563
Star Trek: Elite Force 2
  • Dns5000
    ja es a 2-3 defaint er 1 solverint szoval eleg sok defiant kellene 1 cubehoz :)
    szoval egy kicsit nagyon tapos lett az a defaint BCben. sc3 ban is type4 cube van? milyen kockak vannak meg likent :)
  • Borg
    Én most készitem a BChez a 3. modomat, és már van benne typ4 tactical cube;)

Multkor nekiálltam 20 sovereign vs 1 cube... hát meguntam, és kiléptem, miután a mezőny leamortizálódott, és nekem is már csak pár fézer sorom maradt a hajóból:)

De azért a Dominion battleship se rossz;)
  • Dns5000
    -? :P
  • Dns5000
    ja a c&c generals official foruman volt egy jo kis topik hogy 1 borg cube vagy a death star nyerne 1az1 ben volt egy par pihent magyarazat hogy melyik es hogy miert?
  • Dns5000
    ja es a ST:BCben hogy csinaltatok meg azt a kuldetest amikor Datat kellene viszahozni es jon 2 idegen hajo az elsot nagy nehezen szetlovom es akkor jon meg 3-4 de akkor mar nagyon gatya vagyok
  • Dns5000
    probaltatok a Starfleet Command III a borg cube kicsit durva :P
  • [Walaki]D`Lair
    Figy...én a Defiant-al szétkapok bármit. bármit. Kivéve a cwx mod-ban szereplő Galaxy refit-et, mert az olyan baszom erős hogy ihaj...:DDDD Mondjuk a Defiant is qrva jó benne...
  • Braveheart
    én a nem hivatalos hajókat utálom, pl. a klingon negh'varnak a tűzereje felér egy egész flottáéval...
  • Tuvok #20
    A Borg
  • Deajka
    Jowanna Borg.
  • [Walaki]D`Lair
    Jaaa...az más....

télleg...azt nem tudod, hogy a ST:BC-t honnan lehet leszedni? Mert nekem kéne....nyomhatnánk megint on-line csatákat neten...:DDDDDDD

Szééétgyaklak Defiant-al...:DDDDD
  • Tuvok #17
    hangulatfokozó
  • Borg
    Tudtommal még csak goldon van, de még nem letölthető.
  • [Walaki]D`Lair
    NEM a borgok!!!!! Hanem A BORG!!!! faszom...:)
  • [Walaki]D`Lair
    ÁÁÁÁ!!! megjelent?! Húzom is le azonnal! Az 1-bene nekem csak az nem tetszett, hogy nagyon lineáris volt az egész...nameg a végső ellenfél az a worsoth az nagyon LOL volt...:)))

Amikor mondja hogy "We shall re...turn"...a mai napig hallom a fülemben, pedig már jó 3 éve játszottam végig...:))))
  • Tuvok #12
    azért szívesen hentelném a jem'hadar-t vagy a cardassiaiakat...
  • Deajka
    Szerintem jogos, ha egy új enemit találtak ki mert az egész startrek nem a hentről szól.
    Elég hülyén nézett volna ki, hogy megjelenik egy game amelyben pl: az egész enterprice legénységét kardélre hányom. Gondolom azért lesz benne ilyen is. Annyi amennyit elbír a story. A borgok biztos belenyúlnak annyira, hogy egy párat szétszedhetünk közülük de a fő gec biztos a rovarok.
    Így aztán azokat gyakhatjuk mint atom.
  • josi
  • Tuvok #8
    csakhogy ez a jó, mert a másikban elírták a nevét
  • josi
    Hüha bocsi most látom,hogy van már neki topicja.
    Pedig kerestem,elnézést kérek.
  • Tuvok #6
    Pár kellemes info a játékról itt
    Screens-nél nézzetek szét.
  • Tuvok #5
  • Deajka
    Hát ilyen nickkel, ne hülyéskedj !)
  • Deajka
    Jesz. Nagyon fine a game. Olyan 91-95 között irnak róla az újságok. Na, köll de izibe...
  • Tuvok #2
    Én is kíváncsi vagyok, az első rész nagyon tetszett, csak voltak hiányosságok, most biztos javítottak 1-2 dolgot.Nem hagyom ki.
  • josi
    Megjelent

Kiváncsi vagyok milyen lesz.
    várom a véleményeket