17159
WAREZ = azonnali BAN!
-
#161 Miért lenne + sz ha e/3-ban beszélek rólad??? Tényleg ennyire ostoba vagy vagy csak elgurult a gyógyszer?:)))
-
#159 Net mögött nagy a pofája azt ha találkzni kéne vele haverokat hívna..:)
Biztos kis szaros...hagyd a faxba Csocso..:) -
#157 de egy konzoltnem lehet leszolni!! hát faszom a GCm re se tudok rosszat mondani..müködik minden eddig sose volt bajom..mibe kössek bele??? nemtok.. csak dicsérnilehet ... mert ha az emberleül elé akkor jokat tud játszani..eélkül hogy olyan dolgokkal kellene foglalkoznia mint pc-n..telepítgetés, driver összehozás, beállítás bütykölése stb...és hogy szar gamezok vannak egy kicsit faszság..anno a a golden eye volt a legjobb fps .. és még a kbyteban a pc-sek s elismerták hogy egyik legjobb fps ami létezik..persze ez anno volt..de most is volt.. jo sok lövöldözös gamma.. de mondjuk nem ebből áll az élet.. fps..csakhát me 2 mindíg ezekkel jön...metroid.. akkora durranás mint a half life 2...és már 1 éve kintvan:)..ennyiiiiiii...csááááááá..és már jön a metroid 2.. -
#156 Szar dolog, ha valaki arra élvez, hogy mást (másokat) bosszant... :| -
#155 Miértvegyen vissza? Azvagy bakker:) -
#154 Magyar nem velem fogja kezdeni mert nem montam neked csak úgy kötekedésből minden ok nélkülk semmit:)))
-
#152 Bocs nem csinálom ezt a konzolommal,mert egyik gépet sem húzom le;)
ha feltünt volna: "érveket felhozni sem tud" ezt nem neked írtam hanem rólad beszéltem Csocsonak....-sz:)))
Nyomassad a vakert méééég akarom:)))
Colinról valami újabb megállapítás?? Azért szar mert nics benne ferrari,vagy ilyesmi???:))))
-
#149 divatbol jár ide..divatbol kötekszik, stb...valami baj van az agyával.. pszihologus 100%hogy megállapítaná hogy nincs rendben valami nála!! Az ANYA a GYERMEKÉT nem védi igy..legalább az elismeri a hibáit.. de ez??????????? ez egy idiota barom...az se tudja mi a konzol de fikázza... gamezt nem is ismeri de lefikázza...nézzünk csak a tbi pc -sre aki az n64 es topikba jár... életükbe nem volt konzoljuk de rájöttek hogy mekkora király gamezokis voltak anno rá...persze igy 2003 ben kiprobálni egy mario 64 gamezt elég gáz.. de az akkori platformok királya volt... -
#148 Snake küggyé emilt a moderátoroknak hogy tiltsák ki a faxfej magyart és onnantól érdekes módon az anyázás minimumra apad..:)
-
#146 ááá, bocs! Sneak -
#145 Hogy símulna ki az EKG-d..:))) -
#144 na Snake boy, lőttek a topikodnak :))) -
#143 magyar ez mire volt értelmes válasz?? Mer semmire..:D
Nyelvatnórán is inkább nyomattad a péjcéjdet mi?:))
-
#141 Anyam, de hianyzott ez ma nekem, vegre pezseg a ver, a sok cigany kurva beszolas, ez tetszik, agyjatok egymasnak izibe bazdmeg:)) -
#140 mert ez pc nem konzol:) LOL te fasz azt se tudod mi az a konzol...
egy szűz beszél nekem a szexről:) ROFL
kék képernyő?? nekem se képzeld már 1 éve bizti nem formatáltam..pedig 98 nál kellett formatálni fél évente és ahogy emléxem a 98 as topikokra nemcsak nekem hanem majd' mindenkinek...
kék képernyő tééényleg nincs... sőőőt alig szarik be..viszont soxor van hiba üzenet!! legutobbi hogy nincs elég virtuális memoria.. ez jo mert éppen tv-ztem és a gépemen semminem futott csak bekapcsolva hagtyma..LOL.. aztán jött azelött a fotosop hogy nemtudja megynitni mert bla bla.. oké.. ujraindítás után jo volt végülis.. szerencsére nem volt más baja sose.. de azt mé találta ki?.. meg stb stb.. a gamezok.. pl ott van az lfs.. akadozik..pedig teljesen jo volt egy két hete...vagy hogy az gt racing kibaszottul sehogy nem akar müködni stb... stb...stb.... -
#139 Csocso: úgy lehet hogy büdös életben nem volt konzol közelében,szöveg alapján kis hülye van egy pc-je és egyből azt sztárolja...
Közben érveket felhozni nem tud,és elnyögi az év beszólását: A colin sorozat azér szar mert körpálás....Aztán amikor mindenki lehurrogja akkor rájön hogy mégsemaz és akkor már kihangsúlyozza hogy nem a pálya alakján van a hangsúly,hanem az unalmas előzgetésen,stb....Ami ugye szintén nincs a colinban lévén igazi rallyban sincs lőzés,csakis idő mérkőzés..:))))
Szóval az "úri"ember keményen vetexik egy kishugyossal..:))) -
#136 Naaa hol kurváztam le anyukádat,hol buziztalak le??? Naaaa?? Kijelentettem hogy balfasz vagy....ennyi....És még el is montam hogy miért...joggal..:)))
Ezzel szemben te anyázol gecizel buzizol itt végig...De nyomassad csak nemérdekel a szinted megvan,majd nyitok neked TANYA topicot:) -
#134 neeem.. egyszerűen képteen vagyok felfogni hogy lehet valaki ennyire divatmajom pc-s???? itt vagyok.. pc-s bazzeg.. és szeretem a konzolokat.. ugyan enynire a pc-t.. egyszerűen nemtom elhinni hogy mi a fasz van ennek az embernek az agyával.. mivanme2? kiskorodban megerőszakolt miyamoto vagy mi a fasz??????? -
#133 "Érdekes a metal gear kicsit sokszor újranyomható,final fantasy sokféle befejezése miatt szintén...gran turosmo is...miről beszélünk"
Jatekokrol, nem ilyen shareware szintu hulladekokrol."
szóval az mgs, ff, gt3 "shareware szintü hulladék"??
me2 nem szoktam ilyet mondani, de egy fasz vagy! most anyázhatsz. -
#131 jo te meg yegy dedós fasz vagy.. mé nem játszunk pisi kakis csufolosdit???????? ez a mercis kispolák is a te tegnapi faszságod..amugy ne a felhasználhatóságra figyelj hanem a stabilitásra...ilyen szempontbol a pc valóban egy kispolák szintjén van.. -
#130 csocso ne törődj magyarral,messze lakik a bekötőúttól....naaagyon messze:) -
#126 ha a ps2-t nem másolt gamezokkal nyomatják és nem csipeltetik akkor jo...a gc vel igeni SEMMI HIBA nincsen...senki nem sir hogyvalami baja lett volna vele...
és a faszért indulsz ki abbol a buzeráns képből....
induljá ki a szarfos pc-dől..ami naponta mondhat ilyet.. ha nem mond akkor az annyit jelent hogy nem használod csakdísznek van.... -
#125 magyar nem én anyáztam és nem én buziztalak le..:))))
-
#122 ROFl ennyit a bugos konzoldrol:) lol.. ez kész bazzeg.. olyan mint valamilerobbant szar kispolák ami naponta 10 hibét ad ki (PC) rászola egy mercisre ami ezer évente egy hibát ad ki (GC) hogy nezse ilyen szar a mercid..lol.. -
#121 magyar ember jólvan hozod az értelmi formádat:)))
érv az 0 de anyázás meg buzikurvázás az megvan...:) -
#119 csocso most nekezd megin ezt a sony nem tökély nintendo az...egyiksem tökély baszki,mindkettőre van jó és van szutyok,és nemkell ide a nintendon ez jobb az jobb mert lehet igazad van de van amimeg sonyn ezjobb azjobb...Thx:) -
#117 magyar ember téged a colin beszólás óta nem múlt alul senki:))))
-
#116 Mutass nekem ps2-es hibaüzenetet ami nem írott cd-ből ered thx..:)))
Gran Turismo meg a pc-t alázza szarrá...:))
A reakciód meg úgy az egész vakerod csak egy kis hülyegyerek szavai nyomjad még hagyégjél:))
-
#115 sony plájstészün közel sem tökéletes...sőőőt..de GC már annál inkább.. nemtom hogy az a kép hogy sikerült.. még mindíg azt mondom hogy valaki kirántotta mentés közben a memo kártyát..de ha nem is igaz csak karcos a cd vagy csak sazrul van megírva a gamez akkor is leszarom, mert eddg ez az első olyan kép hogy valami hoba van a GC ben.. össevetve azzal hogy hányan viszik a konzolstudioba cisnáltatni a ps2 jüket mert elbaszodott.. semmiség.. -
#114 Bazd, nem ezt akartam beszurni, szal a gamecubos kep nagyon coool:) -
#113 Ez nagyon coooooooool:))) -
#111 Előzgetni?? Colinban??? Mit?:DDDDDDDDD
Istenem te nagyon hülyevagy:DDD
Colin idő ellen megy ahogy az igazi rally is,előzést nem látsz benne:))))
Nem mondtam hogy pc-s játékoknak leáldozott,mert azis hülyeség...De ha le is áldozna...A konzoloknak végképp??? Igen valószínüleg a nagy leáldozás miatt vannak a konzolok mellett a nagy játékgyártó cégek,és azért hozzák ki először konzolokra a cuccot..:)))))
Idiot...
Érdekes a metal gear kicsit sokszor újranyomható,final fantasy sokféle befejezése miatt szintén...gran turosmo is...miről beszélünk?:))))))
Nem mind1 hogy tulajdonosa vagy,vagy csak épphogy látod,esetleg játszol vele 1-2 estét...az semmi...
Ezzel a colin dumával csak azt mutatod be hogy fingod nincs a játékról...ezek után szerinted joggal cseszteted a konzolokat kishülye?:))) -
hzx #108 Sneak, felejtős! Ezzel a tásasággal nem lehet mit kezdeni, talán nem véletlen forrt a SuperGamez neve össze az alpári gagyi stílussal a magyar neten. Magyar Ember 2 neve pedig az alulmulhatatlan ostobasággal. Szerintem ne emlegesd, hogy milyen fórumokra jársz még, mert esetleg ott is megjelennek, bár nem hiszem, hogy máshol kihúznák pár óránál tovább ban nélkül. -
#107 az a vicc, hogy Sephi inkább pc-s mint konzolos, de neked ő is csak egy provokátor.... -
#105 magyarember ismét logikád a béka segge alatt van...látsz?? Mi van a képre írva???? NINTENDO GAMECUBE.....Nem SONY PLAYSTATION 2!!! Balfasz...:D
Pc verzió grafikája alázza ps2-est vice cityben...viszont a ps2 alázza pc-t Motogp1-2 grafikában,Metal Gear 2 grafikában..:)
Ez sem jött be..:)
Ha szerinted egy világhírü final fantasy,vagy gran turismo,vagy metal gear solid amik talán igencsak rekordokat döntögetnek eladásokban az szerinted lesüllyedés?:))))
Megint balfasz voltál..
Konzolra bizony havonta 2-3 jó game kijön,mert a fixált harware miatt könyebb rá készíteni játékot, ezzel szemben pc-n talán nagyon jóesetben havi 1...
Még mindig ugyanolyan érv nélküli barom vagy....Ontod a baromságaidat de értelme nincs,ráadásul magadból csinálsz balfaszt a képecskéddel amivel PS2-t akarsz ócsárolni,csak az a gáz hogy az INTENDO-s hibaüzenet..:)))
De még mindig a legnagyobb beszólásod az volt hogy a Colin sorozatban az a szar hogy körpályás...
LOL...
Kb egy 10 éves nagypofájú hülyegyerek szintjén vagy, nagy pofád az van de hogy kipróbáltad-e amit ócsárolsz?? Na az kizárt...csak fújod a magadét...
-
#103 mi lenne, ha legalább ebben a topikban nem fikáznál??? látod a címet: ps2. ez egy ps2 topik ps2 tulajdonosoknak, nem vagyunk rád kiváncsiak. -
#102 A topic indítójának valószínű az volt a célja, hogy egy olyan fórum szülessen, ahol PS2-ről/játékokról folyik a csevej. PS2-ről NEM pc vs. ps2-ről!!!! Nem igaz, hogy olyan nehéz ezt megérteni a sok okosnak... -
#101 Ez egy GAMECUBE kép, Te baromoid! Mit keres itt?!? /:| -
#100 Ha nem OFF-olod (inkább OFF-olják a **** PC-sek ;) tele, akkor még lehet, hogy fog. -
#99 open nahja elismerem abból több van..:)
Hát baz...ez a strusky-s cucc nem egy kifejezett driver....de azé emrossz...
Üldözni kell járgányokat rájuklőni,megállítani,és közbe figyelni hogy ne apadjon a műsor nézettsége...El lehet lőni monnyuk vontatókamion kábeljét hogy amit vontat beguruljon az üldözött elé,stb....Elmegy...Ez a nézettséges dolog kicsit olyan....filmessé teszi az egészet..az ellenfél vagy szétlő vagy a nézettség 0-ra apad..de elveszteni eddig nem sikerült mert megvár..:)