The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
source: GS
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Frissitettem a filmem, kitöröltem belölle a fölös, megzavaró cuccokat.
És raktam még bele 1 zenét.
LiNk
juharfalvi!
nem igazán akarom elõrõl kezdeni, márcsak 2 papíros kell, de köszi.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
De, van rá megoldás. Van egy csomó konfigurációs fájl, amit ha beraksz, akkor özönlenek a jelentkezõk! (kb. 20-an állnak sorba mindenhol, és futva jönnek az újak...)
Az az egyetlen probléma vele, hogy így túl könnyû lesz a játék...<#vigyor3>#vigyor3>
Majd belenézek a fájlokba, és ha sikerül, akkor valami normális szintre beállítom a jelentkezõk számát. A kísérletezést nehezíti, hogy mindig újra kell indítani hozzá a gamét, és új játékot kell kezdeni. Feltételezem, hogy ezeket a beállító fájlokat csak induláskor olvassa be a játék.
Meglévõ mentett állás folytatását ezzel nem lehet feljavítani!
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Nem tudom.. Mindenki panaszkodik hogy kevés a jelentkezõ, szerintem ebbõl a viszonylag fix létszámból is simán ki lehet hozni egy profitképes csapatot. Csak nem kell olyan sok sztár, 2 film egyszerre történõ készítésére kell berendezkedni, ehhez való gárdával, és nagyon simán tudnak menni a dolgok. Talán extrából van nekem csak 1-2 fõs hiányom néha, ha minkét filmhez 7-7 extra kell, de egy-két fölösleges színészem van, akikkel pont nem forgatok, és õk beugranak helyettük(egyébként õk azért vannak hogy tudjam az embereket fejleszteni akiket akarok, de maradjon szereplõ a filmekhez is).
Amúgy levettem a grafikát Mediumra, hátha. Az még oké, hogy nincsenek füvek meg hiányzik néhány árnyék, de hogy a hangokat is lebutította... Levette az stúdió effekteket a rádióról, a rendezõ "action" kiáltásairól stb. Nem értem én ezt.
hogy miért?
jó kérdés.
talán túl sok mindent kell már mozgatni, "üzemeltetni".
patch talán majd javítja.
A konfig: 3 gigás Pentium proci, 1 giga memória és egy Radeon 9800 Pro videókártya (Catalyst 5.10 driver vezérli). A játékot High (és nem Best) beállításon nyomom.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Ez a "Jól van?
-Jól!
-Ez fájni fog"
szöveg elég beteg lett 😄
Elsõ filmnek nem rossz
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ez 1 mondszer.
Azt meg csak úgy figyelmeztetésként írtam, hogy ne szoljatok a szemétmeteorok miatt.
Köszi.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"Forgatókönyvkészítésnél" Van 2 gomb 1más felett amin kamera van meg jelek, de nem tudom mire való.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
akit érdekel letöltheti az adást a ludologia.hu -ról.
regelni kell.
??
A saját filmet el tudod készíteni addig, hogy a Post Production-ben megvágod és ott meg is tudod nézni, nem? Utána már csak az exportálás következik, amit a program valószínûleg megcsinál, ha létrejön a Dokumentumok alatti Movies mappában az adott nevû .wmv fájl.
Az, hogy ezt a kiexportált filmet _a Windowsban_ nem tudod megnézni, az nem a The Movies hibája, hanem a Windows-é, szerintem egy Movies patch nem fogja ezt megoldani.
A "kevés jelentkezõ" problémára van egy megoldás, de még ki kell próbálnom, hogy normál módban is mûködik-e vagy csak Sandbox módban. Ha normálban is megy, akkor megírom.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
nameg zavart hogy a jelentkezõk rohadt ritkán jöttek pedig nagyon elfért volna ember mindig, hátha ezt is javítják
amúgy most ufo aftershock-ozom
A halál csupán a kezdet...
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
Kicsit hülye kérdés de a FOOD-ot és a DRINK-et mivel tolom fel?
hülyére etetem õket de csak csúszik le.
sz'al nem a Dokumentumokba, hanem a Data / Audio / Music könyvtárba kell másolni.