81624
  • hunbasser
    remélem h megverjük a betist! 2-0-al kiegyeznék.tudja vki a kezdő 11-et + a cseréket?
  • Monoton
    valaki törölje akkor eztis meg az előzőt is!
  • bandyx
    Sztem, ha újra sikeres lenne a csapat megérné
  • kilyking
    Mind1 kit hoz Del Bosque csak jöjjön!!!
  • REALista
    Ja egyetértek bár a legjobb az lenne ha a jelenlegi csapat javulna fel és érne el még nagy eredményeket!!!
  • Monoton
    Del Bosque visszatérne Madridba
  • horpeti
    szerintem meg a hírek 80%a kacsa. :P

de legalább így izgi mindenkinek.
  • Monoton
    Ibrahimovics most a cselzíííhez készül menni!
  • robotnyk
    Totti megvétele a cseberből vederbe tipikus esete lenne. megint vennénk egy karrierje csúcsán túl lévő focistát 30hoz közel, rekordfizetésért? ébresztő...
  • horpeti
    Hát nekem a 4 névből csak Bosque a szimpi :P
  • bandyx
    Inkább jöjjön Del Bosque és Totti, mint Capello és a ló fejű, bunkó Ibrahimovic
  • Xabi Alonso
    Téleg nagyon agresszív... pedig a spanyolok agresszívebbek szerintem egy picit.. de ez téleg mindenkinek saját nevelése...
  • Monoton
    Totti jó játékos elismerem!

de ha vki alárúg akkor mindjárt köpköd meg verexik! hát én nem kérek belőle!
  • bandyx
    Bármelyik játékos jöhet, ha ezzel elérhetjük a sikereket és persze szép focit tudunk játszani!!
  • Speedbreaker
    REAL MADRID IS THE KING :P:P:P:P:P Hajráreál!
  • Monoton
    Zaragoza-Espanyol döntő lesz a spanyol kupában

"Nos, aki azt várta, hogy a Riazorban majd az Espanyol torkának esik a Depor, nagyot tévedett: rém unalmas kilencven percet produkáltak a felek."

Kerek egy hónapot kellett várnia a Zaragozának arra, hogy kiderüljön, kivel néz farkasszemet a spanyol kupa fináléjában, az Espanyol UEFA-kupa kötelezettségei miatt ugyanis egészen szerdáig kellett tolni a Depor elleni második elődöntő-visszavágót. Csak emlékeztetőül: az első meccset a barcelonaiak 2-1-re nyerték Luís Garcia és Pandiani találataival, a túloldal részéről Ruben Castró volt eredményes.

Nos, aki azt várta, hogy a Riazorban majd az Espanyol torkának esik a Depor, nagyot tévedett: rém unalmas kilencven percet produkáltak a felek, aminek nem is lehetett más a vége, mint 0-0. Továbbjutottak hát a vendégek, így 2000 után újra magasba emelhetik a serleget.

Egy hónapja a Zaragoza az első elődöntőből úgy jutott tovább, hogy az odavágó 6-1-es eredménye után a Bernabeúban 4-0-ra kapott ki a Real Madridtól.

Copa del Rey,
    elődöntő, visszavágó:

Deportivo-Espanyol 0-0
    Továbbjutott az Espanyol 2-1-gyel
  • grebber
    Totti jo játékos.Jol jönne a Madridnak.
  • Monoton
    tört volna mindkettő :D
  • bandyx
    Háát nem tom sztem ő egy jó megoldás lenne(del bosque)és most hogy tottinak eltört a lába sztem úgyse hozná el! Szerintem
  • Monoton
    hát énmár nem tom!!

ha tényleg idehozná totti t akkor ne jöjjön vissza!

nem kell mégegy bajkeverő!!! /alias Gravesen/
  • bandyx
    DEl bosque kell
  • Monoton
    vki nem tud vmi jó linket ahonnan Raul videok vannak?

mert amit én találtam az igencsak pocsék minőség :(
  • Monoton
    én őt szerettem volna! inkább mint capello vagy ancelotti!
  • LasDen #12382
    Nem baj........én nem is szerettem volna ha ő jön......:D
  • REALista
    RAFA BENÍTEZ KILŐVE
  • Monoton
    akkor azt nézni kell!
  • REALista
    Ja a Sport2!
  • asfa
    asszem igen!
  • Monoton
    sport tv adja?
  • REALista
    Ja ma lesz 21:00-tól!
  • asfa
    nem!ma
  • Neuman
    Holnap lesz a Depor-Espanyol mecs?
  • Monoton
  • hunbasser
  • zaki
  • robotnyk
    jó ötlet
  • jAsOn VoOrHeEs
    AS szerint Fernando Martín további kiszemeltjei közé tartozik a Lyon 25 éves védekező középpályása, Mahamadou Diarra.

• báttyó02
    pf...Fabregasnak van annyi esze hogy nem jön ide :\
  • LasDen #12367
    Sztem jöhet Fabregas.......ha jól tom vkp és azon a poszton nem állunk vmi jól.....DB v Capello lenne a legjobb az edzői posztra.....Caro jó edző, de még túl nagy feladat neki a Real.......
  • hunbasser
    fabregas?egy hete van teli ezzel a sajtó,h vinné a Real Madrid,én nem látok benne semmi különöset,amiért vinném,de caro és martín jobban tudják mint én.sok hasonló kvalitású játékos van még...SZERINTEM:) del bosque lenne a legjobb edző a realnál,vagy maradjon caro!