The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
A halál csupán a kezdet...
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Holnap tán délután legkésöbb szerdán de felteszek egy katasztrófa filmet:
!! Armageddon 3 !!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A zeneberakásról: Át ogg-ba(winamppal,de nem tudom milyen fajtába), be a movie music könyvtárba, és ott volt azonnal a választható zenék közt
Egy bajom van vele, hogy nem teljesen tiszta a film alapján hogy ki az a fickó akit kinyír. Ki lehet találni, de talán kéne még egy pár plusz jelenet. csak úgy meg a zene nem passzolna. na mindegy majd kitalálom 😄
Grat!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Bocs
Ha filmet Skriptelsz akkor ha + cuccokat teszel még bele az miért nem marad ott?
Én pl hullákat akartam csinálni táskákból... stb,de eltünt.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
2.) Letöltött cucc .nfo file-jában
3.) FÉL OLDALLAL EZELÕTT!
Left for Dead
Még egy pár jelenet belekerül, és talán felirat is, bár azt még meggondolom.
de akár egy meglévõ embert is mellédobhatsz, persze abból is a felsorolt fajták közül
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mi a The Movies cd kódja?
akkor egy piros felkiálltójel jelzi, ha nyugdíjba megy hamarosan.
Még fogok hozzá írni, tehát bõvülni fog a leírás.
Ha mûködõképes lesz a magyar Movies oldal, oda majd átmásoljuk.
Ha vannak tapasztalatok, bõvítési javaslatok, azt írjátok meg!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Pizzadox traiNer? Én is azt használom, de a hatása nem látszik... Állítólag a költségek kisebbek, ha be van kapcsolva. Tkp miért van rá szükséged? Elvileg ha elég sûrûn adsz ki filmet, akkor nem szabad, hogy veszteséges legyen a stúdió.
Úgy tudom, hogy a játék ideje 2000-ben véget ér...
Ha van asszisztens-jelölted, azt megfogod, és a szinész közelébe viszed. Ott megjelenik valami apró ikon a földön, amin lábnyomok vannak, ott elengeded. Ezzel hozzárendelted a szinészhez. Lehetõleg egyformán legyen mindegyik szinésznél (amelyik igényli). Csak a nagyobb sztároknál legyen több.
(nálam csak egy nagy sztár van, amellett 2 asszisztens van, a többinél csak 1).