17159

WAREZ = azonnali BAN!

• barret
    attól hogy kék,még nem tud többet mint a megegyező szériaszámú társai.
  • Sugam
    ez a PS2 rendelkezik az 50004-es mindenével magyarul
    csak a szine más?
  • barret
    Nem látható a változás,csak erősített kivitel,és csendesebb működés! a lényeg teljesen megegyezik.
  • CrucifX
    Srácok, nagyon türelmetlen típus vagyok ezért megkérdezném,

Megérné-e venni egy 30003-as gépet, vagy várjak egy hónapot míg meglesz a pénz egy 50004-esre? (mind zsírúj, bontatlan). Miben nyújt többet a felújított változat (a hardwares módosításoktól eltérően), értsd: megéri-e 20-al többet kiadni érte, látható-e a változás?
  • Adi
    Nekem azt mondták, hogy fhuu hát ide lehet fejcsere kell(mondom magamba, na lehúzznak) aztán csak alaplap javítás meg tisztítás kellet!!
  • Adi
    Konzol kuckó!!!
    Pesti úton.. pontosan nem tom.. nagyon kedves hzx-nek az oldalán rajta van.. ps2suveg.hu vagy mi az oldal neve!
  • karfiol
    Nem tudjátok,az olvasófej porosodását lehet tisztító CD-vel tisztítani?
  • rrroka
    Ádi hol van az a szervíz amit régebben említetél mint megbizhato? Megdőlt a gépem 2x és nem akar mindne lemezt olvasni... :(
  • Sephi
    Utana nezek oksa? holnap megmondom.
  • Laza
    Ha lat vki Champions of Norat soundtracket vhol letoltheto allapotban, szoljon PLZ :)
  • Sephi
    Nekem egyik Jak sem teccet. De a Ratchet And Clank viszont utos naon!

A POP-ban azt birtam hogy gyonyoru szep volt a jatek! Plane amikor a hid leborul es ott a torony szelen kell amszkalni! Bazz de szip volt!
  • Adi
    Két stílus.
    Akár platform gém akár nem. Na szóval a popnak van egy kurva jó története. A jak 2 meg egy kicsit idióta.. Bár én csak a jak 1-el játszottam.. ebből indulok ki.
  • Adi
    :) azzér!!:)
    Amikor besütöt a nap.. uhhh de gyönyörű volt. Vagy mikor mentem át az egyik hídról a másikra... uhh gyönyörű!!
  • Sephi
    Hagyama'! a POP volt eddig az egyik legjobb ilyen stilusu gama Ps2-on vazz:)
  • Adi
    Nekem mondod??:)
  • Adi
    Két stílus. Amúgy a POP kurva jó sztem!
  • CrucifX
    Igen, én arra válaszoltam...
  • Seth
    Shevy azt kérdezet hogy melyik a jobb .....vili?
  • CrucifX
    Én nem nagyon hasonlítanám össze a ketőtt. Igaz, hogy mindkettőben vannak platform elemek, de a Jak2 egyéb dolgokban is dúskál (kaland, GTA3 és más nyalánkságok). Nemrégiben volt nálam egy hétig egy ps2, getaway-el kezdtem, nagyot csalódtam, már majdnem leírtam a gépet de akkor megkaptam a jak2 - mondanom sem kell, 6 napon át nyúztam, el is vesztettem pár hajszálamat alatta de megérte. Már alig várom hogy meglegyen a gép, végig szeretném tolni, Dexter beszólásaitól egyszerűen padlót fogok :)))
  • Seth
    JAK II- A Jak and Daxter második része. A prince a közelébe se ér
  • shevy
    milyen játék az a JAKII? melyik jobb, az vagy prince of persia?
  • Sephi
    Igy van az mp3 lemezekkel is. Ha auto cs-lejacoba akarol mp3-mas cd-et akkor ne masold fel a konytarakat is hanem iman az mp3-mat.
  • torrente
    A lényeg, hogy ne könyvtárszerűen legyen átmásolva a lemezre.
  • Sephi
    De... havernek van egy CD azt bebootoja es azt csinal a gepen amit akar. Mp3-tol Divx es xvid minden menyiseben. Avi meg miegymas :)

En meg nem probaltam de nem is fogom mert nekem van Pc-em!
  • tehénlepény
    sziasztok!
    egy haveromtól kaptam a tippet: http://sg-1.cjb.net
    azt mondja, itt elég jó a kínálat :))
  • bobo11
    szia
    és ezzel mit csináljak ?irjam ki lemezre és előbb ezt tőltsem be vagy hogy?

üdv
  • Adi
    Pff!!
    Ez nem jelent semmit!:)
  • Adi
    PS2 media player
    Ez avi-t 99%, hogy lejátsza!!
  • Sephi
    Nekem is! De pl lattam havernal hogy neki neha bejon valami piros kod es kierja hogy nem jo a DVD vagy a CD :) Nekem az meg nem gyutt be :)
  • bobo11
    milyen chip ,nekem olyan van hogy a reset gombot kell meg nyomni
  • Sephi
    Hat eloszor is vagy egy jo chip bele vagy valaki aki ert hozza hogyan rakjod codekeket a gepbe.
  • bobo11
    sziasztok

volna egy kérdésem hogy ps2 lejátszik-e vcd-t vagy avi-t vagy svcd-t ha igen mikell hozzá?
  • Fefe
    MOndjuk a gép is a régi típusú SCPH-30001-es de kb 2x volt bekapcsolva
  • Fefe
    Értem köszi. Valszeg a chip lehet régi mivel 8000 Ft volt berakással együtt,csak az eredeti Pal-t nem viszi de mindegy. Köszi még1x
  • Sephi
    Aki azt a chipet rakta vagy atbaszott vagy regi a chip.
  • Fefe
    Sziasztok

Van nálam egy NTSC-s ps2, ki is van chippelve. A kérdésem a következő lenne: a másolt PAL játékok szépen futna de az eredeti PAL játékok meg nem akar elindulni szerintetek mit lehetne csinálni,hogy vigye az eredetit is. Vagy ez nem megoldható

Üdv Fefe
  • CrucifX
    Szeretem az ilyen "unalmas" játékokat is, úgyhogy még mindig keresem a darabot (csak eredeti).
  • Dzson
    Shadow of Memories nem olyan borzalmas. Nincs benne szörny meg vér meg csata, talán ez taszít egyeseket. :) 4-5 óra alatt végigjátszható kb., persze nem fullra, és vagy 5 féle lehetséges befejezése van.
  • rrroka
    unalmasmár? deazér:
    Na vki pénteken FFDP?
  • CrucifX
    Passz, ebben a témában n00b vagyok, én csak most készülök PS2-t venni.

Nézd meg ezt:

http://www.game-info.co.uk/ps2chipchart/ps2chipchart.asp