17159
WAREZ = azonnali BAN!
-
#97 igen szólna, ha nem jönnétek rögtön okoskodni! van ps2-d? ha nincs, mit keresel itt? -
#96 erről beszélünk! eddig a topikban szó sem esett pc-s fikázásról, te mégis bejössz és szétfikázod a ps2-t! miért?
nem lehet két szót normálisan beszélgetni anélkül, hogy valamelyikötök ne szarjon bele a közepébe? -
#94 Bírom az ilyet... Ez olyan, mintha bemennék mondjuk egy Forma-1 topic-ba és elkezdenék képeket linkelni cross-motorokról, harley-król, hogy az hűdemilyenszép. Szép-szép, csak a topik baromira nem arról szól. -
#93 Mi a f*szér nézegessen valaki Playstation 2 topikban HL2 képeket?!?!?!?
8^| -
#92 És? -
#90 OFF
De igen, tökéletesen!
Én ezzel szoktam minősíteni a PC-s játékokat, amikor buta konzolosnak flémelnek le. -
#88 Jó ez a "Playstation 2" topik... Hát persze, hogy itt is flém ezerrel. Miért bazzz?.. :( -
#86 Na picit L medjek tesztelni a stursky és hutchot hamár leszettem...Maj alkotok véleményt,remélem van olyan jó mint a driver volt ps1-en..:) -
#85 hat az lehet csuszik, ugy latszik, az eidos visszavonja goldbol, mindenki errol beszel eppen, bar lehet hogy csak az 576 akar kis riadalmat:)) -
#84 Abyss mérnemaz??? ráklikkelsz oszt meghal..:)))
-
#83 Opensystem a warez már régen nem csak pc-re koncentrál,ha figyelted volna anno az ISONEWS-t láthattad volna hogy réges rég,évek óta a konzolgamek isoi is oda voltak listázva...Már nállunk is van konzolisoval foglalkozó oldal,külföldön meg baxottsok ilyen oldal van:)
gergou beztos,nekem azzal a motorral bőven megfelelne még mostis a játék amit legutoljára mutattak be...Amiben a csóka kilövi a rakétát,stb..:)
Amúgy nem mavan 18.-a???? Holvan a tomraiderem????? -
#82 "click 'n kill"
;) -
#81 Jah, ez igaz:))
Egyebkent en is lattam mar a Tescoban 10 eves kiscsakot anyucit rangatva Return The Castle Wolfeinsteint venni, bar a mutter azt mondta: Mutasd mennyibe kerul! 13 ezer Ft, na felejtsd el kisfiam! Ja nem anyuci lecci leccicciccii buhuhubhuh:((.....:)) -
SnEaK MASTER #79 Remélem megtisztul ez a topic!
Udvozlettel:
SnEaK -
#78 Quake 3 engine sose volt:) Meg mindig unreal engine hjatja, az unreal warfare engine, ami csodakra kepes, de nem kell megijedni, nem doka makdan megjelenik:))
Egyebkent az az Ultima 1 remake, aszem Era kent fog csak megjelenni, mert a rohadt Ea games beleszolt, de majdan meglatjuk:) -
SnEaK MASTER #76 Na, mára ennyit ebben a topic-ban. -
#75 Mellesleg a kis pöcsök ugyanígy jelen vannak számítógépen is..:))
Láttam már mediamarktban kb 10 éves gyereket anyucit rángatva hogy ezt a pc-s játékot meg azt a pc-s játékot vegyük meeg...:))
-
#74 Mellesleg a Capcom,Square és egyéb japán cégek joggal gazdagodnak,mert NEM SELEJTET hoznak piacra;))
Capcoméknak monnyuk már volt gyengébb húzásuk de bukás még nem...
-
SnEaK MASTER #73 Na jóvan, remélem el is mentél.
aabyssx: hogy tudod te ezt a SG fórumot kibírni??? -
#72 Gergou ahoz képest hogy az ultima milyen régi,igencsak lenyomja a final fantasy hírneve..:)))
Nemis csoda...
Amúgymeg FF részek kijönnek pc-re szóval hurray:))
Bár ff9 nekem az ff 8 után csalódás volt,mert sajnos tény,ff8 végre emberi volt ff9-ben meg egy hosszúfarkú izével kell nyomulni..:)
Mellesleg a japán rpg-k teljesen különböznek a diablo szerű rpg-ktől,úgyhogy az összehasonlítás maximum arra lenne érvényes hogy mindkettőben fejlődnek a karakterek...
Van akinek az a gagyi ha mangaszerü figurákat irányít,meg körökre osztott csata van csicsázva...
Van akinek meg az a gagyi hogy mész mész kattintasz az ellenfélre kattintasz mlész mész...
Stb..:))
Mindkettőt próbáztam nekem elöbbi jobban bejön de ízlések és pofonok...VISZONT! A japán rpg-k sztorija,cselekményszála sokkal jobb szvsz mint a fentebb említett "click 'n kill" játékoknál,mint pl Diablo...
Szóval a lényeg ultima vagy ff...nincs értelme az összehasonlításnak,egyik sem nyomja le a másikat...Mindkettőnek megvan a rajongótábora és a maga kultusza..
Gergou amúgy hesszeld be a netet ha jól láttam nemsokára kijön egy 3d-s remake az Ultima 1-ből:)
A duke nukem forever már inkább csak mítosz..:))
Kezdődött azzal hogy quake2-es motorja lesz...aztán átnyomatták unreal t alá...aztán q3 alá....Most gondolom olyan UT2003 lehet a motor,csak jön a doom 3 meg a hl és újabb váltás lesz...:)
Szóval nem Duke Nukem For Never...:)) -
SnEaK MASTER #71 gergou, mit gondolsz te? Konzolokon pl. Hideo Kojima kezei alatt ég a munka, olyan vehemensen és szívbol dolgozik az MGS-eken. És ez elmondható a Capcom, Sony, Namco, Nintendo, Square, Bandai, Sega és a tobbi japán cég legnagyobb játékairól (a Konami mellett). Vannak amerikai játékok is amiket tiszta szívbol, nagy igyekezettel csinálnak: pl. GTA-k, Syphon Filter-ek. -
#68 Jah a szambooo` vetted ki a szot:) -
#67 Na jó, azér nem egészen. :D -
#66 "Moderátorbácsik segíííííícccccsetek!!!!!!!!!!!!"
Itt max. belédrúgnak ők is. ;) -
#65 de lehet, ha ennyire zavarok, mar le is leptem:)
Bucsuzoul kaptok egy elefantot:)
-
#64 ` kis pöcsösök által anyucira erőszakolt`
Ezt ne vedd magadra, de neha igaz ez, a legtobb kis fejleszto csapat azert dolgozik, ill. a kiado azer hajtja oket, hogy tobb love jojjon be hozzajuk... -
SnEaK MASTER #63 Csak annyit kérnék toled gergou, hogy távozz innen! Nem lehetne ezt a kérést teljesíteni??? -
gyurmandia #62 Értem. Kicsit meglep ez az elszántság, de ha igy van akkor nagyon korrekt. -
#61 Valmi nagy gondolkodo mondta ezt: Az igazi muvesz jol tud lopni, vagy valami hasonlot:) Szoval az Anachronox ugy tokeletes ahogy van, es ha mar pl itt tartunk, Tom Hall, amint befejezte az Anachronoxot 10 emberrel, maris bezarhatta irodajat, mert csodbe mentek, ennek a szivem majd szarra szakadt, mert olyan gamet alkottak, amit nagyon kevesen, es pont nekik kell eltunniuk:(( -
Ramza #60 Úgy, hogy nem húzok egyik oldalhoz se.
Teljesen hidegen hagy a konzol-pc háború.
Egyedül a paraszt stílust nem szeretem, de az előkerül néha mindkét oldalon.
Moderátorra ne számíts, ezek a beszélgetések itt mindennaposak. -
Ramza #59 Ez szép, de itt akkora sületlenségek és bunkóságok hangzottak el mindkét oldalról, hogy csak kapkodja az ember a fejét. -
#58 Van kb 10 ember , akik keszitik a progit, de ha mar itt tartunk, ismered az ultima remakeket? Ha nem, akkor leirom, hogy teljesen ingyen keszitik az osszes eddigi ultima resz ujrafeldolgozasat, komoly grafikusok, egyebek, es 0 haszonert cserebe... Az igaz, hogy a 3dr kap penzt azert, amit csinal, de nem azert dolgozik, hogy na, 1.5 ev alatt osszedobunk valamit, es jon a love, mert a sok hulye ugyis megveszi a Duke forevert, mert mar hires, nem ok azert dolgoznak, hogy minden idok legnagyobb Fpset keszitsek el... -
SnEaK MASTER #57 Jóvan PC-sek, lehet hogy kevesebb látogatója lesz a topic-nak, de csak azért is húzzatok el, nekem nem hiányzik a rég lejárt konzol-PC ellentét!!! Ramza, hogy tudod kibírni a SG fórumát ennyi kocsog mellett???????
Moderátorbácsik segíííííícccccsetek!!!!!!!!!!!! -
Ramza #56 Azért a nagy ajnározás közepette azt azért tudod, ugye, hogy az Anachronox 100%-ban a japán rpg-k "szabályai" szerint lett megalkotva, egy-két apróságon kívül kizárólag összelopkodva az ötleteket?
(nem kötözködésből írtam, én is imádtam a cuccot. Bár több Anachronoxot "lopkodnának" össze) -
NormalisEmber #55 Az altalad emlitettekkel mind volt szerencsem , nem veluk van bajom , hanem "a kis pöcsösök által anyucira erőszakolt" megjegyzéseddel nem értek egyet. -
#53 Nezd, az Ultima sorozat a vilag legjobb Rpg sorozata, mar tobb mint 21 eve jelent meg az elso Ultima, az utolso 1999 november 2-an, es talan lesz agyszer egy tizedik resz is... A final fantasyt szepen agyonvagja az ultima saga, en igy latom, es biza lesz uj ff pcre is, es kepzeljetek, jatszhatunk majd a neten egyutt( ps2 esek+ pcsek):) szoval nekem nem hianyoznak az elobb emlitett gamek... -
gyurmandia #52 Sajnos nem ismerem ezeket a játékokat. De ha csak konzolon lennének akkor meg konzol gamer lennél? -
gyurmandia #51 Nem kötözködés, de akkor miböl él? Mióta csinálják, 5-6 éve? -
SnEaK MASTER #50 Third Person Shooter??? Nah ebbol tobb van konzolokon, mint PC-n. Amúgy az X-box-ot se szeretem, a PC-vel se vagyok meg teljesen, de az ilyen le nem kopó PC-s alakokat mint ti, ki nem állhatom.
Fú, most mondtál egy japán RPG-t PC-re, de mint ahogy azt NormalisEmber is mondta próbálkozz pl. a Xenosaga-val. PS2-n van a legtobb J-RPG ez tény, és a japán RPG-k pedig a legjobbak. Játssz pl. még a FF10-zel, .hack-kel, Suikoden3-mal, Kingdom Hearts-szel, Dark Cloud 1-gyel és 2-vel, Wild Arms 3-mal, az említett Xenosaga-val vagy pl. a Breath of Fire 5-tel! -
#49 Anachronox, es Ultima Ix eloszor( mert ennel nagyobb mestermuveket en shol sem lattam) , es mert 4 eves korom ota pc gamer vagyok, a Pre historik 2 volt az elso game az eletemben, amit vegigvittem;))