17159

WAREZ = azonnali BAN!

• bobo11
    az melyik?
  • CrucifX
    Speckó chip
  • bobo11
    sziasztok

volna egy kérdésem hogy ps2 lejátszik-e vcd-t vagy avi-t vagy svcd-t ha igen mikell hozzá?
  • barret
    nekem tetszene,de mindig elaludtam rajta,játék közben!hót' unalom az egész.
  • Sephi
    wow te eljutottal oda?

Alitolag ugy kell jaccani hogy egel leulsz es delutanra befejezed vagy leirod hogy miket csinaltal eddig mert elfeljeted hamar....

Egyebkent kurva nagy jatek csak ugye kar hogy bonyorult... habar en meg nem halotam olyan ido paradoxos valamirol ami nem lett volna bonyorult :)
  • barret
    a felénél abbahagytam...
  • Sephi
    Nyugi! Nagy szar az a jatek! Ha elkezded jaccani es mondjuk egy napig nem jaccod mar asse fogod tudni hol tartasz... nekem nem teccet mert tul oszebonyolitott.
  • CrucifX
    Mivel még mindig a pénzre várok, olvasgatom a fórumokat és egyéb netes arénákat a programokról. Egy gamma NAGYON megfogott, a trailerét az MGS2 bonusz dvdjén találtam. Shadow of Memories. Mint utóbb kiderült, PC-re is megjelent de lemaradtam róla. Körülnéztem a neten, de PS2es verziót nem láttam sehol. nem tudjátok, hol lehetne beszerezni (mo-n)?

off:
    Hadd zavarjak megint, aztán lelőhettek :)

• Adi
    Magic3 vagy DMS3....
    Kilehet őket kapcsolni ha akarod!!
  • Adi
    Én a Ps2 és a gombok közzé beszúrnék elölről egy memoria kártyát!:)
    Amúgy tényleg jó!
  • Sephi
    Tok jo
  • CrucifX
    Off:

alakul, alakul :)

• CrucifX
    off:

untakoztam, úgyhogy nekiálltam bannereket gyártani. Sajnos nem volt megfelelő alapanyag, így az általam kreált eléggé ratyi lett

/off
  • Anubys
    Jovanna... de mircen mondtad, hogy a Ripper deluxe vgy mi is milyen jo... :)
    "khmm..."
  • Lammer
    http://forums.psxforum.com/viewtopic.php?t=19668

khmm...
    "Egy haver..." az egyhaver hajólemléxem DMS3-ra esküdött igazán...
    khmm...
  • Anubys
    Akkor mashogy kerdezem: Erdemes-e lecserelni az ICE chippet egy PS2-bol valami masra? Es ha igen, mire? Kb. lovesem sincs a chippekrol, ezert kerdezem. Lehetoleg ertelmes valaszokat kerek, miert jobb ez, mint az, etc. Ilyen "vegyel xxxx chippet, mert azt gyartja a faterom" hozzaszolasokat koszi, de ne is irjatok... :)
  • barret
    ém meg a matrix-ot istenítem! lehet válogatni.
  • Anubys
    Hat, ha tobbet megtudnek errol az ICE-rol, akkor el tudom donteni. Egy haver valami Ripper-t vagy mit istenitett...
  • barret
    a chipet bármikor kicseréltetheted,kérdés hogy érdemes-e?
  • Anubys
    Skacok, kerdes, ICE chiprol mit lehet tudni? Mennyire jo, etc.

Ha mar van egy chippelt gepem, ki lehet benne cserelni a chipet masikra?
  • rrroka
    no akkor én elhuzok szabaccságra gyerkőcök, és csak szerdán leszek netközelbe, ugyhogy aki FFDP ügyben érdeklődne az az index FF fórumon seifert, vagy salamon7et keresse, meg cheapboy is aszondta jönne, lehet ő is fog tudni infót.

Eddig információk:
    helyszín - Híd Western söröző Ferenckörút, violin mellett, az üllői és a boráros tér között. vszínű galéria. majd kirakok egy táblát :))))

időpont - Március 19 péntek mondjuk 19 óra.

téma: nem szigorúan FF nem kell megijedni :)

üdv: rrróka
  • Aramir
    Töröld ki az átmeneti internetes fájlokat, aztán nyomj egy frissitést. Nem saját tárhelyen van.
  • rrroka
    Télleg jó kis film lehet ha vkinek a DPig sikerül letöltenie hozza mán el, kellene e gyüjteménybe. Korábbi részek...? vagy itten is csak a 7től kezdenek bonyolódni az események...? :)))))))))

Ádi: így van ennyit, de 2 kontrollernek bőven jó. ha tovább baszakodik visszaviszem nyilván :)
  • Sephi
    Juuj :) Na rohanok letolteni :))))
  • balu87
    nekem csak a kép felső negyedét tudja megmutatatni...
    pls rakdd fel mégegyszer,mert jópofának tűnik
  • Aramir
    Játékból film
  • Adi
    hmm....... :)
  • Adi
    Bazd+!!
    Nekem nehogy bevágd a durcát!!!!!
  • Sephi
    hmm....
  • Adi
    Ennyit ér!!
  • Adi
    [Most nem azzér Sephi]
    Múltkor nem vágta le mi az a logitech... :)
  • Sephi
    Fenet... en nem birom az ilyet hogy 4 oldarol tamadnak es mar asse tudom mit lojjek... de a sarkanyom atvaltozasai gyonyoruek ... de nem fogott meg sajna.
  • aabyssx
    Szép...
  • Sephi
    A Panzer Dragon Orta nem tudom mire fel kapott 94% mert nekem annyira nem teccik bazeg...
  • rrroka
    bobo11 írtam mailt!
  • Sephi
    Az X joya nagyban hasonlit a DC-jere szal eleg kenyelmes. De az a ekete es feher gomb annyira folosleges...
  • rrroka
    A fogása spec sokkal jobb mint a SONY kontorllernek, mert nagyobb, a gyári szarvai vhogy olyan picik. Tegnap határozottan ragadt a bal analóg ha balra toltam, így visszaraktam a sonyit...
  • Anubys
    Hát igen... Isten az a gép...
  • Sephi
    Aszitem valami gama nem gondoltam konzolra.
  • barret
    Sephi,ezt azért illene tudni...DC az egy gyönyörűség sajnos hamar megbukott!