Star Trek: Elite Force 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
lál ezt én írtam, jesszus😄😄DDD miket lel az ember😄😄D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
van olyan oldal, ami leírja az összes titkos helyet?😄

akyyy
nah feltettem ezt a gyögynszemet, igaz, egyszer már végigvittem, de az elsõ részét is megszámolhatatlanul vittem végig😊 meg most legalább már ez is magyar😊

jo csak ahogy néztem már volt az 1rõl is szo
Zsolo007
Talán ha a magyarosítások topicban tennéd fel ugyanezt a kérdést.....Arról nem is beszélve hogy ez EF2 topic....

Hy all. Vki mondjon már lécci egy cimet ahhonan az EF1-hez van magyarositas, köszi
Höszönjük szépem 😊)) <#worship><#worship><#worship>

via_mala
Csak mert Hykao szerényen hallgat napok óta:
magyarítás

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

KÖSZIKE, VÁRJUK!! <#worship>

hykao
Kész! Már csak átnézem mégegyszer, aztán megy az anyag Methos-nak, s remélem napokon belül felkerül a GameHunter-re.
hykao
Addigra már biztosan...ha törik, ha szakad... 😊)) (de remélem elõbb is...)
hykao
Aha.
via_mala
Naaa! Legyen már szíved! Húzzál bele!!! 😄DDD

"A bácsi biztosan megcsinálja, ne légy szomorú."
Legalább május utolsó vasárnapjára kész lesz? 😄

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Akkor mondhatom, hogy: Még kis türelmet? 😊)

hykao
Dehogy! Minden nap haladok vele kissé. Mostanában elég kevés idõm van rá, de már nagyon-nagyon a végefelé járok!
Szia HYkao!

Félve kérdem: akkor kész, végleg feladtad a EF2 magyorosítását?
Szegény keresztfiam rágja még mindig a fülem: Ígérted, hogy egy bácsi megcsinálja 😞 Akkor mondjam neki, hogy: sajnos a bácsi már nem fogja megcsinálni....??
Gondolom van sok más dolgod is, én megértem, csak szeretnék biztosat tudni most már.

hykao
Még nincs sajnos. Jelenleg olyan 85%-os, most fogok kissé beleturbózni, mert egyrészt szeretném már befejezni (jó, tudom, már sokszor írtam... 😄), másrészt pedig mostantól több a szabad kapacitásom.
Hello, van már teljes magyarosítás?

hykao
még nem. majd jelzem.
KranaZoli
Szia Hykao!

Csak érdeklõdnék sikerült-e haladnod tovább a ST:EFII magyarításával?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

hykao
Majd letölthetõ lesz nemsokára az ECOBIT oldaláról. Csakúgy mint a DFBHD és a DFBHD:Team Sabre, amik már letölthetõek.
KranaZoli
A Joint Operation játékot most néztem a pcdome.hu-n és azt írják angol, nem írják, hogy van hozzá magyarítás?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

hykao
miért csinálom? talán szórakozásból.

az utóbbi idõben talán kezdenek a hobbifordítok és a hazai játékforgalmazók közeledni egymáshoz (pl. Imyke2000 készítette a DFBHD: Team Sabre, ill. a Joint Operation fordítását - immáron pénzért)

már többször szó esett a hobbifordító közösség "magasabb szintre" emelésérõl, majd meglátjuk mi lesz.

jelenleg engem pl. sokkal inkább az egyéb ügyeim foglalkoztatnak...
KranaZoli
Senki nem fizet nektek ezért?

Akkor miért csináljátok?
Te miért csinálod?

(jó, egy rakás dolog nem is kimaradna az életembõl, ha fizetnének érte 😊

Mi a helyzet azokkal a gammákkal, amik magyarított változattal jönnek ki?
Azokhoz sincs semmi közötök?

Nem lehetne ezt olyan formában ûzi, hogy profitálni is tudjatok belõle? Nem lenne célszerûbb úgy csinálni?

Komolyan érdekel a következõ:

Mi a hozzáállásuk a játék fejlesztõ cégeknek ahhoz, ha kapcsolatba lépsz(léptek) Velük és közlitek velük, hogy készítettek a játékukhoz magyarítást?

hykao
nekem még speciel senki nem fizetett egy fillért sem fordításért.
szakmai elismerés, megbecsülés meg nem nagyon érdekel.
KranaZoli
Akkor 1enlõre félreteszem ezt a gammát.
Szerinted mikorra lesz belõle újabb frissítés?

Vehetem elõ a HomeWorld 2-õt 😉

Ott meg a 10. pálya környékén akadtam el. Szerencsére van hozzá magyarítás. Életem eddigi legdurvább RTS gammája.

KranaZoli
Már régóta foglalkoztat az a kérdés, hogy

* mi a jó nektek abban, ha honosítatok egy játékot?

Azonkívül, hogy szakmai elismerés, megbecsülés, ...

Ez non-profit, vagy v.ki fizet nektek ezért?

hykao
#484...
KranaZoli
Hali!

Hykao érdeklõdnék sikerült-e tovább haladnod a magyarításban, mert ott vagyok, amit elküldtél állományt.

Vagyis 8. küldi is befejezve.

hykao
Remélem hamarosan. Jelenleg a Thief 3 magyarításában segédkezem, és a Hitman 3 fordítás tesztelésében.
Ezek a folyamatok hamarosan lezárulnak (egy-két hét), és utána folytatom az Elite Force 2 magyarítását, ahogy idõm engedi, de folyamatosan haladgatok majd vele.
Hykao! Bocsi a zaklatásért, de 100% mikor lesz a fordítás?

KranaZoli
Nem azzal van gondom, hogy a gépem nem bírja, me minden fullon van és remekül fut, hanem nem ippen egészséges a user-ek fejszerkezete.

Ha sikerül + nem felejtem el, akkor prószálok screenshot-ot hozni, hogy mire is gondolok, ha látszódni fog rajta.

Lehetséges, hogy újra pakolom a legfrissebb ATI driver-t és megnézem utána. Ill. az is lehet, hogy ippen levenni kell az árnyékot nem mindent fullba feltenni.

Bízok benne, hogy izgalmasabb lesz me ez v.mi ultra gagyi pálya volt számomra.
Hangsúlyozom számomra!!!

Ha nem igazán fog pozitívan változni a gamma asszem asszimilálni fogom 😊

hykao
a menüben be tudod állítani az árnyékokat is (ill lejebb tudod venni ha kell!)

a borgos rész után már izgalmasabb lesz a dolog...számodra is.
KranaZoli
Hát tegnap annyit játszottam a gammával, hogy kiszabadítottam a Voyager-t. Könnyû fokozaton játszom, me asszem nem lesz a kedvenc játékom. Számomra egy kicsit unalmas. Fõleg a PainKiller után 😊

A hang nem tom mitõl, de jó lett! (EAX)

Viszont a gamma grafikája egy pöttyet bug-os. Minden fullon van, de karakterek igencsak szögeletesek, meg az árnyékokkal is gondom van, elsõsorban az átvezetõ animok alatt.

hykao
ok küldöm mailban a 80%-ost.
KranaZoli
Innen meg húzok, me 16 lesz.

KranaZoli
Ezt keggyetlen nem értem.
Milen elsõ + második rész?

Én egyrõl tok: Star Trek Elite Force II

Ehhez a pcdome.hu-n van egy 1.1-es patch.

Ami bezavart (engem, vagy talán Téged is) ha ellátogatsz a gamecopyworld.com-ra és ott rákeresel a gammára.

No, ottannék lesz eltérõ névvel és 1ikhez 1.1-es crcak/fix, másikhoz csak 1.1 crack/fix/nocd stb.

Ill. van ez a cím:

ravenshield.com ahol ott figyel az 1.2-es patch.

No asszem ma nem patch-elek csak játszok 😊

KranaZoli
Én is örülök, hogy látlak Hykao

Az a helyzet, hogy a magyarítást, amirõl beszélek tényleg a magyarosítások portálról szedtem le.

DE!!! MOST JÖN A DE!!!

A Magyarosítások portál úgy látom új köntösben van már.
Szal azt amit letöltöttem már nem találom.

Legjobb tudomásom szerint nekem az ST:ET2 van meg, hogy ennek a gammának még milyen álnevei vannak, arról fingom sincs.

1 biztos, hogy a telepítõje azt írja ki, hogy Star Trek Elite Force II, de mint írtam nem vagyok otthon a ST játékok világában.

Amit még annó letöltöttem magyarítást ez a neve:

eliteforce2_hun.exe

De, hogy lásd mennyire rendes vagyok pár sh a telepítõjébõl:

Szerintem számodra ez utóbbi kép lehet a fontos.

Én már nem találom kint ezt a magyarítást a megújult portálon!!!
Idáig azonban kint figyelt, különben nem jutottam volna hozzá?!

Köszi én nagyon szívesen fogadom a legfrissebb magyarítást!

kranazoli kukac clubtihany pont hu-ra

1xerûen írjam felül a meglévõt? Szal ha elküldöd írj hozzá pár sort, hogyan tom használni úgy, hogy a már említett magyarítás telepítve van.

A gamma mentésekkel még semmi gáz, me tegnap este pakoltam fel a cuccost 😊

No, akkor a 8. küldiig való magyarítást légyszíves küld el!

Peccset - ahogy írtam a magyarítás .txt-jében is (úgy látom már megint kapkodsz, és nem olvasol banyek!) - nem ajánlom, ha már benne vagy a játékban, mert az elõzõleg elmentett állásokkal gond lehet a peccselés után!

A kimentett állásokkal mint mondom nincs gáz!!! MÉG!

Kérdem én megint újra, hogy akkó most melyik patch a legfrissebb EHHEZ!!! a gammához 1.1, 1.2?!

hykao
Amúgy én mindig folyamatosan - a játék története szerint - haladok a magyarítással, nem összevissza, úgyhogy a 8. küldetés bezártáig teljesen magyar!
hykao
Hát úgy látom, te mindig olyan játékokat választassz, amiknek én csinálom a magyarítását! Jelenleg 80%-nál tartok, de ezt még nem töltöttem fel! Ha kell, elküldöm mailben, ha adsz címet!

A star Trek Voyager Elite Force a játék elsõ része, ez pedig a második!

Peccset - ahogy írtam a magyarítás .txt-jében is (úgy látom már megint kapkodsz, és nem olvasol banyek!) - nem ajánlom, ha már benne vagy a játékban, mert az elõzõleg elmentett állásokkal gond lehet a peccselés után!

Mindazonáltal a magyarítás hozzá lett igazítva a peccshez.

Amúgy nem is tudtam róla, hogy a Magyarítások Portálon is fenn van a munkám, én a gamehunter csapat tagjaként publikálom a fordításaimat!

Add csak meg a címet, ahonnan leszedted, hadd lám csak!
Ivan Pjodr
Ugyanaz a két játék(bár nem emlékszempontosan, de lehet hogy a Voyager csak az elsõ címében volt...), csak arra vigyázz, hogy 1. vagy 2. rész
Peccsekkel nem szórakoztam, abban nem tudok segíteni.

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

KranaZoli
Most nézem, hogy a www.ravensoft.com oldalról már 1.2-es patch-t is le lehet tölteni.

Én az 1.1-est a pcdome.hu-ról szedtem le.

A gamecopyworld.com-on azonban a ST:EF2-nél csak az 1.1-eshez találtam crack-et.

Nem ismerem a ST gammákat, így természetesen talált Õ 1.2-es crack-et is, de ehhez a c. gammához:

*Star Trek Voyager Elite Force

Ez ua., vagy ez más?

Ha más, akkor nem tudnátok ajánlani az 1.2-es patch-hez crack-et?

KranaZoli
Hali!

Én tegnap este kezdtem el játszani ezzel a game-el.

Magyarítást a magyarosítások portálról töltöttem le hozzá.

A gyakorló pályát más sikeresen végig is vittem .

Azonban látom ám, hogy van a gammához patch, amit le is töltöttem, plussz néztem hozzá crack-et.

Kérdésem az lenne, hogy ha feltelepítem a patch-t és remélem jó crack-et töltöttem le, akkó jó marad-e a magyarítás?
1általán használja v.ki a magyarosítások portálról letölthetõ cuccost? (Írják, hogy olyan 70%-os)

Egyenlõre még minden magyar vót benne

Viszont azé szeretném feltenni a patch-t mert az Audigy hangkártyám nem szól EAX üzemmódban
Talán orvosolja ez a patch

Elõtte RAR-al letömörítem a mappát, hátha semmit nem ér ezen a téren a javítás , aztán még a feltelepített, magyarított gammát is összerondíthatja nekem

Adam5
na sikerült

hykao
"ultiban" nem nyomtam.
Adam5
) lemaradt

Adam5
bocsi a sok helyesírási hibáért :

Adam5
Amikor anno ne volt meg még az EF2 haveromál láttam hogy ultiban olyan pályán volt hogy ahogy elkezte jobb és baloldalt sorban voltak ilyen akármik hogy ha ezt felveszed medic leszel ha ezt akkor sniper
ti errõl mit tudok hogy lehet?

hykao
Ja, olyan nincs, viszont a küldetések között gyakorlatilag az egész Enterprise bejárható.
Adam5
a EF1Exp-be van
Virtual Voyager Mode