81624
  • horpeti
    Jó, hogy nem láttam a meccset.. belenéztem, de inkább mentem bnőzni.. dejól tettem :(((

grrr...

talán azért Ronaldo lőtte, mert friss ember... viszont még be se volt járatva, szal 2 élű... :(
  • csm
    mert? Realosok is jönnek a Barca topikba és nem azért mert ugatni akarnak csak beszélni. én se "háborúzni" jövök ide és nem is szapulni a madridot
  • zaki
    jézusom milyen sz@rul lőtte a tizit
  • Netkaloz
    Azért ez egy kicsit túlzás, nem Hunbasser? Egyáltalán nem volt kár idehozni csak egyszerűen nincs fomában és kész.
  • REALista
  • hunbasser
    2-1 lett!ronit kár volt idehozni,nem is kellesz nekünk,r9 prototípus,bye-bye!!
  • Netkaloz
    Na ezt már szeretem.
  • Monoton
    jahh mennyen boldogítsa a milan t
  • hunbasser
    mostmár tényleg sajnálom azt a kihagyot 11-est...ronit el KELL küldeni!!!
  • hunbasser
    2-0!!!kiállították edmílsont is,szép volt punal ;)
  • hunbasser
    ya,osztom szoltan véleményét...ha kikapna a barca,akkor éreznénk csak a jelentőségét,h mennyire fontos lett volna.visszatérve a 11-ESEKRE.volt régebben egy real meccs,ahol robinho kihatja a 11-est,de szabálytalannak ítélte meg a bíró,így újrarúghatta,roby carlos pedig szépen eltessékelte(nem biztos h robinho volt,lehet h talán beckham?),na mind1, a lényeg az,h úgy kell rúgni 11-est ahogy r.carlos:odaállt a 11-eshez,és úgy futott neki,h sztem a kapus is összeszarta magát.de tényleg,jó módszer a bikázás;)azért nem tetszik figo 11-es rúgó módszere,nem mindig jött be az ijesztgetős módszer,ficakba fel kell rúgni,onnan egy kapus sem fogja kiszedni! ezért volt jó szar és pocsék roni 11-ese...
  • Netkaloz
    Ne is emlékeztess rá!!! Ha csak rá gondolok sírnom kell.
  • szoltan
    hát ha pontot veszít a Barca, akkor még jobban sajnálhatjuk, hogy Ronaldo kihagyta a tizenegyest:((
  • Netkaloz
    Hátrányban a Barcelona!!! Csak maradjon így.
  • Monoton
    báááááááááááááááááááá! énis most nézem !! no de nem baj amig béke van!
  • hunbasser
    nem tetszik az aláírásod!!
  • csm
    tudja valaki hogy hogy megy portillonak a brugge-ben?
  • R9
    All download slots (200) assigned to your country (Hungary) are in use.
    Please try again later
  • hunbasser
    ti melyik meccset néztétek??? =DDD
  • Neuman
    Azért volt de nem az igazi a Zidane-é az viszont veszélyes volt!
  • Monoton
    én nem is emléxem beadásra :(
  • Neuman
    "sztem nagy húzás volt h cicinho beckham helyén játszott,sztem sokkal veszélyesebb beadásai voltak,mint beckham bácsinak."
    Ezzel nem értek egyet, Beckham sokkal jobb szélsőnek mint cicinho, mert ő most is jobban hátul maradt mint felfutott, volna és a beadásai se voltak az igaziak!
  • hunbasser
    a videóval kapcsolatban meg...a kommentátorok gólöröme eléggé erőltetett,hallottatok már argentin kommentátort?az igazából csinálja.bár ezek a kommentátorok igazi real fanok.a vége tényleg megható volt,majdnem elsírtam magam...
  • hunbasser
    ami a tegnapi meccset illeti:raulért odavannak a szurkolók nagyon,személyszerint én is,fog ő még pozitív meglepetést szerezni a real szurkolóknak.ronaldo katasztrófa volt,baptistát meg visszaküldeném középpályára,mert egyszerűen nem tud helyzetet értékesíteni.nem konkrétan erre a meccsre szól,érdemes visszanézni a régebbieket is.sztem nagy húzás volt h cicinho beckham helyén játszott,sztem sokkal veszélyesebb beadásai voltak,mint beckham bácsinak.robinhonak egész meccs alatt játszania kellett volna,cassano-t pedig akkor beküldeni,amikor már nincs sok hátra,cassano kissé hasonlít ronira,csak cassano jól is passzol.a védelem pedig...láttátok,h mejía h befosott aimartól?a védőnek kell ráijeszteni a csatárra,nem pedig fordítva.hiányzott r.carlos játéka,guti pedig nem hozta önmagát.a többiek hozták magukat.még annyit hozzáfűznék,h én kipróbálnám a 4-1-2-2-1-t két szélsővel(r.carlos,cicinho)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Összefoglaló a meccsről, márha érdekelne is egyáltalán valakit...

Highlights - HQ Xvid 1000kb/s 640x480 - 6min41sec (54MB)

Ronaldo Penalty Miss - Include Foul Canizares - HQ Xvid 1100kb/s 640x480 55sec (7MB)
  • robotnyk
    egyetértek, gyengébbek kedvéért ^^
  • franc0
    nyilatkozni mindenki tud.
    azt megmondom...

absz nem értem, bár görbe hétvége ez a mostani
  • robotnyk
    azt megmondom... viszont amikor elkezdődött idén ez a kifütyülés, nemszeretjük téma, inkább cinikusan nyilatkozott, mint aki sz@rik az egészre.
  • franc0
    nyilatkozni mindenki tud.
  • HeCki
    Jo ez .. legalab beismeri es torekedni akar h. ujra formaban legyen
  • Monoton
    épp most olvastam énis , hát engem ez nem vigasztal :(
  • robotnyk
    tegnap kiosztottam, de azért ez tetszett
  • REALista
    Ronaldo bocsánatot kért!
  • Monoton
    :(
  • zaki
    [most tudta meg az eredményt]

• REALista
    Hát vazzeg én már sajnáltam Ronaldot!Szinte 100% hogy ezek után elhadja a klubbot viszont akkor mindenképpen meg kell szerezni Henry vagy valami hasonló kaliberű játékost mert még ennél is nagyobb szarban leszünk!!!
  • csm
    azt nem értem, hogy a világ leggazdagabb klubjánal, ami azt vesz meg akit akar, ott miért nem játszanak a játékosuk a saját posztjukon?
  • Monoton
    én guti játékát sem értem!! sztem vmi védekező középpályást játszott! :(
  • laslandes
    Zidane-t is lassan jegelni kellene, mert már nem nagyon tartja a lépést ebben a bajnokságban. Guti is formán kívül játszott. Diogo nevét csak elvétve lehetett hallani. Egyszóval ez a középpálya katasztrófa. Baptista viszont szerintem jól tartotta meg a labdákat, veszélyesen mozgott ezen a "régi-új" posztján. Amit hiányoltam az a szélső védők felfutása lett volna. Ronaldo pedig no comment kategória. Én már rég elküldtem volna.
  • Monoton
    az egy dolog!!!

na de ez igazán ritka béna 11 es volt!

gyenge, pontatlan :(