The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Gratula hozzá. Ha ez felkerülne a TMO-ra, tuti közönségkedvenc lenne. Nem is kell alá felirat. A vágás is egész pofás, bár az ütéseknél néha kicsit zavaró a besötétítés.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Alap mondás mostanában: mi megtanultunk írni, te tanulj meg olvasni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

akyyy
😄Dloál!😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Húha!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Serpa
2005

bocs lehet hülyét kérdezek. de ez a játék meddig megy? évbe . pl.:2008
Biztosan van valaki, aki már továbbment a 6. Achievement Award szintnél, azt kérem írja meg, hogy milyen feltételek vannak, és mit kapunk érte.

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

Lobsterman
hehe. ez nem az a film 😄

Fenrir
azért kel fel mert zombi lett 😊

A halál csupán a kezdet...

Lobsterman
Kár hogy nincs kórház díszlet. még az hiányzik a filmbõl hogy a fickó bekerül, és úgy éli túl, mert ez így elég éles h a csaj lelövi, õ meg csak felkel, és semmi baja 😊

Lobsterman
akkor mégsem változtatom meg, ha ennyire jól lejön 😊
a számot majd felteszem valahova

Fenrir
jaja, a pasi küldött a nõnek egy levelet amit a férj megtalált és bepöccent 😊

Fenrir
te figyi már, ha ez a szám megvan neked jó minõségbe nem töltenéd fel valahova, kéne nagyon mert tetszik 😊

Rip
Tán a pasi, aki miatt a nõ otthagyta (vagyis ott akarta hagyni) a férjét? 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Hmuda
De van. Csak meg kell nyerni (vagy az utolsó plakett, vagy pedig a 2005-ig teljesítendõ rewardlista, a fene se tudja).

Serpa
jól láttom, hogy nincs Starship bridge 3?
csak corridor.

bricsi01
Semmi!

Holnap tán délután legkésöbb szerdán de felteszek egy katasztrófa filmet:
!! Armageddon 3 !!

Lobsterman
ööö. nekem valami pluginem volt hozzá, azzal konvertáltam, de most újra lett rakva a rendszer, most cdex-em van. szerintem az is ugyanolyan jó lehet

smici
winamppal hogy lehet ogg-ba konvertálni?

Úgy érzed nyomott vagy?

Kit--Kat
Nekem valami BPS Audio Convertre Prom van és az csak 1et ajánl fel, tudsz másikat mondani?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Hmm hát ennek most rögtön utánanézek😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lobsterman
Hát, felajánlott 2 féle ogg formátumot, nem tudom melyiket választottam 😊 Lehet hogy neked a rossz félébe ment 😄

Kit--Kat
Nekem így nem ment😞(( Mire érted, hogy nem tudod milyen fajtába?!

Lobsterman
Jaja. Rob Dougan - Left me for dead 😄
A zeneberakásról: Át ogg-ba(winamppal,de nem tudom milyen fajtába), be a movie music könyvtárba, és ott volt azonnal a választható zenék közt
Egy bajom van vele, hogy nem teljesen tiszta a film alapján hogy ki az a fickó akit kinyír. Ki lehet találni, de talán kéne még egy pár plusz jelenet. csak úgy meg a zene nem passzolna. na mindegy majd kitalálom 😄

smici
<#eljen>

Úgy érzed nyomott vagy?

bricsi01
Ez tényleg nem rossz!
Grat!
<#taps><#taps><#taps>
<#taps><#taps><#taps>
<#taps><#taps><#taps>
Bocs

Fenrir
lol ez nagyon ott van, grat <#eljen>

bricsi01
Hi!

Ha filmet Skriptelsz akkor ha + cuccokat teszel még bele az miért nem marad ott?
Én pl hullákat akartam csinálni táskákból... stb,de eltünt.

Kit--Kat
Nagyon jó lett! Zenét hogy raktad be? Mert átkonvertáltam 1 számot én is oggba és beraktam a dokumentumoknál a Movie Musicehoz de mégsem látja😞

Rip
Hopp, Rob Dougan?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Nagyon jó lett, a zene az extra jó! Ki az elõadó?

Rip
1.) A cd-tok hátulján.
2.) Letöltött cucc .nfo file-jában
3.) FÉL OLDALLAL EZELÕTT!

Lobsterman
Az új filmem prebéta állapotban 😄
Left for Dead
Még egy pár jelenet belekerül, és talán felirat is, bár azt még meggondolom.

Fenrir
aha, lehet janitor/builder, crewman, researcher vagy scriptwriter

de akár egy meglévõ embert is mellédobhatsz, persze abból is a felsorolt fajták közül

bricsi01
Tehát lehet takaritosnál sorbanállosnál,vagy akárhol aki sorban áll,kivéve a StarStage School nál lévöket?

Fenrir
bárkibõl aki nem színésznek/rendezõnek/extrának jelentkezik

bricsi01
Hi!

Kikbõl lehetnek asszisztensek?
Kösz.

Srácok!

Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mi a The Movies cd kódja?
smici
nekem csak egy öregedés gátló kéne 😄

Úgy érzed nyomott vagy?

Serpa
pedig igen.
sõt a crew -k és extra -k is.

Fenrir
én úgy vettem észre hogy az asszisztens nem öregszik, legalábbis nem volt róla stat, úgy mint a forgatókönyvíróknál

Serpa
ha szerencséd van, akkor az asszisztens nem akkor megy nyugdíjba, mint a star od, ekkor csak munkanélküli lesz és ahhoz rendeled akihez akarod.

Fenrir
tudom, azzal nem is volt gond csak ezt nem gondoltam volna hogy viszi az asszisztenst is

Serpa
ezért érdemes a "buborék help" et legalább 2es vagy 3as fokozaton hagyni.
akkor egy piros felkiálltójel jelzi, ha nyugdíjba megy hamarosan.

Fenrir
ezzel az a gond hogyha nem figyelsz és elmegy közben a sztárod nyugdíjba akkor a 2 ember is eltûnik mellõle 😞

Faterx
Szia!
Gratulálok a sokoldalúságodhoz!
Jólesik ezen a fórumon egy értelmes ember jelenléte
Elkészültem egy Movies leírás magyar verziójával, ezen a honlapon belül megtalálható: http://misibacsi.fw.hu/
Még fogok hozzá írni, tehát bõvülni fog a leírás.
Ha mûködõképes lesz a magyar Movies oldal, oda majd átmásoljuk.

Ha vannak tapasztalatok, bõvítési javaslatok, azt írjátok meg!

KeKKSZike
Én is érdeklõdnék valami csalás után... Keresgéltem a NETen, de nem találtam semmit se. Esetleg ti tudtok? Én is használom ezt a PizzaTrainert, de... Hát csak jó valamire! 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

"találtam egy pénzes trailert, de az nem mûxik. Ha valaki segiteni tudna, azt megköszönném. Meddig tart a játék?? Én 1996ban járok, de remélem h nem lesz vége pl 2005ben.. 😊"

Pizzadox traiNer? Én is azt használom, de a hatása nem látszik... Állítólag a költségek kisebbek, ha be van kapcsolva. Tkp miért van rá szükséged? Elvileg ha elég sûrûn adsz ki filmet, akkor nem szabad, hogy veszteséges legyen a stúdió.
Úgy tudom, hogy a játék ideje 2000-ben véget ér...

"hogy adok neki asszisztenst?"

Ha van asszisztens-jelölted, azt megfogod, és a szinész közelébe viszed. Ott megjelenik valami apró ikon a földön, amin lábnyomok vannak, ott elengeded. Ezzel hozzárendelted a szinészhez. Lehetõleg egyformán legyen mindegyik szinésznél (amelyik igényli). Csak a nagyobb sztároknál legyen több.
(nálam csak egy nagy sztár van, amellett 2 asszisztens van, a többinél csak 1).