6506
The Movies & Stunt Effects
-
ceas #5145 Nagyon örülnék, ha valaki tudna valami ötletet adni, hogy egyáltalán mi baj lehet. Lszedtem egy másik verziót, ezúttal a dvd-t. Az eredmény ugyanaz amikor az install a product registering-hez ér, kilép és a játék törlődik. Prábáltam, installálni különböző helyekre, a default program files-ba is, próbáltam tűzfal alatt ill. kikapcsolva, de semmi, a játék mindenféle hibaüzenet nélkül törlődik. -
hát akkor marad a warez csak találnák valami normálisat :(
magyarokat eleve megse nézem mert tuti smswebes mind hogy szakadna rájuk a ház :/
vagy jólenne ha valaki tudna csinálni FTP szervert a gépén és töle leszedhetném. -
Hát sajna úgy látszik. Kifogytam az öteltekből (mintha olyan sok lett volna :P). -
"We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below."
ezek szerint ide se küldenek :/ -
megtaláltam a gamet amazonon csak nemtalállom holkell kosárba tenni :S -
Fogylmam sincs, mert én még nem rendeltem tőlük (nem is szállítanak ide, mert rühellik a magyar postát), de tudtom szerint kártyával kell fizetni előre, bár a fene tudja. Onnan akartam megrendelni, de mikor láttam, hogy ide nem hajlandóak jönni, akkor ejtettem. -
kb hány nap mire ideér? fizetni majd csak akkor kell ha megjött postára? -
nincs má körbe kérdeztem :( -
Próbáld Amazom.com-ról rendelni. Asszem Szlovákiába szállítanak (úgytudom csak a magyar postára vannak kiakadva (jó okkal)). -
nincs meg egy havernak v vmi?:$ -
ráadásul egy rohadék warezt se talállok ahonnan leszedhetném amig nemtom beszerezni a gamet :( bitorrentet találtam má de onnan nem birja tölteni szokás szerint :/
valaki nem tudna FTP szervert csinálni a gépén hogy töle letölthessem? :( -
Szlovákiában lakok. -
zizzenet #5133 Ha budapesti vagy, próbáld meg a CD Galaxist. -
nah The Moviest egy boltba se találtam :( -
"Kérdezed meg Smicit tud-e kölcsönbe tárhelyet 4Mbre!"
He? :D -
én nemtom azt amit belinkeltem nemén csináltam :D nekem még nincs meg a game :) -
zizzenet #5129 Uff, hogyan lehet félig átlátszó embereket csinálni? -
tuti 1.1-re :)
és énis szurkolok Hunnen! :) -
1.0 vagy 1.1-re is csinálod? amúgy hajrá:) -
Azokat is leforditom, mert viccesek es az aki magyarul akar jatszani valszeg azert akar magyarul jatszani, mert nem ert angolul es akkor talan szeretne tudni azt is, hogy mi a film cime, amit csinalt :-))) -
Tutorial, stb stb, na meg gondolj bele a sok kis idiota sztár sok hülye szövegelésébe, mennyi van belőle. Kérdezed meg Smicit tud-e kölcsönbe tárhelyet 4Mbre! HTX! -
azokat is lefordítod? DD:
de ugye nem úgy, mint a mozifilmeket szokták.. -
Hat csak a filmcimeket görgettem vagy 10 percig :-) -
hol van ebben annyi szöveg? o.o -
Igen en csinaltam a Mafiat.
Hat ja, kicsit sok szöveg van, de valahogy csak sikerül... -
Te csináltad a Mafiát is, ugye? Az álladék lett, de ennél nagy fába vágtad a fejszéd, elleszel evvel 1 ideig:)
-
Na akkor hivatalosan is bejelenthetem, hogy elkezdtem leforditani a jatekot (The Movies...a gyengebbek kedvéert
-
várok javaslatokat a filmem címére....... eleinte "Kurva Suli" címként indult, de egészen más lett a történet, é nem találok rá találó cimet:(
szal ha tudtok írjatok igaz ug ynehéz h nem tudjátok a története, amit még én se tudok, majd az gy jön ahogy találom kia feliratokat:D
csa most egy kis pihi volt a mai nap, és holnap kezdődik a nagy munka még jó hogy szünet lesz:) -
Valaki nem tudná megosztani a tárhelyét 4mb erejéig?:) -
Én pont félre nyomtam, mer ez igazából #5107-re ment. Szal neked ment Venom!:) -
látom az meg 200 jelenetes, szal, hűűha!:D -
nemén csináltam csak tetszett :D amúgy ott a Download Movie felirat :) -
azt be tudnád linkelni? -
hát ez kész :) kár hogy nincs benne hang. -
Jaj, ne hülyítsétek már. :-) -
nézd meg az 1ik videóban mutatja be, a prosproduction irodában -
reméllem minél hamarabb kész lessz a mű :)
most néztem a hivatalos oldalon egy filmet jelenleg elsö helyen van ott van ajak szinkron elég jónak tünik :)
holnap megyek vásárolni reméllem valahol megtudom venni a gamet :) -
Greg100 #5108 Kössz Smici! -
aham. az érdekel hogy ha rádumállok és kijelölöm hogy meik szinész tátogjon rá akkor rendesen mozog a pofázmánya? :) -
:D
ne szopt@tsd már :D