6506
The Movies & Stunt Effects
  • zizzenet
    Azért az tetszik, hogy egy áprilisi interjúban Peter Molyneux még teljes természetességgel és büszkén ecseteli, milyen jó az új interfészük, és ennek kapcsán beszámol arról is, szintén teljes természetességgel és büszkén, hogyan lehet egy archívált mozit idővel újra kiadni vagy egy filmnek miként lehet a folytatását elkészíteni (amit a játék felismer, vagyis, hogy folytatás), azt' baromira nincs benne a játékban. Kár érte.
  • smici
    a konzolt kell lehívni, amit úgy érsz el, hogy beírod az aktíváló kódot a játék indítása közben

jah a kód: THEMOVIESCHEATENABLEJUSTFORME

de ne feledd: gyorsan írd be a kódot különben nem fogadja el
    a konzolt pedig az alt+shift-tel tudod lehívni

sok szerencsét
  • Greg100
    A kódokat hogyan kell begépelni? Úgy értem mit kell előtte megnyomni?
  • smici
    doom iz dö best (Y) :D
  • Malakai
    IDKFA - Gives you all weapons, keys and ammo.
    IDDQD - Degreelessness mode (aka God mode) You become invulnerable.
    IDBEHOLDA - Gives you the area map.
    IDBEHOLDI - Makes you invisible.
  • Vajda Gergely
    Hello!

Valaki tudna dobni cheatet? Ha van persze.
    És előre is köszi.

Thx
  • akyyy
    hogy ugy nézed a PP-ben mint ha moziba lenne, vagy mintha nem lenne techonógia(ez gyorsabb)
  • bricsi01
    Bocsi, elirtam, küggöny-függöny
  • bricsi01
    Helló!

A PostProduction-ban a Tecnology az mit csinál?
    A küggöny jelü.
    Ja és köszi, Zizzenet, valahogy ebből összerakom.
  • akyyy
    azt csináltam, rájöttem most egykét dologra, és igy most a filmet 16 évig forgatták, és 11:05 perces lett:D
    (fél percet 2 évig forgatni, broááf:CCC )
  • smici
    több zenét is lehet egy filmbe -.-
    nem rég azthiszem belinkeltem egy music-stoppert, az egy sima kis hang file, ami nagyon rövid és nincs hangja, azt ha berakod egy jelenet elejére akkor ott leáll a zene

egyébként meg tessék próbálgatni -.-
  • akyyy
    az lenne a jó ha a jelenetekhez lehetne külön zenét rendelni, mert van olyna jelent amelyikhez teljesen eltérő zenét szeretnék fűzni, mint amilyen éppen szólna az egész alatt...

a metrós jeleneteknél hogyan lehetn eh álandóan legyen ott olyan zaj, hogy éppen halad a metró?
  • lukacspeti
    valaki rakja fel a modositott konfig fájlt ami modositja a munkanélküli jelentkezők létszámát, mert lenti linkek nem jók THX
  • Kit--Kat
    Pfff:o Durvás:)
  • akyyy
    csak egy két baki sajnos belekerült, amit nemtom hogyan lehetne módosítani már rajta:S
    ilyen pl egy táncjelenet, ahol végülis tombolva táncolnka de egy pár karoltva lassúznak, és hát az a gond hogy mindkettő hím nemű:D

illetve a vége felé még egy jelenetet beletehettem volna, egy autókázást, nemtom hogyan lehetne módosítani...

ha ujra beleteszem a castingba, akkor ugye nem fogja újra leforgani az egészet?:S

• akyyy
    14 évig:D
  • Kit--Kat
    hmmm? átkonvertálsz .ogg-ba bármilyen számot berakod a musice könyvtárába és kész, vagy mire gondolsz? Hány évig forgattad?:)
  • akyyy
    csupán 10:35 perces lett a kész film:D most jöhetnek a vágások, feliratozások.....

itt a kérdésem, hogy a film alatti zenét, mivel amiket beletesz, jócskán rövidek, hogyan lehet többet beletenni? csakis külön szerkesztővel, a játékben a sandboxban nem lehet?:(
  • Kit--Kat
    amikor a filmet vágod, csak ottudod ezeket csinálni a neve is Post Production, vagyis magyarra átfordítva utómunkálatok iroda:)
  • Venom
    mien arány romlana? :) privibe kértem nem publikusba nemkell mindenkinek mindenröl tudnia :)
    azé köcce eztis.
    holnap meg asszem megyek tescoba vagy ha ott nemlessz még körülnézek máshol hátha van. hameg nem akkor letöltöm ha azse megy akkor... egörülök :D
    jah mellesleg mikor lessz már kész a filmed? jaés ajak szinkron részt próbálta már valaki? mikor kell benne csinálni, amikor filmet vágod meg már vagy mikor? :)
  • akyyy
    hát oylat nemtok sajna mert romlana az arányom : \ :D

de http://bittorrent.lap.hu/ -on van pár kereső oldal..
  • Venom
    linket küldj privibe plz ha van. bár torrentel nem mindig vagyok kibékülve de egy próbát megér.
    ja link torrent filehez legyen :) progim az van.
    hmm túl sok véleményt nemtok csak annyit hogy jó :) majd megpróbálok felvenni énis ilyet csak jobb felbontásban majd meglátom milessz :D
    de kész müre vagyok inkább kiváncsi :)
  • akyyy
    amugy senki semmi vélemény a werkfilmemről?:D
  • akyyy
    használj torrentet, és tuti le tudnád tölteni :)
  • Venom
    az semmi én meg egész nap warezt kerestem letöltöttem a fél gamet többi darab file linkje meg halott :/
    na mindegy héten megyek tescoba reméllem lessz nekik mert ha nem beperelem öket :D
  • ceas
    Nem tud senki segíteni akkor? Egyáltalán, hogy lehetséges az, hogy install után törlődik a játék? Régóta vártam már ezt és most semmi, ki se tudom próbálni:P
  • smici
    asziszem, nem próbáltam még :D
  • Kit--Kat
    Jóhát az se rossz, de mostmár ledarálom gyorsan így, vagy a fene se tudja:o
    vagy várj csak, hmm ez tetszetős,, akkor akármilyen hosszú forgatók9önyvet is írhatok, olyat is amit 20évig forgatnának, jól mondom?:)
  • smici
    beállíthatod, hogy csak a forgatás maradjon ki, nézzél már :C
  • Kit--Kat
    HmmHmm hát így már nem is olyan okés, maradok akkor inkább a réginél.
  • Serpa
    nincs rendező és szereplő a filmhez.
  • akyyy
    hát, 14 éve játszok, és a csikok se fell se le, pedig folyamatosan dolgoznak. igaz hogy mind középen van és jobb lenne minden fullon, de hát ug ylátszik így us jó
  • Kit--Kat
    HTX!!! És akkor nem sírnak majd semmiért?
  • Kit--Kat
    100misi:D
  • akyyy
    nemtök de jó sok:D eemiatt nem kell aggódni:)
  • Venom
    hehe ez jó :) asszem pár filmet énis igy fogok leforgatni :)
  • Venom
    juteszembe itt mennyi max piz amivel kezdeni lehet? :)
  • Venom
    hja ez Sandbox :)
    akkor az instant movie making azt jelenti hogy nemkell a forgatásra várni :)
  • akyyy

asszem ezzel csináltam, lehet h mégse az, de ennek ezt kell jelentenie : \
  • Venom
    ahha most már megy :)