563
Star Trek: Elite Force 2
-
Dns5000 #28 ja es a 2-3 defaint er 1 solverint szoval eleg sok defiant kellene 1 cubehoz :)
szoval egy kicsit nagyon tapos lett az a defaint BCben. sc3 ban is type4 cube van? milyen kockak vannak meg likent :) -
Borg #27 Én most készitem a BChez a 3. modomat, és már van benne typ4 tactical cube;)
Multkor nekiálltam 20 sovereign vs 1 cube... hát meguntam, és kiléptem, miután a mezőny leamortizálódott, és nekem is már csak pár fézer sorom maradt a hajóból:)
De azért a Dominion battleship se rossz;) -
Dns5000 #26 -? :P -
Dns5000 #25 ja a c&c generals official foruman volt egy jo kis topik hogy 1 borg cube vagy a death star nyerne 1az1 ben volt egy par pihent magyarazat hogy melyik es hogy miert? -
Dns5000 #24 ja es a ST:BCben hogy csinaltatok meg azt a kuldetest amikor Datat kellene viszahozni es jon 2 idegen hajo az elsot nagy nehezen szetlovom es akkor jon meg 3-4 de akkor mar nagyon gatya vagyok -
Dns5000 #23 probaltatok a Starfleet Command III a borg cube kicsit durva :P -
[Walaki]D`Lair #22 Figy...én a Defiant-al szétkapok bármit. bármit. Kivéve a cwx mod-ban szereplő Galaxy refit-et, mert az olyan baszom erős hogy ihaj...:DDDD Mondjuk a Defiant is qrva jó benne... -
Braveheart #21 én a nem hivatalos hajókat utálom, pl. a klingon negh'varnak a tűzereje felér egy egész flottáéval... -
#20 A Borg -
Deajka #19 Jowanna Borg. -
[Walaki]D`Lair #18 Jaaa...az más....
télleg...azt nem tudod, hogy a ST:BC-t honnan lehet leszedni? Mert nekem kéne....nyomhatnánk megint on-line csatákat neten...:DDDDDDD
Szééétgyaklak Defiant-al...:DDDDD -
#17 hangulatfokozó -
Borg #16 Tudtommal még csak goldon van, de még nem letölthető. -
[Walaki]D`Lair #15 NEM a borgok!!!!! Hanem A BORG!!!! faszom...:) -
[Walaki]D`Lair #14 ÁÁÁÁ!!! megjelent?! Húzom is le azonnal! Az 1-bene nekem csak az nem tetszett, hogy nagyon lineáris volt az egész...nameg a végső ellenfél az a worsoth az nagyon LOL volt...:)))
Amikor mondja hogy "We shall re...turn"...a mai napig hallom a fülemben, pedig már jó 3 éve játszottam végig...:)))) -
#12 azért szívesen hentelném a jem'hadar-t vagy a cardassiaiakat... -
Deajka #11 Szerintem jogos, ha egy új enemit találtak ki mert az egész startrek nem a hentről szól.
Elég hülyén nézett volna ki, hogy megjelenik egy game amelyben pl: az egész enterprice legénységét kardélre hányom. Gondolom azért lesz benne ilyen is. Annyi amennyit elbír a story. A borgok biztos belenyúlnak annyira, hogy egy párat szétszedhetünk közülük de a fő gec biztos a rovarok.
Így aztán azokat gyakhatjuk mint atom.
-
josi #9 -
#8 csakhogy ez a jó, mert a másikban elírták a nevét -
josi #7 Hüha bocsi most látom,hogy van már neki topicja.
Pedig kerestem,elnézést kérek. -
#6 Pár kellemes info a játékról itt
Screens-nél nézzetek szét.
-
#5 -
Deajka #4 Hát ilyen nickkel, ne hülyéskedj !) -
Deajka #3 Jesz. Nagyon fine a game. Olyan 91-95 között irnak róla az újságok. Na, köll de izibe... -
#2 Én is kíváncsi vagyok, az első rész nagyon tetszett, csak voltak hiányosságok, most biztos javítottak 1-2 dolgot.Nem hagyom ki. -
josi #1 Megjelent
Kiváncsi vagyok milyen lesz.
várom a véleményeket