6506
The Movies & Stunt Effects
-
#5065 Segícccs, melyiket jelölted ki? -
Oszi #5064 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!Feltelepítettem az extra cdt csak nem tudom hogyan lehet az extrákat használni elmondanátok nekem? -
#5063 Simán nem szereti a szolgáltató, ha alkönyvtárra (így filera) kívülről hivatkoznak, frissítéssel is megy, ja. -
#5062 frissítsd meg ilyenek, és nem lesz az, nemtom mi van vele:S -
#5061 index.php nélkül. -
#5060 a k... azt hol kell?:) -
#5059 de én vmi olyasmit beálítottam, hogy nincs bajuk a rendezőknek és szinészeknek, nem kell velük foglalkozni vagy mi... mert hiába van a legjobb trailerük, az marad középen... -
#5058 eza link is halott. -
#5057 tessék ide jönni
és itt a legalján kiválasztani -
#5056 a francba :C én meg azt hittem hogy mire hazaéreg, vígan lesznek vélemények -
#5055 hja aszittem leszedted :) -
#5054 sehogy, döglött a linkje -
#5053 te hogytöltötted le? me a fálj nemlétezik ehh. vagyis nekem azt irja -
#5052 Én modntam, rájöttem, hogy ezeket a filmeket tényleg érdemes 3-4 részletbe leforgatni, mer kb a harmadánál tele a töke a rendezőnek meg a színészeknek. -
#5051 Not Found
The requested URL /werkfilm.avi was not found on this server. -
#5050 Na tesséék, itt a filmemből egy kis reklám-werkfilm, tessék nézni (a minőségért előre is bocsika )
Igy készül(t)...[AVI; 10 MB] -
Neoncsoves #5049 Szevasztok! Van 4 forgatókönyvem. Kész meg minden. De azt irja hogy Need director, Rone unassigned valaki segítsen lécci!! -
lukacspeti #5048 HMUDA akkor ugy mondom hogy az a config cuccos jelentkező cheat :) -
#5047 sandboxba csinálom már, és engem marhára zavart, hogy egyből készen vannak a filmek, kell a feeling neki, hogy ahogy felveszik:) -
#5046 jóda te izé modot nemtom ianevét játszol benne. sandbox meg azért van hogy nekeljen ienekkel vacakolni. :) -
#5045 az jó :)
juteszembe leszedtem azta zombi zuhanása c. filmedet meg a másikat aza haha vagy nemtom mi hát nagyon készek :D -
#5044 de úgy meg nincs értelme szvsz, nekem így tecciik:) -
#5043 Jah, sandboxba csak összerekod a forgatókönyvet és ha beállítod akkor pikkpakk leforgatják és nem kell órákat várni, hogy végre elkészüljenek, hanem pár pillanat alatt mehet vágásra. -
#5042 én inkább majd szinkronozok persze csak ha nincs benne nöi szereplö :D
eza 8 éve készülö film ugye sandbox módba nemkell erre is várni? :)
nah valaki legyenszives valami linkel dobjob meg ahonnan letudnám szedni a gamet, free kellene ftp vagy valami csak ne smsweb. nem mintha sajnálnám sms-re a pénzt csak Szlovákiából nemlehet küldeni magyar emeltdijasra blah...
vagy esetleg ha valaki lenne olyan jó és megszánna név/jelszóval egy smsweb warez oldalhoz az szóljon privibe megköszönném!
reméllem letom vhonnan szedni mert ünnepek alatt már eredetit tuti nemtom megszerezni :( -
#5041 loál, feliratozásnál meg fogsz gebedni :p -
#5040 Na, kb. a filmem fele már le van forgatva:)
csupán 62 jelenetből ál és 8 éve készül:D
-
zizzenet #5039 Nos, ugye a filmkészítés a játékban snittekből áll, ezek a snittek alul az idősoron helyezkednek el az AMM-ben. Minden snitt egy díszletből (set) és az abban játszódó jelenetből (scene) áll. Gyakori jelenség, hogy egymás után vagy elszórva több snitt avagy jelenet is ugyanazon a helszínen játszódik. Ilyenkor hasznos dolog lenne, ha az egyszer már beállított díszletet (fényviszonyokkal, behelyezett tárgyakkal együtt) amolyan "másol-beilleszt" módszerrel többször is fel lehetne használni. A hivatalos fórumon sokat nyavalyogtak ennek hiánya miatt.
Nos, én arra hívtam fel a figyelmet, hogy ez a lehetőség nagyon is benne van a játékban, csak nem a hagyományos módszerrel, hanem a játék alapvető interakciós mechanizmusára, a vonszolásra építve érhető el.
Ha egy már meglévő snittben beállított díszletben akarsz egy új jelenetet létrehozni, fogd meg a kívánt díszlet ikonját a megfelelő snittben (a felső kép), és húzd át egy másik snittre, például egy üresre. Ha azonban van egy snitted, amiben ugyanaz a díszlet van, amit egy másikból másolni szeretnél, arra is ráhúzhatod, és ott is érvénybe lépnek az áthúzott díszlet beállításai.
Remélem, most már érthetőbb. -
#5038 esetleg tud valaki valami oldalat ahonnan direct downloaddal letölthetö?
Szlovákiában lakok szal ne smswebeset adjatok mert ettól már a hajam égnekáll :S -
#5037 hoppá :/ most nézem az oldalt ahonnan rendelni szoktam most nincs nekik :(
na akkor várhatok. -
#5036 kedden reméllem megérkezik a game hozzám is :) elöre látom egy rakás ökör filmet fogok csinálni :D -
#5035 Készülj fel, én leépítettem a filmemem alap forgatókönyvét, a jelentek 60% kivágtam a kukába, de még így is 4évig forgatták. Ez az 1 nem tetszik a játékban. -
#5034 hátmár csak holnap fogom elkezdeni, és itána még jön avágás, feliratozás, lehet szinkront is csinálok :S -
#5033 Hú. most tartok az ötödik oklevélnél. A három csillagos sztárt nagyon nehéz volt összehozni. Mosmár sejtem milyen lehet majd az öt csillagost -
#5032 majd tedd fel a filmet :) -
#5031 Helló!
please, mond el érthetöbben, mert engem is érdekelne. -
#5030 kuva jó forgatókönyvet csináltam, jöhet a forgatás!:D
-
#5029 Akkor bocs nem tudom -
ceas #5028 hát, biztonsági másolat:), mountoltam daemonnal is, alcohollal is eredmény ugyanaz, install végén a játék törlődik:P -
#5027 Most kirúgtam egy csomó sztárt és mindegyik teljesen zöld ,kevesebb pénzt költök rájuk és jobb filmeket forgatok. Kevés színésszel sokkal könyebb -
Vajda Gergely #5026 Hi
Tudtok dobni a játékhoz cheateket. Nem nekem kell az egyik haveromnak.
Thx