17159

WAREZ = azonnali BAN!

• azoli
    A legjobb a jövőév nagy durranása a PSXP !!!
  • Sephi
    Jaa....

Ize nekem is amikor volt DC-em en is odavoltam erte! Az tenyleg nagy konzol volt...
  • Aramir
    DreamCast
  • Sephi
    Mijaza DC ?:(((
  • Anubys
    Hát...
    Üssetek, de még mindig a DC a király. Persze PS-re még a GA-n kívül alig van normális játékom.
  • Sephi
    Miert ismerosom peldaul kiszedte a DVD lejaccojat az X-Box-bol es racsatlakozott egy TEAC DVD olvasot es sokkal jobban futnak a gamak nekije.
  • Sephi
    Es hogy teccik ?:)
  • Anubys
    Saitek? Es a Mortal 5-tel probaltad mar? :-)
  • Anubys
    Meg nem fizettem ki, de mar nalam van... :)
    Haver addig lenyulta a GC-t...
  • guardian hero
    Köszi! GC-hez nekem is van utángyártott kontrollerem, kicsit rosszabb a fogása, de azon kívül semmi gond nincs vele. Igaz, az Saitek. Amúgy a PS2 kontrollert csak PC-hez akarom használni.
  • balu87
    megvan már a PS2-őd is?
  • rrroka
    az X O stb gombok jobban kidudorodnak és nem lekerekítet szélűek mint a SONY ezért nehezebb egyszerre lenyomni őket, bár még nem probáltam, lehet hogy tökfaszán megy, ez egy benyomás.
    BGDA2n probáltam ott teljesen tökéletes. az analóg kicsit nehezebben mozdul, de lehet hogy csak még nincs bejáródva.
  • Anubys
    Hat, ps2-hoz meg nem, de a GC-mhez mar vettem utangyartott kontrollert. Eleg kaka, 2x kell megnyomni a gombot, hogy egyszer reagaljon, etc... Szerintem inkabb eredetit vegyel.
  • Anubys
    Nem tudom, en azt olvastam (meg logikusan is hangzik), hogy kb. 3500 orat bir a fej, es tok mindegy, hogy masolt vagy eredeti lemezt olvastatsz vele. A masolt lemeznel csupan tobbet hasznalod, mivel tobb jatekod van hozza (tehat nem mondjuk heti 20,hanem heti 30 orat pl.), es emiatt korabban megy tonkre (tehat nem 2 ev alatt, hanem masfel ev alatt). Na mindegy, az en uber ritka Golden Axe remake-em sajnos nem jott ki eredetiben, csak a japanoknal, igy kenytelen vagyok masoltan jatszani, es meg raadasul CD-s is... :(
  • guardian hero
    Hogy érted a durva gombozatot? A kialakítása durva, vagy nem elég érzékeny, vagy mi?
  • rrroka
    olvasni 1373. hsz-t.
  • guardian hero
    Mekkora különbség van az eredeti DS2 és az olcsóbb utángyártott kontrollerek között? Pl. a SNAP gyártmányú darabbal van valakinek tapasztalata?
  • barret
    a disc anyaga,és az irás technológia más! a gyáriakat nyomják, a másoltak meg "égetve" vannak.a másolt disc-ek lejátszásához erősebbre kell állitani a lézert,tehát hamarabb kiég!
  • CrucifX
    gömb alakú PS2

LOL :)
  • Sephi
    En alitolag baromsag. Aszontak nekem hogy minnel sotetebb a CD vagy DVD lemez annal jobbat tesz a fejnek. Az egyik elektronikusom aki 7 eve dolgozik PS es PS2 gepekkel ezt mondta nekem szal az mar csak nem mond baromsagot... bar en nem tudom mi az igazsag
  • rrroka
    bobo írok.

anubys: a forumba régebben kifejtetet vki, hogy az írt CD-k olvasása bassza a fejet el jól, mer ezek ugye általába rippek, ki van vágva belőle ez-az, meg talán több power kell az olvavásához, meg örült hangosan tekeri.
  • Anubys
    Jut eszembe, mi art a fejnek, az, hogy masolt, vagy az, hogy CD-s?
  • bobo11
    szia © rrroka

milyen gamek vannak cd-n megbeszélhetjök,ird le az elképzelésed,mailban,oké

üdv

[email protected]
  • barret
    azért egy ps2 emu jól jönne már! nem kéne cd-t irogatni!(én sem játszom cd-s játékokat,éljen a dvd!!!
  • rrroka
    bobo mekkorák a fájlok? az img-t meg cue-t lehet image írássalCDre tenni.
    De nem ajánlja senki hogy írt CDt játsz le a gépeden, mer nem tesz jót a fejnek.
    Ha vki mégis CDs játékokkal játszana, nekem van vagy 15 db játékom amiket szívesen odaadok egy doboz üres CDért,b vagy egy pár sörér, vodkáér...
  • Jibe
    Action
  • Sephi
    Atya eg... nekem a haverok szoktak brutalizalni a joy-t Soul Calibur 2 jateknal de akkor sem megyen meg a joy...
  • Jibe
    Ezek Acton Replay kódok, csak akkor tudod beírni, ha van AR2 lemezed.
  • azoli
    Segítsetek fontos!!!
  • azoli
    Hy!
    Segítsetek ezt értelmezni mert frankón nem vágom, hogy kell ezeket a cheat-eket bepötyögni!!!

0E3C7DF2 1853E59E
    7E872DC9 BCC06C53
    CAF94036 BCA99B83
  • bobo11
    sziasztok
    az volna a kérdésem hogy kicsomagoltam egy ps2 gamet,és kaptap négy féjlt , ccd cue img sub namost ezt mivel és hogyan irjam ki cd-re?

előre is kőszi a segitségeket
    üdv
  • rrroka
    Mer biztos bazinagy lapaj kezed van gigászi ujjizmokkal! :)))
  • Adi
    Akkár mit!
    Gran Turismo alatt rendesen besülyedt múltkor az X!! Érezni is mikor benyomod.
    Akkor van pár olyan game aminél nagyon kell kapkodni! R1, R2, L1, L2 föleg ahol ezeket kell használni...
  • Sephi
    De mit tudol jaccani hogy ennyire elbaszod oket?
  • Adi
    Minden gond nélkül helyre teszem őket!!
    Nálam nem nagyon szoktak sokáíg élni!
  • barret
    én sem birtam eddig egyet sem hidegre tenni,pedig volt vagy öt...
  • Sephi
    Ne bankodj! Alitolag nem lesz jo gama....
  • rrroka
    Final Fantasy Crystal Chronicles csak GCre? grrr...
  • Sephi
    En agyon brutalizaltam mar a ket eredti joyomat de meg egyiknek sincs semmi baja (lekopogom).
  • rrroka
    Jut eszembe! vettem egy Mediamarktos SNAP kontrollert (ennyire fussa sajna) 2222ért, szép kék. Annyit ér amennyit kérnek érte, kombózáshoz szerintem durva a gombozata, ezér nem jó, de egy BGDA2 csapkodós vagy egy autózós simán elmegy vele, 2.nak megéri.