81624
-
Monoton #13371 hát nem biztos! -
#13370 akkor is jobb, mint Becks -
Monoton #13369 áhh már öreg ! -
#13368 Inkább FIGO-t szerezzük vissza!!! -
Monoton #13367 Beckham három négy héten belül hosszabbít a Real Madriddal! -
#13366 Na ne már... Pont kezdett belejönni... -
#13365 valamit mondott neki, de azért lehetnének toleránsabbak a rohadt bírók... -
#13364 na bazzz.. Ez itt a gond, már nagyon sérülékeny :(( -
#13363 Ronaldo 3 hétig nem lesz megint -
#13362 kemény gól volt :(
Viszont Ronaldoé szép!
A piros lapot nem értettem a videjóból.
Hát szívás... valszeg amúgy a feszültség nőni fog a szabadnap hiánya miatt, de lehet hogy jól fog elsülni.. -
#13361 ilyen alapon ne igazoljon el sehonnan senki... Nem kevés pénzeket kapott a cselekedetért, a csapat nem tartozik neki semmivel, ha már annyira nem megy Raulnak, mennie kell... -
Monoton #13360 sorry! késő van és elolvastam én 2és fél hónapot néztem :( -
#13359 ott van hogy 2 és fél nap. ma-holnap lett volna szvsz -
Monoton #13358 Caro és Martín megbünteti a Real játékosait
uhh bazz! ez a nyári szabadságlenne?
mert ha igen akkor az nagyon visszaüthet! -
#13357 az lehet csak kíváncsi vok Ronaldo meddig tudja tartani a formáját (remélem minnél tovább) -
#13356 És ki mondta hogy el kell küldeni de mostani formájukat nézve akkor is Ronaldo való a kezdőbe! -
#13355 Raúlt akkor sem lehet csak úgy elküldeni túl sokat tett a csapatért -
#13354 egyre inkább úgy áll, hogy nincs Raul Madrid nélkül -
#13353 szvsz RAúl nélkül nincs Madrid -
#13352 Messi helyett Robben és Raúl helyett Ronaldo!!!Szerintem -
#13351 ja, csak sajnos nincs a jelöltek listáján -
R9 #13350 Scolari tuti jó lenne
lásd a brazil és a portugál válogatott -
#13349 Messi már csak azért nem jönne, mert (tudomásom szerint) van egy megállapodás a 2 klub (Real, Barca) között, hogy nem vesznek 1mástól játékosokat elkerülendő a Figo ügyet......... -
#13348 mondtam h nem valószínű (: de jó lenne -
#13347 Figo, Messi felejtős erősen :) -
#13346 ---------Casillas------------
-Cicinho-Ramos-Chivu-R.Carlos(*)-
---------Mascherano------------
-Figo-----Messi-----C.Ronaldo-
---Robinho------Raúl---------
vélemények? (az lenne a jó ha így állna föl a Real jövőre, de ez nem valószínű)
*ha csúcs formában van és 6-7 évvel fiatalabb,egyébként A.Cole
edző:Scolari -
Monoton #13345 engem már nem érdekel ki ül a kispadra jövőre csak olyan csapatot építsen ami úgy játszik mint a REAL MADRID! -
#13344 Del Bosque egyátalán nem akkora mágus, és nem lenne megváltó most. volt kerete, mégsem rotált, volt neki hosszú kispadja jó nevekkel, mégsem használta őket. volt neki formában lévő Raulja, Figoja, Zidaneja, Makeleléje. -
#13343 én sem hibáztatom Casillast, ilyen balszerencsékkel volt tele a meccs... -
#13342 megcáfolom!a milantól miért jönne el?nagyon jól érzi magát,ráadásul nem rég hosszabbított,és sztem tudja jól,hha szarul végzi a munkáját,akkor úgy végezheti mint az utóbbi 4 edző.sztem nem ő fog jönni,bár a kommentátor mondta,h caro ha a bajnokságot megnyeri,akkor is mennie kell,ez sztem elég rossz felfogás,sztem fél év alatt senki sem tud csodát tenni.a legjobb döntés del bosque lenne szvsz.őt tisztelik a játékosok,és ő már bizonyított a Real kispadján -
#13341 zombori egy balfasz, egy senki, ahogy a foci szakértők többsége az a sport1nél. többnyire mindenhonnan kiutált, kirúgott edzők akik sehol sem értek el semmit.
kár a tegnapi meccsért, igaz nem láttam, de asszem Casillas bármekkorát hibázott, neki ez megbocsátható, évente elmegy rajta 1-2 meccs, 20 másikon meg ő menti meg a csapatot. -
Monoton #13340 sajna tényleg mindenkő őt mondja!
de ha ez téged vigasztal: cáfolom :DD -
#13339 Barszás Norbi kész tényként közölte, hogy Ancelotti lesz az edző nyártól. Valaki cáfolja meg plz... -
Monoton #13338 egyébként most kezdődik a meccs ismétlése a Sport2 n! -
Monoton #13337 :DDDDDDDDDD -
#13336 nagyon jó meccs volt, de valahogy az égiek nem akarták, hogy győzzünk. Ronnie kapufa, Casillas hiba, Ronnie sérülése, azután elcseszett helyzetek, majd megint a bíró magánszáma a végén... Zombori Sanyi meg nyalja ki a seggem, méghogy a Real örülhetett az 1 pontnak, pffff.... Nagy anti Realos, régóta figyelem, de fogja vissza magát... -
Monoton #13335 isis! első félidő , második -
#13334 Köszike... Sajnos nem láttam a meccset... Vagy szerencsére? -
Monoton #13333 thx! -