6506
The Movies & Stunt Effects
-
#5283 Amúgy a bónusz diszken alig van valami. Néhány kosztüm meg egy rakat kép és videó a játékról -
#5282 Most készítettem egy Terece Hillt. Hát nem lett valami fényes. Ha sokáig nézem valami kis hasonlóságot észre lehet venni.
-
#5281 gondoltam csak én abból indultam ki mert nekem arra van állitva :)
AP-t megnéztem Tommy elég jól sikerült :) -
#5280 Britney Spearst azt nem de Tommy Vercetti-t azt már csináltam. Ő a főszereplője az Armored Personnel című filmemnek -
#5279 Nemcsak full grafon müködik -
#5278 az nekem nemvolt meg szal nemtudom :) minden esetre én nagyon meglepödtem csak véletlen nyomtam rá a bal nyilra aztán nézem elcsúszik a logo :D -
#5277 Már a Black and White 1 logójával lehetett játszani... :-) -
#5276 lol mit fedeztem fel :D aki full grafon játszik és game inditáskor bejön aza Lionhead Studios logo és potyognak le a kockák kezdje el nyomkodni a jobra balra nyilat :) -
#5275 A games az nem games hanem game! A games az a többesszáma... -
#5274 Köszi
-
#5273 készül. -
#5272 Hy tudja valaki,hogy van-e már magyarítása a gamesnek ????
-
Vajda Gergely #5271 Atkamon!
Ilyenkor adjál neki valamilyen munkát , pl.:filmezés. -
#5270 Mit kell csinálni egy stárral ha a boredomja nagyon lent van? -
#5269 valaki aki nagyon jól tud alkotni starmakerben tudna nekem csinálni egy Britney Spears-t? :) -
#5268 propshop? ha van ügyes emberke az starmakerrel megcsinálja akit akar csak nemtom hol gyülekeznek ilyenek :) -
#5267 Újrakezdtem a játékot és most 1957-ben járok és az utolsó kicsi oklevelet kell megszereznem. A nagy oklevélhez lesz valami feladat vagy azt csak megkapom ha készvagyok a többivel? -
#5266 sztem majd a propshopból lehet majd, ha lehet majd egyáltalán. -
#5265 ja és még valami :) valaki nemtudja honnan lehet leszedni .dds fájl szerkesztöt vagy konvertállót? -
#5264 Ez engem is érdekelne. -
#5263 valaki nemtud valahol valami oldalt ahonnan filmsztárokat lehet letölteni? eredetiekröl mintázottakra gondolok :) -
#5262 Elkészült az Armored Personell 2. Még nem töltöttem föl. -
#5261 Most nézem a játék doksi mappájába van olyan mappa hogy Logos. valaki nemtudja mien és mekkora képet lehet ide berakni? asszem Studió létrehozásánál levö logok közé kerül be bár ezt csak én gondolom :) -
#5260 ha felveszel hangot filmnél oda mozgatod ahova akarod hameg jobb klikkelsz a hangra akkror kilehet választani meik szinésznek nozogjon rá a szája. nemtudom te csináltál-e már ajakszinkronnal filmet nem könnyü a megfelelö hejre bebigyeszteni a hangokat :) de szájmozgás az jó benne. -
#5259 nem arra gondoltam, hanem a hang felvételvételnél figyelhetnél jobban -
#5258 mondom csak próba :) bepakoltam ami épp eszembe jutott :)
ha ingame lejátszom ott tökéletes az ajakszinkron csak rendernél néhány szónál nem mozgott a szája a célszemélynek. lehet antialiasingot kikell kapcsolnom render alatt mert elözö kisebb próbálkozásomnál nemvolt ezzel gond. -
#5257 eh :p
szinkron jó pont, bár egy kicsit még finomíthatnád
a történet semmilyen -
#5256 na itt az elsö alkotásom.
ezz csak olyan próba féle de gondoltam feltöltöm :) ajakszinkront kicsit elcseszte rendernél nemtom mé na mindegy. -
#5255 kapsz pár plusz costümöt meg egy két videót amit játékon kívül nézegethetsz -.- -
#5254 Itt egy kód is de csak háromnegyed 8-ig jó: 846559 -
#5253 Valaki nemtudja hogy a Bonus Disket hogy lehet használni?
Fölinstalláltam de semmi változást nem vettem észre -
#5252 revenge.dox.hu -
#5251 pl egy 576 kbyte üzletének a polcáról némi pénz ellenében
Boldog karácsonyt neked is! -
#5250 na valaki
?????????? -
#5249 honan lehet leszedni a the moviest
gyors válast klérek
legyetek szívesek????????????????????
-
ceas #5248 kk, az jó lenne köszi és mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok:) -
#5247 Berakod őket egy bárba vagy étterembe -
#5246 Akármelyik épület előtt álló emberből lehet kivéve a Stage School. Felkapod az asszisztensnek szánt személyt és ha odaviszed a sztár mellé akkor megjelenik egy kör és abba belerakod. De akármelyik alkalmazottadból is csinálhatsz -
woluz #5245 Sziasztok!
Mit kell csinálni, hogy a szinészek és a rendezők ne legyenek folyton stresszesek? Már küldtem őket rehabilitáciora is de semmi eredmény :( van tippetek? köszi -
Greg100 #5244 Az asszisztens jelöltek melyik épületnél sorakoznak?(Ha egyáltalán sorakoznak)