81624
  • zaki
    üdv, jó a logód
  • Monoton
    Üdv!!!
  • ÁjjLe BoBBi
    na nem voltam egy darabig. apró meglepetés is ért...hogy lehet hogy kikaptunk az espanyoltol? :\
  • Nh Shevits
    ezt természetesen erre reagálva : #6877
    (#6874)- erről inkább nincs véleményem...
  • Nh Shevits
    "Kurafinak nevezett" :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Rudee
    Del Corral remélem rendbe rakja Helguera-t, Pavón gólpaszaira nagyon nincs szükségünk.
  • zaki
    na, arra kíváncsi leszek :PPPPPP
  • Rudee
    Helguera megsérült, egyre valószinűbb a Pavón-Woodgate középső védő duó szereplése.
  • robotnyk
    lol :D megnéztem a keretet és tényleg nincs sergio sanchez :D sergio sanchez nem az a fiatal csatár akit mindig kölcsönad a barca?
  • R9
    mert nincs értelmes hozzászólásod bár tőled nem is várok el mást.
  • Rudee
    Nincs is Sergio Sanchez nevű játékosuk.
  • franco
    Sergio Sanchez, az Espanyol labdarúgója azt állítja, hogy David Beckham, a Real Madrid angol sztárja vasárnap megpofozta a bajnoki mérkőzés után.

"Már a mérkőzés közben is kiosztott, de akkor még csak szóban. Kurafinak nevezett, és más durva szitkokat vágott a fejemhez angolul" - mesélte a védő, aki az összecsapás alatt többször kakaskodott ellenfelével. "Aztán a játékoskijáróban odalépett hozzám, és adott egy nyaklevest. A társaim lefogtak, nehogy visszacsapjak, de nekem eszembe se jutott ilyesmi."

Sanchez hozzátette, hogy számára ma is hihetetlen a történet: "ha mástól hallanám, kacagnék rajta. Történt, ami történt, ettől még nagy focista marad."

A Real Madrid vasárnap este 1-0-ra kapott ki Barcelonában: a fővárosi sztárcsapat a futball helyett többségében Rodríguez Santiago bíró ítéleteivel foglalatoskodott, és végül kilenc emberrel fejezte be a paprikás hangulatú mérkőzést.
  • Rudee
    mutatott=ítélt
  • Rudee
    Perez nem töketlenkedik: óvást nyújtunk be.
    A videofelvételek alapján ugyanis jól látszik/hallatszik, hogy Rodriguez Santiago játékvezető a gól előtt már sípolt és kifelé mutatott szabadrúgást.
  • Rudee
    Madridban már többet nyert, mint a MUba nyerhetne a kövekező 6-8 évben.
  • Nh Shevits
    ilyen védelem mögül én is elakarnék menni. végre sikereket akar elérni. jó lenne ha jönne MU-ba.
  • Rudee
    Nyáron már a MU is leigazolta, szegény nem tehet arról hogy a sajtó mindig el akarja adni a legjobb kapust.
  • franco
    sportba is volt a hír

fasság
  • zaki
    asszonnya a riporter most az arsenal meccsen, hogy egyre valószínűbb, hogy casillas a real spanyol válogatott kapusa már januártól az arsenalba megy, mert még nem hosszabította meg az új szerződését, és jelenleg csak kb 7ezer fontot keres kb hetente... lol?
  • EOX
    vezetőedző 3 évig
  • zaki
    ő most szakmai igazgató, vagy ilyesmi, nem?
  • EOX
    Van Gaal nem fog onnan eljönni tuti:)
  • _Vegeta_
    Egyelnore hozza kell szokni a jatekosoknak az uj felallasra, uj posztokra.
  • DJ Bee18
    ÉS miért jó az, hogy évente váltogatjuk az edzőket?? (tavaly többször is) Pont mire megismerné a játékosokat, és kiderülne a végleges taktika, küldjük el?? Aztán megint kezdődne előlről, játékosokat kipróbálni, közben megint néhány vereség stb. Szerintem hagyni kell Luxet, még nem igazán ismeri az új játékosokat a csapatban, nincsenek összeszokva, majdcsak beindul ez, ha nem, akkor másik edzővel főleg nem
  • Rudee
    Képek tegnapról:

Robinho és Domi
    De La Cruz, Raúl és Casas
    Luxe
    Robinho
    Baptista és Ronaldo
    Robinho és Ronaldo
    Robinho, Ronaldo, Guti és Baptista
    Robinho
    Ronaldo
    Robinho
  • Rudee
    Celta elleni meccsen a bíró adta meg a 3. "gólt" és Robinho találatát se én érvénytelenítettem.
    Tegnap befújta a 11est majd előnyszabályt alkalmazott, amiért az UEFA és a spanyol szövetség jópár meccsre el fogja tiltani a játékvezetéstől.

Kétes szituációkban egyik rutintalan bíró sincs a helyzet magaslatán, évek óta látni ezt.
  • R9
    És szerinted a bírón múlott?Celtától gólt nem szabadott volna kapni
  • Rudee
    Nem lol, megint egy tény. Lfp.es-en megnézheted hogy melyik bíró hány meccset vezetett eddig.
  • Rudee
    Láttam a meccset élőbe, elején lehetett volna 0-3 és egy szót se szólhattak volna.
  • R9
    lol
  • Nh Shevits
    Az Ajaxot csak elgyepálták hétvégén... összefoglalót nézve nemis érdemtelenül.
  • Rudee
    *vezetni
  • Rudee
    Az Alkmaar sem fog sokáig vezeti, a hétközi 3-5 már megmutatta hogy nem verhetetlenek.
  • Nh Shevits
    Baktalórántháza nem az Ajax a Feyenoord és a PSV előtt vezeti a tabellát hanem Hajdúbivalyhónalja ésatöbbi előtt...
    nem kell egyetérteni, de beszólni sem egyből.
  • Rudee
    Baktalórántháza is veretlen, ő edzőjüket ne nevezzük ki?
  • Nh Shevits
    én nem szeretem magát az embert, de látod milyen az Almaar mérlege... szerintem tud valamit. bár nemrég a Barca kispadján eléggé befürdött, de lehet direkt, mert Real-szurkoló szerintem ő jó megoldás lenne...
  • Rudee
    Ha ennyire előre látsz, akkor irány fogadni.
  • Nh Shevits
    aranyosan küldessz el mindenkit a picsába..
    csakhogy valami on-topicot is írjak: a Realnak továbbra sem megy.
    Zidane-nal sem lesz ám jobb... már látom ahogy az AZ Alkmaar kispadjáról kiimádkozzák Luis van Gaal-t hogy tegyen rendet...
  • Rudee
    Hivatalos odlalon ismét jóra sikeredett a lapszemle.
  • Rudee
    Ha nem vagy focirajongó, akkor minek írsz ide. Sok hozzászólásért nem osztanak csokit meg cukrot se.