Star Trek: Elite Force 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat nagyjabo be lehet jarni par szintet, en ugy vettem eszte tok mind1 hogy a csajoknak mint monduk nem valtozik tolle a tortenet 😞 osszessegeben nem rossz de az u2 kicsivel jobb volt.

May the force serve you well!

Végig vittem a játékot és a végére egyre többet csalódtam benne. Sajnos. Valahogy ezek az alienek nem annyira jöttek be nekem. Fõleg hogy elõszõr nagy nehéz ellenség még az életerejét is kiírja nemsokára meg már 3-assával támadnak mint standard enemy. De azért jóvolt csak bánom hogy nem lehet bejárni a hajót mint ahogy ígérték.
Áttérve a magyarosítás forumból.

Sajnos én sem tudlak kisegíteni Sopron kicsit messze van Pesthez képest.

dikki*yysw
Én szívesen segítenék, csak most egy ideig még nekem sem lesz meg a játék. Még vagy egy hét, mire meglesz.. gondolom addigra már segít más.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

IMYke2.0.0.0
hykao!

Hát, õszintén szólva, rám férne egy isteni áldás! 😊 De, ha jól megfigyeled a korábbi hozzászólásomat:
Elküldöm inkább a fordítandó anyagot 😊))
Láthatod a sok smiley-t a végén.. .😊

A game (2CD) nekem megvan, ha fel tudsz lépni a DC++-ra Koli-n és Elite-n fenn vagyok. Most is viszik tõlem a ST:EFII-t.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Elküldöm inkább a fordítandó anyagot 😊))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

na a gazos resznel akadtam el, be kene dugni a gazforrasokat vagy a fene tudja , trikorderrel lehet latni hogy jonnan jo a gaz de de hiaba lovom vagy az akcio gombot nyomom nem tortenik semmi 😞
mit kell csinalni?

zoli80
multi nem mükszik!

Lacc
Emberek ez a game ennyire jó multiban? Gondolkozom rajta hogy leszedem akkor.
zoli80
jó a jaték szerintem.

R@in
Milyen a játék, érdemes letölteni?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Generals-t, Moto GP-t stb-t nem állította át 60 Hz-re, ez sajnos igen, köszi a tanácsokat, próbálok egy refresh fix-et.
yo ez a gém na!

majd a paccsok után alkosson mindenki véleményt 😊)

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

en probaltam refreshlock ot es opengl alatt nem csinalt semmit. hmm azt hittem hogy u2 enginre epul ez a game.

Asszem ennyit a Liutenant AI-ról 😊
Amúgy quarterdeck pálya iszonyat fun😊

Nekem állandóan visszaállítja a default beállítást, ha újraindítom a játékot. Másnál is van ilyen gond?😞
Sajnos a deviance féle CDKEY-ekkel nem megy a multi 😞((
Sehova nem lehet csatlakozni.
Remélem hirtelen kiadnak valami cracket...
ize u2-t akartam irni

ha direktx es akkor az ujjabb detonatorokban mar lehet allitani a frissitest,de azt hiszem hogy az ut2 opengles lehet hogy akkor ez is akkor nvrefreshtool-t kell hasznalni. Mivel az Xpben elbasztak a frissites allitast, de az sp1 mar javitja.

JustIce
Hat remelem nem kell hozza jobb gep, mert akkor en is szivok😊 Most toltom, mindjart le is er😊
S kb hasonlo konfigom van:1.7 P4, gef2,512sd...
szal remelem menni fog..

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Hja, a borgos kissé egysikú. Azóta én sem játszottam tovább.

Viszont a multi része erõsen izgatja a fantáziámat.
Ha jobban megnézed, minden játékod lerakja 60Hzre, amig nincs refresh fix progid. (vagy ATI kártyád, aminek a catalystje alapból tudja)
Valaki tudja esetleg, hogy miért állítja át a játék a képfrissítést 60 Hz-re?
tibor16
Egyelõre mintha mindig ugyanott járnék, kicsit monoton -csöveket felrobbantani, kisalagút, ujjabb csövek, robotok le - királylány meg. Igaz ez az elsõ küldi... Ki hol tart? lesz izgalmasabb is?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

And5
Angol winxp sp1el integrálva februári relase ajánlom figyelmedbe letöltését ill megvásárlását 😊

hat ha minde szakad rakjal uj windowst, elotte meg szedd le a legujabb detonatort

tibor16
Bazze, valami bug lehetett, amikor ujra indítottam a játékot, már mûködött.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

HELP!
Gnome
A qrva életbe, hogy ez is csak velem tud megtörténni>(( Kipróbáltam window screenben és ott is ugyanugy akad.....basszus...pedig nagyon vártam a gamet...

...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Lefagy a Dallasos küldetés miért lehet ez? Tölti be már a hangja is megjön és lefagy a loading képernyõn. Segítsetek lécci!
Ha közelebb mész a kristályhoz, egy kis tricorder is megjelenik a HUDon.
Na akkor kell tricorderezni, nem elég ha 10m-rõl csinálod😊
1400 P3 + 8500
Simán megy 1024ben max grafikával...
tibor16
Sziasztok, -Na örülök, hogy van topicja. Még csak belekostóltam, de segítsen már vki, ezzel a trikoderrel mi a teendõ??? A tutoriálnál elakadtam, hogy elõhúztam, nézegetem vele a kristályokat, de mit kell csinálni, milyen gombbal mit kell tenni? Már összevissza nyomogattam mindent azt semmi...

Gnome
Win XpD van

And5
gf2 mx400 64mb sdramon full grafban 800*600ban tökéletesen fut 50-60 fpsel

zoli80
elavul az tény de azért minmum grafkón kéne neki futtatni normálisan.

hat en meg nem lattam, de a gf2 mar igencsak elavult dolog

zoli80
1800+,gef 4200,512ram és minden max rezzenés nélkül.valami más gond lehet nálad szerintem.

Gnome
Csak nállam akad ennyire a játék??
Még a Bevezetõ animációkat is vagy fél óra mig lejácca..

Errefel leveszem az összes grafikai beállitást alapra elinditom a játékot és 800x600! játszhatatlan...ilyen még nállam mióta megvan ez a gép nem volt...Nem hogy nem volt, egy játék sem akadt ....
Gépem: P4 1.8Gb ram Inno3d Gef2 Titan 256DDR WinXP
Na nehogymár akadjon ezen a gépen a legalacsonyabb felbontásban!.....

Ti milyen gépen játszátok?
CSa'

zoli80
kicsikét kóválygós😞

zoli80
engem is elküldtek gyakorolni a holoba azzal a ronda fickóval😊

btw, a borg "rész-fõellenség" elég gagyi volt. Csak ugráltam jobbra balra, meg töltöttem ujra magam a paneleknél, oszt simán kinyirtam.
Az egyedüli nehézség ott volt, mikor teleportálgatni kezdett...
Elég nagy idiotaság volt a végére betenni azt...
Na én lenyomtam gyorsan a borgos részt, most visszavezényeltek az akadémiára.

Ott tartok, hogy beszélnem kellett a csajjal, 3 választási lehetõségem volt. Választottam hogy nem hagyom faképnél a csajt, erre bepukkadt?, és utána elvittek egy klingon bázisra romulánt kaszabolni.
Ott bementem egy jeffreis csõbe, és meghaltam a plazma lángoktól😊

Amúgy tényleg szépen megvan csinálva a game. Rengeteg lehetõség van benne, pl azt figyelgettem egy darabig, hogy az emberek az SF academyn miket beszélgetnek meg iylenek...

Mondjuk a borgos misszio kissé egysikú volt, menj lõjj, meg találd meg a kiutat... Sok helyen azért megszopattak (normalon), egykét alkalommal vissza is kellett töltsek. Sok helyen csak a futás segit a borgok elõl, és idõ kellett hogy erre rájöjjek😊

Zoli80: te mit választottál a csajnál a 3 közül??
AndrewCB
Na! Én este szedtem le, majd ma go home, és megnézem! 😊

zoli80
elakadtam😞 ha valaki eljut a uss dallasig és tudja hogy kell kinyitni az elsõ zárt nagykaput irja le kérem.

zoli80
VAN,ÉS A HANGULATA BESZARÁS JÓ!

hu kemeny 14 pecig eltartott mire kinyitad 😊
van olyan szepen kidolgozott mint a u2?

zoli80
ELÉG ÉRDEKES HOGY A CSAJOKAT IS SIRNEK SZOLLITJA DE EZ MÉG BELEFÉR😊))

zoli80
NHA LENYOMTAM ÉS AMI UTÁNA JÖN A FANTASZTIKUS...

zoli80
MOST KÜZDÖK A BORG BOSSAL,ELÉG BRUTÁL😞 IRJATOK HA KINYIRTÁTOK!!