The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
2005ben vége van a világnak.
gondolom csak fiatalokból lehet 4 és 5 csillagos star -t összehozni.
press -t, hogy a túróba lehet maxra felvinni?
Nyugi, azért a fórumot még karban tudom tartani.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Amúgy mi kéne, mi a gond?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
5 csillagos is lesz, de olyan épület kell hozzá. (nekem eddig a legjobb script 4 és feles volt)
csak 3 csillagos script van?
Úgy érzed nyomott vagy?
Mert azt mondják hogy majd kell kapni egy Custom Script Office
nevû épületet.
Bocs hogy ilyet kérdezek. De valaki elmondaná hogy milyen hosszú ez a játék.
Vagy ez olyan hogy csinálod a filmeket és addig játszol vele mig meg nem unod.
Thx
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
A baloldalon kiválasztod a színészt (vagy rendezõt), és duplán kattintasz rá.
starokhoz nem lehet vhogy gyorsan oda ugrani?
Mindkettõ PDF-ben van, az egyik 8 oldal, ez 1.5 MB, a másik azt hiszem 28 oldal, ez 5.6 MB. Mindkettõt az alábbi helyen találtam: www.replacementdocs.com
Esetleg a magyar FAQ mellé felrakni? Valahol elérhetõvé kellene tenni. Nem szeretném mindenkinek külön-külön küldözgetni email-ben ...
Valószínûleg sort kerítek a (kivonatos) fordításra, bár PDF-et nem tudok készíteni...
HMUDA! A FAQ-ot tartalmazó oldalt nem akarod rajongói oldallá (=fan site) bõvíteni?
Úgy érzed nyomott vagy?
automata megfelezõdik a bérük a következõ díjkiosztóig?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Akkor kicsit félreérthetõ volt, amit írtam. Azt próbáltam hangsúlyozni, hogy a játék kevés angoltudással is játszható, de élvezetesebb, ha jobban tudsz angolul.
Nem értem, mire gondolsz... Két egymás után közvetlenül következõ jelenetrõl van szó és a helyszín is ugyanaz maradt (SciFi Corridor 1., ha jól emlékszem).
Egyetlen szereplõ van mindkettõben. Az elsõben valami automata fegyver van a kezében (csak zárójelben jegyzem meg, hogy nem illik az 1960-as években gyártott filmhez), a másikban meg már egy scifi pisztoly. Ezt a cserét furcsállom, szerintem egyértelmûen hiba az író részérõl.
Úgy érzed nyomott vagy?
Akor le is mondok az egész játékról. Nem tudok annyira angolul.
Na akkor szívtam. Na mindegy , majd találok valami más játékot is.
És köszi hogy szóltál.
Elképzelhetõ, hogy abban az egyik jelenetben nincs olyan fegyver, mint a másikban (ilyen problémákról már sokan beszámoltak), ellenben a fegyverhasználat ténye megmaradt. Ez esetben marad a jópont az AI-nak. Ha nincs igazam, akkor egy rosszpont.
"valamiféle "intelligencia" van beleprogramozva?"
Szerintem is a beprogramozott intelligencia a nyerõ, annál is inkább, mert nem kell okosnak lennie az írónak ahhoz, hogy megírja a forgatókönyvet. Sémák vannak, amikbõl építkezik, ahogy te is írtad: bevezetés, konfliktus, üldözés, lezárás, stb. (még egy pár hasonló).
Te meghatározod, hogy milyen mûfaj legyen (mondjuk scifi), ez alapján õ kiválaszt egy vagy több megfelelõ helyszínt.
Mondjuk azt jó lenne tudni, hogy pl. a filmben lévõ helyszínek vagy jelenetek száma, bonyolultsága függ-e attól, hogy mennyire tapasztalt a forgatókönyv írója. Valószínûleg igen, gondolom a tapasztaltabbak hosszabb vagy bonyolultabb filmeket írnak (de ez csak feltételezés).
Nekem egyébként most az tûnt fel az utómunkálatok során (PostProcessing), hogy az egyik jelenetben nem ugyanolyan kellék volt a szereplõ kezében, mint a következõ jelenetnél... (két különbözõ fegyverrõl van szó). Tehát nem tökéletes a forgatókönyv, ha ilyen durva hibák becsúsznak.
Szerintem poén lenne, ha a kritikusok ilyesmit is szóvá tennének a film értékelésekor... 😊
Azt hiszem, az egyik Tutoriálban elhangzik, hogy Hollywood-ban is hasonló szisztémát használnak a forgatókönyvek írásához.
Szóval lehet, hogy nagy mennyiségû elõre készített forgatókönyv van, ami számomra azért tûnik valószínûtlennek, mert túl nagy a variációs lehetõség, pláne, ha különbözõ díszletek között játszódik egy film, avagy valamiféle "intelligencia" van beleprogramozva. Nektek mi a véleményetek, tudomásotok errõl?
Szerintem érdemes jól tudni angolul, például jó ha érted, hogy mit mond a hangosbemondó. Úgy tudom, hogy ez szöveggel kiírva nem jelenik meg sehol, pedig néha jó lenne (pl. bemondja a nõ, hogy valamelyik forgatásnál várják a statisztákat - itt "Extrá"nak nevezik õket. Ha ezt megérted, akkor oda tudsz küldeni Extrákat máshonnan. Ha nem érted a teljes szöveget, akkor a forgatás ikonjára kattintva kiíródik méhány szóban, hogy miért áll a forgatás).
A színészek tulajdonságait, kívánságait értelmezni kell (mondjuk ez általában csak egy-egy szóval van kiírva, tehát ezt egyszerûbb megérteni).
Vannak a felsõ futó sorban hírek, amiket érdemes figyelni, mert ezek befolyásolják a nézõk érdeklõdését (a kulcsszó a cikk alján egy szóval ki van emelve - pl. "Sci-Fi +"). A cikkek néha poénosak, érdemes olvasgatni õket.
A díjak odaítélésénél jó lenne valahol elolvasni, hogy melyiknek mik a feltételei, mert ez akkor csak rövid ideig íródik ki.
Angolul tanulni érdemes!
Már gondoltam rá, hogy tõllük is megkérdem, hogy tudnak-e vmit errõl az sdk dologról, de még nem írtam. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Úgy érzed nyomott vagy?
A kitörölt maradékra meg a FAQ-ot ajánlom figyelmedbe. Én megtanultam írni, te megtanulhatnál olvasni.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
szóval nincs ötleted, hogy nálam miért nem jelenik meg?
Úgy érzed nyomott vagy?
hogy is néz ki ez a fény dolog? mit lehet állítani?
Úgy érzed nyomott vagy?