563
Star Trek: Elite Force 2
-
#443 akkor elméletileg
egy 450mhz
256ram
geeforce 2 mx200 32mb (a másik gép)
is mennie kéne? -
#442 Futnia kell!!!
Egyébként ugyanazt a Quake3 motort használja, mint az első rész, csak kissé átgyúrták, gömbölyűbbek a dolgok! -
#441 celeron 1700mhz
256 ram
geeforce2 mx400 64mb -
#440 Milyen géped van? Megmondom futna-e! -
#439 Nem találok hozzá rendszer követelményt sehol :(((
tudna valaki segiteni? -
#438 Most ez Elite force 1-el gamelek hálóban öcsémmel Rpg pályákon van 1 jó Delta flyer ha riadóznuk jön egy másik hajó és be áll elénk de nem tudunk vele semmit se csinálni :((
most lattam meg ezt a pályát Ef2-hőz :
link
le lehet a kompól transportálni a bolygóra -
#437 Most ez Elite force 1-el gamelek hálóban öcsémmel Rpg pályákon van 1 jó Delta flyer ha riadóznuk jön egy másik hajó és be áll elénk de nem tudunk vele semmit se csinálni :((
most lattam meg ezt a pályát:
-
#436 Hát azt sajna nem. Megnéztem a WC-t, de onnan törölték. Mást meg nem tudok, csak a DC-t. -
#435 az a baj hogy dc-m nem meg a kazaam se mert ujra kell install a windows :( (ez nem ki fogás hogy ne kelljen dc nyugi)
esetleg valami weblap ötlet? -
#434 Próbáld DC++-t. Tuti megvan még valakinek. -
#433 le lehet valamelyik weblapról még tölteni? -
#432 Pl: forrás
De érdemes még itt is körülnézni, ezt most találtam, és van itt minden, mint a búcsúban!!!
Már sok mod is (ez szól akyyy-nak is)!!! -
#431 Hú. Arra tudsz adni linket? (sourcera) -
#430 De még a 2. részhez se találtam mod készítő progit.
Csak a forráskódot adta közre a RITUAL. -
#429 Ahhoz asszem nincs. -
#428 Helosztok, nem tud valaki valamilyen modkészítő programot az elite force-hoz (ja, az elsőzhoz, vagy kiegészítőjéhoz).
vagy sok módot!
cső -
#427 Tévedtem, ma felkerült! -
#426 Hétvégén kerül fel, úgy tűnik. -
#425 Egy-két nap és letölthető az 55%-os magyarítás, az új automata telepítővel, 1.1-es patch-hez is igazítva.
GAMEHUNTER -
#424 Hát, nem akarok ígérgetni, most egy kicsit lelassultam (más elfoglaltságok miatt), de mindenképp haladok vele, remélem 1-2 hónap max.
Viszont a telepítési gondokat sikerült megoldani, hála jani-b-nek!!!, így a következő frissítésnél már automatikusan telepítődik majd a magyarosítás (nem kell semmit sem másolgatni, tömörítgetni), sőt mivel egy eredeti fájl sem kerül módosításra, uninstallálás után visszaáll az eredeti nyelv! -
Robbb #423 Köszi Hykao, nagyon szuper lett!!! Mikor lesz 100%os a magyarításod? -
#422 A locpak1.pk3 fájlban vannak a hangfájlok is, ha a magyarosítást felraktad, akkor már ismered.
Pl. csinálsz egy te általad felvett hangfájlt, és egyszerűen kicseréled a program által használttal! -
Robbb #421 Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogyan kell kiszedni a program mappájából azt a soundfájlt, ami akkor hangzik el, mikor sebzést kapok? Nem értem miért erőltetik ezeket az idegesítő nyögéseket, eléggé szar, mikor egy főmonszta igen sokszor eltrafál vagy gázkamrába kerülve keresem a kiutat. Ilyenkor agyonsugaraznám a progi hangmérnökét egy fézerrel. -
Robbb #420 Goaud, küldtem pár mentést emilben, ha nem jók, akkor szorri. A Factory utáni pálya van meg csak, a többit töröltem. -
Robbb #419 Kösz Hykao, Te vagy az emberem! Halálos ágyamon imádkozni fogok érted és az Úristen áldjon meg, és ilyenek... -
#417 Ahogy nagymuterom mondotta annakidején a '80-as években, amikor elérzékenyült valami műholdas csatornán nézett fekete-fehér amerikai film láttán (amiben egy halálfáradt kisgyerek mindenáron fel akart jutni - az élete árán is - valami kibaszott nagy hegy tetejére): "NE MENJ MÁN JÓ GYEREK SEHOVA"
Azaz: ahol elhuny az attrexiai nő, ott - mielőtt megfulladnál - válts gázszivárgás nézetre a trikorderrel, és a fézerrel forraszd el a szivárgás helyét, ezután kinyílnak a kapuk!
Ja, és rakd fel a magyarosítást! (gamehunter.hu) -
Robbb #416 Sziasztok! Gyakorlott FPS mókus létemre piszokul elakadtam, ahol ömlik a gáz a gyárépület egyik kamrájában és az attraxiani nő dörömböl az üvegen, aztán elhuny. Odáig eljutottam, de hogy a bánatba menjek tovább??? Már kétszázszor bejártam az egész factory-t oda vissza, de merre tovább??? Segítsen valaki plíz!!! -
#415 Régészeket kell megkeresni.
Amúgy gázszivárgás nézetre váltassz a trikorderrel, és ahol szivárog ott elforrasztod a fézerrel.
Egyébként rakd fel a magyarosítást, úgy könnyebb lesz!!! -
#413 Köszi! Közben megtaláltam azt a hülye kézinyitót! -
#412 Hmmm. Érdekes. :DDD
Bezzeg ha a Raven csinálta volna, akkor még ez a konzol utánérzésű baromság se lenne ez 100%. -
Borg #411 Akkor elárulom, hogy pl az idran föld alatti gyárban van olyan helyen is hajó, ahonnan nem tudsz továbbjutni ha elmész érte:)
Van az a nagy plexi cső pl, arról ha nightvisionnal leugrálsz egy ponton, ott is találsz aranyhajót. Csak éppen visszaút nincs onnan, tehát ottlent ragadsz:) Nem értettem én se, hogy igy akkor hogy lehet megcsinálni, de mégis ilyen volt... -
#410 Nem mondom, nekem is tetszett, de rengeteg mindenben csináltak olyan dolgokat, ami abszolúte nem illik bele a ST világba (a lenge öltözetű Kleeya, a 20 tonnás borg boss, az erősen Alien feelinget árasztó idegenek, A becsületét feladó öreg klingon (mert a klingonoknak nem számít milyen helyzetben vannak, mindig a becsület a legfontosabb), meg még nem kevés apróság amik most nem jutnak eszembe). Mellesleg én azért szerettem mindig is a Raven játékait, mert eddig soha nem okoztak csalódást, mindig hozták az aktuális univerzum feelingjét. Nekem még a JK3 is tetszett, mert rengeteg jó ötlet volt benne és mellesleg a grafika nem minden. -
#409 Ha az űrkompra gondolsz, akkor a következő helyiségben a Jeffries csőbe kell bemásznod!
Rakd fel a magyarítást (jelenleg 50%-os), így talán könnyebb lesz valamivel.
Letöltheted a gamehunter.hu-ról. -
#408 Szerintem azért kitett magáért a RITUAL, nem olyan rossz ez a játék, nekem a SIN nevű játékuk is nagyon tetszett annakidején.
A RAVEN viszont csalódást okozott a Jedi Knight 3-mal!!! -
#407 Azért én sokkal jobban szeretem magam megtalálni a dolgokat. Nagyobb az öröm, mikor megoldom. Pl nem keveset szenvedtem pusztán a tréningen, mire megtaláltam a trikordert és észrevettem, hogy az egyik panelre az van írva, hogy Jeffries Tube Control Panel. :DDD -
Borg #406 cfgben ird át a seta g_secretCount-ot 99re, oszt kész:) Elég gagyik a secret pályák, szóval nem érdemes emiatt újra végignyomni szerintem:) -
#405 Na visszatöltöttem a legutóbbi állást és ki is tudtam nyírni. Gyorsan végigvittem. Szerintem korrekt a játékhossz, két nap alatt megvolt.
Most jön 100%-osan a titkos helyek megkeresése és a kis hajók begyüjtése. :-) -
Borg #404 Nekem egy helyen volt bug, még a holodeckes romulán misszióval az elején.
Miután az összes romulánt kinyirtam, éppen gugoló pózban voltam az utolsó elhalálozásakor. Ahelyett hogy véget ért volna a misszió, beleragadtam a földbe, és csak körbe tudtam forogni... -
#403 Ja nekem is használta az álcázóját, de szerintem bug miatt valahogy kieshetett a képernyőröl vagy vmi. Azért érdekes, hogy a Raven játékai közül egyre sem emlékszem, amihez patchet kellett volna leszedni, mert egyetlen bug se maradt bennük, erre bejön a Ritual és ilyet adatnak ki. Ráadásul rengeteg minden van ami abszolút nem ST feelinges. -
Borg #402 Nemtom, nekem teljesen nem tűnt az el. Mindig meg-meg jelent valahol, és szépen ki tudtam nyirni. Aztán a vége felé már nem is volt telejsen átlátszó...