81624
  • csm
    mindenki hagyott már ki 11-est, Zidane is a Puskás válogatott ellen, Beckham az EB-n. Ez mindig benne van.
  • mohuska
    naaaa
  • robotnyk
    nem, arra gondolni sem szeretnék, inkább megtartom magamnak.
  • Lacc 88
    Teljesen egyetértek veled.
    Sztem Robinho Raul párost kellene játszattni mindig hátha jól megértenék egymsát. Aztán feljöhetne Cassano és Baptista a második félidőben vmikor. Sanda gyanúm hogy gólzápor lenne a meccseken.

• mohuska
    mi az elképzelésed???
  • robotnyk
    ha végigmegy a meccs simán 0-0val, akkor nyugodt szívvel álltam volna fel a székből. szvsz a meccs nem volt rossz, sok helyzet nem volt, de iram igen.
    persze a támadásvezetésünk az maga a tragédia, megint. az hogy Robinho miért került padra, arról sejtésem sincs. mikor gyengébben ment neki, eröltették, amikor elkezdett játszani, leültették. pontosabban van egy nagyon merész elképzelésem a dologról, de nem szeretném ha igaz lenne...

aztán bejött Ronaldo, és nem tud belőni egy 11est sem. és ez feldühít. feldühít, hogy egy ilyen tohonya, motiválatlan, kedvtelen és formán kívüli játékosnak vagyunk kiszolgáltatva, ha gólt kellene lőni.
  • Lacc 88
    Az első félidő egész jó volt sztem, akkor még bizakodtam a győzelemben. A másodikra megint oylan lett a csapat mint eddig.
    A Real elfelejtette hogyan kell győzni. Hát nemtom ti hogy vagytok vele de Ronaldo mai teljesítménye után főleg a 11-es miatt én azt mondom nem érdekel hova de menjen a Realból naon gyorsan. Vagy legalább nem lépjen pályára. Én az ő helyében (nemtom mennyit eddz) mindennap mennék és eddzenék hogy megen formába hozzam magam. Eddgi bíztam benne de mostmár elég volt.
  • mohuska
    ja....oké...nem láttam csak 10 percet....tudjátok a csocsóóó

akkor se neki kellett volna....ez tény
  • robotnyk
    ja, másik fórumon is benéztem. az utolsó 2 percre elment a stream, és ezzel foglalkoztam, nem azzal hogy Zidane már 20 perce nem volt a pályán. de még így sem neki kellett volna lőnie
  • HeCki
    Zidane le volt cserelve de m1
  • mohuska
    menjen ahova akar.....faszom vele...pápá
  • mohuska
    ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

mér van ez????????????,????
  • Monoton
    szinténegyetértek veled :(
  • robotnyk
    de ő lőtte mostanában, na nem mintha olyan sokat lőhettünk volna (pl sevilla ellen)
  • mohuska
    jaaaaa..... zidane??????nemis ő szokta...bazz
  • robotnyk
    Ronaldo itt vágta el magát végleg, nálam egész biztosan. mit várjunk el tőle, ha egy 11est sem tud belőni?
  • Monoton
    menjen !!!

annak is a legmélyebb pontjára :(
  • Monoton
    ez ritka szar 11es volt :(

de miért őőőőőőő
  • robotnyk
    miért, miért, miért a csereként beálló Ronaldo rúgja, miért? miért nem Zidane?
  • asfa
    Ronaldo kihagyta a 11-est
  • mohuska
    menejen eza picsába
  • Monoton
    nnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOÓÓÓ :((((((((((((
  • mohuska
    de a gól mindig bennük van formától függetlenül
  • robotnyk
    hát, ezt akár be is fújhatta volna, szal megköszönhetjük
  • robotnyk
    aúúúúú
  • robotnyk
    mostanában nem igen, persze Ronaldonak sem
  • mohuska
    raulnak is elég egy helyzet nem??????
  • robotnyk
    na, ez egy jó csere, elméletben
  • robotnyk
    legalább nekem is van egy elvtársam
  • Monoton
    Egyetértek
  • Netkaloz
    Egyetértek
  • robotnyk
    na mondjuk Raullal nem vagyunk többen, de Baptista nem volt olyan rossz, Ronaldora most nem cserélném
  • HeCki
    Rault semmit nem csinalt .. ezert kell Ronaldo helyet jatszatni ? Ronaldonal legalab lehet tudni h. 1 helyzet eleg neki es ott a gol .. Baptistarol nem is beszelek .. Ot meg Robinho kellene potolja
  • Netkaloz
    2. félidőre remélem be fog állni Cassano meg Robinho.
  • robotnyk
    elvileg jobb felállással is játszottunk már szarabbul, főleg egy valencia szintű csapat ellen. mindenesetre Cicinho jobb szélsőnek nem jó, oda hoznám talán Robinhot.
  • HeCki
    Nem semmi ez a kezdocsapat ..
  • robotnyk
    a támadásvezetés katasztrófa, fordítva csináljuk mint kéne, félpályáig labdát járatunk, onnan meg vagdalózunk. azért így is volt egy két helyzet, de nem ártana valamit mostmár szabadrúgásból alkotni, mert a sorfalba az anyám is beletudná rúgni a labdát. Ramosnak engedhetnének egyet lőni, tavaly még ellenünk akkora dugót akasztott, hogy sztem Casillas még most is sírva ébred fel ha álmodik vele.
  • Netkaloz
    Nah Félidő. A támadójátékon azért javítanunk kéne.Mondjuk Robinhoval vagy Cassanoval.
  • Netkaloz
    Cassano, Ronaldo meg Robinho elég jól elvannak ott a kispadon:DDDDDDDDD
  • Monoton
    nahh ekőkerült egy doboz sör a hangulat érdekében :D