17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Adi
    Na és akkor ennek mi a köze a headsethez?:D
    Ne harizz de ebből kicsit sík vagyok!:D
  • barret
  • barret
    Elmondom magyarul,GY.K: egyik kábel mindkét végén 3.6-os jack. Másik kábel mindkét végén két-két rca dugó(piros és fekete) kábel elvág,és ÉRTELEM szerűen összeköt.két darab árnyékolás, és két darab jel vezeték az árnyékolóban.Ennyi! Amit kapsz: egyik vége 3,6-os jack,a másik pedig 2 db rca(piros és fekete) a kábel pedig jó hosszú lesz,mert összeadódik a hossz!
  • Adi
    Magyarul beszélj bazzeg!:D
    So veszek két jack dugot? vagy aminek a mind a két vége jack dugó? És az rca az meg mi?
  • barret
    Én csináltam. veszel 2 fajtát egyik jack+jack,a másik rca+rca.Mindkettőnek egyik feléről levágod a csatlakozót,majd összekötöd a két kábelt.Én mikor kerestem,nem találtam.
  • Adi
    Tudnál egy képen mutatni egy ilyen kábelt? Pl.: MM-be lehet kapni?
  • Adi
    Nem ajánlom....ps2+monitor = hányás
  • cenobite
    De hogy a kérdésre válaszoljak: Nincs.
    Ps1-re van.
  • cenobite
    Ha esetleg nem vagy biztos abban, hogy az adott játék van -e a gépedre, akkor a www.gamefaqs.com oldal-t megnézve megbizonyosodhatsz róla. Többnyire minden megjelent, vagy készülő játék fent van.
    Katt a Playstation 2 feliratra, aztán a "C" betű és voila!
  • rrroka
    van carmageddon PS2re? vkinek esetleg meg is?
  • Sephi
    En hamarosan veszek CG-et mert egy haver megmutatta a Metroid jatekot es 10 perc nekem eleg volt.
  • Davidus
    *Ha nem lennék ekkora MGS buzi tuti GC-t VENNÉK:P
    Még nem vettem meg a PS2-t se:)
  • Davidus
    És azt honnan is szerzek?:P Bocs de sík vagyok ebben a témában:)
  • barret
    Jack-rca átalakító kell csak hozzá, és már megy is!
  • Davidus
    PC speakeremet szeretném használni PS2-höz(Altec Lansing 321) Kell valami speckó kábel? Azt tudom hogy valahogy rá lehet varázsolni.
  • Kaplan
    MGS3 nem biztos,hogy megjelenik PC-re!
  • Davidus
    Bár majdnem GC mellett döntöttem mert Miyamoto játékai eszméletlen jók. Ha nem lennék ekkora MGS buzi tuti GC-t vettem volna:P
  • Davidus
    FFXII-röl nem is beszélve ami meg nem is fog kijönni PC-re:) El se hiszem hogy végre nekiugorhatok a FFX-nek:P
  • Davidus
    27-ért PS2? Kell ennél jobb:P Most akartam új videokrátyát venni de rájöttem hogy felesleges. Amivel most játszok(Lineage 2+talán WoW) ahhoz elég ami most van. Videokártyát nem úsztam volna meg 40-ből itt meg 27-ért kapok egy PS2-t:P Meg nem lett volna idegem kivárni amíg a MGS3 megjelenik PC-re:)
  • Kaplan
    Ja bruttók!
    De nagyon olcsó Cheap!
    :D
  • shevy
    azok
  • Davidus
    Ja és Cheaboy árai bruttó árak?
  • Davidus
    Ha nem lehet akkor a PS2-t valahogy rá lehet erőltetni a monitorra? Mert akkor nem veszek TV-t :D
  • Davidus
    Mert akkor eladom a monitorom:P
  • Davidus
    Asszem eljött az idő hogy megvegyem a PS2.(27 ruppó a használt cheapboynál:P)

Azt meg lehet oldani valahogy hogy a PS2 és a PC egyszerre legyen rákötve a TV-re?
  • Yoz
    Értem én, csak kicsit megszekáltalak irígységből (de jó lenne nekem is csak 1 ilyen jóbarát)
  • Sephi
    Neeem!

Csak mondom hogy en ezert mar nem agodok....
  • Laza
    beepitette egy iroasztalba? :))))
  • Yoz
    Ezt azért írtad hogy irigyeljünk?
    Tudod mit
  • Laza
    inkabb ide :)
    neztetek az MGS3 alcazos videot?!
    nem egyszeru :)
  • Sephi
    En mondgyuk ettol nem felek mert ket legjobb haverem mester fokon javit Ps2-oket :) Egyik meg TV-et is :)
  • shevy
    elmentem az iratóba erre ott nincsen és nem is hallottak róla, mármint FN2004ről. Nem tudtok valami helyet ahol lehet tölteni? Lehet fizetős is
  • Dzson
    Nekem 1x alaplap csere volt ps-ben, betettek egy pal alaplapot a japán helyett (lusták voltak bios-t cserélni), full áron, hogy zsír új. Hazaviszem, nem kezeli a kontrollert. Mérges lettem, leoperáltam a garit (vannak rá módszerek :)), nézem, össze vissza volt forrasztva gányolva az IO rész. Gari jegy vissza, megyek a boltba hogy nem megy, de ELŐTTEM szedjék szét, hogy az alaplap új-e. Persze nem vállalták, visszaadták a pénzt és a régi lapot azzal, hogy az meg egyáltalán nem működik. Hát nem is működött, otthon azt is szétszedtem, hát a barmok mikor leforrasztották a mod chipet róla, csináltak egy szép átfolyást a nyák-on. Megszüntettem, egyből jó volt.

A chippelés, fejtisztítás meg ilyesmi amúgy nagy misztikum, de egy gyakorlott ember simán megcsinálja - egyik ismerősöm asztalos és PS2-ket modifikál nagy sikerrel. :)
  • Dzson
    Az ilyen alaplap javítás érdekes dolog. :) Meg kéne nézni, hogy látszik-e forrasztgatás nyom (felületszerelt cuccokon baromira látszik), vagy csak rendesen dugták vissza a reset - open/close gombok kábelét. :)
  • cenobite
    :D
  • shevy
    benne van Mike Tyson? :)
  • UNREG
    Hehe, ezt benyaltam :)))
  • CrucifX
    box mint sportág :)
  • UNREG
    Nem csak Box, van PS2re is.

shevy

ign.com, gamespot.com, gamespy.com, stb.
  • shevy
    tudsz mondani egy oldalt ahol olvashatok róla?