81624
  • zaki
    Válság.
  • zaki
    Cassano mit hagyott ki istenem...
  • Netkaloz
    Így sose fogunk nyerni
  • Netkaloz
    úristen miket hagyunk ki!!!!!!!!
  • DONGUBA
    sziasztok nem offolni akarok de mi van a madriddal??
  • REALista
    Mi van 0:1?????Rohadt gyorsan fordítani kell!!!
  • Netkaloz
    keresztléc!!!!!!!!!!!!!!!Robinho
  • zaki
    28' Real Madrid [0 - 1] Malaga
    22' [0 - 1] R.S. Bóvio
    Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
  • Netkaloz
    jaja sztem is
  • zaki
    Az, mondjuk én horvátferit is rühellem. Gundel a legjobb.
  • Netkaloz
    Ráadásul ez a köcsög barcásnorbi közvetít
  • Netkaloz
    ez a bíró is ellenünk fúj a kurva annyát
  • zaki
    Hát ezt nem hiszem el, 0-1.
  • zaki
    Igen. Raúl talált be, de nem adták meg les miatt, pedig szerintem sem volt az.
  • REALista
    Gólt lőttünk és nem adták meg???
  • zaki
    Baz, nem is volt les...
  • REALista
    A kezdőcsapatot a következő játékosok alkotják:
    Casillas, Cicinho, Mejía, Ramos, R.Carlos, Beckham, Guti, Baptista, Robinho, Raúl, és Cassano.
  • hunbasser
    na elkezdődött a meccs,kötelező a 3 pont! =) mejíának új haja van =)
  • hunbasser
    pontosítok:sajnos be is jelenti =(
    egy haverom bemásolta ugyanezt a hírt tegnapelőtt msn-en,és abban kész tényként közölték az esetet.
  • Monoton

Zinedine Zidane

Spanyol sajtóértesülések szerint Zinedine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának francia sztárja jövő héten bejelentheti visszavonulását. A Marca című lap úgy tudja, a középpályás sajtókonferencián tudatja majd mindenkivel, hogy a németországi világbajnokság után befejezi pályafutását. Zidane, akinek 2007 végéig szól a szerződése a fővárosi klubbal, már korábban jelezte, a válogatottságtól biztosan elköszön, de gondolkodik azon is, hogy a vb-t követően egyáltalán nem játszik tovább.

A francia sztár 2001-ben a Juventustól igazolt a Real Madridhoz. Pályafutása során a válogatottal világ-, és Európa-bajnokságot nyert, míg a Reallal 2002-ben Bajnokok Ligája-győzelemig menetelt. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) háromszor is (1998, 2000, 2003) a világ legjobb játékosának választotta.
  • Oncsi
    Senki sem szeretné a padon látni,de ha nem megy neki akkor,hiába hogy 1000éve ott játszik meg emblematikus játékos,,álljon tovább akkor !!Neki is jobb lenne meg a csapatnak is !!
  • robotnyk
    ha úgy játszik ahogy játszik, üljön a padon nyugodtan
  • hunbasser
    kérdés:mi lesz szegény raúllal? megfog poshadni a kispadon? :S én nagyon nem szeretném,h raúl-aki a Real Madrid egyik emblematikus alakja-a kispadon ücsörögjön egy egész idény alatt.úgyh nagyon belekell húznia...
  • HeCki
    Kar h. toroltetek en is akartam volna rohogni rajta ..
  • DONGUBA
    A júdás faj:P
  • zaki
    Legalább jót nevettem rajta!
  • Oncsi
    aki akart irni valami nagyon jót,de nem jött össze!!
  • DONGUBA
    Egy uj faj:D
  • zaki
    Életkor: ismeretlen
    Neme: ismeretlen

Mi vagy te?
  • hunbasser
    szeptemberben tölti a 30-at:)
  • REALista
    Ronaldonak mindenképpen maradnia kell és meg kell szerezni mellé Adrianot vagy Henryt!!!
  • hunbasser
    annyira még nem öreg...29-30 éves lehet talán?
  • DJ Bee18
    Ramos, Robinho Perez egyik két legjobb üzlete volt. Ronaldoval egyetértek, csak nem elhízott, hanem sérülékeny, meg picit öreg. Nem ugyanaz...
  • Oncsi
    nem Zidán hanem Zidaneelnézést
  • Oncsi
    nem kell gyorsan irni,elöször gondol át(2szer)és aztán ird le !!!
    Zidán igen már nem a régi !!de a többieknék meg fejben kellene rendet tenni és nem lenne semmi baj !!
    Mindnneki Roni elhizásárol beszél eléggé unalmas...ha meccsenként lövi a golokat akkor lehetne 3mázsás is kit érdekel !
  • hunbasser
    ahhoz képest,h a végére odaírtad h forca real,ahhoz képest nem kis rosszindulatúságot véltem felfedezni szavaidban=) sztem s.ramos elég jó,az elhízott ronaldo meg úgy látszik most formába lendült,sajna most megint sérült,de sztem már nem sokáig.amúgy meg sztem a játékos kerettel kisebb a bibi,mint az edzővel,ugyanis mennyi olyan csapat van.ahol gyengébb játékoskeret mellett sokkal jobb teljesítményt ér el a csapat.egy olyan edző kell,akire hallgatnak a játékosok,és komolyan veszik,anno ilyen volt del bosque.robinho meg majmot csinál a védőkből,szóval csak ennyit tud a csávó :)
  • Monoton
    te meg tanulj meg írni !
  • Monoton
    Ancelotti val ugy járnánk jól hogy ő nem az egy csatáros taktikát alkalmazná!
  • DONGUBA
    Dream sweat dream:)))))))
  • kilyking
    Ha jönne akkor hozhatná magával Kakat is.Ő meg szépen irányítaná a csapatot.