17159

WAREZ = azonnali BAN!

• torrente
    Akkor magyarázd el röviden, hogyan lehet variálni, bűvészkedni, mert én csak 1-2 dolgot tudok minden játékossal.
  • Sephi
    Te meg vagyol kergulve!

Mar maga a "Ballers" szo is ra kellet volna vezessen hogy mirol szol a jatek es szerintem kurva nagy gama! Mi csomot jaccunk vele!
  • torrente
    Az NBA Ballers iszonyatosan rossz! Nem csapattal kell játszani, hanem egy az egy ellen. 3,5 GB-nyi (!!) hülyeség.
  • Seth
    Hát a boot cd-t sajna nem fogod tudni megégetni sehogy, mivel maga a boot cd is ugyanazzal a tecnikával van nyomva,mintha original PS2 dvd lenne(ezért is fogadja el a gép). Magyarul máshogy kell beszerezned.
  • Kenoby
    Sziasztok srácok !
    Meg tudnátok mondani hogy Boot CD-t milyen progival és milyen beállitásokkal lehet megégetni hogy működjön is? Nekem 30004-es Ps2-öm van Action Replay 2 + Neo. Az a bajom hogy pl. a Fight Night vagy NBA Ballers nem megy (a lemezek jók mert ujabb Ps2-n mennek). Az én Boot CD-m AR2 v1.9 ettől kéne ujabb. szedtem is le de nem birom megirni hogy működjön is. Please Help !!!
  • JohnnySmith
    HI!
    Érdekelne hogy van-e rá mód hogy 50004 gépet összelehessen kötni 30004 géppel.
  • Sephi
    Nero 6 (legujjab verza)
    Pioneer 107D
    TDK 4.7 gb
    2x sebesseg

Tobb info esetleg ?:)
  • Sephi
    En is nala chipeltem es egy evet sem birt ki a regi gepem. Meghalt es pont ez volt a baja. Cheap asoznta Titan Lite van benne erre valami baszot szar ami meghozza nem csak az alaplapra volt kotve hanem egyenesen a lencsere is. Aki kibontotta nekem es meglatta szonta hogy engem nagyon atbasztak. Ez van. Es ebbe az a legszomorubb hogy CHEAP baszik reaglni erre a dologra :(
  • torrente
    Én nála chippeltettem és teljesen jól működik! Mindent olvas, semmi hiba.
  • Laza
    ha eleg volt 10 perc, akkor minek veszel gepet?!
    egyebkent olyan nagyon sokkal tobb idot ugysem lesz alkalmad eltolteni vele (1-2 jatek :)
  • Rincewind
    Mivel lett kiírva az image (programmal), hogyan, stb. Minden részlet érdekelne, mert feltett szándíkom, hogy tegyek vele egy próbát. Bár nem bízom a sikerben... :)
  • Al Age
    Chipelésről:
    Cheapboy-nál lehetőleg SENKI ne csipeltesse a gépét!!!!
    Hogy miért?
    1., Aszonta Magic 3.3 lesz benne. Ilyen chip nem létezik.
    2., Tehát mit tett a gépembe? sx28ac/dp jelzésű programozható IC-t. Rákerestem a neten, ki is jöttek ilyenek: Magicfriend chip (medzsikbarát??? bazzz.....) 100%magic 3.1 kompatibilis...
    3., 15e Ft volt. Magic 3.1-et külföldről postaköltséggel együtt 8e-ért lehet rendelni.
    És miért nem ajánlom ezt a csipet?
    Azért mert a ps2-ben szinte mindent gyilkol.
    Fejet is? ez tény
    Alaplap? nincs a csipnek külön tápellátása, így a feszejt azokról a dolgokról szíjja el, amire rá van kötve....
    A Magic 3.1 fix 3.3 volttal műxik, míg a magicfriend-nél ez erősen ingadozó lehet....
    BIOS? Hát, ami azt illeti, azért szedtem szét a gépet, mert nem tudok vele audio cd-t hallgatni, míg csipelés előtt ez minden gond nélkül ment. A szoftver pedig a BIOS-ban van.....
  • rrroka
    Bebebe tegnap szereztem eztVeddMeg Tescos Kuri Kuri Mixet 2990-ért :)
  • Sephi
    Probald meg itt ezeket a linkeket es a Smart Search-al keresel ra Guncom jatekokra.

Elso Link

Masodik Link
  • Riker
    jah azt tom csak nekem valami listaszerüség kéne mert elvileg a namco guncon 2m csak a guncon2 t tudja művelni:
  • Sephi
    Aszem a Resident Evil Dead Aim is Guncom kompatibilis :_
  • Riker
    Valaki nem tudja hogy melyek azok a játékok amelyek guncon 2 kompatibilisak?mert namco honlapján néztem,de ott összvissz 2 van leirva,máshol meg vagy 8,szal nemtom pontosan.
  • barret
    PS2 forum.
  • Sephi
    Megvan a Hitman Contracts (leoltotem mert mar nem birtam) es bazz hat nem semmi....
  • soma666
    ps2 online ugyben senki nem tud segiteni? esetleg tud valaki masik forumot ahol tobb ps2es emberke fordul elo?
  • Sephi
    Ehh :))
  • barret
    Csak nem Aramir??
  • Sephi
    Kerem!

TDK R4.7 1-4x Sigle Sided For Data.Video

A boriton egy szemuveges pasi mosojog egy dvd-vel a kezeben.
  • Kaplan
    Ez érdekes!
    Tényleg milyen TDK lemez az?
  • Rincewind
    Miféle bizalmatlanság? :)
  • barret
    Mi ez a bizalmatlanság?
  • Rincewind
    Írd le plz pontosan melyik ez a TDK-nak, tennék egy próbát én is az R szériásommal.
  • Sephi
    Nem chipelt. Elottem szedte ki haver dobozbol. Meg gyari ragacs is van rajta. Az irott CD-eket nem viszi sem a TRaxdatara irt jatekokat. Van nekem 3 TDK-ra irt gamam es azok mennek gond nelkul.

Siren-el kapcsolatban tudtam hogy ez lesz :)
  • Sephi
    Tom :)
  • torrente
    Megnézted? Biztos, hogy nem chippelt? Vagy csak azt mondták rá? A Sirennel kapcsolatban igazad volt: nem olyan jó játék. Csak te hamarabb rájöttél. Szerintem az nem jó játék, amit csak segítséggel lehet végigjátszani.
  • Rincewind
    Van egy problémám:
    Beszereztem egy original bolti Tony Hawk 3-at és az elején, amikor lemegy az intro, egyszerűen kiakad a game és csak a reset segít. Ez csak akkor van, amikor végignézem az intro-t, mert, ha elnyomom, akkor rendesen bejön a játék és megy is normálisan. Találkozott már valaki hasonló problémával, vagy szar a lemez?
  • Rincewind
    Ez durva... :D
  • Sephi
    En most kaptam egy 50004 -est es chip nelkul futnak rajta a TDK-ra irott gamak vazz :)))
  • Barpi
    Privi ment, légyszi sasold meg.
  • torrente
    Action Replay kártya nem a másolt játékok lejátszásához kell. Szerintem chippes gépnél sem nagyobb a hibalehetőség, ha jó helyen csináltatod.
  • Barpi
    Sziasztok! Ma vettem én is egy PS2-es gépezetet. Chippeltetni szeretném, ezért keresgéltem a forumokban, hol mennyiért lehet. Ekkor találtam ezt a hírdetést:

PS2 +2eredeti joy, +8mb memokártya, <b>+action replay2 kártya(15e) - ezzel viszi az irott játékot+filmet chip nélkül így nincs belebuherálva, sokkal kissebb a hibalehetőség.</b>

Igaz lehet ez? Nem kell chip? Tud erről valaki? Fejér megyében esetleg chippel valaki? Csak olyan érdekel ahol megvárhatom, ill visszamehetek érte, nem kell napokat várnom!
  • soma666
    sziasztok
    ps2 onlinenal kapcsolatban szeretnek toletek kerdezeni, ha mar szoba kerult a tema elnezest, de nincs idom, minden hozzasszolast visszaolvasni, ha tudtok segitsetek.
    tehat neten szeretnek jatszani ps2vel magyarorszagrol, mi kell ehhez?
    annyit kideritettem a konzolstudiotol emilen, hogy egy broadband adapter (16ezer huf) nevu kutty kell hozza es ezt az expansion baybe kell beletolni. de ennel tobbet ok nem tudtak, mivel meg nem probaltak a dolgot, csak eladtak mar par ilyen szerkezetet.
    szoval aki tudja pontosan mi kell a dologhoz az legyen szives irja meg (hol lehet elofizetni stb)
    irott jatekokkal lehet neten jatszani vagy ps2 is olyan mint az xbox, ha csippelt, akkor a szolgaltatas letiltja az accountot?
    irhatnatok par jatekcimet is aminek van netes jateklehetosege
  • barret
    Te jó megfigyelő vagy,nem úgy mint...
  • rrroka
    Milyen haedset? nem ps2 aktív PC hangfalra kötésről van szó..?
  • Neme.
    Gyárilag is lehet kapni.