563
Star Trek: Elite Force 2
-
#401 Na gondom van. A romulán bázison ott vagyok, hogy ki kellene szabadítanom Ramirezt (aki szvsz egyáltalán nem Star Trekes a vágással a szemén). Az informátor ellenem fordult és sikerült is iszonyatosan lecsökkentenem az energiáját és erre bekapcsolta a riadót. Megjelent pár romulán, azokat kinyirtam, de a csajnak nyoma sincs. A célkereszttel végigpásztáztam az udvart alul felül, de semmi.
Valami hasonló volt a Borg főmuftinál is (aki szintén a Star Trek univerzum megcsúfolása, inkább bízták volna a Ravenre), az is eltünt és szvsz csak annak köszönhettem, hogy továbjutottam, hogy a pajzsok mögötti három műszert kiiktattam. Szóval tud vki segíteni? -
#400 Na megvan és nagyon bejövős a cucc. Ott vagyok, mikor kiszabadítottuk a csatornákbol a melákokat és most vmi árulót kellene megtalálnom, úgyhogy azon küzdök. A grafika király és éppen Telsiának csapom a szelet. :D -
#399 Szasztok! Lenne egy nagy problémám! Elakadtam abban a küldiben, amikor át kell menni a USS Dallas fedélzetére. Ki kellene nyitnom a mentőkabin zsilipét, de nem tudom hogy mit kellene csinálni. Átmegyek azon a szobán, ahol a mentőkabin van, bemegyek a következő helyre és kopp. Nem tudom merre kell tovább menni. Légyszi segitsen mán valaki rajtam! Thenksz! -
#398 Tud várni egy kicsit a dolog? Éppen töltöm az EF2-t és ez egyenlőre lefoglalja a sávszélességem. Mondjuk holnap suli után (fuj de sz*r ezt mondani :P). -
Borg #397 Endgame part1-2 megvan nekem englishül, de összvissz 500MB... ha nagyon kell fel tudom tolni valami FTPre.. irj emailt.. -
#396 Angolul is jó -
#395 Csak biztos akartam lenni, hogy nem-e maradtak ki. Amúgy nem tud vki egy oldalt ahhol fent vannak a Voyager utolsó szezonjának a részei? Sajna pont azokat nem láttam és nem kicsit voltam ideges, mikor kiderült, hogy az egyik legizgibb résznél hagyták félbe. -
#394 -
Borg #393 Kicsit se maradtál le végülsi :))) -
#392 Hogyne lennének vázz. -
#391 Télleg. Most töltőm és egyetlen kérdés: Vannak borgok? A kedvenc fajom a ST univerzumban. :DDD -
#390 Borg találtam neked egy szmájlit -
Borg #389 A nagy hajó elejéről a fegyvereit, a 2 oldaláról meg a hajtóműveit le kell lőjed, anélkül, hogy felrobbanna a nagy hajó (vagy te).
Érdemes a bejövö lövedékeket szétlőni, amikor éppen nem tudod a célpontokat lőni. -
Borg #387 Hát, ha rájössz hogyan lehet vele multiznim állok elébe:) -
antijedi #386 jéé ilyenkor még van aki fentvan? :P -
#385 Hi all!
Én is Multizni akarok!!! :))) Loc-al! -
#384 Hát, a megnyilvánulásaidból úgy tűnt, de ha tetszik, én annak csak örülök. -
Borg #383 És azt hol irtam, hogy nem tetszett a játék?
Meglepő dolgokat tudsz te irni... -
#382 Úgy látom tényleg nem érted, hogy miről beszélek, egész egyszerűen nem arra válaszolsz-reagálsz.
Mindegy.
Sajnálom, hogy ennyire nem tetszett a játék neked, szerintem is vannak hiányosságai, de azért jó!
Mindenesetre neked biztosan van alternatívád: ha nem tetszik nem játszol vele... -
Borg #381 Én értelmezzem pontosan a mondataidat? Talán inkább neked nem kellene kitekerni amit irok. Ebből is látszik hogy elsőre értetted miről van szó, csak akadékoskodsz.
A választási lehetőségek a játékban semmilyen módon nem befolyásolják a játék menetét, amibe holmi átvezető animációban 1, azaz 1 karakter változása nem változás, hanem röhej. -
#380 I. #377:Igen, alternativ válaszok, amiknek mindnek ugyanaz a kiemenetele:) -ezt írtad, és erre írtam én amit írtam, röviden: a megállapításod helytelen, mert nem mindennek ugyanaz a kimenetele.
II. #379: ...(amely a játék menetére semmi hatással sincs, ugye) -írtad, erre pedig a válaszom: a megállapításod újfent helytelen, mert a játék menetébe beletartoznak az animációk is, így a véganimáció is.
Ezen felül szintén a játék menetéhez tartoznak a játék cselekményei, következésképpen, ha ezek - ha nem is maximális mértékben - a játékos által változtathatóak, a játék menetére hatással vannak.
Ha azt írtad volna, hogy az általam említett alternatívák nincsenek hatással a történetvezetésre, kivéve a magánéleti dolgainkat, elfogadtam volna.
De ettől még tény, hogy nem sűrűn találkozunk ilyen kalandelemekkel más FPS-ekben.
Persze nem egy Deus Ex, de nem is annak készült.
Ui: próbáld pontosabban értelmezni a mondataimat, és megfogalmazni a sajátjaidat, feltéve, hogy nem csupán kötekedés céljából teszed.
A triviális, ordenáréba hajló megfogalmazásoknak nem látom értelmét ebben a fórumtémában, talán nem kéne egy oda-vissza válaszból személyes sértést érezned. -
Borg #379 Fú hallod, szemközt szarom magam, lehet választani telsia és kleeya között? Nem mondod? Ez aztán az alternativa:) (amely a játék menetére semmi hatással sincs, ugye) -
#378 Nagyon nagy tévedésben vagy.
Csupán az Omag-gal folytatott - vagyongyűjtés szabályaival teletűzdelt - párbeszéd az, amiből nem tudsz többféleképpen kikeveredni.
A Krindo-s párbeszédnek rossz válasz esetén elhalálozás a következménye, és a program ki is írja, hogy "ügyelj jobban a válaszaidra".
A Telsia és Kleeya féle párbeszédek kimenetele pedig mind-mind arról szól, hogy a végén kivel alakítassz ki gyengéd kapcsolatot.
Tapasztalataim szerint Telsia a nehezebb eset, mármint olyan szempontból, hogy elég egy-két rossz szó és a véganimációban Kleeya fog szerepet kapni.
Azt hiszem, ha valaki Telsia-t akarja, akkor nagyon fontos, hogy már az első Csillagflotta Akadémián lezajló párbeszédnél ne sértsük meg (elég érzékeny és lobbanékony egyébként).
Az első válaszra megsértődik és faképnél hagy minket, a harmadik úgy lesújtja, hogy szóhoz sem jut, a második az aminek ugyan szintén elválás a vége (ez mindenképp megtörténik a más-más beosztás miatt), de ekkor igazat ad nekünk és búcsúzóul magához ölel.
Ja, különben meg nemcsak a párbeszédeknek vannak alternatívái, hanem egyes pályákon az útvonalaknak-cselekvési sorrendeknek, illetve a cselekménynek is. (pl.: többször is választás elé kerülünk, hogy Telsia-val vagy Kleeya-val találkozzunk, és ezeknél vagy az egyiket választod vagy a másikat, azaz ha az egyikkel már találkoztál, akkor a másikkal már nem tudsz)
Említhetném még azt a részt is, amikor a hajó könyvtárában kell utánnanézni az Attrexiai és Idrill fajokkal kapcsolatos ismereteknek, persze összefutunk Telsia-val, aminek a vége szintén választás lesz: együtt könyvtárazunk-e avagy útjára engedjük?
Ha az előbbit választjuk akkor a könyvtárban kapunk még egy plusz beszélgetést is a nyomozásról.
Nem ide tartozik, de az Attrexiai Űrállomás pályán beugrottál abba szimpla szürke csőbe? (super mario minijáték) -
Borg #377 Igen, alternativ válaszok, amiknek mindnek ugyanaz a kiemenetele:) -
#376 Hát, én azért nem osztom a nézetedet.
Szerintem lepipálja az első részt.
A trikorder használat, a történet kidolgozása, a küldetések közötti hajón játszódó átvezetések, valamint a kalandelemek (alternatív válaszok) mind-mind plusz az első részhez képest.
Bár az is igaz, hogy én jobban szeretem a humanoid ellenfeleket-szereplőket, kicsit sok a Csillagközi Inváziós rovar fíling, de azért szerencsére sok a játékban az emberszabású karakter.
Kicsit több lehetett volna benne a tévésorozatokból megismert szereplő, hiszen csak Picard és Tuvok képviselteti magát.
Összességében, véleményem szerint ez egy jó játék, és nem csak Star Trek fanoknak.
Mindenkinek változatosságot jelenthet, aki egy kicsit többre vágyik a szokásos hentelős FPS-eknél.
Igen jó lenne egy olyan kiegészítő, amilyet az első részhez csináltak, de sajnos erre kevés esélyt látok. -
Borg #375 Be kell olvasztani a gázforrásokat phaserrel. -
#373 Annál a résznél ahol gáz szivárog a falból mit kell csinálni? -
#372 6 titkos pálya van.
Ebből 4 lövöldözős pálya, van egy vázlatrajz tárlat, illetve egy főszereplő válogatás (vagy mifene) -
Borg #371 Nem a neve a lényeg, hanem keresőbe beirod, hogy ilyen tartalmú .cfg-re keressen, akkor máris kiadta volna ami neked kell. -
#370 Ez a cfg csak nálad található, nyilván azért mert ezt adtad meg az op.rendszer installálásakor, de amúgy kösz, így már megtaláltam a saját pc nevem alapján. -
Borg #369 C:\Program Files\Activision\EF2\base\Borg.cfg
Nemtom ezen mi akkor művészet megtalálni... -
#368 Az Idrill misztikus pálcát megtaláltátok az első romos küldetésnél(5.)? -
#367 Egyébként tudtommal csak 7 van. -
#366 Nem találtam meg a megfelelő cfg-t.
Egyébként némelyik bónuszpálya igen szivatós, pl: amikor Korbant kell irányítani, amolyan kalandjátékosan, az egérrel ahova klikkelsz, arra néz-lő, vagy az a Terminátor fílinges romos nagyváros, ahol ellenséges űrhajókat kell kilőni valamiféle sugárvetővel... -
Borg #365 De sokra ne számitsatok, elég gagyik és egyszerűek a secret pályák... -
Borg #364 Nemtommár van, 500 cfg benne... rákeresel, azt amelyikben van ilyen sor azt átirod.. csak 1 lesz. -
#363 Melyik az a cfg??????? -
Borg #362 cfg-ben rákeresel erre:
seta g_secretCount
Ez utáni értéket átirod mondjuk 99re, igy úgy veszi, mintha minden hajót megtaláltál volna, és a 10-11 secret pálya is aktiválódik. -
#361 Ha van valaki, aki összeszedte mind a 70 arany csillaghajó makettet, írja már be ide, hogy milyen bónuszok járnak érte.
Én csak 40-egynéhányat tudtam összeszedni, mert némelyik úgy el van rejtve, hogy hihetetlen.
Az első 4 "secret map" egy-egy bónuszpálya, ezek megnyitására elegendő volt amennyit összeszedtem, ezeket le is fordítottam.
A titkos pályák fájlában csak ehhez a négyhez van szöveg, viszont egy másik fájlban találtam pár sort, amit bónusznak gondolok.
Ez azért fontos, mert szeretném ezeket is lefordítani.
Tehát, ha valaki tudja, hogy mit rejt az utolsó három "secret map", az írja már meg.
Egyébként az is jó, ha valaki tud olyan cheat-et, ami előhozza az összes rejtett map-ot!
-
#360 Előre a Lenini úton!!!!!!!!!!
Hajrá!!!!!!!!!!