81624
-
#12365 kell a sok sikerre éhes ember a már jóllakott sztárok helyett :))) -
#12364 A Realnak kell Fabregas
Madrid, március 14., 13.10 Az új elnök bevallottan csodálja az ifjú spanyolt.
Meggyűlhet a baja az Arsenalnak a spanyol csapatokkal a nyáron. A londoni gárda két ékkövét, Henryt és Fabregast egyaránt vinné a Real Madrid és a Barcelona is. Henry régi "történet", de az új Real-elnök, Fernando Martin most azzal állt elő, hogy ő bizony mindent megtesz Cesc Fabregas leigazolásáért. Nem meglepő: Fabregas remekelt a Real Madrid elleni BL-nyolcaddöntő mindkét mérkőzésén, és óriási szerepe van abban, hogy végül az "Ágyúsok" jutottak a legjobb nyolc közé.
- Cesc nagyszerű játékos - mondta Martin. - Fiatal, éhes a sikerre, hihetetlen lehetőségek rejlenek benne, nagy jövő előtt áll. Azaz minden szempontból megfelel a Real Madrid követelményeinek.
- bz -
nb.hu () -
#12363 lol, jah :DDDD
A kisk5sög Mardidban akarna meggazdagodni... -
#12362 az a vicc, hogy ezért a sok szemét hírért, meg okoskodásért nem kevés pénzt is kapnak az újságírók :DD
de azért érdekesek a tények, mindenki felkapja a fejét ezekre.. de hát kb. 1% valóságalap 90% fantázia 9% spekuláció -
Monoton #12361 Eriksson t se várom !!! ő menjen az Olajsejkkel a Villa ba! -
#12360 Del Bosque fog jönni sztem, vagy Eriksson -
#12359 "személye szinte garancia a sikerre"
lol, mekkora sz@r szöveg... -
#12358 hát igen, Wenger inkább ilyen 18-20 éves noném ifistákat vesz csak mostanában... -
#12357 Nem is adnánk!!! -
#12356 Ja szerintem is!Benitezt még talán eltudom képzelni a Madridnál! -
Monoton #12355 Beckham már öreg, nem kell az Arsenalnak -
#12354 ez a reész tetszett: "A spanyol lap szerint Ancelotti mellett szól az, hogy csapatai rendre közönségszórakoztató, élvezetes játékot játszanak"
hát a Milannak minden a játéka, csak nem közönségszórakoztató -
Monoton #12353 hát ha vmelyik is idejön én nemtom mit teszek!
sehogy nem illenek a képbe még ugysem hogy Capello már megjárta a kispadunkat!
Benitez ide vagy maradjon Caro! -
Monoton #12352 :) -
#12351 Edző-saga: Capello vagy Ancelotti? Vagy... -
#12350 Portillót végleg megvenné a Bruges
vigyék... -
#12349 Hája -
Monoton #12348 namost a három névből nekem csak Benitez lenne elfogadható! -
#12347 Március végére meglesz az új edző
szvsz 1ik sem jön -
#12346 romokban :D -
Monoton #12345 én megintcsak 1ettudok érteni veled!
Én arra lennék kíváncsi hogy Ronaldo hol lesz hétvégén! -
#12344 Cicinho mindenhogy játszott jobbszélsőt, csak nem nagyszerűen -
#12343 majd formába lendül Beckham is... volt ő már jó formában idén :) -
#12342 Beckham a kispadon? -
Monoton #12341 asszem 2007 végéig de nembiztos! /lehet 2008/ -
#12340 osztom a véleményt,fájó kimondani,de ronaldonak lefőtt... -
#12339 Ronaldonak meddig szól a szerződése? Mert addig kéne eladni, amíg még kapunk érte pénzt. -
#12338 igen,ezekkel maximálisan egyetértek.de régen a barcában félpályától vitte a lbdát,nem pedig 16osnál várta.sajna már a cselei sem jönnek be,a barcánál is volt rajta némi sújfelesleg,de ott 2 emberen lazán túlment,utána meg értékesítette a helyzetet.pontosítom eddigi hozzászólásaimat:egy évet még adnék neki,h mutasson vmit,de ha nem tudn azzal sem élni,akkor nálam kispados lenne,átigazolási szezonban meg eladnám.az akarat nagyon fontos lenne a Realnál,sok-sok húzóember kellene...(juvéban elég sok van,ott kellene szétnézni játékosok után) -
#12337 így van, szimplán a képesség nem elég, ha nem párosul akarattal -
#12336 Sajna Ronaldo már nem az a régi fiú tele energiával és elszántsággal, ami volt néhány évvel ezelőtt.
ezt csak ez nem látja, aki vak... Persze ettől még jó, és csomó dolgot tud. De a tűz (a Madridért) nem ég benne, legalábbis én nem látom. Aztán nem csodálkoznék rajta, ha egy gyengébb képességű, de sokkal odaadóbb és elszántabb emberke is tudna olyan jól teljesíteni, mint Ronaldo...
Nekem a kedvenc játékosom volt nagyon sokáig, és most is művelt csodaszép dolgokat (pl. Beckham 40 méteres előreívelése után a kapuba csúsztatása lövése becsúszva), de viszont tényleg nem ártana egy mentálisan sokkal erősebb játékos... Egy gyengébb képességű motivált játékos/csapat sokkal jobb eredményt tud elérni tartósabban, mint egy motiválatlan játékos/gárda... talán ezzel egyet értetek...
Mondjuk én Ronaldo küzdéséről sohasem zengtem ódákat.. viszont amint megkapta a labdát, akkor mintha kapta volna a jelet, hogy hajrá, és teljesen kicserélődött, nyomta a cselt, a kapura tört, stb. :)))) (jól spórolt az energiájával :P) -
#12335 ha elolvassátok végig a ronaldos cikket,akkor lehet,h igazat adok nekem valamelyest.na,mostmár tényleg ne háborúzzunk,de azért várom véleményeiteket -
#12334 ya és még amit hozzáfűznék:őt csak tömik labdával,labdaszerzés nála ritka,meg ugye ki is kellene harcolnia a saját helyzetét,mint pl robinhonak. na,lehet anyázni engem[viccből mondja] -
#12333 értsétek már meg,h roni nem lesz már jobb.semmi akarat nincs benne,amikor még megvették,akkor volt akarata is.a helyzetkihasználó képessége tényleg jó,de frissíteni kell...nemigaz,h nem tud belőni egy ilyen fontos 11-est!mert ha 3-0ra vezetünk,akkor oké,elismerem h nem számít...egyébként morientes volt az ára,h idejött ronaldo!!ezt se felejtsétek el!!el tudnék képzelni egy morientes-robinho-raul hármast.raúl úgyis támadó kp-s elvileg!!csm,nem rossz szándékból mondtam amit mondtam,bocsánat!nekem is vannak barcás barátaim.és még most is azt állítom,h nem kellett volna idehozni,annak idején még mondta is vki,h morientes megér 10 ronaldot,azért túlzás,de tényleg jól ment akkor morientesnek.nem mindig,de jól ment,és sztem most is jól menne neki. -
Monoton #12332 Beckham az Arsenalban?
:-O
-
#12331 Ronaldo visszautasítja a kritikákat -
HeCki #12330 Amugy sztem eleget dicseretetek mar .. ment neki jol is real nal IS es meg fogjatok is csak szedje ossze magat ( na meg maradjon a csapatnal ) -
HeCki #12329 Igy van .. nem tudom miert fikazatok .. annyi az egesz h. most egyaltalan nem jonnek ossze neki a dolgok .. de meg igyis o a golkiraly a madridnal meg tavaly is o volt. Inkab a kozeppalyat vonjuk kerdore .. vagy azt varjuk Ronaldotol (aki csatar) szaladjon vissza kozeppajara es inditsa magat ? -
#12328 Fel is fog.Sokat lettet már az asztalra nem lehet leirni. -
#12327 Igazság szerint én se szívesen küldeném el!Jobb lenne ha feljavulna a játéka! -
#12326 Mit kell elküldeni a Ronit.Már évek ota ö a házi golkirály.A spanyolok mondjuk sokat tesznek a csapatért.