17159

WAREZ = azonnali BAN!

• cenobite
    Én most akarom megrendelni. Iszonyat jó játék, a legjobb box program a piacon. Mindenhol nagyon jó kritikákat kapott. Csak ajánlani tudom!
  • shevy
    valaki játszott már a Fight Night 2004-gyel? milyen a játék?
  • Jinchuu
    :D
  • barret
    No meg megtalálni a burkolat csavarjait...
  • Sephi
    Nalam nem volt be a sima tisztitas ugyhogy elvittem egy zsenihez. Kiderult mesze nem az volt a baj hogy piszkos lett volna a lencse. Megbuherelta kicsit a gepet es megyen rendesen. De csak en lattam bazz miket csavarozott ki es miket hogyan szedett szet. Azert en azt tuti nem tennem meg egyedul :))))
  • Jinchuu
    Szedi ki a halál! :D
    Annyira azért nem vagyok szerelőzseni! :D
    De mivel ez is beválik, így szvsz nincs is szükség arra, hogy jobban szétszedjem!
  • Sephi
    Jaa! Varjal mar mi nem ugyanarrol beszelunk. Ahogy te csinalod az csak felszines tisztitas! En aszitem maga a tukrot is es a tobbi lencset is magyarul aszitem arrol van szo amikor kiszeded az egesz mechanizmust :)
  • Adi
    Én leszedtem a boritást, aztán a dvdv rom-ot.... meg is tisztitottam a fejet. Aztán kapcsolnám-be de nem működöt a reset & power gomb!! :) Azt mondták, hogy alaplap javítás volt és fejtisztitás... érdekes...Pedig kurva óvatos volt!
  • Adi
    LOL!
    Én egyszer szét szedtem a ps2-őt.. vittem szervízbe..
  • Jinchuu
    Azt tény, hogy vigyázni kell, ebben igazad van, de ha odafigyelsz akkor azért nem olyan nagy dolog!
    Én szépen leszedtem a borítást, utána a dvd-rom-ot védő kis feket fedelet is és megtisztítottam a lencsét fülpiszkálóval (tisztító folyadék rajta van). Ennyi!
  • Sephi
    De varj. Te hogyan tisztitottad ki? Mert van vagy harom fajta muvelet is amivel lehet.

Es csak megjegyzem hogy igenis kurvara kell vigyanzni mert egy hibas mozdulat es 65 e forintnak lehet integetni....
  • Jinchuu
    Azért annyira ne legyen már nehéz ez a művelet!
    Én is csak olvastam neten, hogy hogyan is kell csinálni és szétszedtem és megcsináltam. Aki valaha is babrált már műszaki cikkben (pl. videófej tisztítás) annak nem jelent különösebb gondot. Egyedül az nehéz, hogy a fejet védő fekete kis fedélhez pici kis csavarhúzó kell és ha az nincs na akkor már el lehet vele szórakozni!
  • Sephi
    Jo de ebbol a embernek mi jon le? Hogy kibontja es megfujja nem? Eleg bonyorult dolog....
  • barret
    Odairtam,ha ügyes. kezdőként én sem nyúlnék hozzá!Aztán vihetem javíttatni...
  • Sephi
    Azert en nem mondtanam ilyen batran...

Eloszor is amikor kibontod azonnal vigyazni kell a gepen levo Stand By es Eject gombok kivezeto/bevezeto kebelre mert ha azt sikerul elszakitanod akkor amen...

Tovabba maga a lencset iranyito mechanizmust kalibralo ket csavva is mert azt is szepen el lehet am baszni...

Azert en ha kezdo lennek nem probalnam meg...
  • balu87
    küldj egy mailt:
    [email protected]
  • barret
    Kifújatni a port,és letakaritani a lézerfej lencséjét.Ha ügyes vagy te is megtudod csinálni!
  • bobo11
    sziasztok
    azon mit értenek hogy kikell takaritani a gépet és én megtudom-e csinálni és mikell hozzá
  • Sephi
    Nekem az elejen szarul ment es ugy felev utan tert magahoz. Ugyertem a masolt DVD-ekel... igaz nemvolt tul sok.
  • Riker
    nem féltem,de sokallom azt a 20ast mindenképpen.cheapboynál 10esért megcsináltatom inkább,mégha nem is a legujabb,legjobb chip lesz benne,erre telik...
  • Yoz
    Én több mint 20 pénzér csináltattam a gépbe a belevalót, ha sokallod és félted a gépet akkor meghagyod úgy ahogy a boltban kapod és slusz. Havonta veszel egy ütős nehéz játékot és azt nyomod.
    Van ismerősöm aki ezt csinálja!

A te döntésed...
  • torrente
    Lehet hogy chip nélkül is beszart volna. A gép volt rossz , nem a chippeltetés.
  • Riker
    Akkor mondj egy helyet ahol normálisan megcsinálják de nem 20eért.Egyébként nem mondtam hogy igy van,csak kérdeztem,mert én most akarom a chippeltetést megcsináltatni az enyémben.
  • Yoz
    Meg a Colin McRae 04-ben és a Need For Speed Underground-ban is észlelhető a nyomásérzékelős gomb.
  • Seth
    Mondjuk a GT3-ban gázadásnál
  • barret
    Hogy tudnám ezt kipróbálni? Én még nem vetem észre,hogy nyomásérzékeny.
  • Seth
    Az se biztos hogy a chip-től megy tönkre...nem kell mindent arra kenni...a Sony se lehet tökéletes
  • CrucifX
    Jók ezek a vészmadarak, elriasztják az embert a csippeltetéstől (engem sikerült ;) )
  • balu87
    Normális helyen kell csináltatni!
    ennyi.
  • Rincewind
    50-50%, teljesen véletlen, hogy kinél megy tönkre. Ismerek olyat, akinek már 3 éve gond nélkül megy meg olyat is, akinek 3 hónap után beszart a chiptől a PS2-je.
  • UNREG
    De a gyakorlatban nem. :))
  • UNREG
    A PS1 és a PS2 joyok között az a különbség, hogy a PS2 gombjai már nyomásérzékenyek, pedig külsőre teljesen egyformák. A PS2 joy fekete, a PS1 szürke vagy fehér. Jó a PS1 joy is, csomó játéknál nem fontos az analóg gomb.
  • UNREG
    Felejtsd el a haverodat! Nagyon sokunknak van 2 évesnél is régebbi csippelt PS2-je és semmi baja. A fejet nem a csip teszi tönkre, hanem az írott cd. Használj DVD-t és minden oké lesz.
  • balu87
    Ez nagy faszság szerintem.
    Nekem van egy megbízható helyem,mindent ott csináltattam (PS,PS2,X),és egyiknek sincs semmi baja!
  • Rincewind
    Ez elméletileg így van.
  • Seth
    Egy szakmabeli se tudhat mindent
  • Seth
    Hát ha a szakmabeli haverod azt mondta....
  • Riker
    haverom azt mondta(eléggé ért hozzá,szakmabeli)hogy a (másolt)chipeket állitolag ugy rakják bele a ps2be,hogy ha rendesen használod,kb 1év alatt tönkremegy a fej,és 25e ért javittathatod meg.ez igaz,kinek mi a tapasztalata erről?
  • Yoz
    Ismer valaki ps2-re a Spell Force-hoz hasonló játékot?
    Mert nagyon bejön a játék, ez az egy ami oda tud még ültetni a pc elé, ám a configom dadog alatta
  • Riker
    mit jelent az hogy a ps2 bootlemezes vagy nem?