81624
-
Monoton #6928 Az Alaves ellen kötelező a győzelem.
-
Rudee #6927 Jó kis meccsek várnak a csapatainkra ezen a héten:
R. Madrid-Ath. Bilbao, ma 22:00
A Bilbao mindössze 11szer tudott nyerni a Bernabeuban, pedig 74 alkalommal már próbálkozhattak. A negyedik fordulóban háromszor voltak a vendégeink, egy döntetlen (2-2, 1951-52) után kétszer (1-0, 1977-78 és 4-0, 1994-95) is kikaptak. A 11 évvel ezelőtti eredmény most bizonyára jól jönne a csapatnak.
Las Rozas-R. Madrid "C", vasárnap
A Las Rozas eddig 4 bajnokin 4 döntetlent ért el, inkább védekeznek míg hátrányba nem kerülnek.
Sporting G.-R. Madrid Castilla, vasárnap 17:00
A Gijón minden évbenm ott van a tabella élmezőnyében, sokat nem tennék a pontszerzésre sem.
Alavés-R. Madrid, vasárnap 17:00
A múlt alapján győzni kell (legutóbb 5-1re vertük őket idegenben), a jelen viszont azt mutatja, hogy nem lesz egyszerű. -
Monoton #6926 Hát lehet!!!
Azért lehet a meccsen Raúl majd bemegy Ronaldo mellé!!! -
Rudee #6925 Ronaldo eddig is előrébb jáccott, mint Raúl. Szélre meg jobb egy gyors játékos, olyan mint Robinho. -
Monoton #6924 Ez a felállás lesz???
Mit keres Raul Ronaldo mögött!!!
De ha már mögötte akkor talán cseréljen helyet Robinhoval.
Sztem!!! De nem én vok az edző -
#6923 az eurosport.com szerint torresékkel nyomjátok :)
. R. Madrid v Atletico 22:00
ma győztök sztem -
Rudee #6922 -
Monoton #6921 Egy internetes szavazás állása
Nyerünk: 22,1%
Döntetlen: 13,0%
Nyer a Bilbao: 65,0%
-
#6920 Ficha técnica
Real Madrid: Casillas; Salgado, Woodgate, Helguera (Pavón), Roberto Carlos; Pablo García, Gravesen, Beckham, Robinho; Raúl, Ronaldo.
Athletic: Aranzubía; Expósito, Gurpegui, Prieto, Casas; Orbaiz, Ibón Gutiérrez; Iraola, Tiko, Yeste; Etxeberría.
Arbitro: Undiano Mallenco (C. Navarro)
Estadio: Santiago Bernabéu.
Hora: 22.00. -
Rudee #6919 A Bilbao elleni keretbe 2 Castilla játékos is helyet kapott, köszönhetően az 5 hiányzónak.
Kapusok: Casillas, Cobeño
Védők: Roberto Carlos, Salgado, Pavón, Helguera, Raúl Bravo, Diogo, Mejía, Woodgate
Középpályások: Gravesen, Pablo García, Beckham, Guti, De la Red, Balboa
Csatárok: Raúl, Robinho, Ronaldo
A hiányzók: Zidane, Diego López, Miñambres (sérültek), Sergio Ramos, Baptista (eltiltottak) -
Rudee #6918 Mai eredmények ismét jól alakultak, nagyon kell a 3 pont a Bilbao ellen. -
#6917 ja télleg, csak elnéztem, sry -
Rudee #6916 Sport1tv.hu szerint a sport1en lesz. Sport2re litván-francia kosármeccset írnak. -
#6915 CSÜTÖRTÖK, 22:00 Real Madrid-Athletic Bilbao, spanyol bajnokság, 4. forduló (élő), SPORT2 -
_Vegeta_ #6914 Luxibacsi nagyon tori a fejet h milegyen a csapattal. :] -
Monoton #6913 Reggelt!! -
Rudee #6912 Én is, de csinálhatnának többet is. -
#6911 csípom ezeket a képeket -
Rudee #6910 Végre együtt edzett a csapat.
Beckham és Baptista
Gravesen
Ronaldo
Luxe
Ronaldo
Casillas
Guti, Robinho és Diogo
Luxe -
Rudee #6909 A Zaragoza-Valencia (2-2) meccset is vezető Alberto Undiano Mallenco lesz a bíró a Bilbao elleni derbin. 32 éves, ő se tartozik a rutinos játékvezetők közé. -
Rudee #6908 Nekem az indoklása most kifejezetten teccik. Legközelebb talán már a szövetségnél is kétszer fogják átgondolni, hogy kit küldjenek a meccsünkre. Ilyen kis remegő kező bírókra nincs szükségünk, de szerintem a spanyol bajnokságba se kellenének. -
#6907 istenem, ez a perez akkora fasz, hogy az már fáj -
#6906 Sol Campbellért odaadjuk -
Rudee #6905 Kinézték Helguera-t, szerintem vele akarnak valamit. -
Rudee #6904 Nem, jácchat is néha. De úgyse holnap jön, ha jön. -
#6903 és miért nem akkor vesszük meg? -
#6902 az nagyon édes, de vengerbuzit ismerve még a 3szorosáért sem engedné el _nekünk_ -
Rudee #6901 Hogy ne Raul Bravonak kelljen majd RCt pótolni 1-2év múlva. -
#6900 minek? -
Rudee #6899 Ashley Cole-ért hamarosan 10 millió fontos ajánlatot teszünk. -
Rudee #6898 Úgy már nem jó, azzal meggazdagodna. -
Rudee #6897 Kiváncsian várom Perez bejelentését. -
#6896 +furulyással -
#6895 ja, és nem óvunk -
#6894 télleg 4-4-2t tervez. Gravesen-Garcia szűrő páros, Bex-Robinho a széleken, és Raul meg Ronaldo a régi rendszer szerint elöl
szerk: ja, ők is ezt írják :P -
Rudee #6893 Olvastam, jönnek az NSO szokásos találgatásai. A cikk íróját 1-2 hétre össze kéne kötözni Perezzel. -
#6892 Jön a 4-4-2 és a Mejía, Woodgate védőpáros -
Rudee #6891 hanme=hanem -
Rudee #6890 AS szerint nem Pavón, hanme Mejía lehet Woodgate párja csütörtökön a Bilbao ellen. -
Monoton #6889 Kösz!!!