81624
-
Netkaloz #12245 Nagyon utálom már azt hogy folyamatosan hátul passzolgatunk. Nagyon idegesítő. -
#12244 a gol tvs kommentátornak tetszik, sztem se rossz, bár tisztán gólhelyzet nem volt sok, inkább csak az iram nagy -
Monoton #12243 sztem ez a meccs unalmas nagyon /fáradt/ -
#12242 na, egy szép akció, kár érte -
#12241 minek integetnek? elutaznak? -
#12240 40 méterre a saját kapunktól már megáll a tudomány, kabaré ez a középpálya -
Netkaloz #12239 szépen összefejelt sergio ramos meg a valencia védője. -
Monoton #12238 ezt itt sztem senki nem érti :( -
#12237 Robinho megint nincs, kurva mód nem értem. -
Netkaloz #12236 Ronaldo helyett Raul fog kezdeni. -
Monoton #12235 Madridista:
A ma esti várható kezdőcsapatok
Valencia: Cañizares; Miguel, Albiol, Marchena, Moretti; Albelda (Hugo Viana), Baraja, Angulo, Regueiro; Aimar és Villa.
Real Madrid: Casillas; Salgado, Sergio Ramos, Mejía (Helguera), Raúl Bravo; Diogo, Guti; Cicinho, Robinho; Baptista és Ronaldo.
Játékvezető: Mejuto González
Helyszín: Valencia, Camp de Mestalla
Kezdés: 22 óra; tévé: Sport1 -
#12234 Nálunk is Real szurkoló kommentátornak kéne közvetíteni a meccset! -
#12233 Ezek a spanyol kommentátorok mekkora idióták.:DDD A vége tényleg megható volt.
Az esti meccsel kapcsolatban én se vagyok túl derülátó. A csapat hangulatától függ az egész, bár a BL kiesés után nem hiszem, hogy fel lennének dobódva. Mindenesetre egy X-nek már örülnék.:) -
#12232 Raul miért nem lő iyen gólokat mostanában? :((( -
#12231 őszintén szólva sok jót nem várok a meccstől, még akkor sem, ha az elmúlt két fordulóban csak xelt a valencia ha jól emlékszem, egyet ráadásul a getafe ellen. sansztalan hogy Villa legalább egyszer ne szívassa be a védelmet, és Aimar még a szarabb éveiben is jól játszott ellenünk.
marca szerint így kezdünk:
Casillas, Salgado, Ramos, Mejia, Raul Bravo, Cicinho, Diogo, Guti, Robinho, Raul, Cassano
Diogo nagy kérdés lesz szűrőposzton mit mutat, és hogy Guti tud-e majd játékot szervezni, mert pár meccse nem úgy tűnik hogy akarna. a védelem még bármilyen összeállításban beparáztatható, ebben a felállásban is benne van 2-3 nagy hiba. -
#12230 jah, végén én is majdnem sírtam :d -
#12229 :dddddddd -
#12228 bár megvan vágva, de van. canal+os kommentár meg van valahol mp3ban, Zidane gólja kb másfél perc, abból 40 az 'ooooooo' -
#12227 jézusom, ilyen tényleg létezik?
el nem tudnám képzelni hogy nálunk is ilyen riporterek közvetítsenek meccseket :d -
#12226 Egy kis videoösszeállítás a csapat 2001-02-es BL meneteléséről :)
Hát amit ezek a kommentátorok levágnak az nem semmi :D Egyszer barcás norbi vagy horváth feri is bevállalhatna egy ilyen stílusú közvetítést
A vége meg egy kicsit megható is. :P
[ majdnem sírt ] -
#12225 Vezet a Real Madrid Castilla Soldado góljával az Eibar ellen!!! -
HeCki #12224 Kezdocsapat mikor lessz kihirdetve es hol ? -
HeCki #12223 Nyerunk -
#12222 :DDDDDDDD -
R9 #12221 -
#12220 inkább nem -
#12219 Esti meccsre tippetek? -
#12218 Emerson a juvébol jo megoldás lenne. -
#12217 kívánom,h de la red jól szerepeljen,mivel szűrő gondjaink vannak,mióta makelele elment.kit látnátok szívesen szűrőként?(makelelén kívül,mert ő úgysem jön már vissza hozzánk =( ) -
#12216 nem -
#12215 várjá,ez a de la red,ez rubén de la red,ez nem a régi rubén? -
#12214 Robinhot még a marca is hol csatárokhoz, hol kpra teszi. De La Red a B csapatból (Castilla) jött fel, mivel nem lesz más szűrő. -
#12213 robinho középpályáskéntmondjuk az előző csapatánál asszem az volt,de itt talán jobban fexik neki a csatár poszt.
viszont nem vágom ki az a de la red[elpirult arc] -
#12212 A Valencia elleni utazó keret
Kapusok: Casillas és Diego López.
Védők: Míchel Salgado, Cicinho, Mejía, Sergio Ramos, Pavón, Raúl Bravo és Helguera.
Középpályások: De la Red, Diogo, Guti, Zidane, Robinho és Baptista.
Csatárok: Raúl, Ronaldo és Cassano. -
#12211 Sem Beckham, sem Roberto Carlos, sem Gravesen... -
#12210 hát igen,lett volna kinek szurkolni,de a juve nagyon jó,mi meg nem vagyunk olyan jó formában,csak kudarc lett volna a javából=( nyáron lesz sok igazolás,talán del bosque is,és akkor majd tarolhatunk.most még erős lenne egy juve... -
#12209 Akár de legalább lenne kinek szurkólni!!! -
Monoton #12208 persze!!
Idén lett volna asszem a tizedik és most is megtarthattuk volna !!!
Ó ha nem lenne az a volna :( -
#12207 mi is megtarthattuk az 5. után nem? -
#12206 a csicskák...=D