81624
-
#12407 remélem h megverjük a betist! 2-0-al kiegyeznék.tudja vki a kezdő 11-et + a cseréket? -
Monoton #12406 valaki törölje akkor eztis meg az előzőt is! -
bandyx #12403 Sztem, ha újra sikeres lenne a csapat megérné -
#12402 Mind1 kit hoz Del Bosque csak jöjjön!!! -
#12401 Ja egyetértek bár a legjobb az lenne ha a jelenlegi csapat javulna fel és érne el még nagy eredményeket!!! -
Monoton #12400 Del Bosque visszatérne Madridba -
#12399 szerintem meg a hírek 80%a kacsa. :P
de legalább így izgi mindenkinek. -
Monoton #12398 Ibrahimovics most a cselzíííhez készül menni! -
#12397 Totti megvétele a cseberből vederbe tipikus esete lenne. megint vennénk egy karrierje csúcsán túl lévő focistát 30hoz közel, rekordfizetésért? ébresztő... -
#12396 Hát nekem a 4 névből csak Bosque a szimpi :P
-
bandyx #12395 Inkább jöjjön Del Bosque és Totti, mint Capello és a ló fejű, bunkó Ibrahimovic -
#12394 Téleg nagyon agresszív... pedig a spanyolok agresszívebbek szerintem egy picit.. de ez téleg mindenkinek saját nevelése... -
Monoton #12393 Totti jó játékos elismerem!
de ha vki alárúg akkor mindjárt köpköd meg verexik! hát én nem kérek belőle! -
bandyx #12392 Bármelyik játékos jöhet, ha ezzel elérhetjük a sikereket és persze szép focit tudunk játszani!! -
#12391 REAL MADRID IS THE KING :P:P:P:P:P Hajráreál! -
Monoton #12390 Zaragoza-Espanyol döntő lesz a spanyol kupában
"Nos, aki azt várta, hogy a Riazorban majd az Espanyol torkának esik a Depor, nagyot tévedett: rém unalmas kilencven percet produkáltak a felek."
Kerek egy hónapot kellett várnia a Zaragozának arra, hogy kiderüljön, kivel néz farkasszemet a spanyol kupa fináléjában, az Espanyol UEFA-kupa kötelezettségei miatt ugyanis egészen szerdáig kellett tolni a Depor elleni második elődöntő-visszavágót. Csak emlékeztetőül: az első meccset a barcelonaiak 2-1-re nyerték Luís Garcia és Pandiani találataival, a túloldal részéről Ruben Castró volt eredményes.
Nos, aki azt várta, hogy a Riazorban majd az Espanyol torkának esik a Depor, nagyot tévedett: rém unalmas kilencven percet produkáltak a felek, aminek nem is lehetett más a vége, mint 0-0. Továbbjutottak hát a vendégek, így 2000 után újra magasba emelhetik a serleget.
Egy hónapja a Zaragoza az első elődöntőből úgy jutott tovább, hogy az odavágó 6-1-es eredménye után a Bernabeúban 4-0-ra kapott ki a Real Madridtól.
Copa del Rey,
elődöntő, visszavágó:
Deportivo-Espanyol 0-0
Továbbjutott az Espanyol 2-1-gyel
-
#12389 Totti jo játékos.Jol jönne a Madridnak. -
Monoton #12388 tört volna mindkettő :D -
bandyx #12387 Háát nem tom sztem ő egy jó megoldás lenne(del bosque)és most hogy tottinak eltört a lába sztem úgyse hozná el! Szerintem -
Monoton #12386 hát énmár nem tom!!
ha tényleg idehozná totti t akkor ne jöjjön vissza!
nem kell mégegy bajkeverő!!! /alias Gravesen/ -
bandyx #12385 DEl bosque kell -
Monoton #12384 vki nem tud vmi jó linket ahonnan Raul videok vannak?
mert amit én találtam az igencsak pocsék minőség :( -
Monoton #12383 én őt szerettem volna! inkább mint capello vagy ancelotti! -
#12382 Nem baj........én nem is szerettem volna ha ő jön......:D -
#12381 RAFA BENÍTEZ KILŐVE -
Monoton #12380 akkor azt nézni kell! -
#12379 Ja a Sport2! -
#12378 asszem igen! -
Monoton #12377 sport tv adja? -
#12376 Ja ma lesz 21:00-tól! -
#12375 nem!ma -
#12374 Holnap lesz a Depor-Espanyol mecs? -
Monoton #12373 -
#12372 -
#12371 -
#12370 jó ötlet -
#12369 AS szerint Fernando Martín további kiszemeltjei közé tartozik a Lyon 25 éves védekező középpályása, Mahamadou Diarra.
-
#12368 pf...Fabregasnak van annyi esze hogy nem jön ide :\ -
#12367 Sztem jöhet Fabregas.......ha jól tom vkp és azon a poszton nem állunk vmi jól.....DB v Capello lenne a legjobb az edzői posztra.....Caro jó edző, de még túl nagy feladat neki a Real....... -
#12366 fabregas?egy hete van teli ezzel a sajtó,h vinné a Real Madrid,én nem látok benne semmi különöset,amiért vinném,de caro és martín jobban tudják mint én.sok hasonló kvalitású játékos van még...SZERINTEM:) del bosque lenne a legjobb edző a realnál,vagy maradjon caro!