Star Trek: Elite Force 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jojo
hej! azt kérdezném, hogy a magyarositást nem tervezed-e máshová is felrakni,mert methos oldala szerintem késik. Másik kérdésem: egy csillagûrhajó hangárjából egy kocsmába juthatsz két barátoddal,ahol ???valakit meg kell keresned??? / NO ENGLIS /. Azt a valakit nem találom,mit tegyek?? Elõre is thx.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

cikasz
hi all.
Ezt a logiaki cuccot megoldotta valaki???
nemtok eljutni 1-ik oldalról a másikra 😞
A jobb fölsöben van 1 zárlat amit nemlehet szerintem kikerülni..
5let??

http://www.akciofigura.hu

hykao
zshor: azért választottam magasság helyett hosszt, mert nem csak az élõlényeknél írja ezt, hanem a tárgyak, sõt a beépített tárgyak, panelek esetében is.
Szerintem hülyén nézne ki egy panel, vagy egy fali energia terminál esetében hossz helyett magasság.
Azért kösz az észrevételt.
Frank99
megoldottam..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
hi a Dstruction pályan nem tudom megoldani a trikoderrel a végén a cuccot
kevés az idõ

baz, 15-ik variációt próbálom.

nincs meg valakinek?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nincs ott más szinû vezeték is?
Ha van sárga is, annak is jól kell lennie.
hykao
Hello Mindenki!

Visszajöttem a nyaralásból, így folytatom a magyarosítást.
Hétvégére kb.30%-os lesz.
Sajnos nem tudom mikor lesz letölthetõ, mert a GameHunter oldal megújul, de addig is haladok folyamatosan vele.
Lacc
Ha jól emlékszem van ott 4 oszlop ami kiemelkedik a padlóból. Trikorderrel nézd meg és jegyezd meg gyorsan hogy melyik oszlop melyik oldalán jön a gáz, mert nem mind a 4 oldalból jön. Így összesen csak 4 panelt kell szétlõni, azt meg már meg lehet csinálni.
MerlinW
nincs mit

[merlinw.org]

kosszi
MerlinW
Nemtom...kezd elölrõl a pályát... hátha...

[merlinw.org]

akkor asszem az bug mert nekem nem történik semmi

War. War never changes.

MerlinW
A csaj küttyög valamit a szerkenyûn, majd az bezáródik és visszamegy a plafonba. Menj ki az ajtón és onnan magától adja magát a játék...

[merlinw.org]

nem... nemtom mit kell csinálni... annál a résznél mikor megmentem a csajt az elején

War. War never changes.

MerlinW
W4JZ-W1R5-5KK3-IRS2-DCE7
M2QB-8UK5-HCGA-8UGL-0E2C
6RXS-GBSY-BJYG-99WR-A7A3
YD7X-YT2P-GFHC-CFST-6623
5ZTT-8GVX-LPJA-DBX2-7F68
QGHR-I2XS-R4B9-94XB-A562
IOWB-MVPW-9KH7-5YZA-E99A

[merlinw.org]

cd-key -t tud valaki adni egyet?
Mi az hogy nem tudsz tovább menni? Odaragadsz, vagy mi?
na nem tudja vki?

War. War never changes.

Tuvok
We are the Borg!

segítség! az egyik pályán (asszem a 3. vagy 4.) ki kell szabadítani azt a kék fickót meg a csajt. Miután kiszabadítoittam a csajt is, a plafonból lejön egy szerkentyû, na és onnantól nemtok tovább menni. Help!
köszi

War. War never changes.

mad mind
Kapcsold gázkeresõ módba a trikordert, akkor látni fogod, hol folyik be a gáz és azokat a helyeket tömd be phaserrel.

Titan
Ja, mert annak nagyobbak a csöcsei!!!!

SZEG007
Én a barnát választottam, de a végén a szöszit lökte be a videoba😞

Nemtom, én csak nyomkodtam össze vissza, aztán a kleeyat kapta le😊
DeXoSZ
Végigvittem én is a gamet, nekem tetszett, a kis phaser pisztoly nagyon állat, a fél népet azzal írtottam le .
Úgyolvasom mindenki a szöszi csajt választotta, én is
ELAKADTAM!
Drull Ruins Level 2a - valami gáz szart kéne keresnem!
A trikorderrel megyek körbe-körbe és halál!
Vki help! elõre is köszi!
LOL
Köszi, közben én is megtaláltam 😊

Crem
Számomra az összes bolygó idegen volt...

Ha dobnál be egy képet vagy valami bõvebb infót akkor szívesen segítünk...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Amikor a puzzle-t megoldottad kb. az asztaltól egy 5 méteres sugarú körben az oldalsó falon van egy terminál (vagy valami hasonló ) ott beírod a számokat...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Elakadtam a hatodik pályán, amikor a warp core-t kell kidobni. A puzzle-t megoldottam, de utána már csak kb. 15 másodpercem maradt a warp core kidobására, de nem találom a módját.

SZEG007
Köszönöm a segitséget, de végül sniper puskával leszedtem a rohadékot, utána meg nem volt nehéz a szörnyet megölni.

Nem sikerült még senkinek se multizni vele?
Kettõt kell rálõnöd abból a pirosas plazmafegyverbõl, méghozzá jobbklikkesen. Ilyen robbanó gázfelhõt lõ, és máris ki van irtva. Tök mind1, hogy van az erõtér.

De a java csak azután jön 😉
Titan
Az ember elõtt olyan lila pajzsok vannak, amik idõnként kinyílnak. Ha jól emlékszem akkor 3 van és egy pajzsnyíláskor csak az egyik irányból lehet belõni a manus szemeközé!
Ez nem egy nehéz rész, majd ami ez után jön...

tomsolo
map zoo1

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

CarajoEsp
Hát ott minden a gyorsaságon múlik. Szerintem az a leg kézenfekvõbb ha bebújsz az éppen nyitva lévõ életadó gép mögé és mikor kinyílik az a lila szar akkor betüzelsz rakétavetõvel. De akkor nincs ám még vége.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

dikki*yysw

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

SZEG007
Nem tudja valaki, hogy nyirom ki Commander Suldokot, a romulán fejest, mert egy barlangban vagyok, és folyamatosan gránátoznak, meg kis szörnyejk jönek, de nem tudom hogy kell megölni.
Elöre is köszönöm.

EmThor
csá tudna valaki segíteni h miért ill. mivel tudnám rávenni ezt a sz@rt h 60hz-nél gyorsabban frissítsen???? (gef4 4200,44.03 deto)elõre is köszi!

Örm
Írj valami bõvebb infot mert nem tudom megcsinálni.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Örm
A tricodert hogy kell használni a generátornál?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Iceman
Szuper. Köszi.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

hykao
Hello Mindenki!

Tovább haladtam a magyarosítással kb.20-25%-os.
Hétvégén - reményeim szerint - felkerül a GameHunter-re, aztán egy hét szünet mert nyaralok, de ha megjöttem ezerrel folytatom!!!
SZEG007
Én hasrdba játszadozok vele, és ugy csináltam, hogy viszaverekedtem magam a liftig, és a folyoson ahol egy iránybol jöhetnek szétszedtem az öszeset.De ez is akkora baromság mert a szörnyek csak engem követnek és nem a csajt támadják.

mer?

War. War never changes.

dikki*yysw
Sztem kircsi. Csak meghaltam, és uninstall 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

na felrakom én is a játékot, kíváncsi vagyok, milyen

War. War never changes.

Iceman
Próbálkozz😊 Meg lehet csinálni. Jah...és takarékoskodj a lõszerrel! Asszem én ott nem trükköztem semmi különöset, csak minden lövésem talált😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6