81624
-
#13531 juninho tud szűrni is;) egyébként meg sztem samuel a romában sem volt egy kiemelkedően jó játékos,és sok gólt kaptunk róla,amiről nem a szűrő tehet.már amelyiknél.na mind1,én nem akarok vitázni,csak azt akartam mondani,h nem kell feltétlen szűrőt keresnünk,inkább legyen 5 védő,de nem szűrővel,hanem söprögetővel,mert sztem nagyobb hasznunk lenne egy kapus előtt lévő védővel. -
#13530 persze, 4-4-2ben játszanak, megtehetik, mert olyan melós középső középpályásaik vannak, akiknek nem esik nehezére a védekezés.
amúgy meg előbb egy kicsit gondolkozz el, mielőtt azt mondod hogy nem kell szűrő. tavaly idehoztunk egy klasszis védőt, aztán mikor nem volt középpályás szűrés, és rendszeresen rárohantak a védelemre, és mögéjük kerültek, akkor Samuel lett a bűnbak, mert nem hozott 1-2re megváltást.
olyanokat ne mondj, hogy MU nem játszott szűrővel, mert rögtön falnak megyek. nem is akármilyen brutális szűrőjük volt Roy Keane személyében, amíg a télen el nem zavarták. (nem azért mert nem kellett nekik szűrő...) aztán ott van a Chelsea Makelelével, a Juve Vieirával és Emersonnal (atom kp...), a Lyon Diarrával, a Milan Pirloval és Gattusoval, és bizony még a Barca is szűr. igaz ők nem klasszikus szűrővel az erős támadó középpálya, és sok sérülés miatt, de ott van Motta, és Marquez is játszott már náluk szűrőt, amennyire én Barca ügyben képben vagyok.
szóval nem hogy nem szükséges, hanem ma egy topcsapatban muszáj legalább egy klasszis szűrőnek lennie, és egy olyan irányítónak, aki középről osztja a labdákat (Gerrard, Nedved, Juninho, Kaka, satöbbi) -
#13529 jó de a szűrő akkor sem létszükséglet =) -
#13528 :C
de amugy a valenciába is vkp volt -
#13527 Aki efemezik annak könnyű... :c -
#13526 sissoko egyértelmüen vkp -
#13525 az eredeti posztja középső középpályás,én eddig védekezőként láttam,bár az ellenem szól hogy nem tudok végignézni egy Pool meccset:D -
Monoton #13524 sissoko vkp ? nem tkp?
amugy Helguera sztem nyáron távozik! /a fél csapattal együtt/ -
#13523 Sissoko kifejezetten vkp, és Xabi is rengetegszer játszik azt
jah és csináltak valamit? mindegyik fényévekre a bajnokságuk listavezetőjétől -
#13522 nézd meg a benfica-liverpool bl meccs felállását.a benfica 4-3-3ban,a pool 4-4-2ben játszott.beto,xabi alonso,és sissoko nem kifejezetten szűrők,na mind1.az mu sem játszott szűrővel. -
#13521 de nem tudsz mondani 3 csapatot amelyik szűrők nélkül csinált vmi érdemlegeset idén -
#13520 sztem inkább söprögető kell,mert sok védelmi hibából születik nálunk a gól,ha chivu vagy helguera hibáz,akkor még ott van ramos bátyja,aki kisegíti casillas-t. -
#13519 minek szűrő?helguera tud futni,kicsit előrébb húzódik.nem tudom,mindenki bele van bolondulva a szűrőkbe =) csomó angol csapatnál 4-4-2ben játszanak,ott nincs szűrő,középen van 2 kk és csá.és sztem juninho és beckham is tudnak védekezni ;) akár roni is,ha hátramegy =DD -
#13518 és Juninho meg Beckham majd szűrnek, mert jól megy az nekik -
#13517 a barcát IS:) -
#13516 általában mindig ez van...az elején lövünk egy gólt,de mi nem fogjuk meg a meccset ááá...és beáll ilyen diogo,és kapunk róla egyből egy gólt,meg kap egy sárgát...na ezért érdemes volt beállnia,mondhatom!pablo garcia teljesítménye is 0 volt.az ellenfél meg kihasználja a helyzetet,és lő egy gólt,aztán meg mi már erőlködünk,h még egy gólt begyűrjünk,és általában így születnek az x-ek.
ya,és itt az én felállásom:[IMG][/IMG]
juninho 31 éves ugyan,de 4-5 évre megoldaná a baloldalt,és ha szabadrúgás van,akkor az 99%-ban gól
chivu meg bal hátvédet játszik most a romában,de középen is jól érzi magát,ráadásul tud magyarul!igaz,h drága lenne,chivu,juninho,henry,dehát ha eredményt akarunk,akkor ezzel a felálással asszem rendesen elvernénk a barcát -
Monoton #13515 mivan gyerekek mindenkit megevett a nyúl :DDDDDd :P -
Monoton #13514 thx! -
#13513 Hozott a nyuszi nektek képeket, meg videokat -.-
| 61' [0 - 1] J.C. Baptista | 83' [1 - 1] M. Tena |
|1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9| 10| 11| 12| 13|
-
Monoton #13512 nahh tegnapi meccset sajna nem láttam :( 1-1?
legalább "játszottunk" vagy nem maradtam le semmiről ? -
#13511 b@zdmeg Caro Raúlodat... És még szerencse is nuku... -
#13510 egy xre minden csapat ellen jók vagyunk, és ezt értsétek a legkevésbé hízelgően... -
#13509 az aranyat már egy hónapja el lehetne felejteni,a 2.helyért meg meg kell szenvednünk,lesz még asszem 5 forduló,addig a valenciának egyszer ki kéne kapnia,nekünk meg hozni kéne az összes meccset,ráadásul lesz még osasuna-real madrid is -
#13508 F@sz kivan már a sok iksszel. Cumikról nem is beszélve. Még a 2. helyért is meg kell szenvedni, nemhogy az aranyért... -
#13507 baptista kiemelkedően jól játszott az egész meccsen,ez az ő meccse volt,ha tudja hozni ezt a formáját,akkor maradhat nyugodtan elől,hátha megtalálta a góllövő cipőjét!sajna 3. helyen vagyunk,2 ponttal lemaradva a valencia mögött,az osasuna is csak 1 pontra van tőlünk =( -
#13506 És még szerencsénk se volt két kapufát lőttünk a meccsen egyett a 92. percben! -
#13505 Lassan oda a 2. hely is!!!1:1 -
#13504 ezazz!!baptista! -
#13503 Baptista góljával vezetünk!!!!!!!!!!!!! -
#13502 milyen a játék? helyzetek vannak? -
#13501 ya bocs,most láttam,h a kezdőbe nevezték mind2-t.sztem nem érezték magukat 100%os formában -
#13500 rotációs rendszer =P nekik is kell pihenni -
#13499 Beckham és Raul Bravo miért csak cserék? -
#13498 kiváncsi leszek Raúlra.......viszont Cassano kezdőbe nem kerülésén nem lepődök meg, hisz Caro nem számít rá........ -
Netkaloz #13497 Már megint 1 csatárral játszunk. Hányszor kell mág döntetlenezzünk, hogy végre Caro felfogja azt, hogy 2 csatár kell ide. Nem számítottam arra hogy Raul kezdő lesz. Cassanora és Baptistara számítottam csatárposzton mert egyszer játszottak már így asszem az Atletico ellen és nagyon jól ment nekik. Guti hol van?sérült, eltiltott vagy csak nem került be a kezdőbe?
HALA MADRID!!!
-
#13496 A ma esti várható kezdőcsapatok:
Getafe: Luis García; Contra, Pulido, Tena, Pernía; Alberto, Redondo; Diego Rivas, Vivar Dorado; Gavilan és Paunovic.
Real Madrid: Casillas; Cicinho, Sergio Ramos, Raúl Bravo, Roberto Carlos; Gravesen (Pablo García), Baptista; Beckham, Robinho, Zidane; Raúl.
Játékvezető: Puentes Leira
Helyszín: Getafe, Coliseum Alfonso Pérez stadion
Kezdés: 19 óra; tévé: Sport2 -
#13495 ő nem is kell,maradjon csak a chelseanél,úgyis drága lenne sztem! -
#13494 Lampardot felejtsétek el!
inkább ide Raulal :PPP -
#13493 Bocsi nem chatelni akartam. -
#13492 aha