6506
The Movies & Stunt Effects
  • Hmuda
    The Propshop is where you can spend virtual credits earned from your uploaded movies on new downloadable content for your game!
  • bricsi01
    S ezért reálban kell fizetni?
    Vagy ehez kéne eredeti játék aminek van nettárhelye a filmekhez.
  • Hmuda
    PropShop cucc.
  • bricsi01
    Helló!

Mit fizettél, bocs csak én ilyet nem találtam a gaméban.
  • zizzenet
    Nem is vártok szerteágazó sztorit, én azon a filmen is jól szórakoztam, amiben két ember beszélgetett, majd az egyik eldobott egy banánhéjat, mire egy haramdik jött és elcsúszott rajta, végül az előbbiek ezért őt kinevették. Ilyenek nekem pont elegendők, csak legyen egy kicsit változatos.
    Elég kiábrándító így, hogy nyolcadszorra látom ugyanazt a filmet és a kritika még csak meg sem említi, hogy déjá-vu érzése volna. Szerintem annyira homogén, összetett a játék, hogy ezt a bakit én (épp emiatt) kirívónak érzem. Ha valóban így van.
  • Hmuda
    Ha filmeket akarsz nézni, akkor arra ott a TMO. A játékban inkább a tycoon részre kellene koncentrálni, mert egy gép generálta mozi SOHA nem lesz olyan szintű, mintha egy ember csinálná meg. Ami a játékban most van filmkészítő AI, az pont megfelel a célnak: néha összehoz egy két vicces filmet, de senki ne várjon tőle szerteágazó cselekménynel megáldott szupermozit.

Vannak az AMM-ben is látható sémák, arra rápakolja a jeleneteket és kész. Nem is kell ennél több.
  • zizzenet
    Mert azért lehetne kicsit változatosabb. Nem biztos, hogy minden filmet én akarok megcsinálni, ugyanakkor egy film minőségét szívesen látnám élőben is. Tehát, ha már mozi, szórakoztathatna engem a játék program által generált filmekkel. A történet generálásának logikája olyan szinten, amire ennek a játéknak szüksége van, megvalósítható (pláne, hogy a játék feltehetőleg hasonló logikát (is) használ egy film kiértékeléselor).
  • Hmuda
    De miért baj az, hogy egy alapvetően gép által generált film, aminek semmi jelentősége nincs, csak az ingame pénzszerzés, ugyanazt a sémát használja?
  • akyyy
    hát, elg szokszor ugyanazok, ugyanazt a díszlete használják, nemjó:(
  • zizzenet
    A szívedben és a lelkedben, a pepecseléshez pedig a játékban, bal oldalt.
  • zizzenet
    És neked is ugyanaz a sztori minden filmben?
  • Hmuda
    A fene egye meg, rászántam még 2000-et egy karácsonyfára...
  • Hmuda
    The Propshop is where you can spend virtual credits earned from your uploaded movies on new downloadable content for your game!
  • z0ty #4972
    és ezek a menüpontok hol vannak -.-
  • Hmuda
    2500 kreditembe került, de nagyon tuti. :-)

• akyyy
    én is ezzel szenvedek!:( ott a városi diszlet meg midnen, de sose használják :(
  • Hmuda
    IIIGEEEN!

Végre beindult a propshop. Alig van lóvém, szóval csak egy télapó rucit vettem. :-)
  • AnuluWork #4968
    Sokszor írtátok, most már megkérdezem: Mi is pontosan ez a Propshop?

(Egész héten melóztam, mire hazaértem, már majdnem elaludtam ...)
  • smici
    én csak comedy-t iratok, és sosem nézem meg a filmeket, szal passz :c
  • zizzenet
    Hadd kérdezzem meg azokat, akik viszonylag sok filmet íratnak a gépi forgatókönyvírókkal: nálatok is folyton ugyanazt a néhány sztorit írják meg? Esetleg a helyszíneket változtatva. Vagy csak én szenvedek ettől a hihetetlen monotonitástól? (Tíz-tizenöt film egyazon három sztori valamelyikével, egy műfajon belül néha négy-öt egymás után pontosan ugyanazzal a történettel. Kezd rém unalmassá válni, de szerintem ennyire nem lehet gány a játék ezen része).
  • zizzenet
    Kitartással, gondoskodással, szívvel, szeretettel, lélekkel, és főleg pepecseléssel.
  • z0ty #4964
    Üdv, biztos megköveztek, gondolom már 432431423412-en kérdezték, de.
    Szóval, a játék legelején tartok, kb 4 scriptelt filmet csináltam meg eddig, és most szereztem meg a -nemtomanevét- .. szal azt, ahol én rakhatom össze a filmet.
    Igazából ennek semmi köze ahhoz, amit kérdezni fogok, de mind1 :D Tehát: A rendező "kedv-vonala" miért alacsony?:D Először is a fizetése miatt sírt, megemeltem. Szerintem az lehet a baja, hogy csak egy scriptírásnyi időt hagyok neki pihenésnek, vagy nemtom... Elég stresszes. Jaigen, még 2 assistant-ot is kapott, de ez se vidította fel. Szal a kérdésem: Hogy lehet a "sztárokat" és a rendezőt boldoggá és kipihentté tenni (lehetőleg úgy, hogy ne kelljen rehabra menniük:D)? Előre is kösz.
  • PLackó
    gamecopyworld-on
  • akyyy
    merre van ez a crack?:) feltettem a patchot, ha minden jól megy , most már nem lesz ennyie akadozos ajátéák, és ujra jászhatok , ugy mint régen..mikor még szórakoztatott, és nem bosszankodtam hogy de lassú, és akkor csak kiborulok:D
  • lukacspeti
    thx
  • juharfalvi
    "adjatok egy működő linket ahonnan le tudom tölteni azt a modot hogy jöjjenek a jelentkezők..."

A honlapomra majd nézz fel pár napon belül, oda felrakom a módosító fájlokat!

• PLackó
    már van crack az 1.1-hez.
  • lukacspeti
    hello!
    Legyetek szívesek és adjatok egy működő linket ahonnan le tudom tölteni azt a modot hogy jöjjenek a jelentkezők mert tök üresek az irodák meg minden. Köszi szépen. jó az is elkülditek mailben thx még 1x
  • zizzenet
    Aham, köszi a válaszokat. Egyelőre a harmadik szintű irodám van meg, abban gyártom a három csillagos forgatókönyveket.
    Kíváncsi vagyok, a többi iroda milyen filmeket csinál majd.
    Egyébként mennyiben befolyásolja egy író készsége a forgatókönyv minőségét, illetve a film történetének összetettségét?
  • Hmuda
    Nem lehet növelni az időtartamot. Ha minden sciprtből ki akarod hozni a maximumot akkor azt csak az AMM-el tudod 100%-os biztonságal megtenni.
  • Fenrir
    a forgatóköny író irodák szintje is meghatározza hogy milyen lehet max, miután onnan kijött a script már csak a színészekkel tudod befolyásolni (meg PR-ral a végén)
  • zizzenet
    Azt írja a hivatalos FAQ, hogy amikor elkezdenek dolgozni a forgatókönyvön, megjelenik egy "csillag-minősítés", ami az írás folyamán nő. Minél többet dolgoznak rajta, annál magasabb lesz ez a forgatókönyv színvonala. Lehet azt valahogy szabályozni, meddig dolgozzanak rajta? Avagy minden "Script Office" a fejlettségétől függően fix időt biztosít a film megírására, és ez az idő határozza meg egy iroda fejlettségét? Vagy ez azt jelenti, hogy mielőtt a kis fehér csík a végére érne, már kivehetem a forgatókönyvet a kezükből, azt' lesz, amilyen lesz? Szóval hogyan van ez?
  • Sheke
    naon jó gém nekem naon teccik csak kicsit nehéz de naon örülök hoig megvan!!!!
  • Hmuda
    Nem, Woody-val. Sam nem is igazán dev, csak mint ahogy ő mondja: "Community Pet". :-)
  • Serpa
    Sammel? :)
  • Hmuda
    Végülis fizikailag tényleg "levegőben" van, de sajna majd csak nyáron kapom kézhez őket... :-(
  • Malakai
    Hehe.. ^_^
    Hogyha lesznek modolási lehetőségek, akkor én is megrendelem vhonnan külföldről (hacsaknem addig neadjisten az itthoninak is lemegy az ára, bár remélem nem kell addig várni)...
    Tudom, lehet hülyeség tőllem, hogy ettől teszem függővé. :/
  • Hmuda
    Megbeszéltem az egyik devvel. Érdekesnek találja a módszert, de amíg a kulcs eredeti, egy szavuk sincs.
  • Malakai
    Hát imátkozz, hogy nem bannolják a kulcsod, hogyha detektálja az ingame propshop, hogy crackelt a game. :P
  • Serpa
    még a "levegőben" van :)