Star Trek: Elite Force 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor elárulom, hogy pl az idran föld alatti gyárban van olyan helyen is hajó, ahonnan nem tudsz továbbjutni ha elmész érte:)

Van az a nagy plexi csõ pl, arról ha nightvisionnal leugrálsz egy ponton, ott is találsz aranyhajót. Csak éppen visszaút nincs onnan, tehát ottlent ragadsz:) Nem értettem én se, hogy igy akkor hogy lehet megcsinálni, de mégis ilyen volt...
Hmuda
Nem mondom, nekem is tetszett, de rengeteg mindenben csináltak olyan dolgokat, ami abszolúte nem illik bele a ST világba (a lenge öltözetû Kleeya, a 20 tonnás borg boss, az erõsen Alien feelinget árasztó idegenek, A becsületét feladó öreg klingon (mert a klingonoknak nem számít milyen helyzetben vannak, mindig a becsület a legfontosabb), meg még nem kevés apróság amik most nem jutnak eszembe). Mellesleg én azért szerettem mindig is a Raven játékait, mert eddig soha nem okoztak csalódást, mindig hozták az aktuális univerzum feelingjét. Nekem még a JK3 is tetszett, mert rengeteg jó ötlet volt benne és mellesleg a grafika nem minden.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
Ha az ûrkompra gondolsz, akkor a következõ helyiségben a Jeffries csõbe kell bemásznod!

Rakd fel a magyarítást (jelenleg 50%-os), így talán könnyebb lesz valamivel.

Letöltheted a gamehunter.hu-ról.
hykao
Szerintem azért kitett magáért a RITUAL, nem olyan rossz ez a játék, nekem a SIN nevû játékuk is nagyon tetszett annakidején.

A RAVEN viszont csalódást okozott a Jedi Knight 3-mal!!!
Hmuda
Azért én sokkal jobban szeretem magam megtalálni a dolgokat. Nagyobb az öröm, mikor megoldom. Pl nem keveset szenvedtem pusztán a tréningen, mire megtaláltam a trikordert és észrevettem, hogy az egyik panelre az van írva, hogy Jeffries Tube Control Panel. :DDD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

cfgben ird át a seta g_secretCount-ot 99re, oszt kész:) Elég gagyik a secret pályák, szóval nem érdemes emiatt újra végignyomni szerintem:)
Hmuda
Na visszatöltöttem a legutóbbi állást és ki is tudtam nyírni. Gyorsan végigvittem. Szerintem korrekt a játékhossz, két nap alatt megvolt.

Most jön 100%-osan a titkos helyek megkeresése és a kis hajók begyüjtése. :-)

Nekem egy helyen volt bug, még a holodeckes romulán misszióval az elején.
Miután az összes romulánt kinyirtam, éppen gugoló pózban voltam az utolsó elhalálozásakor. Ahelyett hogy véget ért volna a misszió, beleragadtam a földbe, és csak körbe tudtam forogni...
Hmuda
Ja nekem is használta az álcázóját, de szerintem bug miatt valahogy kieshetett a képernyõröl vagy vmi. Azért érdekes, hogy a Raven játékai közül egyre sem emlékszem, amihez patchet kellett volna leszedni, mert egyetlen bug se maradt bennük, erre bejön a Ritual és ilyet adatnak ki. Ráadásul rengeteg minden van ami abszolút nem ST feelinges.

Nemtom, nekem teljesen nem tûnt az el. Mindig meg-meg jelent valahol, és szépen ki tudtam nyirni. Aztán a vége felé már nem is volt telejsen átlátszó...
Hmuda
Na gondom van. A romulán bázison ott vagyok, hogy ki kellene szabadítanom Ramirezt (aki szvsz egyáltalán nem Star Trekes a vágással a szemén). Az informátor ellenem fordult és sikerült is iszonyatosan lecsökkentenem az energiáját és erre bekapcsolta a riadót. Megjelent pár romulán, azokat kinyirtam, de a csajnak nyoma sincs. A célkereszttel végigpásztáztam az udvart alul felül, de semmi.

Valami hasonló volt a Borg fõmuftinál is (aki szintén a Star Trek univerzum megcsúfolása, inkább bízták volna a Ravenre), az is eltünt és szvsz csak annak köszönhettem, hogy továbjutottam, hogy a pajzsok mögötti három mûszert kiiktattam. Szóval tud vki segíteni?

Hmuda
Na megvan és nagyon bejövõs a cucc. Ott vagyok, mikor kiszabadítottuk a csatornákbol a melákokat és most vmi árulót kellene megtalálnom, úgyhogy azon küzdök. A grafika király és éppen Telsiának csapom a szelet. :D

madtolyy
Szasztok! Lenne egy nagy problémám! Elakadtam abban a küldiben, amikor át kell menni a USS Dallas fedélzetére. Ki kellene nyitnom a mentõkabin zsilipét, de nem tudom hogy mit kellene csinálni. Átmegyek azon a szobán, ahol a mentõkabin van, bemegyek a következõ helyre és kopp. Nem tudom merre kell tovább menni. Légyszi segitsen mán valaki rajtam! Thenksz!

\"Mi lekvár helyett is pálinkát fõzünk. Kicsit fura vele elõször a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

Hmuda
Tud várni egy kicsit a dolog? Éppen töltöm az EF2-t és ez egyenlõre lefoglalja a sávszélességem. Mondjuk holnap suli után (fuj de sz*r ezt mondani :P).

Endgame part1-2 megvan nekem englishül, de összvissz 500MB... ha nagyon kell fel tudom tolni valami FTPre.. irj emailt..
Hmuda
Angolul is jó

Hmuda
Csak biztos akartam lenni, hogy nem-e maradtak ki. Amúgy nem tud vki egy oldalt ahhol fent vannak a Voyager utolsó szezonjának a részei? Sajna pont azokat nem láttam és nem kicsit voltam ideges, mikor kiderült, hogy az egyik legizgibb résznél hagyták félbe.

dikki*yysw

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Kicsit se maradtál le végülsi :)))
dikki*yysw
Hogyne lennének vázz.

Hmuda
Télleg. Most töltõm és egyetlen kérdés: Vannak borgok? A kedvenc fajom a ST univerzumban. :DDD

dikki*yysw
Borg találtam neked egy szmájlit

A nagy hajó elejérõl a fegyvereit, a 2 oldaláról meg a hajtómûveit le kell lõjed, anélkül, hogy felrobbanna a nagy hajó (vagy te).

Érdemes a bejövö lövedékeket szétlõni, amikor éppen nem tudod a célpontokat lõni.
Hát, ha rájössz hogyan lehet vele multiznim állok elébe:)
jéé ilyenkor még van aki fentvan? :P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

TheGOro
Hi all!
Én is Multizni akarok!!! :))) Loc-al!

http://GOro.hu

hykao
Hát, a megnyilvánulásaidból úgy tûnt, de ha tetszik, én annak csak örülök.
És azt hol irtam, hogy nem tetszett a játék?
Meglepõ dolgokat tudsz te irni...
hykao
Úgy látom tényleg nem érted, hogy mirõl beszélek, egész egyszerûen nem arra válaszolsz-reagálsz.

Mindegy.

Sajnálom, hogy ennyire nem tetszett a játék neked, szerintem is vannak hiányosságai, de azért jó!

Mindenesetre neked biztosan van alternatívád: ha nem tetszik nem játszol vele...
Én értelmezzem pontosan a mondataidat? Talán inkább neked nem kellene kitekerni amit irok. Ebbõl is látszik hogy elsõre értetted mirõl van szó, csak akadékoskodsz.

A választási lehetõségek a játékban semmilyen módon nem befolyásolják a játék menetét, amibe holmi átvezetõ animációban 1, azaz 1 karakter változása nem változás, hanem röhej.
hykao
I. #377:Igen, alternativ válaszok, amiknek mindnek ugyanaz a kiemenetele:) -ezt írtad, és erre írtam én amit írtam, röviden: a megállapításod helytelen, mert nem mindennek ugyanaz a kimenetele.

II. #379: ...(amely a játék menetére semmi hatással sincs, ugye) -írtad, erre pedig a válaszom: a megállapításod újfent helytelen, mert a játék menetébe beletartoznak az animációk is, így a véganimáció is.
Ezen felül szintén a játék menetéhez tartoznak a játék cselekményei, következésképpen, ha ezek - ha nem is maximális mértékben - a játékos által változtathatóak, a játék menetére hatással vannak.

Ha azt írtad volna, hogy az általam említett alternatívák nincsenek hatással a történetvezetésre, kivéve a magánéleti dolgainkat, elfogadtam volna.

De ettõl még tény, hogy nem sûrûn találkozunk ilyen kalandelemekkel más FPS-ekben.
Persze nem egy Deus Ex, de nem is annak készült.

Ui: próbáld pontosabban értelmezni a mondataimat, és megfogalmazni a sajátjaidat, feltéve, hogy nem csupán kötekedés céljából teszed.
A triviális, ordenáréba hajló megfogalmazásoknak nem látom értelmét ebben a fórumtémában, talán nem kéne egy oda-vissza válaszból személyes sértést érezned.
Fú hallod, szemközt szarom magam, lehet választani telsia és kleeya között? Nem mondod? Ez aztán az alternativa:) (amely a játék menetére semmi hatással sincs, ugye)
hykao
Nagyon nagy tévedésben vagy.

Csupán az Omag-gal folytatott - vagyongyûjtés szabályaival teletûzdelt - párbeszéd az, amibõl nem tudsz többféleképpen kikeveredni.
A Krindo-s párbeszédnek rossz válasz esetén elhalálozás a következménye, és a program ki is írja, hogy "ügyelj jobban a válaszaidra".

A Telsia és Kleeya féle párbeszédek kimenetele pedig mind-mind arról szól, hogy a végén kivel alakítassz ki gyengéd kapcsolatot.

Tapasztalataim szerint Telsia a nehezebb eset, mármint olyan szempontból, hogy elég egy-két rossz szó és a véganimációban Kleeya fog szerepet kapni.

Azt hiszem, ha valaki Telsia-t akarja, akkor nagyon fontos, hogy már az elsõ Csillagflotta Akadémián lezajló párbeszédnél ne sértsük meg (elég érzékeny és lobbanékony egyébként).
Az elsõ válaszra megsértõdik és faképnél hagy minket, a harmadik úgy lesújtja, hogy szóhoz sem jut, a második az aminek ugyan szintén elválás a vége (ez mindenképp megtörténik a más-más beosztás miatt), de ekkor igazat ad nekünk és búcsúzóul magához ölel.

Ja, különben meg nemcsak a párbeszédeknek vannak alternatívái, hanem egyes pályákon az útvonalaknak-cselekvési sorrendeknek, illetve a cselekménynek is. (pl.: többször is választás elé kerülünk, hogy Telsia-val vagy Kleeya-val találkozzunk, és ezeknél vagy az egyiket választod vagy a másikat, azaz ha az egyikkel már találkoztál, akkor a másikkal már nem tudsz)

Említhetném még azt a részt is, amikor a hajó könyvtárában kell utánnanézni az Attrexiai és Idrill fajokkal kapcsolatos ismereteknek, persze összefutunk Telsia-val, aminek a vége szintén választás lesz: együtt könyvtárazunk-e avagy útjára engedjük?
Ha az elõbbit választjuk akkor a könyvtárban kapunk még egy plusz beszélgetést is a nyomozásról.

Nem ide tartozik, de az Attrexiai Ûrállomás pályán beugrottál abba szimpla szürke csõbe? (super mario minijáték)
Igen, alternativ válaszok, amiknek mindnek ugyanaz a kiemenetele:)
hykao
Hát, én azért nem osztom a nézetedet.

Szerintem lepipálja az elsõ részt.
A trikorder használat, a történet kidolgozása, a küldetések közötti hajón játszódó átvezetések, valamint a kalandelemek (alternatív válaszok) mind-mind plusz az elsõ részhez képest.

Bár az is igaz, hogy én jobban szeretem a humanoid ellenfeleket-szereplõket, kicsit sok a Csillagközi Inváziós rovar fíling, de azért szerencsére sok a játékban az emberszabású karakter.

Kicsit több lehetett volna benne a tévésorozatokból megismert szereplõ, hiszen csak Picard és Tuvok képviselteti magát.

Összességében, véleményem szerint ez egy jó játék, és nem csak Star Trek fanoknak.
Mindenkinek változatosságot jelenthet, aki egy kicsit többre vágyik a szokásos hentelõs FPS-eknél.

Igen jó lenne egy olyan kiegészítõ, amilyet az elsõ részhez csináltak, de sajnos erre kevés esélyt látok.
Be kell olvasztani a gázforrásokat phaserrel.
Örm
Annál a résznél ahol gáz szivárog a falból mit kell csinálni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

hykao
6 titkos pálya van.

Ebbõl 4 lövöldözõs pálya, van egy vázlatrajz tárlat, illetve egy fõszereplõ válogatás (vagy mifene)
Nem a neve a lényeg, hanem keresõbe beirod, hogy ilyen tartalmú .cfg-re keressen, akkor máris kiadta volna ami neked kell.
hykao
Ez a cfg csak nálad található, nyilván azért mert ezt adtad meg az op.rendszer installálásakor, de amúgy kösz, így már megtaláltam a saját pc nevem alapján.
C:\Program Files\Activision\EF2\base\Borg.cfg

Nemtom ezen mi akkor mûvészet megtalálni...
hykao
Az Idrill misztikus pálcát megtaláltátok az elsõ romos küldetésnél(5.)?
hykao
Egyébként tudtommal csak 7 van.
hykao
Nem találtam meg a megfelelõ cfg-t.

Egyébként némelyik bónuszpálya igen szivatós, pl: amikor Korbant kell irányítani, amolyan kalandjátékosan, az egérrel ahova klikkelsz, arra néz-lõ, vagy az a Terminátor fílinges romos nagyváros, ahol ellenséges ûrhajókat kell kilõni valamiféle sugárvetõvel...
De sokra ne számitsatok, elég gagyik és egyszerûek a secret pályák...
Nemtommár van, 500 cfg benne... rákeresel, azt amelyikben van ilyen sor azt átirod.. csak 1 lesz.
Hixer
Melyik az a cfg???????

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

cfg-ben rákeresel erre:

seta g_secretCount

Ez utáni értéket átirod mondjuk 99re, igy úgy veszi, mintha minden hajót megtaláltál volna, és a 10-11 secret pálya is aktiválódik.
hykao
Ha van valaki, aki összeszedte mind a 70 arany csillaghajó makettet, írja már be ide, hogy milyen bónuszok járnak érte.
Én csak 40-egynéhányat tudtam összeszedni, mert némelyik úgy el van rejtve, hogy hihetetlen.

Az elsõ 4 "secret map" egy-egy bónuszpálya, ezek megnyitására elegendõ volt amennyit összeszedtem, ezeket le is fordítottam.

A titkos pályák fájlában csak ehhez a négyhez van szöveg, viszont egy másik fájlban találtam pár sort, amit bónusznak gondolok.

Ez azért fontos, mert szeretném ezeket is lefordítani.

Tehát, ha valaki tudja, hogy mit rejt az utolsó három "secret map", az írja már meg.

Egyébként az is jó, ha valaki tud olyan cheat-et, ami elõhozza az összes rejtett map-ot!

jojo
Elõre a Lenini úton!!!!!!!!!!
Hajrá!!!!!!!!!!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D