Star Trek: Elite Force 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a magyarítás áll 70%-on jelenleg, már elküldtem a frissítést Methosnak, gondolom pár napon belül felrakja a GameHunter-re.
Már végig néztem az egész www.loogoos.hu toplistáját
és seholsem találtam ahonnan le lehetne szedni
a file cserélõ progikon kivûl tudja valaki hol van még fent?
és seholsem találtam ahonnan le lehetne szedni
a file cserélõ progikon kivûl tudja valaki hol van még fent?
Tényleg nemlenne sok értelme 😊, de azért jó lenne. Beállítani próbáltam, de nem találtam meg hogy hol lehet 😞.
Szerintem lehet de nem sok értelme van 😄
Beállitani meg gondolom ott ahol az összes többi gombot 😊
Beállitani meg gondolom ott ahol az összes többi gombot 😊
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy az Elite Force 2-t lehet-e joystock-kal játszani, és ha igen, akkor hol lehet beállítani? A válaszaitokat elõre is köszönöm. GyPeti
Ezt a konfigot felejtsd el, max. teljesen lebutitva, hang letiltva. Elso konfigon viszont jacchato, fps aradatra ne szamits, de lebutitott 800x600at elbir siman.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Futnia kell!!!
Egyébként ugyanazt a Quake3 motort használja, mint az elsõ rész, csak kissé átgyúrták, gömbölyûbbek a dolgok!
Egyébként ugyanazt a Quake3 motort használja, mint az elsõ rész, csak kissé átgyúrták, gömbölyûbbek a dolgok!
Most ez Elite force 1-el gamelek hálóban öcsémmel Rpg pályákon van 1 jó Delta flyer ha riadóznuk jön egy másik hajó és be áll elénk de nem tudunk vele semmit se csinálni 😞(
most lattam meg ezt a pályát Ef2-hõz :
link
le lehet a kompól transportálni a bolygóra
most lattam meg ezt a pályát Ef2-hõz :
link
le lehet a kompól transportálni a bolygóra
Most ez Elite force 1-el gamelek hálóban öcsémmel Rpg pályákon van 1 jó Delta flyer ha riadóznuk jön egy másik hajó és be áll elénk de nem tudunk vele semmit se csinálni 😞(
most lattam meg ezt a pályát:
most lattam meg ezt a pályát:
Hát azt sajna nem. Megnéztem a WC-t, de onnan törölték. Mást meg nem tudok, csak a DC-t.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
az a baj hogy dc-m nem meg a kazaam se mert ujra kell install a windows 😞 (ez nem ki fogás hogy ne kelljen dc nyugi)
esetleg valami weblap ötlet?
esetleg valami weblap ötlet?
Próbáld DC++-t. Tuti megvan még valakinek.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Helosztok, nem tud valaki valamilyen modkészítõ programot az elite force-hoz (ja, az elsõzhoz, vagy kiegészítõjéhoz).
vagy sok módot!
csõ
vagy sok módot!
csõ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egy-két nap és letölthetõ az 55%-os magyarítás, az új automata telepítõvel, 1.1-es patch-hez is igazítva.
GAMEHUNTER
GAMEHUNTER
Hát, nem akarok ígérgetni, most egy kicsit lelassultam (más elfoglaltságok miatt), de mindenképp haladok vele, remélem 1-2 hónap max.
Viszont a telepítési gondokat sikerült megoldani, hála jani-b-nek!!!, így a következõ frissítésnél már automatikusan telepítõdik majd a magyarosítás (nem kell semmit sem másolgatni, tömörítgetni), sõt mivel egy eredeti fájl sem kerül módosításra, uninstallálás után visszaáll az eredeti nyelv!
Viszont a telepítési gondokat sikerült megoldani, hála jani-b-nek!!!, így a következõ frissítésnél már automatikusan telepítõdik majd a magyarosítás (nem kell semmit sem másolgatni, tömörítgetni), sõt mivel egy eredeti fájl sem kerül módosításra, uninstallálás után visszaáll az eredeti nyelv!
Köszi Hykao, nagyon szuper lett!!! Mikor lesz 100%os a magyarításod?
A locpak1.pk3 fájlban vannak a hangfájlok is, ha a magyarosítást felraktad, akkor már ismered.
Pl. csinálsz egy te általad felvett hangfájlt, és egyszerûen kicseréled a program által használttal!
Pl. csinálsz egy te általad felvett hangfájlt, és egyszerûen kicseréled a program által használttal!
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogyan kell kiszedni a program mappájából azt a soundfájlt, ami akkor hangzik el, mikor sebzést kapok? Nem értem miért erõltetik ezeket az idegesítõ nyögéseket, eléggé szar, mikor egy fõmonszta igen sokszor eltrafál vagy gázkamrába kerülve keresem a kiutat. Ilyenkor agyonsugaraznám a progi hangmérnökét egy fézerrel.
Goaud, küldtem pár mentést emilben, ha nem jók, akkor szorri. A Factory utáni pálya van meg csak, a többit töröltem.
Kösz Hykao, Te vagy az emberem! Halálos ágyamon imádkozni fogok érted és az Úristen áldjon meg, és ilyenek...
Ahogy nagymuterom mondotta annakidején a '80-as években, amikor elérzékenyült valami mûholdas csatornán nézett fekete-fehér amerikai film láttán (amiben egy halálfáradt kisgyerek mindenáron fel akart jutni - az élete árán is - valami kibaszott nagy hegy tetejére): "NE MENJ MÁN JÓ GYEREK SEHOVA"
Azaz: ahol elhuny az attrexiai nõ, ott - mielõtt megfulladnál - válts gázszivárgás nézetre a trikorderrel, és a fézerrel forraszd el a szivárgás helyét, ezután kinyílnak a kapuk!
Ja, és rakd fel a magyarosítást! (gamehunter.hu)
Azaz: ahol elhuny az attrexiai nõ, ott - mielõtt megfulladnál - válts gázszivárgás nézetre a trikorderrel, és a fézerrel forraszd el a szivárgás helyét, ezután kinyílnak a kapuk!
Ja, és rakd fel a magyarosítást! (gamehunter.hu)
Sziasztok! Gyakorlott FPS mókus létemre piszokul elakadtam, ahol ömlik a gáz a gyárépület egyik kamrájában és az attraxiani nõ dörömböl az üvegen, aztán elhuny. Odáig eljutottam, de hogy a bánatba menjek tovább??? Már kétszázszor bejártam az egész factory-t oda vissza, de merre tovább??? Segítsen valaki plíz!!!
Régészeket kell megkeresni.
Amúgy gázszivárgás nézetre váltassz a trikorderrel, és ahol szivárog ott elforrasztod a fézerrel.
Egyébként rakd fel a magyarosítást, úgy könnyebb lesz!!!
Amúgy gázszivárgás nézetre váltassz a trikorderrel, és ahol szivárog ott elforrasztod a fézerrel.
Egyébként rakd fel a magyarosítást, úgy könnyebb lesz!!!
Köszi! Közben megtaláltam azt a hülye kézinyitót!
\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"