81624
-
#13451 aha,hát ott van még baptista,akit be lehetne oda tenni bal oldalra,de ősem a legjobb megoldás,középen guti elég jó,csak hát igen,ahogy mondtad,hullámzó a teljesítménye,de tökéletes csapat nincs! -
#13450 Zidane - Guti páros nagyon necces, főleg full-time. Guti teljesítménye hullámzó, Zidane meg lehet hogy nem is lesz jövőre, vagy ha lesz is, nem bír ki egy szezont, főleg nem a bal oldalon. -
#13449 Egyébként ez a felállás szerintem jó!Végre nincs kicserélve a fél csapat!!! -
#13448 hopsz,tényleg=)ő salgado helyett! de úgy lenne,hogy azért salgado is játsszon,meg cicnho is tudjon pihenni,tehát 3 meccset salgado,3 meccset cicihno játszana.én így rotálnék! -
#13447 Na és Cicinho-val mi van??? -
#13446 "pl crouch jöhetne,és akkor beckham nyomhatná neki be a labdákat,annak meg fel sem kell ugrania,mert a spanyol védők nem mind magasak." <<<=== végére smiley=) -
#13445 nem tudom...most jól járnánk vele,de sztem egy fiatal csatárt kellene vennünk,mert lehet,h henry is 2-3 évig jó lesz,utána meg öregebb lesz,és sérülékenyebb,lassabb stb.ő már 24 évesen is jó volt,na akkor kellett volna megvenni.pl crouch jöhetne,és akkor beckham nyomhatná neki be a labdákat,annak meg fel sem kell ugrania,mert a spanyol védők nem mind magasak.diarra meg úgy kellene nekünk mint egy falat kenyér.de miért annyira fontos nekünk a szűrő?egy csomó csapatnál nem használnak szűrőt!
-------Ronaldo--Henry--------
-----------Robinho-----------
Zidane-----Guti-----Beckham
R.Carlos----S.Ramos-----Salgado
-------------Chivu-------------
------------Casillas-----------
Na,ez így hogy nézne ki?Persze Zidane helyére kellene egy jó emberke... -
#13444 ahogy olvastam nagyon hamar kell lépnük Diarra ügyében, hogy a mienk legyen......plusz a MÚÚÚ-n is felül kell licitálnunk.......bár ez nem lesz nehéz remélem....... -
#13443 Szerintem egy Henry is igencsak megérné :)
Bár ha BLt nyernek az Arsenallal, akkor lehet nem fog odébb állni... :) -
#13442 a múltkor már mondtam:david villa kivásárlási ára 125 millió euró.sztem ennyit nem ér meg,ebből lehet venni 4-5 világklasszis támadót. -
#13441 Persze, hogy drága, Zaragozából kellett volna megvenni, nem a Valenciából, mikor már háromszorosa lett az ára... -
#13440 jóhogy drága:D -
#13439 de amilyen fiatal, olyan drága is :) (legalábbis valszeg az lenne, ha meg akarnánk venni:P) -
#13438 villa?
enyhén szólva jó pléya
elég ha megnézed a gollövőlistát
ráadásul fiatal is -
#13437 Tímáron kiakadtam -
nem ezt keresed?:) -
#13435 Még mindig valosághűbb ,mint az elözöekben összeállitottak:):)
Kaká és C. Ronaldo egyhamar nem vált klubbot -
#13434 robinho builbao mecsröl készült klippje kinek van meg vagy esetleg nem tudjátok honnan lehetne letölteni? -
Monoton #13433 nade kanyarodjunk vissza a valóságba:
Benitez Raúlt akarja -
Monoton #13432 namost Gera t csak csakmegtűröm de Timár!??? -
#13431 ez most komoly? -
#13430 Koplárovicsot kéne :DDDDDD -
#13429 persze, hrutkát meg illést ne aktiváljuk esetleg? :D -
#13428 Készitek én is egy olcsobb ,de minöségi összeállitást !!!
Kapus:Iker C.
Védö:Cicinho-Sergio R.-Timár Krisztián-Roberto Carlos
Védekezöközép.:Diarra
Középpályás: Beckham-Geremi
Támadóközép.:Gera Zoltán
Csatár:Ronaldo-Robinho -
#13427 Villa jó LETT VOLNA amíg a zaragozából kellett volna megvenni, nem a valenciaból -
#13426 hadjad már az összeállitásodat.sztem szédülsz egy kicsit.villa kinek kell,van ronink meg stb.... -
Monoton #13425 nemis :) -
#13424 szvsz 2 játékosnál többért nem fog 10m eurónál többet fizetni az új elnök -
#13423 aszittem nem bírod Rio-t:) -
Monoton #13422 énis :DDDDDDDDD -
#13421 viccültem csak -.- -
Monoton #13420 de nem egy évben jöttek, te meg a jövő évre készítesz csapatot! -
#13419 Ez hülyeség, ki gondolta volna h Figo, Zidane,Becks, Ronaldo,Raúl,Owen egy csapatban fog játszani, Azt is elképzelhetetlennek gondolták Nem?? -
Monoton #13418 pffffff! minek az ide :ASDSDAS -
#13417 Igen, ráadásul Rio Ferdinandot is kihagytad! Szégyelld magad! -
Monoton #13416 nem csak tudod ez a héten már vagy a 3dik csapatod!
jahh és amiket összeállítasz, azok elképzelhetetlen csapatok! -
#13415 Most az a bajotok h megkérdezem a véleményeket??? -
#13414 Azért jól hangzik... -
#13413 ez úgy nagyjából 300 millió euró lenne -.- -
Monoton #13412 búúúúúúúúú