81624
  • robotnyk
    kerettag a vbn is, szerencsére tartalék
  • zaki
    ehh, lol
  • REALista
    Mert megérdemli!
  • robotnyk
    igen, megkapta jutalomból :D
  • DJ Bee18
    ...hátulról :DDDD
  • DJ Bee18
    cantalejo? hogy b*sznák meg...
  • REALista
    Szerintetek ki vezeti majd a Zaragoza-Espanyol kupadöntőt a Bernabéu stadionban???Lehet tippelni!!!
  • zaki
    kicsit sok, de jöhetne.
  • robotnyk
    "El Madrid negocia con Chivu, defensa de la Roma"
    20 milla
  • DJ Bee18
    :DDD De nekünk nem egy cselkirály kell, hanem aki megszilárdítaná a középpályát...
  • Oncsi
    Igen sajnos Biro azt csinál amit akar !!!Baptista igyen télleg nem tehetett semmiröl !!de akkor sem szabad !!!nem szabad vele gecizni mert látod mi lett következménye..Baptista isn jobban szol már zuhanyozhatott is volna !!!
  • Neuman
    Én akármilyen profi lennék ugyan ezt tenném, ott volt Baptista meg Beckham is mikor a sorfalal kínlódtak Baptista kapott is egy sárgát!
    Most nem tudom mi bajod van?
  • Oncsi
    Egy játékos akármilyen is biró,meg bánik csapattal-->ilyet nem szabdna mondania !!!magát hozza meg csapatát szar helyzetbe !!!önfegyelem !!akármi is van !!hidegvér,akármiylen geci a biró !!!
  • Monoton
    :DDDDDDDDDDDD ezjó! de nemá ne jöjjön ide! énnemakarom :(
  • zaki
    akkor tapsot kellett volna kapnia, nem pirosat :d
  • kilyking
    Legalább igaza volt!!!:D
  • zaki
    csak az a kérdés, hogy melyik csapatban :o
  • HeCki
    Cristiano Ronaldo elképzelhető, hogy Ronaldo csapattársa lesz.
    Tobb fele is olvastam .. remelem nem kacsa . Ugyis kozeppalyaval van a gond
  • gerej
    mert az a fax megis érdemelte
  • hunbasser
    állítólag RC ezt mondta a bírónak:"szar alakok vagytok ti mind" akkor ezt mutogatta...=(((
  • gerej
    A bíró(már ha ez bíró volt) egy _uzi.Amikor az iniesta a Ronaldót rángatta 2x is egyiket sem fújta le!!Pedig az egyik tizenegyes volt!!
  • DJ Bee18
    De profi, is tojnia kellett volna rá...
  • Neuman
    Én nem hibáztatom egy ilyen köcsög bírónál mint ez, ha eklamált is , vagy beszólt, én se tudtam volna magam türtőztetni, de szerintem ti se.
  • horpeti
    de a 2. szabálytalanság előtti jelenet. nem a 11es.

Legalábbis a visszajátszásból azt láttam.

Végülis lényegtelen.
    Én attól még szeretem Carlost :D
  • HeCki
    En pirost lattam 1bol
  • robotnyk
    ebből a szempontból lényegtelen, hogy sárga vagy rögtön piros, nem a szabálytalanságért kapta
  • Kanál
    hat nem
  • HeCki
    Nem megegy sargat adott neki hanem egybol pirosat
  • robotnyk
    nem volt szabálytalan, a 11es nem volt jogos, reklamálni nem kellett volna
  • horpeti
    jah... Nyilván elkapta a hév... bár már rutinosabb lehetett volna annál, hát evvan. Nagy derbi, nagy feszültség.

Amúgy nemtom mit reklamált, szabálytalan volt :P
    Biztos azt, hogy a másik is szabálytalankodott.
  • robotnyk
    második sárgája volt, abban hibázott, hogy akinek van már sárgája, ne az reklamáljon a leghangosabban
  • horpeti
    vmit ott mutogatott, de az amolyan magyarázási gesztikulációnak látszott... de hát... nem lehet tudni. :)
  • HeCki
    Elvileg ja .. pedig o megeskudott h. nem sertegette
  • horpeti
    Szép gólt lőttünk, mesteri passz volt Baptistatol :D

Carlost heves reklamálásért állították ki??? Beszólt??

Mert a szabálytalanság az nem volt piros lap :P
  • DJ Bee18
    egy jó középpályás a kulcs, ha az megvan, máris jobb lesz
  • R9
    torghelle ^^
  • Oncsi
    Kapusunkkal nincs semmi gond mert egy kiválo képességü játékosról van szo,ugyhogy itt renben vagyunk !!!
    Védősorban lássuk be RC sem a régi sajnos,Sergio ö odateszi magát .Vannak fiataljaink de egy Real Madrid nem várhat éveket hogy beérjenek sajnos,mert vezetöség,média ,és szurkolok eredményeket akarnak ez pedig jo játékos állománynal lehet csak !!!Tapasztalt,mindenfrontot megjárt védöt kell igazolni nyáron !!
    Médi Médi nem fontos nem számit,nem a fenét nem,,lássd Ronaldo ,Beckham..akivel szorakoznak szeretösdi dolgairol,meg nincs renben otthoni dolgai meg fejben sincs itt..akkor nem tud ugy teljesiteni,ahogy szeretnénk!!!
    Középpályán Zidannak vannak jo megmozdulásai,de neki márcsak VB marad,ott csilloghat,igy nyáron venni kell egy Gerrard,Lampard szintü képzett jo irányito középpályást !!
    Csatársorban ha Ronaldo tartja gollövő formáját akkor csatár nem kell,és melette ott vár bevetésre a fiatal obinho és Cassano,meg azért Raulnak is lehet még jó szezonja !!!
    sztem!
  • hunbasser
    nem nagyon...
  • Neuman
    Lesz e még egy Puskás? (Magyarországon) :D
  • DJ Bee18
    a középpályát nem tudom hogy lehetne rendbehozni, talán Zidane helyére egy Gerrard szerű fiatal kellene, meg aki fegyelmezett. Mert ígyhozunk támadót, csatárt, ugyanígy beszorítanak majd...