81624
-
#6888 üdv, jó a logód -
Monoton #6887 Üdv!!! -
#6886 na nem voltam egy darabig. apró meglepetés is ért...hogy lehet hogy kikaptunk az espanyoltol? :\ -
#6885 ezt természetesen erre reagálva : #6877
(#6874)- erről inkább nincs véleményem... -
#6884 "Kurafinak nevezett" :DDDDDDDDDDDDDDDD -
Rudee #6883 Del Corral remélem rendbe rakja Helguera-t, Pavón gólpaszaira nagyon nincs szükségünk. -
#6882 na, arra kíváncsi leszek :PPPPPP -
Rudee #6881 Helguera megsérült, egyre valószinűbb a Pavón-Woodgate középső védő duó szereplése. -
#6880 lol :D megnéztem a keretet és tényleg nincs sergio sanchez :D sergio sanchez nem az a fiatal csatár akit mindig kölcsönad a barca? -
R9 #6879 mert nincs értelmes hozzászólásod bár tőled nem is várok el mást. -
Rudee #6878 Nincs is Sergio Sanchez nevű játékosuk. -
#6877 Sergio Sanchez, az Espanyol labdarúgója azt állítja, hogy David Beckham, a Real Madrid angol sztárja vasárnap megpofozta a bajnoki mérkőzés után.
"Már a mérkőzés közben is kiosztott, de akkor még csak szóban. Kurafinak nevezett, és más durva szitkokat vágott a fejemhez angolul" - mesélte a védő, aki az összecsapás alatt többször kakaskodott ellenfelével. "Aztán a játékoskijáróban odalépett hozzám, és adott egy nyaklevest. A társaim lefogtak, nehogy visszacsapjak, de nekem eszembe se jutott ilyesmi."
Sanchez hozzátette, hogy számára ma is hihetetlen a történet: "ha mástól hallanám, kacagnék rajta. Történt, ami történt, ettől még nagy focista marad."
A Real Madrid vasárnap este 1-0-ra kapott ki Barcelonában: a fővárosi sztárcsapat a futball helyett többségében Rodríguez Santiago bíró ítéleteivel foglalatoskodott, és végül kilenc emberrel fejezte be a paprikás hangulatú mérkőzést. -
Rudee #6876 mutatott=ítélt -
Rudee #6875 Perez nem töketlenkedik: óvást nyújtunk be.
A videofelvételek alapján ugyanis jól látszik/hallatszik, hogy Rodriguez Santiago játékvezető a gól előtt már sípolt és kifelé mutatott szabadrúgást. -
Rudee #6874 Madridban már többet nyert, mint a MUba nyerhetne a kövekező 6-8 évben. -
#6873 ilyen védelem mögül én is elakarnék menni. végre sikereket akar elérni. jó lenne ha jönne MU-ba. -
Rudee #6872 Nyáron már a MU is leigazolta, szegény nem tehet arról hogy a sajtó mindig el akarja adni a legjobb kapust. -
#6871 sportba is volt a hír
fasság -
#6870 asszonnya a riporter most az arsenal meccsen, hogy egyre valószínűbb, hogy casillas a real spanyol válogatott kapusa már januártól az arsenalba megy, mert még nem hosszabította meg az új szerződését, és jelenleg csak kb 7ezer fontot keres kb hetente... lol? -
#6869 vezetőedző 3 évig -
#6868 ő most szakmai igazgató, vagy ilyesmi, nem? -
#6867 Van Gaal nem fog onnan eljönni tuti:) -
_Vegeta_ #6866 Egyelnore hozza kell szokni a jatekosoknak az uj felallasra, uj posztokra. -
#6865 ÉS miért jó az, hogy évente váltogatjuk az edzőket?? (tavaly többször is) Pont mire megismerné a játékosokat, és kiderülne a végleges taktika, küldjük el?? Aztán megint kezdődne előlről, játékosokat kipróbálni, közben megint néhány vereség stb. Szerintem hagyni kell Luxet, még nem igazán ismeri az új játékosokat a csapatban, nincsenek összeszokva, majdcsak beindul ez, ha nem, akkor másik edzővel főleg nem -
Rudee #6864 Képek tegnapról:
Robinho és Domi
De La Cruz, Raúl és Casas
Luxe
Robinho
Baptista és Ronaldo
Robinho és Ronaldo
Robinho, Ronaldo, Guti és Baptista
Robinho
Ronaldo
Robinho -
Rudee #6863 Celta elleni meccsen a bíró adta meg a 3. "gólt" és Robinho találatát se én érvénytelenítettem.
Tegnap befújta a 11est majd előnyszabályt alkalmazott, amiért az UEFA és a spanyol szövetség jópár meccsre el fogja tiltani a játékvezetéstől.
Kétes szituációkban egyik rutintalan bíró sincs a helyzet magaslatán, évek óta látni ezt. -
R9 #6862 És szerinted a bírón múlott?Celtától gólt nem szabadott volna kapni -
Rudee #6861 Nem lol, megint egy tény. Lfp.es-en megnézheted hogy melyik bíró hány meccset vezetett eddig. -
Rudee #6860 Láttam a meccset élőbe, elején lehetett volna 0-3 és egy szót se szólhattak volna. -
R9 #6859 lol -
#6858 Az Ajaxot csak elgyepálták hétvégén... összefoglalót nézve nemis érdemtelenül. -
Rudee #6857 *vezetni -
Rudee #6856 Az Alkmaar sem fog sokáig vezeti, a hétközi 3-5 már megmutatta hogy nem verhetetlenek. -
#6855 Baktalórántháza nem az Ajax a Feyenoord és a PSV előtt vezeti a tabellát hanem Hajdúbivalyhónalja ésatöbbi előtt...
nem kell egyetérteni, de beszólni sem egyből. -
Rudee #6854 Baktalórántháza is veretlen, ő edzőjüket ne nevezzük ki? -
#6853 én nem szeretem magát az embert, de látod milyen az Almaar mérlege... szerintem tud valamit. bár nemrég a Barca kispadján eléggé befürdött, de lehet direkt, mert Real-szurkoló szerintem ő jó megoldás lenne... -
Rudee #6852 Ha ennyire előre látsz, akkor irány fogadni. -
#6851 aranyosan küldessz el mindenkit a picsába..
csakhogy valami on-topicot is írjak: a Realnak továbbra sem megy.
Zidane-nal sem lesz ám jobb... már látom ahogy az AZ Alkmaar kispadjáról kiimádkozzák Luis van Gaal-t hogy tegyen rendet... -
Rudee #6850 Hivatalos odlalon ismét jóra sikeredett a lapszemle. -
Rudee #6849 Ha nem vagy focirajongó, akkor minek írsz ide. Sok hozzászólásért nem osztanak csokit meg cukrot se.