nincsigazam... -
Rudee #6476 Espanyol-R. Madrid
R. Madrid-Bilbao
Alaves-R. Madrid
R. Madrid-Olympiakos
R. Madrid-Mallorca -
#6475 sry de igaz. a nevek még mindig jól hangzanak, de már alig tudják azt a produkciót hozni ami elvárható lenne. ez főleg Beckham-re és Raúlra igaz, de Salgado és a többiek is a nevük meg a múltjuk miatt vannak még ott.. Robinho viszont nagyon nagy spíler lesz!!! -
#6474 Mert ez egy Real Fan Club és nem szereti senki ha fikázzák őket!!!
-
Rudee #6473 Nem gondolom, bizony. Te is csak a negatívumokat veszed észre, ha van egy szép megmozdulás akkor az máris elfelejtődik. -
#6472 hagyjuk már ezt a kirakat csapat dumát, ez a leglejártabb antimadridista szöveg. -
#6471 nem tudom miért nem szabad megosztani a véleményemet attól hogy nem a Real-nak szurkolok... nemgondolod hogy kicsit nem vagy fair? -
#6470 Ja és ne várjátok azt hogy a Lyont dicsérjem.
-
#6469 ez a Lyon ma akárkit lefocizott volna szerintem. Juninho pedig még mindig fantasztikus! -
#6468 milyen meccsek következnek? -
Rudee #6467 Ebből az évből elég sok van még, 1 vereség után is nyertünk már sok kupát. -
Rudee #6466 Ha nem követed az eseményeket és nem szereted a csapatot, akkor mindenkinek jobb lenne ha abszolút nem is foglalkoznál velük. -
#6465 Jó csak egy kicsit ideges vagyok!
Nem erre számítottam ebben az évben. -
Rudee #6464 Hízelgőnek nem nevezném, lehetett volna fordítva is, ha Raúl az elején kicsit hamarabb reagál. -
#6463 nem vagyok Real-fan és nem követem az eseményeket sem ami a Reallal kapcsolatos, egyedül Robinhot meg Zidane-t sajnálom hogy ebben a kirakatcsapatban kell játszania...(még esetleg Baptistát) -
#6462 tudom de ne beszélj hülyeségeket hogy a Lyon szar... 3-0 még hízelgő eredmény volt... még csak azt sem mondhatod hogy csúnyán játszottak mint anno a Cuper-es focicsaló Inter, tették vették a labdát, ezek a néger spílerek Franciaországban meg évek óta kurvajók! Fizikai felépítés, gyorsaság, technika,.. nagyon ott vannak!! (Wiltord, Malouda, Govou, Diarra, anno Essien stb...) -
#6461 Owent hiba volt elküldeni. -
Rudee #6460 Guti nyáron megkapta a lehetőséget, hogy elmenjen, Ő mégis maradt. Akkor miről is beszélsz? -
#6459 Engem ez nem nyugatat meg! -
#6458 ha nem is 2, inkább csak 3 nálam is, nemtom miért 5-t írtam -
Rudee #6457 Ellenfeleket nézve most jön 5 győzelem. -
#6456 szerencsétlen Guti is évek óta az aktuális edzők seggét nyalja hogy csapatba kerüljön, erre 3-0 után beküldik hogy alkossál. már rég elmentem volna Madridból... -
Rudee #6455 Salgado nálam 2, Baptista 4, Raúl meg 3 :) -
#6454 Casillas - 5 - a 11es védés szép bravúr. tudom hogy inkább vonal kapus, nem is túl magas, de Carew fejeséhez hasonlókat fogott már meg azért
Roberto Carlos - 4 - tanulni kell Baptistát és Robinhot, és talán meggondoltabban feljönni a támadásokkal
Helguera - 4 - lesz jobb is
Sergio Ramos - 6 - bíztató játék. biztos pont lehet
Salgado - 5 - össze-vissza kószált elöl. 0-3nál küzdve ez dícséretes, 0-0nál felelőtlenség
Gravesen - 5 - azt kéne csinálnia, amihez ért, nem a 16os környékén bóklásznia
Pablo Garcia - 4 - szoknia kell még
Beckham - 3 - rengeteg labdát ad el, bár Salgado felé szépek voltak a keresztlabdái, csak értelmük nem sok volt
Baptista - 3 - majd ha lesz egy játékrendszer, és tudja hogy mit kell játszania, talán jobban megy majd neki
Raul - 4 - rengeteg pech, amikor eljutott hozzá a labda, de egymaga semmit sem tud kezdeni vele
Robinho - 7 - megérdemli a mezt, amit visel.
+
Guti - 3 - most csereként sem ment. -
#6453 ehh... szakértelem. a focit gólra és pontra játszák. 3-0 szerintem elég tiszta eredmény, ezen nincs mit megvitatni. jaés az örök szabály: a győzelmet nem kell megmagyarázni! -
Rudee #6452 100%osan lenne az 6 is. Robinhot még a többiek támogatása nélkül se tudták tartani, mi lesz ha sorra kapja a jó labdákat. -
#6451 hát az idei mérleg: 3 meccs 2 vereség -
Kanál #6450 2-0, ha mindenki játszik és 100%os állapotban van a csapat -
#6449 Nem én kezdtem beszólogatni!Nem azt mondtam hogy a real jól jatszott hanem utálom azt a foci stílust amit a lyont játszott!!!