81624
  • zaki
    király, sztem mehet a régi helyére
  • Rudee
  • Rudee
    Helguera jácchat az Alavés ellen.
  • Rudee
    Elvileg egy félidőt már végigbírna jáccani, de ha megin lerúgják akkor sokáig kidőlhet.
  • DJ Bee18
    ja persze ZIdane-t nem vettem számításba, olyan régen nem játszott már :((. Egyébként mikorra épülhet fel??
  • _Vegeta_
    En is utalom brekit, de nagyon hasznos.
  • Rudee
    Guti a kezdőbe nem tud jól jáccani. Ha Zidane felépül, akkor úgy is csak egy védekező középpályás lesz, be se férne.
  • DJ Bee18
    nyugodtan játszathna Guti Gravesen helyén, és remélem Luxe kinnthagyja mostmár a szélen Beckhamet
  • robotnyk
    na ez jó, thx
  • Rudee
    Elvileg úgy hogy rámész a linkre és már tölti is. Gyakorlatba néha máshogy.
    Itt egy másik.
  • robotnyk
    ez hogy működik?
  • robotnyk
    igen, ez jó sport tvs sablon duma, mint pl a Gravesen falábú, és hasonló örökérvényű okosságok :)
  • Rudee
    Már van.
  • Monoton
    Guti - 8 - kezdőként miért nem ilyen jó?

Azért mert ő a világ legjobb CSEREJÁTÉKOSA!!!
  • robotnyk
    Rudee, ha tudsz torrentet, főleg a második félidőről, akkor toljad plz
  • robotnyk
    Casillas - 8 - a végén kellettek a bravúrjai
    Roberto Carlos - 7
    Salgado - 7
    Woodgate - 6-2=4 kurv@ peches volt, igazából szerintem jó lesz, csak volt 3 rossz megmozdulása 2 sárga 1 öngól... és sokkal biztosabb volt ezeken kívül mint Pavon
    Pavon - 6
    Gravesen - 6
    Pablo Garcia - 7 - hasznos volt, de nem volt olyan biztos pont mint az előző meccsen
    Robinho - 8 - végre betalált. ráadásul fejjel :) ezenkívül rengeteget futott
    Beckham - 8 - két gólpassz, végre pontrúgásokból
    Raul - 9 - két gól, mezőnyben is jól játszott
    Ronaldo - 7
    +
    Guti - 8 - kezdőként miért nem ilyen jó?
    Raul Bravo - 6 - Pavon-RB belső védő kettős. 2 évvel ezelőtt van, működik az időgépem :D
    De La Red -
  • zaki
    Raulnak nagyon jól jött ez a 2 gól, remélem lezárult az életében egy fejezet
  • Rudee
    Képek:

Gravesen harcol, a háttérben Pablo García figyel
    Luxe érdekes nézetből
    Raúl örül, végre volt minek
    Ronaldo, Beckham, Raúl és Salgado a vezető gól után
    De la Red fejel Orbaiz mellett
    Woodgate, Robinho és RC az első gól után
    Pavón és Robinho szintén az első gól után
    Woodgate és Beckham, az angol duó
    Woodgate és Robinho az egyenlítő gólt ünnepli
    Woodgate, Robinho és RC ismét
    Woodgate és Salgado sem ért valamit
    Beckham Javier Casast a levegőben közelíti meg
    Ronaldo a középkörben
    Orbaiz és Raúl
    Luis Prieto fejel Raúl elől
    Woodgate a vendég gól után közelről is megismerkedett a Bernabeu gyepszőnyegével
    Woodgate és Gravesen próbál fejelni
    Beckham ül a fűben
    Robinhot két védő üldözi
  • Rudee
    A meccs első félideje letölthető innen, a második nemsokára szintén elérhető lesz.
  • Rudee
    Banner alatt kész a friss tabella, 5. hely szebben mutat mint a tizennyolcadik.
  • zaki
    nyertünk, jeee... Woody meg... inkább nem írok róla semmit :PPPPP
  • Rudee
    Végre jól jáccott Guti, meg is lett az eredménye. Raúl első gólja előtt mekkora passzt adott már Ronaldonak. Robinho is megszerezte első gólját, mindenki ezt várta, az Alaves ellen már e teher nélkül, felszabadultabban villoghat.
    Pablo García-ról mindig tudtam, hogy király.
  • Ramore
    ez egy jó döntés volt
  • Rudee
    Gravesen helyett jön Guti, nézem is tovább.
  • Ramore
    tévedsz, én a real játékát szeretem nézni a legjobban, amióta nincsen jó edzőjük, és vettek egy-két felesleges sztárt, azóta szemmel látható a visszaesésük.
  • Rudee
    Ilyenért sárgát is ritkán szoktak adni, nem hogy pirosat. Puyol a Mallorca ellen 3x repül 3-4 méterről, mégse lett még szabadrúgás sem. Őrült Keane megoldásait már nem is említem.
  • Gabe18
    Már ne haragudj,de térdmagasságban talpal előre berepül,az mi?Egyetlen szerencséje hogy nem találta el igazán,igy lehetett sárgát adni mert nem okozott sérülést.De ugyanigy lehetett volna piros is.
  • Rudee
    Igen, te az elvakult Madrid-utálok közé tartozol, ezért hiszed hogy pirosat ért volna.
  • Ramore
    ez igaz, de egy elvakult szurkoló máshogyan értelmezi....
  • Rudee
    A szabálykönyevet nem Real Madrid szurkolók írták...
  • robotnyk
    a középpálya a támadást sem segítette, kontránál viszont a hátrafelé futáson kívül másra nem volt jó, akkor vajon mit csináltak? amúgy tök hatásos egy fejelni képtelen centerre, meg két 170 centis, 60-70 kilós árnyék centerre felívelgetni a labdákat 50 méterről
  • Ramore
    elfogultságot elképeszt engem, hogyan lehet valamiért ennyire rajongani. komolyan mondom irigylésre méltó.
  • Rudee
    Nem vagyok elfogult, a szabályok szerint az ér pirosat, ha páros lábbal csúszik a játékosra.
  • Ramore
    peig pirosat ért, ne legyél már ennyire elfogult
  • Rudee
    Egyébként a középpálya védekező részlkegében soknak találom a Gravesen-Pablo García párost, egyikőjüknek jobban kéne támogatni a támadásokat. Pavón 4 megmozdulásából 1 volt jó, jó lenne Mejía-nak is lehetőséget adni.
  • Rudee
    Messze volt a pirostól, nem páros lábbal csúszott be, csak bedobta magát. Olvasgasd a szabálykönyvet, a kommentátor biztos kölcsönadja ha már végzett vele.
  • Ramore
    most meg megúszott egy pirosat
  • jAsOn VoOrHeEs
    Woody öngól :\
  • Rudee
    Na kezdődik lassan, első félidőbe jó lenne 2-3 gólt bepaszírozni. Bírótól félek, de a múltkori esetet látva talán ez nem annyira beszari.
  • zaki
    :DDDDDDDD