81624
  • hunbasser
    huhúú,henry,ronnie,robinho hármas elől nagyon durva lenne,az meccsenkénti 3 gólt jelentene
  • kilyking
    Ha Henry jön akkor jöhet ő is.:)
  • hunbasser
    de ha del bosque nem jön,akkor végülis jó lenne ancelotti...vagy nem? caronak még kicsit tanulnia kell,egy ekkora gárdát tudni kell irányítani.
  • Monoton
  • 9csöves9
    ajánlanék egy ilyen kiírást majd,még anno Juvesok írták:D

„Un maiale non puó allenare. Ancelotti vattene.” (Egy disznó nem lehet edző. Ancelotti takarodj!)
  • zaki
    Én biztos főbe lövöm magam, ha ő lesz az edző.
  • DJ Bee18
    most akkor mi a túró van Ancelottival???
  • jAsOn VoOrHeEs
    Adriano és Gerrard a Real Madrid kívánságlistájának élén

Ehhez a hírhez csak ennyit:

robo: "szokjatok hozzá, hogy mostantól szeptember 1-ig boldog-boldogtalanról majd jönnek az ilyen hírek." :D

Chivu lehet a Real Madrid első igazolása

Henry kell Ancelottinak!
    Így viszont vissza is vonom a tegnap tett megállapításomat, mert ha már ennyire szervezkedik Ancelotti, akkor nem kérdés, hogy ki lesz az új tréner :)
  • DJ Bee18
    Hát Del Bosque épp azt nyilatkozta hogy háttérbe van szorítva...
  • hunbasser
    legyen úgy!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ancelotti marad! Nagyon helyes! :)

Szerintem Del Bosque lesz a " meglepi ", vele kapcsolatban semmi hír nem jön mostanság, nagyon lapul a háttérben
  • DJ Bee18
    Épp ezért kell többel próbálkozni, minden kívánsága sztem még senkinek sem sikerült
  • Oncsi
    Adriano,Gerrard,Nisteroy.....hááát egyiket megszerezni is nehéz lesz nemhogy 2öt:S
  • robotnyk
    nem fordítok, a neveket értitek

Benito Floro: "Yo he pedido los fichajes de Adriano y Gerrard"
    Ruud Van Nistelrooy se ha ofrecido al Real Madrid (itt nem mi kerestük őt)
  • zaki

• horpeti
    én már ilyennek nem is hiszek, szerintem csak a káoszt akarja elkerülni...
    de így se tudja.
  • hunbasser
    azért bőven van olyan játékos is,akit meg elakarnak adni,és mégis drágán adják.
    mondjuk most samuel jó az interben.
  • hunbasser
    ya,ramos bevállt,cicinho,meg robinho is,de woodgate állandóan sérült,mondjuk gravesen már akkor sem volt fiatal,amikor megvettük,p.garcia sem vállt be.ezért mondtam h ne vegyünk zsákbamacskát.
  • 9csöves9
    Villa nem ér meg 125 millát,épp azért ilyen magas az ára hogy ne vigye el senki

Denilsonnak is 90-100 millió közt volt a Betisben holott a tizedét is alig érte meg
  • robotnyk
    pont hogy olyanok kellenek mint Diarra, ilyen 28-30asok helyett olyanok kellenek akik jók, de nem értek el különösebb dolgot klubszinten. (lásd pl Ramos)
  • hunbasser
    én nem ellenzem,h szerződtessünk szűrőt,csak azért mondtam,h inkább nem kéne,mert nehéz lesz szerezni.most van két 0 szűrőnk,makaléle óta senki nem volt jó.akik jók meg maradnak jelenlegi klubjuknál,akik meg nem tudnak,azok akarnak jönni.mostmár tényleg világklasszis szűrőt kell szerződtetnünk!!!
  • hunbasser
    "abból lehet venni 2 rooneyt,vagy ha nem is rooneyt,de egy adrianot biztosan"
    2 adrianot akartam írni
  • hunbasser
    na akkor -#13532-re:szted david villa megér 125 millert?abból lehet venni 2 rooneyt,vagy ha nem is rooneyt,de egy adrianot biztosan.
    - #13533-re:jó,ok,meggyőztetek szűrő kell.de ki?most ugye diarra az 1.számú célpont.de nemhiszem h ő jön,de ha jön is,ki tujda,h be fog e válni?olyan játékos kell,aki már bizonyított.ő még nem nagyon bizonyított,bár el kell ismerni,h jó játékos.
    -#13536-re-re: fifa 06ban van olyan alakzat,amiben még söprögető vannyilván okkal.
    -#13538-re:fulhamet felejtsük el =)
    -beckham tényleg nem olyan jó mint régen,már inkább csak jó mozzanatai vannak.
    és Robotnyk írta h kik kellenek.sztem kell egy kőkemény de szabályos védő,egy jó rúgótechnikával rendelkező balközéppályás.kell egy jó és rutinos szűrő,kell egy jó irányító,és egy hórihorgas,megbízható,"uccsópercbeneldöntöm" csatár.ya meg egy RC utód,aki jó gyors.nagyjából ennyi.na,ki kit szeretne?
  • grebber
    Beckham sztem nem valami nagy játékos.Nem mutat semmi extrát.
  • Monoton
    lehet hogy tudja ŐŐŐŐ!! de az edzőjelölt még nem :DDDDDDDD :P
  • robotnyk
    miért ne tudhatná?
  • Monoton
    elkezdődött :DDDDD
  • Monoton
    azért írtam hogy Pfffffff :DDDDD
  • LasDen #13543
    2 hónapja is megvolt az edző és akkor se akarta elárulni........
  • Monoton
    Pffffff
  • robotnyk
    szokjatok hozzá, hogy mostantól szeptember 1-ig boldog-boldogtalanról majd jönnek az ilyen hírek.
  • horpeti
    hát nem igen :(
  • Monoton
    én már nem hiszek el semmit :(

komolyan ennél mélyebbre nem lehetsüllyedni!
  • Oncsi
    Bár még új edzője sincs, már új játékosok vételével foglalkozik a Real Madrid. A királyi gárda most Angliából, azon belül a Fulhamtől szeretne igazolni. A kiszemelt Luis Boa Morte és Wayne Bridge.

Forrás: NSO
  • robotnyk
    #13521es mintájára, mondj 3 olyan európai top bajnokságban szereplő csapatot, aki rendszeresen klasszikus söprögetővel játszik
  • horpeti
    Söprögető miért ment ki a divatból?? :)

ez érdekel!
  • robotnyk
    mindenestre sok lyuk van a csapatban, nem ártana egy balhátvéd, és egy középhátvéd, egy klasszis szűrő, egy balszélső és egy irányító, valamint nem ártana egy jól fejelő center sem. ha ebből a szűrő és az irányító teljesül ezen a nyáron, már boldog leszek.
  • Monoton
    amugymeg sztem haggyuk abba ezeket a csapat összeállításokat! ez nem az FM
  • robotnyk
    a söprögető már kb 6-8 éve kiment a divatból, és okkal. vitázni én sem akarok, csak az tény hogy szűrés nélkül nincs top csapat
  • 9csöves9
    nem volt kiemelkedő Romában? nyilván azért vettétek huszon akárhány millióért

ahogy Robotnyk is mondta ma már elképzelhetetlen egy eredményes elitcsapat életében a szürő kp