17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Sephi
    Gyere varadra! el sem hinned milyen profi itt a chepteltetes... csak draga de 2 ev!! garancia:)
  • rrroka
    Hé te nem vmelyik konzol lapba is írsz? nem is szabadna tudnon dolyanról hogy létewzik egyáltalán csipp :)))
  • Riker
    én személy szerint a rutynos kftt(zuglo,egressy ut),a telefonszámuk aproneten még hirdetve van.10e ért aznapra megcsinálják ugy hogy működik is:)
  • g0llum
    Ha szeretném chipeltetni a gépet hova menjek? Mit ajánlotok? :)
  • Sephi
    FF jatek lesz.... de nem tudom micsoda...
  • CrucifX
    Szerintem egy kisebb minijátékról lehet szó, semmiképp sem konkrét FFVII-2ről. Kétlem, hogy a Square-nek lenne most erre erőforrása és pénzmagja, ráadásul akkor nagyobb reklámkampányba kezdtek volna, elvégre nem egy kis útszéli programnak ígérkezne!
  • Sephi
    Egyebkent a japan lapokban alitolag egyre tobb cikk jelenik meg egy jatekrol amit a Square fog kiadni a FFVII:AC -val egyutt. A japan ismerosom aszonta hogy egyenlore mindeki meg van rola gyozodve hogy a FFVII:AC az nem muvi lesz hanem jatek bar ez megint nem igazan alja meg a helyet mert csak nem adnak ki egy ilyen eros kaliberu jatekot a FFXII elott par honappal nem?
  • Adi
    Analoggal már a james bondba mindenkinek headsotokat osztogatam!:D Csak ez a kurva fight night... mondjuk ma nem is votl a gépbe!
  • Adi
    Inkább sebességét!!
  • Sephi
    Pontosan. Meg lehet szokni az FPS-est Ps2-re de soha nem eri utol a mouse pontosagat...
  • Seth
    Én először azt hittem sírógörcsöt kapok amikor a Rising Sun-t elkezdtem játszani....mondom ezt nem lehet megszokni...hát meglehet..sőt.
    Úgyhogy türelem...játszad a játékot és egyszercsak azt veszed észre hogy nem is figyelsz az irányításra mert rögzülni fog..
  • Riker
    nem,mert az akcio orientált játékokban és az fpsekben(moh) is igyvan,azok pedig nem a lopakodásról híresek:)én meg nem akarom megszokni az analógot,a nyilag kényelmesebbek voltak:Pfőleg az a dühítő hogy még választani sem lehet hogy melyikkel akarod irányítani az adott gémet.
  • Yoz
    Gondolom azért mert azokban a játékokban az analógkarra van kiélezve az irányítás, és ha gyengen nyomod lopakodik, ha erősebben gyalogol, és ha még erősebben esetleg fut.
    Nos ha igazam van akkor ezt próbáld meg ugyanezt a nyilakkal.
    Az analóg meg hidd el jobb, csak meg kell szokni, tehát türelem...
  • Riker
    valaki mondja már meg nekem hogy miért jo hogy a ps2es gámákat a verekedős és az autosokon kivül mindegyiket ugy csinálják meg hogy csak -sípszó- analóggal lehet irányitani?már az idegösszeomlás akerülget amikor a moh rising sunnal vagy a ghosthunterrel probálkozok és még véletlenül se lehet még választani sem a nyilakkal való irányítást.
  • shevy
    Elsőre meg másodikra mindig, bár attól függ mennyire fáradt a manusz, hanyadik menet stb.
  • Jinchuu
    Jaja, így van, először csakis az egyiket piszkáld, mert ha mindkettőt egyszerre kezded el állítgatni, akkor tuti, hogy belekavarodsz!
    Bár ha ennyire nem megy ez, akkor ki is lehet ezt kapcsolni!
  • Adi
    Ok kösz... majd kipróbálom. Neked mindig sikerül összerakni?
  • shevy
    középen van az eredeti bíró, a két oldalán pedig a homály. A bal oldali homályt a bal analoggal mozgatod, a jobb oldalit a jobbal. Ha a bal analogot húzod jobbra, akkor a bal homály megy jobbra, a ha a jobb analogot, akkor a jobboldali homály mozog. szóval a balt analogot jobbra kell húzni jobbot pedig balra. De először csak az egyiket mozgasd, és ha azt ráraktad akkor csináld a másikkal. Akkor raktad rá, ha zöld kör lesz az analogon.
  • Adi
    EA Gamek mindig ezt hozzák ki belőlem...
  • Adi
    De, hogy lehet rátenni? Tekergetem összevissza vagy mi? Mert próbálta a középsőre rátenni de semmi!! "Teen" és repült 2x is a joy!:D
  • shevy
    Ádi úgy kell, hogy a bal meg jobb analog a két homályos bíró. ha nincs rajta a homályos az eredetin akkor sárga körrel van bekarikázva az analog ott lent, ha sikerült valamelyiket rátenni, akkor az az analog zöld színnel lesz bekeretezve, ha mind a kettő zöld vagyis rátetted mind a két homályt, akkor felállsz
  • Sephi
    No comment :)
  • Adi
    Fhuu de felbaszot kiüt a kisbuzi és nem tudom összerakni a bírót!
  • Adi
    Én vagyok a béna vagy tényleg ilyen nehéz írányítani ezt a fight night gecit?
  • Adi
    3 szor megvertek.. még MINDIG ABBA A BUZI KÖCSÖG PUTRIBA VAGYOK!!
  • Adi
    "Knockdown
    -------------
    When a fighter gets knocked down, the referee begins the 10 count. To pick
    yourself up from the canvas you must clear your vision by aligning the referee
    images into one clear image. The left analog stick and right analog stick each
    control one image. A third image remains stationary in the middle of the
    screen, as you move the left and right analog sticks to line up all the images
    in the center.

EA Sports Tip: To get up from a knockdown, pick a single part of the referee
    (like the logo on his shirt) and focus on it. This makes clearing your vision
    a lot easier.
    "
    Ezt vki fordítsa le pls. Hogy nem lehet az a köcsög kurva bírót összerakni... felbasznak ezek az e-a gamek!!
  • Sephi
    Outlaw Volleyball!! Annyira kadozik hogy jacchatattlan!!!!

Es eredeti! Ugy lepontoztam eze' vazz....
  • Yoz
    Az nagyondúúúrva...
    De az attól is függ hogy ha gáz van tud venni simán másikat. Vagy egy évig spórolt erre is... mert ez esetben igazi érvágás a dolog...
  • Dante2
    Egyik barátomnak, volt egy új ps2-je, amíg észre nem vette, hogy az összes gyári játékát (kb 30db) 1 hónap alatt szanaszét nem karcolta :))) A szervízben csak "hááááá????? megesik"
  • Yoz
    A game a PES3 nevezetű gamma.
  • Yoz
    Szóval ez normal?
    Nem cd ill. íráshiba , mert akkor legalább kiküszöbölhető lenne...
  • Rincewind
    Ps2-re elég sok játék van, ami akadozik ill. belassul. Nálam a Sly Racoon lassult be elég érezhetően a mocsaras pályán, de volt még pár, csak azokra nem emlékszem.
  • Yoz
    Nekem pedig van egy játékom ami akadozik, és mondanom sem kell hogy mindíg a legrosszabbkor. Eddig ilyennel még nem találkoztam ezért kérlek titeket világosítsatok fel mitől lehet ez? Ha lehet írjátok le mitől lehet ez, gondolom nem ezer dolog.
    Én nem nagyon értek a dologhoz, remélem számonkérhető hibája van
  • Sephi
    Nekem az erdeti Primal jatek fagyott le tobszor is!
  • cenobite
    Igen én is a gyári dvd-re gondoltam. Eredeti cuccok közül nekem a Vice City egyszer, a WWE Smackdown: SYM is egyszer, de asszem ennyi.
  • barret
    Nekem már az eredeti gyári demo lemez lefagyott párszor,hiába nem másolt!Amugy még más game idáig nem.
  • Sephi
    En mar nem is tudom hol a emo lemezem :P
  • cenobite
    Öööö...illetve demo-dvd... vagy mi...
  • cenobite
    Demo cd-s cucc nekem is fagyott le rendszeresen, szóval emiatt ne aggódj.
  • aabyssx
    "A hozzá adott demolemezen fagy az egyik játék"

Azzal ne foglalkozz! Csak mert le is van írva, hogy ezek korai build-ek és semmi garancia, hogy minden jó bennük. Azok előzetesek.