6506
The Movies & Stunt Effects
-
#5025 Szevasztok!
Lenne egy kérdésem! Azt szeretném kérdezni, hogy lehet e animációt a filmbe tenni? Én már 2005-ben járok de semi ilyesmit nem találtam. Pedig még a Bonusz Disk is megvan!
Előre is köszönöm! -
#5024 namost vagy csinálod a tucatfilmeket sok sztárral vagy a minőségit kevéssel, itt ez a lényeg csak :) -
#5023 Nektek egyszerre hány színészetek van csak úgy kb. Mert nekem most egyszerre van nyolc sztárom és egyszerre forgatok általában két filmet csak nagyon nehéz az összesre figyelni. Csak azért kérdezem mert valamelyik képen láttam hogy 1982-ben csak 4 sztárja van én meg csak a 70-es években járok -
#5022 orig? -
#5021 http://themovies.uw.hu/ oldal mikor lessz jó? :) -
#5020 -
ceas #5019 Sziasztok
Most probálnám csak ki a játékot, de az installnál valami nagy gáz van. Elindítom, installálgat 15 percig, kéri be a lemezeket, közben rakja is a gamét fel, a végén visszakéri az 1. lemezt, aztán az install képernyő eltünik és semmi, a játék nincs sehol:P Valami megoldás esetleg? -
#5018 #5009
;) -
#5017 #5007 erre tudja valaki a választ? -
#5016 elég furcsán fogalmazott. -
#5015 Én arra gondoltam, hogy modok alatt úgyis a propshopos cuccokat érti, mert a síma modokat akárki akármikor elérheti egy ki minimális gugli használat után. -
#5014 van olyan mod? -
#5013 Ez jelenleg lehetetlen, mert az extra cuccok letötlése és installálása a játékon belül történik, és fogalmam sincs, hogyan lehet ezt kijátszani. -
#5012 Ha hülyeségről van szó, akkor a LH fórum tagjai verhetetlenek...
-
#5011 Köszi! -
lukacspeti #5010 HMUDA pls tedd fel valahova a a sok jelentkező modot :) és linkeld be :) THX -
#5009 #5004: középső gomb.
#5005: újrakezded.
#5007: azt, hogy hanyadikak a ranglistán.
-
#5008 akkor újra kel építkeznem.
mellesleg az ott beállítható beállítások kontrétan mire jók? nincs leírva vhol?:$ nem aakarok megitn ugyanabba ahibába esni, hogy most is elindítottam, szépen felépítettem az alapvető cumókat, erre tök felesleges volt:(
trailereket is hiába tettem bele, felvittem ahogy csak tudtam, hozzárendelek egy sztárt, és nem lesz semmitől se jobb kedve. -
#5007 mi jelent a sztároknál és a kiadott filmeknél a bal felső sarokban a sárga csillagos szám? -
#5006 új sandbox?:) -
#5005 ha standvoxba elindítottam egy játékot, de beállítotam vélelenül, hogy ne legyen forgatás, hanem egyből kész afilm, mivel lehetne megcsinálni hogy legyen forgatás?:ð -
#5004 mivel is lehet forgatni a kamera nézetet? -
#5003 köszi
ezek szerint az náluk nem bug hogy alig jön állásra jelentkező a felvételi helyekre :) -
#5002 Fixes
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Performance issues on Minimum Specification machines have been resolved.
- Stability on low end Athlon(TM) processors has been improved.
- Post Production had a number of issues fixed to aid user interaction and avoid player confusion.
- Audio echo during Post Production has been removed, and general stability of this screen is improved.
- Stars retirement ages now work as intended when saving and loading a game while shooting a film.
- Some scenes have been updated to address issues with clipping, props and set objects.
- Some movie scenes have been updated to ensure they would finish filming in the lot.
- Placeholder text has been changed to final text.
- Saving StarMaker(TM) and The Movies(TM) on Non-English Operating Systems has been improved.
- Saving a game while a Star is in surgery now functions as intended.
- Overall stabilty has been improved.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Changes
- Players can now record more pieces of custom audio in Post Production.
- The game will now check the space available in the users My Documents directory to ensure there is
enough space to run the game.
- Online connectivity now correctly handles situations where players had no internet connection. -
#5001 azt le tudnád írni hogy mit javít? -
#5000 "The Movies 1.1 patch will allow owners of the game to access the PropShop..."
Hozáadta a játékhoz a PropShopot, mert a patch nélkül nem lenne elérhető. Ha nincs fent a patch akkor a propshopban vásárolt cuccokat a játék nem tudja leszedni magának, márpedig csak az ingame letöltés az egyetlen lehetősége annak, hogy beszerezzük a vásárolt cuccokat. -
#4999 Ez nem ad propshopot. A kettő teljesen külön dolog, csak majdnem egyszerre jöttek ki. Tecnikai dolgokat javít a patch egyenlőre csak. -
#4998 ez az 1.1-es peccs javít is valamit vagy csak a propshopot adja hozzá? -
#4997 Hmm??? -
zizzenet #4996 Jé, olvastam egy kérdést, ami mindenkinek szól, megragadnám az alkalmat és elsőként válaszolnék . Lehet díszletet másolni filmkészítéskor. Egyszerűen el kell húzni a mintát a kívánt jelenetre. Ha ott üres a díszlet ikonja vagy azonos típusú a forrással, minden másolódik. Hasznos dolog. -
zizzenet #4995 Kérdés a köznek: tudjátok-e, hogyan lehet egy díszlet adott állapotát az aktuális beállításokkal (fények, háttér, behelyezett tárgyak stb.) egy másik jelenetbe átmásolni? -
#4994 Kíváncsi leszek hogy ezek a propshopos cuccok mikor lesznek feltörve. szerintem már nem kell sokat várni :D
Egyébként nem sok értelmét látom ennek a "wild west traveling vehicle" setnek. nem sok külömbség lehet a simától... -
#4993 Reklámot csinálsz neki. -
#4992 Ha beteszem a forgatókönyvet vagy a filmet vagy akármit berakok a PR-be(Publicity Office) akkor mit csinál vele?
S miért jelenik meg a bemutató kockában PénzKockák? -
#4991 Hi! Nekem tetszik amit irtal! :) -
#4990 Kellemes olvasgatást.
Kéretik úgy kezelni a dolgot, hogy ez éltem első komolyabb játékértékelő cikke... -
#4989 Bocs az első sór végére: ? -
#4988 Csak eredeti játékkal lehet, mivel a hivatalos oldalon lefoglalod a cuccot, amit a játék érzékel és automatikusan leszedi magának.
Ezért nem is működne az FTP-re felpakolás, mert nincs külön letölthető zip/exe/akármi file, hanem a játék saját magának szedi le a netről és szépen berakja magának. -
#4987 Felrakod az FTP-re(ha van, de legyen!)
Köszi.
Jah és készül az új filmem:
A Vörösbolygó
Várható: 2005/Dec/17 vagy 18 -
#4986 Tudom, csa úgy megkérdeztem.
Alsó sór!