The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

smici
tudsz mondani egy olyat amin tutira megy?

Úgy érzed nyomott vagy?

Kit--Kat
Hó nincs is??😞((

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hmuda
Akkor rossz díszleten próbálkozol, de elvileg midnegyiken hagynia kellene.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

smici
sandboxban sem találkoztam vele, pedig engedélyeztem a faq szerint mindent :o

Úgy érzed nyomott vagy?

Hmuda
Az az idõjárás. Alatta vagy felette van a lighting. Ha meg még nincs, akkor majd idõvel lesz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

smici
nekem csak napos idõ, esõ és köd van
ezek lennének a megvilágítások?

Úgy érzed nyomott vagy?

Hmuda
Ott ahhol az idõjárási efekteket is lehet. ÁÉltalában három különbözõ megvilágítás van.

smici
"Meg tudod változtatni a forgatókönyvet, a szereplõket, képezheted õket, kiválaszthatod a stílust, a világítást, a kellékeket"

hogyan?

Úgy érzed nyomott vagy?

Fenrir
jó is csak van néhány bosszantó hibája

A halál csupán a kezdet...

De ugye nem olyan játék ami nagyon nagy angol nyelvtudást igényel.
Vagy ha igen valakinek van hozzá magyarítás?
Ahogy elnézem elég jó lehet ez a játék.
A CDgalaxisban a The Movies-t 15990-ért adják el.
nem semmi pénz
"Ati Radeon 9600-at.RAM meg 767 Mb "
Valószínûleg elég lesz, csak a grafikát lejjebb kell venni a max-ról.
CPU = ?
Nekem 1 GB RAM és AMD 2500+ CPU, Ati X800 és ennek ellenére idõnként beszaggat... 😞
Idén ez az elsõ olyan játékom, ami ilyen csúnyán szaggat... (pedig kipróbáltam elég sokat, és mindegyik szaggatás nélkül ment max-on). Lejjebb fogom venni a grafikai beállításokat és megírom, hogy használt-e.

Van 5 évente(?) egy gála, amikor díjakat osztanak, ezek is rész-célok, pl. Legjobb Rendezõ, Legtöbbet Dolgozó Színész, Legjobb Stúdió, stb. Nagyon sokféle díj van, minden alkalommal több.

Másrészt a célok összefüggnek, én pl. most próbálom jobban összehozni egymással a rendezõt és a szereplõket, azt vettem észre ugyanis, hogy ez is számít a színész (és végsõ soron a film) értékelésénél. Tehát ha a rendezõ és a fõszereplõ nagyon jól kijönnek egymással, akkor a film megítélése is jobb lesz.

Szerintem végsõ soron a filmkészítés folyamata az érdekes, amibe különbözõ szinteken bele tudsz avatkozni. Meg tudod változtatni a forgatókönyvet, a szereplõket, képezheted õket, kiválaszthatod a stílust, a világítást, a kellékeket, ... ráállhatsz egy-két mûfajra, hogy abban legyél a legjobb, vagy mindegyikben csinálhatsz sorozatban közepes színvonalú filmeket... (még nem tudom, hogy melyik a jövedelmezõbb, de valószínûleg az utóbbi).

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

Kit--Kat
aszittem csak ugyanakkorákat lehet összerakni (nem vagyok nagy szmítógépes zseni)

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

512+256-1

Kit--Kat
1. hogy életben maradjál, aztán, hogy telegyél a legjobb😊

Csak még annyit hagy kérdezzek, hogy ebbe a játékban annyit kell csak csinálni
hogy stúdiót építeni aztán filmet csinálni vagy vannak benne valami célok is.

Kit--Kat
767es Ram?:o

Sziasztok!

Megvan mi a baj. Hogy mért nem indul.
Hát sejthettem volna. A videókarimmal meg a RAM-mal van gond.
Nem elég erõs.
De Karácsonyra kapok Ati Radeon 9600-at.RAM meg 767 Mb lesz benne.
Szerintetek így már menni fog?
Nem írtál évszámot, mert lehet, hogy attól is függ.
Nekem is így volt sokáig, minden filmben csak 1 helyszín volt, de most 1950 környékén már 2-3 Set-et is alkalmaznak egy filmen belül. A Script-írókat állandóan foglalkoztasd, attól is fejlõdnek, és ha van több, akkor egy projekten dolgozzon az összes író, akkor hamarabb elkészülnek vele.
Ha már van Advanced Movie Maker (AMM) épület, akkor ha odahajítod az elkészült forgatókönyvet, akkor ott tudod módosítani a helyszínt (is)!

A "gépi" forgatókönyvírók milyen gyakorisággal hajlandók egy filmen belül több díszletet is alkalmazni? Nekem eddig csak egyetlen filmben szerepelt két különbözõ set, a többi mind egy helyen játszódik, még ha 8 jelenetbõl is áll a film, amit írtak.
Nincs túl hosszú csíkja az ipsének, aki körmöli a sikervárományos középszerûségeket, de megvan a 2. szintû iroda ("Immediate" vagy mi a neve). Szóval?

Fenrir
csak a rendezõk mutatják az arcukat profilból, a színészek nem

gondolom azért ilyen hogy gyorsan átlátható legyen hogy ki-kicsoda

Serpa
az mért lehet, hogy bal oldalt elfordítja az arcát az emberem?
minden szuperzöld, kivéve a stress, de azis jóval a kritikus szint felett van.

Fenrir
2. keress olyan set-et amivel azt gyakorlod amit akarsz, maga a set is írja hogy milyen mûfajt lehet ott forgatni/gyakorolni túlnyomórészt

3. esetleg kicsit vegyél vissza a játék grafikáján

Sziasztok!

2. Az adott Set-tõl függ, hogy milyen stílust lehet ott gyakoroltatni? Vagy mitõl?
Pl. elvileg a Western Saloon-ban lehetne komédiát vagy romantikus stílust is forgatni, de gyakorlásra nekem csak az egyiket ajánlja fel. Hogy tudom kiválasztani a stílust?
3. néha nagyon belassul a játék! Akkor fordul elõ, amikor valamilyen bejelentés jelenik meg a felsõ sorban. Mit tudok ellene tenni? (a memória 1 GB, a CPU AMD 2500+).

Serpa
jaja, ma vettem észre. 😊

te, akkora tögye lett a nõnek beültetés után, hogy az már undorító.
😄

Fenrir
hát akkor paparazzik lesznek ha bedobod õket a plasztikai sebész, vagy rehab mellé akkor amikor az éppen használatban van 😄

Rájöttem! akinek az a problémája mint nekem (#4623), az vegye le teljesen a hangokat! ez nekem segített!!<#vigyor3>
a windiws media playerre gondoltál. bocs csak még nem láttam így rövidítve.
de az is megvan!
Mi az a WMP9? amúgy a többi pedig fent van.
Hmuda
Sajna nem, mert nekem minden gond nélkül fut. WMP9 van fent? DirectX, driverek?

Hmuda nem tudsz segíteni nekem?<#rinya>
Hmuda
Ha beléptél a játékban akkor már kész, mehet a feltöltés.

ez se oldotta meg (a kompatibilitás átállítása). a win ujratelepítése helyett nincs vmi más ötleted?
akyyy
#4623-24 tegyétek ujra az egész win-t, mert az lehet a baj! esetleg állítsátok át a kompatibilitást (remélem jól irtam le:] )

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hát dundee én eggyütérzek veled.
Nekem is ugyanez a problémám.
szevasztok!!

miután elindítom a játékot, és kezdenék egy new gamet, mikor betöltené kilép egy hibaüzenettel. mit csináljak?
segítsen vki!
Serpa
azok nem paparazzik.
szimpla fotósok.

azt hittem, olyanokra gondolsz, hogy mondjuk jönnek és 1xûen átmásznak a falon.

Eredeti.

akyyy
az sokáig tart, meg minek vannak a forgatókönyv írók???

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

smici
írj saját forgatókönyvet

Úgy érzed nyomott vagy?

akyyy
mivel tudom elérni azt, hogy a jeleneteket scifinél ne a tengertpartos és 'autós' díszletnél vegyék fel, valamint az akciósat ne a westervárosba és kocsmába, hanem monjduk a scifinél a másodosztályú sartrekes hajón, vagy az akcka városbam játszódjon! ha már drága pénzért felépítem azokat a színhelyeket!

akyyy
eredeti játékod van vagy letöltötted a netrõl?

Hogyan kell aktiválni a játékot? Mer' belépek az online-ra, kiírja, hogy van 25 MB tárhelyem filmeknek. De még se stúdiónevet, se semmit nem adtam meg. És úgy tudom, valahogy valami aktiválás is kell. Na, ez hogyan mûködik?

Kit--Kat
HMMMM. Tehát harmadannyi emberrel csináltál 2x olyan bevételû filmet?:o Milliós bevételt az 50es években már??? Akkor lehet pár színészt le kell passzolnom. A kérdésem a következõ, ha kevés a sznészed és elkezdenek kiöregedni, rögtön jön a helyére az állásért?

Hmuda
Jah. Túl sok a gázsi és kevés a film. Nekem volt egy rendezõm és három szinészem meg pár extrám. Kevés filmet csináltam, de azok mint milliós bevételt produkáltak.

Kit--Kat
Nekem már 8-9 színészem van és 3 rendezõm, akkor ez lehet a gond???

Hmuda
Nem szabad nagy szinészgárdát tartani, az kész öngyilkosság. Maimum 2 rendezõ és maximum 5 szinész, bár személy szerint én még ezt is soknak tartom. Ha jól csinálod akkor hamarosan beindul a pénzcsináló gépezet.

TIBI
<#wave>
Segített valamit, amit írtam?Egyébként a Windows Media Player 10-es verziója van a gépemen+DivX,Xvid,Quicktime és a K-Lite Codec Pack, mivel ez utóbbi nélkül nem hajlandó - állítólag - elindulni a Pro Evolution Soccer 3.Ezekkel egyébként egyszer sem volt gondom az utóbbi idõben egyetlen progival sem.Szerinted K-Lite bekavarhat?

^^

Hmuda
Maradnak szinészek. Ha valaki egyszer szinész lett, akkor abból már nem lesz extra.

akyyy
akkor azt már megszereztem😊

amugy nemotm nálad mi lehet a probléma. esetleg tedd fel a win. media player legujabb változatát, és a csúnya codecceket szedd le agéprõl