6506
The Movies & Stunt Effects
-
#4945 Pár PP és AAM bugot, de legfontosabb az ingame Propshop elérés lesz, ha végre beüzemelik. -
#4944 és miket javít? -
#4943 Hja. Tegnap vagy mikor jött ki. Kelleni fog majd a Propshophoz, de nekem meg a törés kellene a patchez. :P -
#4942 van 1.1 ?:O -
#4941 Hosszú...az eredeti lemezek is megvannak csak "nem elérhető közelségben". -
#4940 az meg hogy lehet? :S -
#4939 Majd ha valaki talál 1.1-es törést az léci szóljon. Lehet, hogy a kulcsom eredeti, de a játék még sajna nem... -
#4938 Ez szerintem a játék egy korai stádiumából van. -
#4937 Azt a képet amin az utcában állnak az autók? -
#4936 mit nem értesz? :D -
#4935 akkor fogalmam sincs -
#4934 hmm? -
#4933 a képet a játékból szedtem ki, pontosabban az egyik .pak file-jából -
#4932 bonus disken nincs ilyen.
ez vmi mod lehet. -
#4931 #4856 -ez?
nekem megvan a bonus disk de ilyet nem találtam rajta -
#4930 Szevasztok!
Biztosan mindenki láta azt a képet lejebb (szinte az alján).
Én tudom erre a kép-re a választ! A Movies-nak van egy úgy nevezett Bonus Disk-je és ebböl van az a kép!
-
#4929 dettó :C -
#4928 Bocs, de a filmezéshez kellenek modok és nem a sztori módhoz. Jelenleg díszletek, komplett karakterek, új jelenetek (animációk) stb beimportálására nincs lehetőség. Majd ha lesz, akkor foglalkozok vele újra. -
juharfalvi #4927 "majd ha komplettebb modolási lehetőségek lesznek, akkor visszatérek rá..."
Moddolni most is lehet valamennyire, igaz, hogy nem mindent, és oda kell rá figyelni, mert az egyes modok ugyanazokat a fájlokat állítgatják...
(Valószínűleg ezen a módszeren nem fog változtatni a hivatalos patch.)
A honlapomra majd felrakok pár moddolási ötletet, amik esetleg segíthetnek néhány probléma megoldásában (pl. sztárok közötti kapcsolatok javítása, több belépő, öregedés kikapcsolása, tapasztalati szint javítása...).
-
Kabala #4926 Minden kellett hozzá ami van, mindent ki kell maxolni... -
#4925 grat. -
#4924 mi kellett még hozzá? -
Kabala #4923 NA VÉGRE!!!!
SIKERÜLT!!!!
kimaxoltam mindent és meglehet az 5 csillagos sztár!!!! -
Kabala #4922 Ilyen nincs!!!!!
Én ezt nem értem, nekem is sikerült odáig eljutnom hogy mindössze 1 kocka hiányzik , és az csak a relationshipből, de mégsem adja meg az 5 csillagot:-( -
#4921 Az csak az eredeti játékkal rendelkezőknek lesz elérhető. -
#4920 propshop se érdekel? -
#4919 Fel és végre műxik az én gépemen is. :) (Athlon 1400) -
#4918 Én most uninstalláltam, majd ha komplettebb modolási lehetőségek lesznek, akkor visszatérek rá... -
#4917 Épp annyira humoros amennyire kell, a hangulata pedig fullos. -
#4916 Helló!
Már jó!
2. film
A címet már megbántam me a 3.filmnek lenne ez a címe. -
maxius #4915 Ez mind igaz, de
stúdióépítés: nem rossz, de mért kell mindenhova decoration? idegesít
filmezés: ez 1 jó dolog, 1 rossz szavm nincs rá
rádió: Madd Dogtól hülyét kapok
filmek: ez is jó
díjkiosztó: 1 kicsit unalmas...
fejlődés: a környezet fejlődik, de a stúdió nem, mindig lehet pucolni a szemetet, ez az igazi
És hogy lehetne a Theme hospitalból pl. a fejpukkasztó szinvonalához ezeket hozzámérni? Az igazi humor volt, ez már erőltetett... -
#4914 Ebben is van tycoon (stúdióépítés, filmezés), humor (rádióshang, filmek, díjkiosztó), és fejlődés (filmkészítés, szereplő, technika és városkép fejlődés). -
#4913 Hogy ne lenne pause!!! :) -
#4912 ehh :)
én ezt szinte soha nem néztem.
thx -
SE #4911 Az 1.1 -es patch-et felrakta már vki? -
maxius #4910 Azt hiszem le kell vonnom a konklúziót:
A Movies 1 jó játék, de túl sok dologra kell figyelni, és nincs pause, és ezek elveszik az ember életkedvét is.
Azt hiszem nem mondok újat, ha az mondom, hogy nagyon hasonlít a Theme Hospitalra. A TH egy remeke játék, és még ma is szivesen játszom vele. Szivesebben mint a Movies-zal. Van benne tycoon, humor, és fejlődés...ahogy kell -
Kabala #4909 Nekem az image-ből is hiányzik 1 , pedig már beraktam többször is a makeover-be,nem tom hogy mit csináljak még -
#4908 Bazz, nekem is pont ilyen volt, csak a Trailerből hiányzott egy és nem a Relationship-ből. :P -
Kabala #4907 uhh itt van hogy mi kell az 5 csillaghoz :Úristen -
#4906 Nem. Megvan addig minden, de a maradék rewardokat fájlbuherálásal nyitottam meg.