81624
  • Jagi
    Mér' a Madrid az szent? Minden csak nem királyi. :DDDD
    aki gólt rug nekünk vegyük meg. pfff "Dinho" sosem lesz Real jatékos...
    Etoo meg... hihihi :DD
  • Rudee
    Banner alatti tabellákat kibővítettem a BL csoporttal.
  • Rudee
    Nem feltétlen lefizette, elég az is ha legközelebb rá voksol. Laportáról eddig is köztudott volt, hogy nem a törvényes megoldások híve.
  • Csesza
    és ez egyből azt jelenti nálad hogy "lefizette", jó megértem mivel margit drukker vagy - és a barca minden csak nem becsületes
  • Rudee
    A spanyol játékvezetői bizottság és a szövetség elnökét. Egyik spanyol lapban fotók is megjelentek, nem is tagadta, csak újra elkezdett hazudni. A másik 2 érintett persze nem kívánta kommentálni az esetet.
    Ha a Mallorca kiállítása jogos volt, akkor Puyolnak vagy Marqueznek is simán lehetett volna adni 2 sárgát.
  • Csesza
    *kiállítás
  • Csesza
    mér, még kit vendégelt meg, ha már ilyen okos vagy biztos tagadhatatlan információid vannak e téren?!

az egyik kiállírtás a meccsen jogos volt a másik meg nembiztos de...
  • Rudee
    Raúl y Pablo García: “Aprenderemos de los errores”

Raúl és Pablo García szerint tanulni fogunk a hibákból, úgy legyen.
  • Rudee
    Laporta biztos Johanssont is megvendégelte a hétvégén, 2-3 brémai piroslap után nem lesz gond.
  • Csesza
    de, de nem is mondtam hogy ez sima lesz - sztem X lesz, mert a Werder jó formában van mostanság a Barca meg nemnaon
  • Rudee
    Alaves elleni is sima mecsnek indult, nem?
  • Csesza
    :DDDDDDDDDDDDDD szted
  • Csesza
    hajrá... tied a pálya...
  • Monoton
    Semmi sem véletlen az életben, hiphop kitépem a léped.. VÉLETLEN!!!
  • Rudee
    Remélem a brémaiak összeszedik magukat és végre elhallgattok 1-2 hétre.
  • Csesza
    GRat a vereséghez
  • Monoton
    Az igaz.
  • Rudee
    Ha bal oldalon jáccik, akkor is átkeveredhet olyan helyzetbe, mint amit most is kihagyott. Egy Raúlnak az ilyeneket be kell lőni.
  • Monoton
    Komolyan, nekem a jelenlegi edző egyáltalán nem tetszik.

Szerintem valami második brazil válogatottat akar kialakítani.
    Hogy rakhat egy csak bal lábas támadót jobb oldali csatárnak!
    Inkább Robinhot kellett volna jobbra tenni, aki elmondta hogy még javítani kellene a bal lábas technikáján!!!
  • robotnyk
    játszott ott mindenki mindent össze-vissza, de olyasmit akart játszani tényleg.
  • DJ Bee18
    na tegnap összejött minden, amitől egy edző retteg: két kulcsjátékos hiánya, kis balszerencsék, fásultnak tűnő csapat, és egy nagyon jól játszó csapat otthonában kellett játszani. 3-0-nál már eldőlt, a Lyon nagyon össze volt állva hátul, jól védekeztek. Robinho hiába cselezett ki két védőt, utána nem volt kinek adni, az egész védősort nem lehet kicselezni. Csak az idegesít, hogy még mindig nem tudtuk meg, mekkora erő van a csapatban.
  • Monoton
    Reggelt mindenkinek!

Kérdem én, a szemem húz jobbra vagy Raúl tényleg a jobb oldali csatárt játszott?
  • robotnyk
    egyébként ha jól fordítom a marca címlapját, ők is Luxa új fajta taktikájában látják a hibát. mondjuk én inkább annak hiányában, de a lényeg ugyanaz. mindenestre tényleg tele vagyunk új emberekkel, a hátvédsorba egy kezdőt vettünk, előre meg alaphangon 2-t, szóval adni kell időt a csapatnak, mert végre nem 30 éves motiválatlan játékosokat vettünk a kezdőbe. DE! tegnap kétségbeejtően fogalmuk nem volt a játékosoknak hogy mit is kellene játszaniuk. ha Robinho és Ramos mondjuk egy időben érkezik Baptistával, sokkal előrébb lennénk
  • robotnyk
    nem vagyok kiváncsi a kárörvendő fröcsögésekre, meg az olyan alaptalan kommentekre, ami arról árulkodik, hogy a sporthírekről is a Blikkből tájékozódik valaki. [nemte]
  • robotnyk
    Robinho tud passzolni. többek között egy olyan passzt adott Raulnak amit be kellett volna lőni. felesleges is passzolni addig egyébként, amíg a támadások abból állnak hogy feljön a kapu 30 méteres közelébe a két hátvéden kívül mindenki, majd oda állnak a védőjük mellé, és várnak.
  • ÁjjLe BoBBi
    aztakur....hát ez szánalmas. télleg nem tudom hogy sírjak vagy örjöngjek.
    a világ legjobb játékosai, és így megalázzák őket. hihetetlen. á ilyen nincs :\
  • Rudee
    Ezt akarjátok olvasni, egyszer legyen jó napotok. Azért remélem május 17. fekete nap lesz az életetekben és megnyerjük a 10. BL/BEK serleget.
  • franco
    miért spilázod túl?
  • Rudee
    Képek:

Beckham
    Raúl
    Beckham vs Tiago
    S. Ramos, Casillas és Guti
    Cris vs Raúl
    Beckham vs Reveillere
    Baptista vs Juninho
    Tiago vs Helguera
    Diarra vs Robinho
    Robinho, Diarra és Cris
    Berthod vs Beckham
    Reveillere vs RC
    Malouda vs Salgado
    Az első gól
    Malouda jobb oldala és Beckham
    Beckham átrepül Cacapa fölött
  • Rudee
    100 kapusból 1 tudott volna úgy belekapni, hogy ne befelé menjen a labda. De tudjuk, Casillas ettől függetlenül szar, bunda volt a sportújságírók tavalyi szavazásán elért első helye is. Bezzeg mikor 2 éve Buffont választották meg, akkor a lehető legjobb döntést hozták.
  • zaki
    egyetértek. ha Buffon a kapusunk, ő sem fogta volna meg ezeket
  • Rudee
    Nem vakított el, Casillas nem tehetett semmit a szabadoknál.
  • Nuno Gomes
    Azért nekünk se lesz könnyű a meccsünk, de majd holnap meglátjuk mi lesz...
  • franco
    miért nem lehet azt mondani hogy " jóvanna gyerekek egy pillanatra elvakított a klubimádat "

baromira megértenénk és mennyivel szimpatikusabb lenne....
  • Rudee
    Mivel a jósnő tanfolyamra nem vettek fel, ezért nem láttam a kis üveggömbbe, hogy valaki beleér a labdába, vagy csak egyszerűen takarja a kilátást Casillas elől. A legutóbbi, Bernabeu-beli El Classisoról ismerős lehet az eset
  • zaki
    :DDD
  • franco
    ezt még sokan sokszor fogják emlegetni :P
  • Nuno Gomes
    by RUDEE:
    tegnap 17:22 | Privát | Válasz | #6353

5 percenként lőhet szabadot, amíg Casillas áll a kapuba.

....

• franco
    látom mást is kikezdtetek alaptalanul. asszem nem bennem van a hiba

más

amit eddig láttam a megújult Madridtól elég bíztató. a mai meccsen is voltak apró jelei annak hogy mi rejlik a csapatban.
    azt mondom idén a madrid lesz a bajnok spanyolországban, de a bl-ben csak negyeddöntő.
  • Rudee
    Ott mindenki jól jáccott.