The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és hogy adok neki asszisztenst 😛?

Kit--Kat
Asszisztens, titkárnõ, hívd aminekm akarod😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

vki memondaná hogy a színészek 'entourage' tulajdonságát hogy tudom feltornászni...mert jólvan kísérõ...de az mit takar 😄?

Hi all! Ide még nem irtam, de lenne egy kis problémám amiben Ti talán segiteni tudnátok.. Szóval én SOHA nem szoktam játékokban cheat-eket használni, de most oltári nagy szükségem lenne rá.. Nem tud vki vmit errõl? Mert találtam egy pénzes trailert, de az nem mûxik.. Ha valaki segiteni tudna, azt megköszönném..
Jah, mégvalami.. Meddig tart a játék?? Én 1996ban járok, de remélem h nem lesz vége pl 2005ben.. 😊
Bandew
Van olyan oldal, ahonnan le lehet tölteni valós színészeket?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kit--Kat
Mostmár megértettem a szisztémáját teljesen, újrakozmetikáztam azóta a filmet.
Valamiért nem akarja elfogadni az Ogg-okra átkonvertált számaimat, pedig a dokumentumos "Movie Music"-hoz is beraktam és a játékban szereplõ hangok közé is, ráadásul a nevét is leegyszerûsítettem elfogadhatóra. Nemm értem mi a baja.:SSS

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Várjuk szeretettel 😊
és türelmetlenül - még akajok! 😉

Hmuda

Örülök, hogy néha beférek a fórumra. Majd a szünetben nekiállok, de lesz folytatás természetesen. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Csak most jöttem rá, hogy PR-al a szinészeket is lehet fényezni egy kicsit....

Hmuda lesz folytatása az IKARUS sztorinak?

smici
és vágás után (a végén) nem nézted végiga filmet????

Úgy érzed nyomott vagy?

smici
nekem 256mb rammal és egy gef4 mx 64megás kártyával is el-el döcög max grafikánm (jó, akad persze, de ilyen kártyával, mint neked van és ennyi rammal hiába aggódsz, úgyis el fog menni)Ö

Úgy érzed nyomott vagy?

Kit--Kat
Óhh shit csak a végén vágtam 1et szöveg írás után wuáwhh😞((
Van 1 olyan, hogy save meg loadolni nem tudtam, szal nem vágom mi az értelme annak. Ja és még van 1 amit nem éudok használni. Amikor a forgatókönyvet csinálom még, akkor a Free Formnál van ballentebb kicsit baloldalra 1más alatt 2 gom és a gombokon kamerával kapcsolatosan vannak jelek. Na ezeket mire lehet használni?

Hmuda
Ha elõbb raktad be a hangokat és a feliratokat, mint hogy megvágnád, akkor totál el fog csúszni minden.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kit--Kat
Hmmm az utómunkánál (nem ju eszembe a ház neve) feliratoztam és megvágtam, meg minden, lementettem, és tisztára elszúrta az egészet, néha befeketedik, elcsúszik a hang és van amikor tök ismeretlent ad be. És már nem tudok rajta javítani mert már elkezdtem forgalmazni amikor láttam kiszálltam progiból megnézni milyen lett.
Ez miért van???

Hmuda
Nekem is ilyen kártyám van és csak egy kicsit kevesebb ramom, szóval jah.

Hmuda.

Szerinted az Ati Radeon 9600XT videókártyával menni fog a The Movies játék.
És 768 RAM-mal.

Thx
Serpa
kinek hány takarítója és karbantartója van?

Serpa
sikerült egy ~60éves ringyóból 4csillagost csinálnom. 😊

Kit--Kat
Értem Kössz!

smici
Freeform = nagyon bonyolult? 😄
én mindig Freeform-ban csinálom a filmeket

Úgy érzed nyomott vagy?

Hmuda
Nem pont így. Szvsz te a "simple", "detailed" és "freeform" lehetõségre gondolsz.

Simple: lesz pár ajánlott szekció a jelenetskálán, mint bevezetõ, cselekmény, befejezés, amibe a jelenetek pakolhatók.

Detailed: már kicsit bonyolítja a dolgot, mert itt már a "simple" három szekcióját felváltják az olyan részletesebb dolgok mint a bevezetõ, dialógus, üldözés, végsõ harc, befejezés, stb, stb.

Freeform: enneél semmi ajánlott cselekményváz nincs mint a másik kettõnél. Megkapod az üres jelentsávot egyetlen üres jelenetkockával és uccu neki, csinálj filmet. Én ezt használom mert idegesít, hogy jelenetválasztásnál próbálja rámtukmálni az adott részlethez passzoló jeleneteket.

Kit--Kat
Tudod, Simple meg még van 2 változat magyarr fordítva kb annyit tesz 1szerû, bonyolul, és nagyon bonyolult.
A legelején lehet kiválasztani átellenben a mûfajjal.

smici
nem vágom mire gondolsz :o

Úgy érzed nyomott vagy?

Kit--Kat
Értem, és akkor még amire kiváncsi lennék, ugye van az 1szerû, a bonyolult és a nagyon bonyolult filmkészítés, miben különbözik a többi az 1szerûtõl, nem vettem észre.

smici
kivilágosodás, elsötétülés
ez egy amolyan filmes 'effekt'
vagy szép lassan kivilágosodik a kép a jelenet elején, vagy szép lassan elsötétül a kép a jelenet végén

Úgy érzed nyomott vagy?

Kit--Kat
HTX, És van 1 Fade in és Fade out nevü ikon a vágó épületben, bel lehet húzni a jelenteket, de nem tudom mire jó ez, valak elmagyarázná?

Fenrir
énis jegelem már vagy 2 hete, a peccsre várok bõszen

A halál csupán a kezdet...

Malakai
Nah, úgyis van épp elég más dolgom, én mostmár teljesen jegeltem a játékot, amíg nem lesz vagy SDK, vagy egyéb lehetõség saját prop-ok, jelenetek készítésére.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Serpa
Kit--Kat
Hmm ez 1re bonyolultab így, mind1 kipróbálom sajátkezûleg az elképzelésem.

Kit--Kat
Mivel konvertáltad át?

Hmuda
Nem. A bábúk szine "univerzális", tehát nem számít hogy hol vannak a bábúk, mindenképpen a szinének megfelelõen fog viselkedni.

Piros/kék/zöld: a fõszereplõk. Ide csak a színhez rendelt színészt rakja be.

Fehér: akárhova rakod, ebbe egy random extra fog kerülni. Ha még a fehér bábúra külön ráhúzol egy bizonyos extrát akkor az az extra lesz (olyan mintha egy fabábúra húztad volna rá). De ha leveszed róla, akkor megint visszavált síma fehérre és forgatásnál egy random szereplõ lesz ott.

Fabábú: ez a forgatásnál üres lesz, kivéve ha már eleve hozzárendeltél egy színészt/extrát.

Serpa
csak gügyögni tudnék. 😊

Kit--Kat
Hogyan?😊

Kit--Kat
Jújj tehát ha statisztáknál fehérítk, akkor nem tesz oda senkit, de ha szereplõknél fehérítek akkor statisztát rak be, tehát akkor ott simán üresen kell hagyni a fabábút, jól értem?😊
Én az autós jeleneteknél csalódtam, elég siralmasan kevés lehetõség van benne...
Pedig szentelni akartam ennek 1 komolyabb filmet😞 52ben járok, az ideõ elõrehaladtával lesz valami fejlõdés etéren?

Hmuda
Ha kifehéríted akkor be fog rakni egy random extrát. Ha nem akarsz oda senkit akkor fabábút rakj.

Kit--Kat
Pfff ilyen formátumról még életembe nem halottam, valami progit tudsz javasolni?
JA és, ha olyan jelentven amit csak 2 emberesben találtam meg, de a másik emberre nincs szükségem, õt is ki fehéríthetem?

Serpa
nekem elég sok dolog van benne.

ogg formátumú legyen.

Hmuda
Tudtom szerint csak OGG-okat lehet és ha már átkonvertáltad akkor ennyi erõvel mehet a többi OGG zene közé.

Kit--Kat
Találtam 1 olyan mappát, hogy music és üresen van, oda be lehet rakni saját mp3at, és azt elõleht hívni a filmhez?

Kit--Kat
Ok kössz!

Hmuda
Ha lecseréled õket fehér bábúra akkor igen. A síma fabábúk üresek maradnak, ha nem töltöd fel õket.

Kit--Kat
Az lenne a kérdésem, ha beállítom, hogy sok statisztás legyen a jelent, megjelenik vagy 5 bábú, és ha azt csinálom, hogy mondjuk csak 2 színészt húzok be 2 bábú helyére, akkor a maradék 3 az a film forgatáson automatikusan kitörlõdik mint szereplõ, ugye?

Hmuda
Valami olyasmi. A feltöltött filmekért és az értékelésekért virtuális manit kapsz amibõl majd ott megveheted (letöltheted) a neked szükséges cuccokat, mint pl díszletek, kosztümök, egyéb apróságok (igazából a neve alapján csak "egyéb apróságok", de reménykedek új díszletekben és kosztümökben).

Serpa
közértszerûség lesz?

Hmuda
TMO szolgáltatás lesz.

Serpa
mijaz a "Propshop"?

Hmuda
A videochat alapján december közepe környékén fog megjönni. Viszont a Propshop elvileg négy nap múlva jön, ha tartják a határidõt.

Fenrir
Hello everyone - with The Movies out in stores for little over two weeks now, I know some of you are waiting for the first patch to come out. Like we said; it will come out when it's ready.

To give you another small update of the things that will be fixed in the patch that are of concern to the community here, rest assured that there will be more included in the patch but I'd like to mention these specific issues that are fixed;

Echo bug during Post Production
Several bugs fixed with specific scenes
Several bugs fixes with Post Production and some in the Advanced Movie Making

nemsokára jön majd peccs is hozzá, hogy mikor még õk sem tudják

A halál csupán a kezdet...

Most az egyszer öcsém. 😊😊😊😊😊

ANPK-GNJH-A4ZZ-KKZ7-2993