17159

WAREZ = azonnali BAN!

• UNREG
    Igen, jó lenne már, ha beírná a címét az újságnak is, amibe ír, csak valamiért nagyon kerüli ezt a témát.
  • aabyssx
    "Most miert nem lehet rolam leszalni?"

Vedd már be a gyógyszeredet a paranoiád ellen!

BTW nem azér' írsz be valamit, hogy ~beszéljünk róla? Mi baj van azzal, ha valaki arról kérdez, amit beírtál?
  • Sephi
    "így a közel sem bonyolult"

Mond most ugye mar hirtelen nem tudsz mivel belem kotni es ekkora globalis es serto dolgokat irsz le?

Talan amaz tenyezo hogy akarhany embert megkerdezel a FFX storyjaval kapcsolatban amannyi valaszt kapsz majd hogy mirol is szolt.

En meg nem lattam ket ugyanolyan elmeselest a FFX storyjaval kapcsolatban es ezt te is tudod jol hogy mineki maskepp ertelmezi az egeszet.

Nem bonyorult? erdekes akkor meg miert van az hogy meg azota is sokan ujra meg ujra jaccak mert nem igazan ertik mirol is szolt? Nekem a negyedik ujrajacas utan vilagosodott fel hogy pontosan mi is tortent.

De ha te egybol megertetted es neked "közel sem bonyolult" hat akkor te egy zseni vagy.

Most miert nem lehet rolam leszalni?
  • aabyssx
    Hagyni akartam már, de akkor inkább megkérdezem:

Mivel gondolom elmúltál már 8 éves, így a közel sem bonyolult (ámde SZVSZ fantasztikus és gyönyörű) FFX sztori megértésénél nyelvi korlátokon kívül milyen más tényező játszhat szerepet?
  • UNREG
    Vazz, csak nem bírod azt a címet kinyögni...:))
  • Sephi
    Erdekes hirtelen nem tamadni akarsz?

Ez mar a masodik olyan esett hogy miattad nekem ugrik a fel konzolosok foruma ugyhogy tolem ne varj jopofizast.

Valtoztas a modorodon es ne mindig csak a roszat lasd az emberbe. Nekem nincs rosz szandekom es nem is lesz.

Attol hogy meg itt egyesek felreertelmeznek egy ket dolgot mesze nem jelenti azt hogy gunyolodni kellene vagy kotekedni.
  • Sephi
    Valahogy ez nem egeszen ugy jott ki ahogy kivantad nemde?
  • Adi
    Nem jelent semmit ha vki nem szereti az FF-t!!
  • UNREG
    Azt azért még mindig nem értem, miért nem árulod el a címét az újságnak ahova írsz? Nem támadni akarlak, tényleg érdekel!
  • Adi
    Fhuuuu.... kicsit elment melleted a Spephi!
  • aabyssx
    Ííígen. Maradjunk ennél!
  • Rincewind
    Akkor picit félreérthetően fogalmazott... ^.^
  • Sephi
    Uristen!

Nekem a FFX storyjaval volt bajom mert kodos volt es nem maga az angol nyelvel....
  • Rincewind
    Azt írtad, hogy angolul írsz cikkeket (németországba :) és erre Aby mondta, hogy hogyan írhatsz angolul, ha még az FF X megértésével is problémáid voltak. :)
  • Sephi
    Tekintesz.

De hat mit lehet tenni? Ez van nemdebar? Nem te fizecc nekem es nem te vagy a munkaadom szal gondolhatod hogy mennyit adok en a te velemenyedre.

Esetleg talan megprobalhatnal baratsagosabb is lenni es igy tan nem lenne ez a hulye feszultseg.
  • UNREG
    Ne vedd zokon, ha egy kicsit szkeptikusan tekintünk a tesztelői tevékenységedre...
  • Dante2
    Szerintem felesleges vitatkozni ilyen hülyeségeken
  • Sephi
    Talan tul sok melo is lett volna! Amit en erzek a FFX irant az sajnos nem fert volna ki.

Kb ugy van hogy kapok 3 gamat hetente es majdnem vegig kell oket vinni. Majd irni egy minimum 6 oldalas ellemzest rola wordbe.

Ennyi.
  • Sephi
    Igen mert neked van am fogalmad mit mond egy igazi tesztelo.

A FFX mar 2002 elejen jelent meg es hat akkor meg csak a PC-vel foglakoztam. Tehat mar alapbol nincs mit elemezni rajta.
  • aabyssx
    Ááááh!
  • UNREG
    Ilyet egy igazi tesztelő sosem mond... :)) Főleg ne egy FF-nál.
  • Sephi
    Hat megsugom neked hogy a FFX-et nem en elemeztem sehol mert mar startbol nem akartam. Tul sok melo lett volna vele.

• aabyssx
    Hát...
    ...annyi, hogy ha pl. a FFX-et kell elemezned, akkor miről írsz?

BTW mindegy. Sok sikert a tesztelői pályafutásodhoz! ;)
  • Sephi
    Eskuszom en nem ertem hogy mi koze az en jatek ellemzeseimnek es a FFX tortenete kozott. Ha mar ennyire divat lett belem kotni mostanaba legalabb legyenek mar a kotekedesek erthetoek pls :(
  • Dante2
  • Rincewind
    ^.^
  • rrroka
    Attól hogy nem ért szövegeket még írhat angolul cikket, legalább megértik azok akik kevéssé tudnak angolul... :)
  • aabyssx
    OFF

"Mielott meg belem kotnel ujra jelentem hogy angolul irom a cikkeket es ugy kuldom el nekik kepekkel egyeutt."

Ne értsd félre a kételkedésemet, de múltkor még a FFX történetének megértésével voltak problémáid, nem? /:|
  • rrroka
    Hát ha egy játék minősítéséről van szó én hagynám magam vesztegetni az tuti :))) Mégse autópályaépítésről van szó.

Ádi: hát én pont így szívtam be pár játékkal, pontosabban szivattam meg magam. berendeltem 5-t (J&D, Deus Ex, Burnout2, MaxP2, meg még vmi ami nem is jut eszembe!!!) kaptam is párat (PrinceofP, FFX, FFX-2, NFSU):
    eredményeim:
    -J&D: nagyon teccés, első pályán elekadás, cápa engem mindíg megevés, felfüggesztés, játszás más.
    -MP": kirpóbálás, irányítás szokatlan, nem tetszés -> nem játszás, va más.
    -DX: hosszunak levés, grafika nemtetszés -> nem játszás...
    -BO2: tetszés, végigjátszás :))))) nagy előnye volt, hogy szakdolgozatkészítés közben egy egy félórát is lehet vele játszani,nem kell komolyan nekiülni.
    -PoP:még ki se próbálás
    -NFSU: BO után kipróbálás, autók csuszás mint fene, irányítás nem tecc, tuningolás nem érdekel, nem játszás.
    -FFX: lefagyás kb 1 óra után mindíg ugyanott. Nem játszás, PS2 javítás kénés.
    -FFX-2: amíg X nincs késza ddig nem játszás! :)))

Hát elismerem nem vagyok kitartó, és nem is volt időm arra hogy komolyan nekifeküdjek a játékoknak a szakdolgozat miatt (pénteken de legkésőbb hétfőn leadom, aztán ivásjátszás halleluja!!!), de pont a "van másik" érzés miatt nem erőltettem a J&D-t és a MP2-t se pedig érdekelnek.

szóval kuki vagyok :))))
  • Sephi
    Jaj bazeg :)))))))))))))))
  • torrente
    Pedig mennyi pénzt kaszálhatnál, ha hagynád magad lefizetni. Írjál egy cikket a külföldi lapokba, hogy kisebbségi diszkrimináció áldozata vagy.
  • Sephi
    Hmm... nem engem fizetnek le baz...

De mondom tema lezarva errol nem fogok beszelni.

Az NBA Ballert pedig nagyon jo jatek.
  • torrente
    Akkó' az NBA Ballers-t készítő cég még nem fizetett le?
  • Sephi
    Gondolom neked is van eleg mas problemad az eletben es nekem is.

Nem akartam elohozni ezt a tesztelos temat de kurvara felbasztad az agyam.

3 eve irok cikkeket off-line ujsagonak es nagyon meg vannak velem elegedve.

Mielott meg belem kotnel ujra jelentem hogy angolul irom a cikkeket es ugy kuldom el nekik kepekkel egyeutt. Sot mar szamtalanszor majdnem at is koltoztem nemetorszagba emiatt de nem akartam.

En az igazat irom le egy jatekrol akarmilyen legyen is az az en szemszogembol. Minden egyes teszter a foldon igy csinaja de persze vannak olyan esetek amikor a ceg aszt mondja nekem hogy a X jatekrol csakis pozitivan lehet irni es akkor nekem persze hogy jot kell irni. Altalaban ezeket a jatekokat fikazom itt a forumon amikre koteles vagyok ott jokat irni...

ennyi
  • Sephi
    Menyel el nemetbe vagy hollandiaba akar gyere at romaniaba es nezegesd at a helyi konzol/pc ujsagokat.
  • torrente
    Én már az első 5 percben beleuntam. Mész, locsolcs, megmentesz vkit (mindig ugyanúgy köszönik meg a segítséget...), mész, locsolsz...
  • Adi
    "(Nem a te esetedbe, de) a wareznek pl. kimondottan eza hátránya, beszerez az ember 5 rugóért 5 játékot azt igazándiból egyiket se tolja szívvel lélekkel"
    Én warezolok rendesen. Utoljára berendeltem egy 007-est egy tokyo xtreme racer zero-t, meg egy MX unleashed-et.
    Elsőnek megnézztem mind a 3-mat aztán fére tettem a TXRZ-t és MX-et ezek után pedig tiszteségen végig nyomtam a 007-est!! Most pedig motorozgatok.. MX. Hülye gyerekek rendelnek-be 5 game-t és próbálnak egyszerre 5-tel játszanni. Vagy ha berendelek már annyit akkor folyamatosan megyek rajtuk végig és nem ugrándozok köztük!
  • Adi
    Megy chipelt géppel bár azt mondják, hogy kikell kapcsolni(én nekem ment úgy is, hogy ha be illetve ki volt kapcsolva a chip). De eredeti game kell!!
  • Adi
    Azt mondja a haver, hogy a firefighter kurva jó...
  • Adi
    "A Manhuntos ugyel kapcsolatban olyan emberek anyaztak a velemenyemet akik meg csak nem is jaccotak a jatekot!"
    Én nekem kurvára tetszet. Végig vittem... és régen mondtam, is neked, hogy jóóóó!!:)