81624
-
Monoton #12447 -
#12446 Cole sokkal jobb szvsz, ráadásul nem olyan alattomos, mint DH -
bandyx #12445 Cole ne gyüjjön, inkább Del Horno!! -
#12444 Wenger semmikép se legyen... Ezt a nacionalizmust meg letojom, ha lenne eredmény -
#12443 +fabregast -
#12442 nekem az jobban tetszene,ha Del Bosque hozná Henry-t és Cole-t -
Monoton #12441 Wenger rel annyival járnánk jobban hogy közelebb lennénk Henry hoz és Ashley Cole hoz!!
De télleg spanyol legyen az edző! -
#12440 Én Spanyol edzőt akarok itt látni, nem olasz, francia, angol, cseh meg kutya füle! -
#12439 =(
Del Bosquét a Real Madrid kispadjára!!!!!!!! -
bandyx #12438 A Marca nevű spanyol sportnapilap értesülései szerint, jelen pillanatban Carlo Ancelotti a legesélyesebb arra, hogy a következő idénytől a Real Madrid szakvezetője legyen. Más források azzal egészítik ki a mindig jól informált Marca-t, hogy most már tényleg napok kérdése és kiderül, ki is lesz a királyi gárda új vezetőedzője.
Ancelotti esélyeit növeli, hogy Silvio Berlusconi, az AC Milan elnöke – aki nem mellesleg egész Olaszország miniszterelnöke – zöld utat engedélyezett az olasz mesternek, s elmondta, ha Ancelotti a Real Madridba szeretne szerződni, akkor nem áll az útjába, s már 2007-es szerződésének lejártja előtt elengedi.
Ugyanakkor azt is meg kell említeni, hogy spanyol források szerint nem csak Ancelotti aspirál eséllyel a blancók kispadjára. Mind a Marca, mind pedig az AS tudni véli, hogy a talján mesteren mellett leginkább Arséne Wenger számít esélyesnek, így könnyen elképzelhető, hogy kettőjük közül fog kikerülni a madridiak következő trénere. Rajtuk kívül egyébként még Fabio Capello és egyedüli spanyolként Vicente Del Bosque neve szerepel Fernando Martín kívánságlistájának szűkített változatában.
Az mindenesetre érdekes lehet, hogy az AS nevű spanyol napilap internetes honlapján, a szavazók közel azonos arányban voksoltak Ancelotti illetve Wenger mellett (a pontos arány 15 óra 14 percig: 51%-49% az olasz javára). A lista tehát egyre szűkül, s már csak tényleg napok kérdése és eldől, hogy López Caro, Ancelotti, Wenger, Capello vagy Del Bosque irányítja a jövőben a világ legpatinásabb labdarúgócsapatát. Aligha lehet nem észrevenni, hogy közülük egyedül Vicente Del Bosque van szabadon így talán az ő kinevezése lenne a leginkább kézenfekvő... -
#12437 úgy érzem,h sergio agüero csak dobna a csapaton."messi riválisa" -
#12436 Sérgio Agüero felkeltette a Real Madrid érdeklődését -
Monoton #12435 Wenger: Szeretem a Real Madridot -
Monoton #12434 hát nem tom! pill mindjárt telefonálok Puyol nak! :P -
#12433 Gondolod hogy ha ez komoly lenne nem ez folyna még a csapból is??? -
Monoton #12432 sztem ez más volt lehet látni Puyol arcán is!
Puyol is "ölelni" akarta aztán meglepődött -
#12431 Élőben is láttam és látam lefelé jövet megpaskolta az összes Barca játékost!!! -
Monoton #12430 :DDDDDdddddd megaLOL :DDD -
#12429 kösz. ez nagyon lol :DDDDDDDDDDDD -
Monoton #12428 #12424 -
bandyx #12427 bocs, nem frissítettem -
bandyx #12426 mi volt a képen? be tudja rakni valaki újra, mer csak béka van? -
Monoton #12425 jahh ez nem váll volt hanem egy nagy pofon!!!
LOL ez az ember! utálom! -
#12424 kép megjelenítése , aztán frissítés... -
#12423 vállonveregeti:DDDD bioszból hányasod volt?^^ -
#12422 jól -
#12421 pékát látok csak -
#12420 Egyébként hogy jön ez a Real topicba??? -
#12419 Mert vállonveregeti a játékosokat??? -
#12418 nagy gyökér ez a murinnyó...:/ -
#12417 -
#12416 Ne is gyüjjön Ancelotti........ -
bandyx #12415 Éljen!!! Remélem tényleg Del Bosque jön!!! -
Monoton #12414 Ancelotti nem kér a Realból -
bandyx #12413 Ancelotti is azt nyilatkozta, hogy szeretné kitöltani a szerződését a Milan-nál.És azt mondta, ha egy olyan klubtól keresik meg, mint a REAL az nagyon megtisztelő!
-
#12412 Benitez kiesett, hosszabbított a Liverpoolal -
Kanál #12411 csak ne ancseloti -
#12410 Del Bosque, Ancelotti, vagy esetleg Benitez?
Egyre inkább úgy tűnik, hogy vagy Vicente del Bosque, vagy pedig Carlo Ancelotti közül kerülhet majd ki nyáron a Real Madrid új trénere. Del Bosque legutóbb elmondta, hogy szívesen visszatérne Madridba annak ellenére is, hogy annak idején méltatlanul küldték el a klubtól. Berlusconi pedig egyenesen elárulta: az AC Milan mestere, Ancelotti jelenleg dönteni készül: Milánó vagy Madrid.
-
#12409 -
#12408 majd csak vasárnap játszunk, ilyen korán még nincs kezdő, de még keret sem nagyon