Star Trek: Elite Force 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha vkinek van dobjon nekem 1 üzit😄 köszii
(pl a legleõs ilyennél az akadémián háronm lehetséges válasz közül oylnaok vannak hogy " ne agódj telsia még találkozunk2 vagy " ez a sors" vagy " tuti többet nem talizunk szal csácsumicsá" 😄
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ja, és rakd fel a magyarítást! 😊
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Érdekes, hogy többszöri végigjátszásra sem sikerült elérnem, hogy a végén Telsia jöjjön oda hozzám...
összeszedtem a lehetõ legtöbb csillaghajüt, de csak 80-at tudtam😞
leltem aneten egy oldalt ahol mutatja hol vannak a titkos helyek, ahol ezek ahajók vannak, ott 81-et leltek. szal szép teljesítmény😄
de most hogan tudom feloldani a titkos mapokat?
mert a legutsóhoz 70 kell, akkor el fog veszni mint a 70, és marad 10?:S a többivel akkor mi lesz?:S
Nah, E.F.2-öt tolom tovabb nagyon jo; egy tökeletes 2.rész, nagyobb, szebb, jobb, izgalmasabb!!! :-) imadom!
D.(3.palyan vok...)
D.
amúgy nem tudja valaki, hogy melyik voyageres részben van az Elite Force?
az egyikben tudom hogy van, megjegyeztem Chell faját😄 legalább is hogy olyan kék és ott mászkálnak a "Jeffries" csöveben
Viszont ha jól tudom készült nem egy rajongói mod, pálya, miegymás.
Az egyik pl. a hídon lecseréli az egyik tisztet a "lisztesképûre" (Data)...
Az elsõ rész játszódott a Voyageren...
mint az elsõ részhez, ott is lehetett mászkálni a hajón , meg pár küldi..
szivesen mászkálnék az enterprison is!
Én is feltettem ezt a drágaságot nemrég. Végig is nyomtam már párszor. Nagyon jó game!! Bár engem nem maga a játék fogott meg (nem kimondottan ugrálok az ilyen menni és lõni dolgokért) hanem a története. Nem tudjátok véletlenül hogy ez a rész filmbeni története megjelent-e könyvben? (mér ha létezik ilyen)
Ui.: Ezek a titkos helyek elég titkosak! Én csak a supermarioson meg néhány romulán pályán találtam meg az összeset 😛😊
I love Telsia! :) És ne feledd: mindig jobb egy csúnya lány mint egy szépfiú!
de leltem viszonylag egy jó angol oldalt, ahol képekkel meg egy kis szöveggel leírja , hogy hol is, de az a baj hogy az végigjátszás😞
de szerencsére nem minden pályán vannak titkos helyek😊 akkor szívás, ha játszok, nem lelem, a végén ugyis kiírja hogy uj pálya, miket nem leltem meg, csak pl ha a pálya elején volt, és le kellet rombolni egy hidat, hogy megyek vissza😄