563
Star Trek: Elite Force 2
  • Joi
    Hykao! Bocsi a zaklatásért, de 100% mikor lesz a fordítás?
  • KranaZoli #482
    Nem azzal van gondom, hogy a gépem nem bírja, me minden fullon van és remekül fut, hanem nem ippen egészséges a user-ek fejszerkezete.

Ha sikerül + nem felejtem el, akkor prószálok screenshot-ot hozni, hogy mire is gondolok, ha látszódni fog rajta.

Lehetséges, hogy újra pakolom a legfrissebb ATI driver-t és megnézem utána. Ill. az is lehet, hogy ippen levenni kell az árnyékot nem mindent fullba feltenni.

Bízok benne, hogy izgalmasabb lesz me ez v.mi ultra gagyi pálya volt számomra.
    Hangsúlyozom számomra!!!

Ha nem igazán fog pozitívan változni a gamma asszem asszimilálni fogom :)
  • hykao #481
    a menüben be tudod állítani az árnyékokat is (ill lejebb tudod venni ha kell!)

a borgos rész után már izgalmasabb lesz a dolog...számodra is.
  • KranaZoli #480
    Hát tegnap annyit játszottam a gammával, hogy kiszabadítottam a Voyager-t. Könnyű fokozaton játszom, me asszem nem lesz a kedvenc játékom. Számomra egy kicsit unalmas. Főleg a PainKiller után :)

A hang nem tom mitől, de jó lett! (EAX)

Viszont a gamma grafikája egy pöttyet bug-os. Minden fullon van, de karakterek igencsak szögeletesek, meg az árnyékokkal is gondom van, elsősorban az átvezető animok alatt.
  • hykao #479
    ok küldöm mailban a 80%-ost.
  • KranaZoli #478
    Innen meg húzok, me 16 lesz.
  • KranaZoli #477
    Ezt keggyetlen nem értem.
    Milen első + második rész?

Én egyről tok: Star Trek Elite Force II

Ehhez a pcdome.hu-n van egy 1.1-es patch.

Ami bezavart (engem, vagy talán Téged is) ha ellátogatsz a gamecopyworld.com-ra és ott rákeresel a gammára.

No, ottannék lesz eltérő névvel és 1ikhez 1.1-es crcak/fix, másikhoz csak 1.1 crack/fix/nocd stb.

Ill. van ez a cím:

ravenshield.com ahol ott figyel az 1.2-es patch.

No asszem ma nem patch-elek csak játszok :)
  • KranaZoli #476
    Én is örülök, hogy látlak Hykao

Az a helyzet, hogy a magyarítást, amiről beszélek tényleg a magyarosítások portálról szedtem le.

DE!!! MOST JÖN A DE!!!

A Magyarosítások portál úgy látom új köntösben van már.
    Szal azt amit letöltöttem már nem találom.

Legjobb tudomásom szerint nekem az ST:ET2 van meg, hogy ennek a gammának még milyen álnevei vannak, arról fingom sincs.

1 biztos, hogy a telepítője azt írja ki, hogy Star Trek Elite Force II, de mint írtam nem vagyok otthon a ST játékok világában.

Amit még annó letöltöttem magyarítást ez a neve:

eliteforce2_hun.exe

De, hogy lásd mennyire rendes vagyok pár sh a telepítőjéből:

Szerintem számodra ez utóbbi kép lehet a fontos.

Én már nem találom kint ezt a magyarítást a megújult portálon!!!
    Idáig azonban kint figyelt, különben nem jutottam volna hozzá?!

Köszi én nagyon szívesen fogadom a legfrissebb magyarítást!

kranazoli kukac clubtihany pont hu-ra

1xerűen írjam felül a meglévőt? Szal ha elküldöd írj hozzá pár sort, hogyan tom használni úgy, hogy a már említett magyarítás telepítve van.

A gamma mentésekkel még semmi gáz, me tegnap este pakoltam fel a cuccost :)

No, akkor a 8. küldiig való magyarítást légyszíves küld el!

Peccset - ahogy írtam a magyarítás .txt-jében is (úgy látom már megint kapkodsz, és nem olvasol banyek!) - nem ajánlom, ha már benne vagy a játékban, mert az előzőleg elmentett állásokkal gond lehet a peccselés után!

A kimentett állásokkal mint mondom nincs gáz!!! MÉG!

Kérdem én megint újra, hogy akkó most melyik patch a legfrissebb EHHEZ!!! a gammához 1.1, 1.2?!
  • hykao #475
    Amúgy én mindig folyamatosan - a játék története szerint - haladok a magyarítással, nem összevissza, úgyhogy a 8. küldetés bezártáig teljesen magyar!
  • hykao #474
    Hát úgy látom, te mindig olyan játékokat választassz, amiknek én csinálom a magyarítását! Jelenleg 80%-nál tartok, de ezt még nem töltöttem fel! Ha kell, elküldöm mailben, ha adsz címet!

A star Trek Voyager Elite Force a játék első része, ez pedig a második!

Peccset - ahogy írtam a magyarítás .txt-jében is (úgy látom már megint kapkodsz, és nem olvasol banyek!) - nem ajánlom, ha már benne vagy a játékban, mert az előzőleg elmentett állásokkal gond lehet a peccselés után!

Mindazonáltal a magyarítás hozzá lett igazítva a peccshez.

Amúgy nem is tudtam róla, hogy a Magyarítások Portálon is fenn van a munkám, én a gamehunter csapat tagjaként publikálom a fordításaimat!

Add csak meg a címet, ahonnan leszedted, hadd lám csak!
  • Ivan Pjodr
    Ugyanaz a két játék(bár nem emlékszempontosan, de lehet hogy a Voyager csak az első címében volt...), csak arra vigyázz, hogy 1. vagy 2. rész
    Peccsekkel nem szórakoztam, abban nem tudok segíteni.
  • KranaZoli #472
    Most nézem, hogy a www.ravensoft.com oldalról már 1.2-es patch-t is le lehet tölteni.

Én az 1.1-est a pcdome.hu-ról szedtem le.

A gamecopyworld.com-on azonban a ST:EF2-nél csak az 1.1-eshez találtam crack-et.

Nem ismerem a ST gammákat, így természetesen talált Ő 1.2-es crack-et is, de ehhez a c. gammához:

*Star Trek Voyager Elite Force

Ez ua., vagy ez más?

Ha más, akkor nem tudnátok ajánlani az 1.2-es patch-hez crack-et?
  • KranaZoli #471
    Hali!

Én tegnap este kezdtem el játszani ezzel a game-el.

Magyarítást a magyarosítások portálról töltöttem le hozzá.

A gyakorló pályát más sikeresen végig is vittem .

Azonban látom ám, hogy van a gammához patch, amit le is töltöttem, plussz néztem hozzá crack-et.

Kérdésem az lenne, hogy ha feltelepítem a patch-t és remélem jó crack-et töltöttem le, akkó jó marad-e a magyarítás?
    1általán használja v.ki a magyarosítások portálról letölthető cuccost? (Írják, hogy olyan 70%-os)

Egyenlőre még minden magyar vót benne

Viszont azé szeretném feltenni a patch-t mert az Audigy hangkártyám nem szól EAX üzemmódban
    Talán orvosolja ez a patch

Előtte RAR-al letömörítem a mappát, hátha semmit nem ér ezen a téren a javítás , aztán még a feltelepített, magyarított gammát is összerondíthatja nekem
  • Adam5
    na sikerült
  • hykao #469
    "ultiban" nem nyomtam.
  • Adam5
    ) lemaradt
  • Adam5
    bocsi a sok helyesírási hibáért :
  • Adam5
    Amikor anno ne volt meg még az EF2 haveromál láttam hogy ultiban olyan pályán volt hogy ahogy elkezte jobb és baloldalt sorban voltak ilyen akármik hogy ha ezt felveszed medic leszel ha ezt akkor sniper
    ti erről mit tudok hogy lehet?
  • hykao #465
    Ja, olyan nincs, viszont a küldetések között gyakorlatilag az egész Enterprise bejárható.
  • Adam5
    a EF1Exp-be van
    Virtual Voyager Mode
  • hykao #463
    Hogy mi???
  • Adam5
    Van EF2 ben Virtul Enterprise?
    én nem taltam
  • Adam5
    ok
  • hykao #460
    a többit privátban.
  • Adam5
    elmenni érte?
    viszek cd-t és megirod?
  • hykao #458
    Amúgy a magyarítás áll 70%-on jelenleg, már elküldtem a frissítést Methosnak, gondolom pár napon belül felrakja a GameHunter-re.
  • hykao #457
    Ja csepeli, ha jól emlékszem. Ha eljössz érte megoldható a dolog.
  • hykao #456
    Pesti vagy?
  • Adam5
    Nem Dc++ ozik valaki akiről leszedhetném?
  • hykao #454
    70%
  • Valen
    nekem a cd-men :))
  • Adam5
    Már végig néztem az egész www.loogoos.hu toplistáját
    és seholsem találtam ahonnan le lehetne szedni
    a file cserélő progikon kivűl tudja valaki hol van még fent?
  • gypeti
    Tényleg nemlenne sok értelme :), de azért jó lenne. Beállítani próbáltam, de nem találtam meg hogy hol lehet :(.
  • TneX
    Szerintem lehet de nem sok értelme van :D
    Beállitani meg gondolom ott ahol az összes többi gombot :)
  • gypeti
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy az Elite Force 2-t lehet-e joystock-kal játszani, és ha igen, akkor hol lehet beállítani? A válaszaitokat előre is köszönöm. GyPeti
  • Adam5
    Nincs valami ötletetek honnan lehet letolteni?(kivéve ilyen dc, kazaa...)
  • hykao #447
    Már az Elite Force 2-t?
    Drágán, még olcsón nem láttam sehol.
  • PiszkosFred
    Ezt a konfigot felejtsd el, max. teljesen lebutitva, hang letiltva. Elso konfigon viszont jacchato, fps aradatra ne szamits, de lebutitott 800x600at elbir siman.
  • Adam5
    tehát nem valószinű hogy a hálozat jó lenne rajta :)))
    egyépként mennyiért árulják?
  • hykao #444
    Hát, azt már nem kéne erőltetni, de elképzelhető, hogy elindulna azon is.