6506
The Movies & Stunt Effects
  • Kit--Kat
    Segícccs, melyiket jelölted ki?
  • Oszi
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem!Feltelepítettem az extra cdt csak nem tudom hogyan lehet az extrákat használni elmondanátok nekem?
  • Malakai
    Simán nem szereti a szolgáltató, ha alkönyvtárra (így filera) kívülről hivatkoznak, frissítéssel is megy, ja.
  • akyyy
    frissítsd meg ilyenek, és nem lesz az, nemtom mi van vele:S
  • Malakai
    index.php nélkül.
  • Kit--Kat
    a k... azt hol kell?:)
  • akyyy
    de én vmi olyasmit beálítottam, hogy nincs bajuk a rendezőknek és szinészeknek, nem kell velük foglalkozni vagy mi... mert hiába van a legjobb trailerük, az marad középen...
  • Venom
    eza link is halott.
  • akyyy
    tessék ide jönni
    és itt a legalján kiválasztani
  • akyyy
    a francba :C én meg azt hittem hogy mire hazaéreg, vígan lesznek vélemények
  • Venom
    hja aszittem leszedted :)
  • Kit--Kat
    sehogy, döglött a linkje
  • Venom
    te hogytöltötted le? me a fálj nemlétezik ehh. vagyis nekem azt irja
  • Kit--Kat
    Én modntam, rájöttem, hogy ezeket a filmeket tényleg érdemes 3-4 részletbe leforgatni, mer kb a harmadánál tele a töke a rendezőnek meg a színészeknek.
  • Venom
    Not Found

The requested URL /werkfilm.avi was not found on this server.
  • akyyy
    Na tesséék, itt a filmemből egy kis reklám-werkfilm, tessék nézni (a minőségért előre is bocsika )
    Igy készül(t)...[AVI; 10 MB]
  • Neoncsoves
    Szevasztok! Van 4 forgatókönyvem. Kész meg minden. De azt irja hogy Need director, Rone unassigned valaki segítsen lécci!!
  • lukacspeti
    HMUDA akkor ugy mondom hogy az a config cuccos jelentkező cheat :)
  • akyyy
    sandboxba csinálom már, és engem marhára zavart, hogy egyből készen vannak a filmek, kell a feeling neki, hogy ahogy felveszik:)
  • Venom
    jóda te izé modot nemtom ianevét játszol benne. sandbox meg azért van hogy nekeljen ienekkel vacakolni. :)
  • Venom
    az jó :)
    juteszembe leszedtem azta zombi zuhanása c. filmedet meg a másikat aza haha vagy nemtom mi hát nagyon készek :D
  • akyyy
    de úgy meg nincs értelme szvsz, nekem így tecciik:)
  • Hmuda
    Jah, sandboxba csak összerekod a forgatókönyvet és ha beállítod akkor pikkpakk leforgatják és nem kell órákat várni, hogy végre elkészüljenek, hanem pár pillanat alatt mehet vágásra.
  • Venom
    én inkább majd szinkronozok persze csak ha nincs benne nöi szereplö :D
    eza 8 éve készülö film ugye sandbox módba nemkell erre is várni? :)
    nah valaki legyenszives valami linkel dobjob meg ahonnan letudnám szedni a gamet, free kellene ftp vagy valami csak ne smsweb. nem mintha sajnálnám sms-re a pénzt csak Szlovákiából nemlehet küldeni magyar emeltdijasra blah...
    vagy esetleg ha valaki lenne olyan jó és megszánna név/jelszóval egy smsweb warez oldalhoz az szóljon privibe megköszönném!
    reméllem letom vhonnan szedni mert ünnepek alatt már eredetit tuti nemtom megszerezni :(
  • smici
    loál, feliratozásnál meg fogsz gebedni :p
  • akyyy
    Na, kb. a filmem fele már le van forgatva:)

csupán 62 jelenetből ál és 8 éve készül:D
  • zizzenet
    Nos, ugye a filmkészítés a játékban snittekből áll, ezek a snittek alul az idősoron helyezkednek el az AMM-ben. Minden snitt egy díszletből (set) és az abban játszódó jelenetből (scene) áll. Gyakori jelenség, hogy egymás után vagy elszórva több snitt avagy jelenet is ugyanazon a helszínen játszódik. Ilyenkor hasznos dolog lenne, ha az egyszer már beállított díszletet (fényviszonyokkal, behelyezett tárgyakkal együtt) amolyan "másol-beilleszt" módszerrel többször is fel lehetne használni. A hivatalos fórumon sokat nyavalyogtak ennek hiánya miatt.
    Nos, én arra hívtam fel a figyelmet, hogy ez a lehetőség nagyon is benne van a játékban, csak nem a hagyományos módszerrel, hanem a játék alapvető interakciós mechanizmusára, a vonszolásra építve érhető el.
    Ha egy már meglévő snittben beállított díszletben akarsz egy új jelenetet létrehozni, fogd meg a kívánt díszlet ikonját a megfelelő snittben (a felső kép), és húzd át egy másik snittre, például egy üresre. Ha azonban van egy snitted, amiben ugyanaz a díszlet van, amit egy másikból másolni szeretnél, arra is ráhúzhatod, és ott is érvénybe lépnek az áthúzott díszlet beállításai.
    Remélem, most már érthetőbb.
  • Venom
    esetleg tud valaki valami oldalat ahonnan direct downloaddal letölthetö?
    Szlovákiában lakok szal ne smswebeset adjatok mert ettól már a hajam égnekáll :S
  • Venom
    hoppá :/ most nézem az oldalt ahonnan rendelni szoktam most nincs nekik :(
    na akkor várhatok.
  • Venom
    kedden reméllem megérkezik a game hozzám is :) elöre látom egy rakás ökör filmet fogok csinálni :D
  • Kit--Kat
    Készülj fel, én leépítettem a filmemem alap forgatókönyvét, a jelentek 60% kivágtam a kukába, de még így is 4évig forgatták. Ez az 1 nem tetszik a játékban.
  • akyyy
    hátmár csak holnap fogom elkezdeni, és itána még jön avágás, feliratozás, lehet szinkront is csinálok :S
  • Gerbill
    Hú. most tartok az ötödik oklevélnél. A három csillagos sztárt nagyon nehéz volt összehozni. Mosmár sejtem milyen lehet majd az öt csillagost
  • Venom
    majd tedd fel a filmet :)
  • bricsi01
    Helló!
    please, mond el érthetöbben, mert engem is érdekelne.
  • akyyy
    kuva jó forgatókönyvet csináltam, jöhet a forgatás!:D
  • Faterx
    Akkor bocs nem tudom
  • ceas
    hát, biztonsági másolat:), mountoltam daemonnal is, alcohollal is eredmény ugyanaz, install végén a játék törlődik:P
  • Gerbill
    Most kirúgtam egy csomó sztárt és mindegyik teljesen zöld ,kevesebb pénzt költök rájuk és jobb filmeket forgatok. Kevés színésszel sokkal könyebb
  • Vajda Gergely
    Hi

Tudtok dobni a játékhoz cheateket. Nem nekem kell az egyik haveromnak.

Thx