Star Trek: Elite Force 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legyél gyorsabb! 😊

Iceman
Mer nemtod rendesen beállítani.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Át kell kapcsolni a tricodert tar gas üzemmódba és meglátod egyszerre. Utána a phaser-el be kell "hegeszteni" a nyílásokat.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

A nude patchet próbálta már valaki?
Örm
A tricodert hogy kell használni a generátornál?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

hm, eddig ugy volt hogy a billentyut se jegyzi meg.. "Most ugy csinálom hogy a deafult.cfg-be állitgatom a bilentyüzetkiosztást."

szoval a config.cfg lehet irasvedett, vagy vmi ilyesmi a filenev. mind1 csak egy otlet nekem meg quake1 -ben volt ilyen gondom 😊
SZEG007
nem irásvédet, mert átirtam a bilentyüzet kiosztást, de avideobállitásokat nem jegyzi

sector.warez.hu

enjoy 😉
szvsz max dc..
MerlinW
Skacok! Smswebes, más webes link? Vagy csak DC? Vagy olvassak vissza? 😊)))

[merlinw.org]

Crem
ok!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Dynamic
OFF:
Lécci, nézz már el a Bandits-Phoenix Rising topikba.Nem tudom megcsinálni a vonatos pályát, úgy láttam neked sikerült.Tudom már kicsit régen volt.Ha emlékszel írd már meg lécci, hogy hogyan!
Köszi.
Crem
3 bomba van...

A hajó nálam nem játszott szerepet!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

CarajoEsp
Szerintem semmi😄 Én legalábbis mindkettõt megcsináltam és nekem semmi extra nem volt. De majd úgyis végignyomom.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Szerintem semmi😄 Én legalábbis mindkettõt megcsináltam és nekem semmi extra nem volt. De majd úgyis végignyomom.

Crem
Tegnap este végignyomtam...

Nekem tetszett a game!😊

1 kérdésem majd lenne!😊)
Mi a külömbség a végén ha nem a barna csaj meghívását fogadjuk el ,hanem a szilikonos szõket részesítjük elõnyben???😊

Crem
Kb. 65-70%

Örm
Az elsõ pályán amikor ki kell szabadítani Tesia-t az a feladat hogy Proced The Lift itt mit kell csinálni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Nemtom mi a franc lehet nálad...
lehet hogy irasvedett a cfg file-od
Iceman
Nekem megy tökéletesen. Semmi gondom nincsen vele.

SZEG007
Ja külön leszedtem valami catalyst 3.5fix javitocsomagot amivel már müxik az Opengl.

SZEG007
Ezt a szar játékot!!!!!!!
Ha elinditom a játékot midig ujra kell konfigolnom a beállitásokat, mert ez a szar nem jegyzi meg a beállitásokat egyáltalán.
Most ugy csinálom hogy a deafult.cfg-be állitgatom a bilentyüzetkiosztást.
A videobállitásokat hol tudom manuállisan elintézni?

dikki*yysw
Hû! Jut eszembe, felrakom gammát.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Amikor a romulán jégbolygón a koordinátákat megszereztem, akkor hány százalékánál vagyok az egész EF2nek?
CarajoEsp
Huhh nagyon jó lenne a magyarítás.

tibor16
Lemaradt: köszi, sztem sokan várjuk

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Sziasztok, jóóó regggelt!!!

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

hykao
Nemsokára fent lesz - remélem - egy kezdetleges 15%-os magyarítás a GameHunteren, ami viszont már tartalmazza a trikorder kiírások magyarítását is.
Hi Exon!

Ha még nem jutottál tovább, akkor mondom, hogy mire figyelj, mert Titan barátunk segítsége elég semmitmondó.

Valószínû az zavart meg téged is, hogy a "+" alakú csatlakozási pont csak abból az irányból vezeti az áramot amelyik irányból belevezeted.

Tehát ha balról vezeted bele, akkor csak a jobb oldalán fog megjelenni, és sem felül sem alul NEM!

Ezt tudva könnyen megoldható a feladat.

Na csá.
tibor16
Sziasztok, -a Dallas küldiben vagyok, vmilyen szervízaknában mászkálok fel-alá, meg valami belõlle nyíló szervízfolyosókon, ahol csak lehajolva lehet közlekedni. Itt elakadtam. Nem tom mit kell csinálni. Segítsetek kérlek.

Hmm ez elég vicces dolog😊

A következõben a "9800PRO: sorry, 3D is not supported yet." 😊

Amúgy továbbjutottam már a missziokkal, most épp az idran faszi erõterébõl kieresztett, és 6os Health-el vágok neki a 3-4 fejelõs aliennek...
Nemtok mit tenni, a faszihoz ugy kerültem be, hogy 6hp maradt, erre most igy álljak neki a köv résznek...
Es mire jo ha megvan mind a 70 hajo?

May the force serve you well!

ez igaz?? eleg gaaaz.
SZEG007
Megvan a problémára a megoldás, az uj Catalyst 3.5 nem támogatja az Openglt Radeon9100 kártyáknál.

OpenGL acceleration is unavailable when using a Radeon 9100 product with Catalyst 3.5

Na en meg toltom a progit, de azert vegigfutottam a forumon. Latom hasznalnak itt paran refresh-lock -ot a frissitesi problemak miatt. Benchmarkoljatok le a gepeteket, nekem rendre kevesebb fps -t hozott mikor a refreshlock futott.. sokkal jobb pl a refresh force ami nem fut allandoan /es nem is lassit/
Long_Gun
Ha valaki lusta megkeresni mind a 70 arany verdat,(mint en 😊) akkor edit player.cfg : seta g_secretCount "70"

szerintem tök jó lett a játék. nektek is tetszik? nemrég raktam fel

War. War never changes.

Titan
Nézd meg a #120 hozzászólást!
Meg lehet csinálni, és pofon 1Xû! 1 kis logika!

Pluskast
Hát én nagyon szeretem a Star Trek témakört de ez el lett cseszve. Tiszta alien az egész játék. Baromság.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

SZEG007
Nekem semi kedvem 1 játékért mindent ujratelepiteni, szoval ha nem indul legfeljeb elajándékozom a 2 CDt, vagy kidobom a szemétbe.

Gnome
Nekem is volt gond a játékkal de egy XP reinstall+frissités megoldotta a dolgot...
Végsõ esetre neked is ajánlom..De csak végsõ esetre

CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

SZEG007
legujabb Catalyst felrakva
Minden más játék fut rendesen
Van hozá crack?

Radeon driver rendesen fel van rakva?
chipset driver stb..
Más játék nem fagy?
EF2 crack?
SZEG007
és persze Win xp

SZEG007
Hm valaki tudja mi lehet a gond
Elinditom a játékot bejön a console, és lefagy.
Athlon1800+, Radeon 9100, 512mb DDR

Nem mondod
Kösz,de a "szórjad mint atom" taktikán már túl vagyok 😊

Valami picit célravezetõbb kellene... Kár hogy ebbõl is olyan birka missziot csináltak, mint az erõteres hid... tök felesleges ilyeneket belerakni szerintem, ezek már nem az ügyességen hanem a szerencsén múlnak...
nekem legjobban a borg szemleyi pajzsok teszenek ahogy pont ott jeleni meg ahova lossz es olyan szogletesen 😊 tok jo😊 sokkal jobb mintha egesz alakos pajzsuk lenne.

talan legujabb detonator?