17159

WAREZ = azonnali BAN!

• g0llum
    A hozzá adott demolemezen fagy az egyik játék. Szerencsére az eredetikkel nincs gond. De kösz a segítséget! :)
  • Adi
    Amúgy a számlát mindennél jó megtartani!!
  • Adi
    Figy egy kurva nagy aranyszabály: akármilyen dvd-t veszel TARSD MEG A BIZONYLATOT!!
    Milyen játék?
    Egyik ismerősöm a gt3-mat megvette tescoba aztán vitte is vissza!!
  • CrucifX
    Igen, előfordulhat, főleg ha sérült a lemez. Nemrégiben haver vett Staryky és Hutchot Tescoban. Első példány rögtöb beadta a kulcsot, második pedig rendszeresen lefagyott. Perszehogy az összes szar volt...
  • Rincewind
    Elő! Nálam már többször előfordult, hogy fagyott egy játék és az én gépem sincs chip-elve.
  • g0llum
    Pár hónapja vettem, szóval még chipeltetve sincs. Az egyik játéknál van csak gond. Mivel szeretném chipeltetni a garanciát elvesztem és előtte meg akartam tudni hogy a géppel van e gond vagy a játékkal. Mert ha kell még garanciával vinném inkább szervízbe.

Tehát az lenne a lényeg hogy az eredeti játékkal előfordulhat e hogy lefagy.
  • Adi
    És a ps2-d nem fagy le csak a játék!:)
    Ha a ps2 fagy le akkor ott vmi nagyon nagy gáz van.
    Amúgy ajánlom, hogy ha hibád van akármibe akkor arról írd le a dolgokat, hogy mi van, mert különben nem lehet azonnal segíteni. Így lehet veszítesz 1-2 napot, mert le írsz kb. 12 szót amiből semmi nem derül ki csak az ok.
  • Adi
    DVD, CD milyen márkájú abból is milyen, hányszorosan van kiírva, milyen a gép (műszakilag jó?) Egyik ismerősömnek rossz volt az egyik memoriája és rosszul írta ki a dvd-ket!
  • g0llum
    Mi lehet az oka annak hogy néha lefagy a PS2-m játék közben?
  • Yoz
    Tegnap értem először a végére nagyon jó és én csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az ilyen gammákat, a végefelé már voltak izzasztóan hosszú csaták 56 perces volt egy misszió ha jól emlékszem.
    Szóval forza Drakengard
  • Sephi
    Edes vagy :) Lenyugodtam... mindig ugy erzem sajnos hogy kotekednek velem... lehet tul erzekeny vaok :(

Regalok a allabi irasodra

Tehat nem kell hat oldalt irni egy jatekrol. En masodalasban legalis tolamacs vagyok harom nyelvbol. Minden vizsgam sikerult is. Ezzel is foglalkozok.

Amikor meg a Ps2 DVD iras hogyan? topikot nyitottam akkor arra voltam raalva hogy az oszes eredeti gamat amit megkapok masojam le magamnak is. Ez mar a multe bar. Oszesen 5 masolt gamam van tobbi mind eredeti. 24 az enyem 31 a cege de meg nem kertek visza.

Bisztos velem van a baj.

Bocsanatot kerek a kellemetlensegkert :(
  • aabyssx
    Figy' Sephi! >:(

Már kettő alkalommal is elköszöntem (és további jó tesztelés kívántam), de Te nem bírtad szó nélkül hagyni. Akkor pedig én is válaszolok.

Legalább 6 oldal angol szöveget kell írnod egy játékról. Nekem ez (bár SZVSZ nincsenek nagyobb angol nyelvi problémáim) komoly kihívás volna (még magyarul is) és nem is biztos, hogy élvezhető, színes szöveget tudnék írni.
    Miért olyan nehezen felfogható, hogy ezért érdekel a téma és kérdezek róla?
    Micsoda? Te kötekedésnek fogod fel? Ne magadból indulj ki és akkor nem fogod irónikus célzásnak érteni!
    Ha pedig így reagálsz és kerülgetsz, akkor miért olyan nehezen felfogható, hogy szkeptikusan állnak hozzád?

Na ez már kötekedés volt. Az előbbiek nem! >:(

Figy'! Ha ennyire parázol legalitás problémák miatt (itt az SG-n ahol a "Ps2 DVD iras hogyan?" topik az élen szokott lenni - LOL), akkor erre ne válaszolj és (mint ahogy már kettőször megpróbáltam) békén hagylak.
  • Sephi
    Hat akinek bejon a tomeghent annak bisztos tecceni fog!

Kepzejunk el egy csatateret ahol tobb mint 1000!! ellenfel rohangal csapatokban. Es akkor jovunk mi a fohossel es mindekit megolunk. Majd megkapjuk a sarkanyt es akkor kezdodik talan az igazi elvezet mert fentrol kuldgyuk az Isten aldasat!
  • rrroka
    "azér most ne kezdjük egymás faszát szopni...!"
    ;)
  • Adi
    Ja ok!
  • Sephi
    Dilis!!! Jaj nem undokan irtam es foleg nem neked tettem ironikus celzast!!!
  • Adi
    Ja,ja....
  • Adi
    Nem rossz. Szánkékomba van beszerezni, érdekkel a története!:D
  • torrente
    Játszani jó! Mivel számodra ez inkább munka, mint szórakozás, eért állsz hozzá így. Gondolj csak bele, hogy még az ótvar játékokon is mennyit kell dolgozni a programozóknak, hogy valahogy kinézzen. Én keveset játszom, viszont csak azokkal, amelyek szórakoztatnak.
  • Yoz
    Drakengard

Ezt nézd meg!
  • torrente
    Most már állok olyan szinten angolból, hogy megértem a gamefaqs-on a segítséget. Nekem ez a játék nyelvtanulás céljából jön be.
  • Adi
    Angolul tudsz?? Vagy milyen szinten??
  • Adi
    Ne forgasd ki a szavaimat. Kösz!!
  • Sephi
    Latod en is emiatt vagyok ugy ki... kapok egy jatekot elkezdtem jaccani tokre teccik es arra jovok ra amiutan mar 2 orat bele kinlodtam , kozben szepen fuzetbe ecseteltem a megfigyelt dolgokat , hogy semmire sem jo.... akkor hova irjam a duhomet? Csodalod hogy ideges leszek es akkor akinek teccik a jatek az meg besertodik hogy anyazom?
  • torrente
    Oké, de kérlek a Siren topicot ne olvassátok! Néha, mikor bedühít a játék, rosszakat írok be, hogy levezessem a dühöm. Szép és izgi a játék, csak sok cselekmény értelmetlen és segítség nélkül megoldhatatlan.
  • Sephi
    Nem baj. Mostantol kezdve ha akarki valami roszat is mond egy jatekrol tobb mint 2-szer akkor elkudjuk a pics@ba oksa?
  • Dante2
    Igazad van, sajnos nagy divat mostanában a folyamtos kötekedés a fórumokon
  • Adi
    Olyan mintha héber lenne...
  • Adi
    Tényleg hagyátok már a faszba Sephi-t.:
    -Nem akarja meg mondani annak a kurva újságnak a címét kész.
    -Nem értette meg elsőnek az FFX-et kész.
    -Tud angolul.
    Viszont egybe beleköthetünk:
    -mér minden topic alcíme az, hogy "szal"....
    UI.: egyet ezel az ezer oldalas fikázással hozzá tennék még Sephi: figyelj milyen kocsid van? (tök mindegy legyen egy japán kocsi) milyen lenne ha beülne vki melléd (pl.:egy bmw-s) és egésznap fikázná a kocsidat. Szar japán, rohadt szar rizsrakéta. Na nem beszólnál neki egy idő után egy olyat, hogy figyelj apukám, ki lehet szállni azt lehet nézzni a kocsim hátulját.
    Most gondolj bele vki kurva sokat dolgozik azzér a 15 ezer forintért és elmegy megvenni a játékot és tetszik is neki, te meg itt fikázod, hogy milyen béna már több hozzászóláson keresztül. Ezek után megcsodálkozol, hogy "elküldenek a p*csába".
    Na csak ennyit akartam a pár nap hozzászólásoihoz tenni.
  • REAL_CIÁN
  • REAL_CIÁN
    ףgצoם úgצ םéz ki.

• Sephi
  • Dante2
    Szét estek?
  • REAL_CIÁN
    Mi rצrtéףt ב betüimmel??
  • Sephi
    Lentebb egyel..
  • REAL_CIÁN
    Téףyleg Shepi, miért ףem tudod בzt cimet elárulףi?
  • Sephi
    Hmm nem tudom. Egyeszruen egy kotekedes utan minden egyes hozaszolasban mitnha valami ironikusat eszlelnek es ez engem bant. En nem tudok rendesen viszapofazni senkinek mert nem a stilusom de azert nem hagyom magam mert az meg megint gaz.

Nem fogok en is erolkodni kerem.

UNREG : Ket ujsagnal jellenek meg az irasaim egyik nemet masik honland. A pasi aki engem felvett mindaket cegnel dolgozik es rajta keresztul megy ki a cikkem. Sajnos ennel tobbet nem mondhatok mert a falnak is fule van. Igen feketen dolgozok. Ez van.

aabyssx : Nagyon felreertem az irasaidat sajnalom.
  • UNREG
    Neked tényleg komoly üldözési mániád van! Miért hazudtolnálak meg? El sem tudod képzelni, hogy egyszerüen csak érdekel??
    (Mellékesen meghazudtolni csak azt lehet, aki hazudik)

Mennyivel egyszerübb lenne, ha rendesen válaszolnál.
  • Sephi
    Miert is erdekel? Meg a vegen meghazutolsz bazzeg.
  • Sephi
    Miert probalod most az egesz temat megint mas utra terelni?

Azzal kotsz belem hogy hogyan lehetek akkor barom hogy 23 eves fejjel nem ertettem meg a FFX tortenet. Szerintem te sem erteted meg csak hoszas jatekok utan. Nehogy mar fel vilagnak kodos a story es neked meg "közel sem bonyolult".

Probaj meg ugy irni hogy ne lehessen felrerteni kerlek.