6506
The Movies & Stunt Effects
  • Gerbill
    Szerintem úgy kell csinálni hogy amit fölinstallált a gépre azt folyamatosan másolod át egy másik könyvtárba.
  • Gerbill
    Az én stúdióm neve atomic films és abban a filmben amit Venom belinkelt abban is az a neve a stúdiónak.
  • Hmuda
    Kivételesen vette a fáradtságot, csak normálisan nem tanult meg olvasni.
  • Serpa
    figyu, legközelebb ide, Keresés a témában, vagy ugrás # -re:" alulra írb be amit keresel.
    nagy az esély rá, hogy így megtalálod a választ.

beírtam, hogy: assziszens, és a 7. kommentben megtaláltam a választ. #4760
  • Vajda Gergely
    Hellosztok!

A sztároknak hogy lehet adni asszisztenseket?

thx
  • Serpa
    válaszoltál rá?
    töröld magad. ;)
  • Hmuda
    Igen tudsz. Meg kell nyerned a Custom Script Office nevű épületet és ott tudod összeválogatni a neked tetsző díszleteket és jeleneteket, majd ha a filmet leforgattad, akkor a PostProduction épületben elvégezheted a szükséges apró-cseprő változtatásokat, úgymint például a feliratok, zene, vágás, renderelés, satöbbi.
    Olvasni is illene megtanulni.
  • Venom
    én már kiváncsian várom :)
  • akyyy
    Szeretném csak halkan megjegyezni hogy elkészült a filmem:)
    Sajnos fognak maradni benne hibák amiket már nemtok kijavítani. ( lehet gyakori lesz hogy gyorsan eltünik a felirat)
    De mégis szerintem meg lehet majd érteni:)

ha felkelek elindítom a kimentését, mert szerintem el fog tartani egy darabig!
    Feltöltöm és lehet véleményt mondani erről a jó hosszúra sikerült filmről:D
  • Venom
    sajna nemtudom mi lehet a gond. game az megy deamonnal nem azzal van a gond csak néhány gamenek az installja raplizhat Deamon jelenlétében.
  • ceas
    Sajna nekem továbbra is törlődik, kipróbáltam ugyan, hogy leszedem a daemon-t, nadehát semmi eredmény, ezt persze gondoltam, hiszen másnak sincs problémája a daemonnal és mégis megy a game. Hát úgy néz ki, én ezzel nem fogok játszani pedig évek óta vártam:P
  • Venom
    akkor mondjuk meg neki a frankót :)
    Greg100: olvass FAQ-ot!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hmuda
    bmikor betelhet a pohár... :-)

Visszarakom, de ezentúl ne válaszolgassatok az ilyeneknek, mert mostmár tényleg kitörlöm őket a rájuk érkezett üzenetekkel együtt (aki olvasni lusta, írni is legyen lusta).
  • Venom
    nemkell törödni a sztárok kedvével, pénzt te állitod be, nemkell megvárni mig leforgatják a filmet hanem azonnal mehet forgatókönyv után a vágó asztalra :)
    lényegében saját film csinállása miatt jó haladni nemlehet benne. évet max annyit álithatsz be ameddig másik játékmódban eljutottál. és csakaz ott megszerzett épületeket használhatod.
    FAQban vanegykis megoldás sandboxban minden feloldására nézz utánna.
  • Captain Sparrow
    a sandbox az milyen??
    Ugyanaz mint a sima játék csak te állítód be az időt meg hog mennyi pézed legyen?
    Vagy olyan hogy neemkell törődni a sztárok kedvével? az jó lenne
  • akyyy
    jah és azt hogyan, hogy van egy zene ami szól, és egy hirtelen jelenet. oda egy másik zenét szeretnék beillesztreni de ha ennem vége, térjen vissza az alap zenéhez, és folytassa azt, ezt hogy lehet megcsinálni?
  • Serpa
    mármint stresszesek?
    dobd be őket a barba vagy az étterembe.

vagy lehet nem teccik a gönc ami rajtuk van, dobd be a őket a Makeover Departmentbe.

emelj fizut, stb ...
  • Venom
    ha ezt a #5110 hozzászólásra irtad akkor az nem neked ment :D
  • smici
    nincs mit .)
  • Greg100
    Na persze Kit-Kat!
    Majd el is hiszem!
  • Venom
    segittenék csak sajna nemtudok.. kb holnap lessz meg nekem a game ha posta nem lustul be igy 24-ike elött.
    és várjuk a filmjeid! :)
  • Vajda Gergely
    Csak anyit kérdeznék hogy ha a sztárok szomorúak akkor mivel lehet felvidítani őket?
    Próbáltam azt hogy berakom az egyik lakókocsiba de annak nem mindegyik örül.

Thx.
  • Vajda Gergely
    nagyon király a game
  • Venom
    ceas? :)
  • Vajda Gergely
    megy a játék juhuuuuuuuu!
  • Venom
    naja :/
  • Serpa
    ott is durván 16kra jön ki.
  • Rip
    Nálunk is sokan mondják, hogy pl. voltam kirándulni Olaszba(n), Osztrákba, Spanyolba, stb. Én spec. rühellem. Bocs az offért.
  • Venom
    na énis mininovaról próbáltam letölteni de alig szedi 2-4kbps-el :/ pedig töltöttem már torrentröl volt olyan hogy 50-60al jött valami.
    problémára meg annyit hogy telepités közbe lödd ki a Deamon toolst vagy más CDrom emulátort ami a gépeden van mert azmiatt raplizhat az install.
    én anno Sim City-4 nem tudtam felrakni géptre hasonló okok miatt aztán kiderült hogy deamon tools zavart be.
  • ceas
    Magyarországra:), egyébként mininova-ról, 2 napba telt, szal nem fénysebesség, ettől függetlenül a gépemben található antiThemovies istentudjamicsoda megakadályozza, hogy élvezzem is a játékot, még mindig várnék tippeket a problémára:P
  • Venom
    www.brloh.sk
    tessék. és Magyarba elnézést elöbb kis betüvel irtam de akkoris Magyarba :)
  • Serpa
    "magyarba", micsoda kifejezés ez?

de attól még megnézhetem?
  • Venom
    van de Szlovákiában lakok kétlem hogy magyarba küldenének.
  • Serpa
    webes oldala van?
  • Venom
    jee imáimat meghalgatták van ott The Movies ahonnan rendelni szoktam :D megis rendelem gyorsan :)
  • Venom
    ahhoz csak trainer van sedd le a gamecopyworld.com-ról
  • FOXX supreme
    Sziasztok! Valaki tud cheat-et a játékhoz? A pénz lenne a legfontosabb nekem! előre is thx...
  • Hmuda
    A patch readme-jében mintha lett volna egy olyan bejegyzést, hogy egy-két placeholder szöveget kijavítottak, hogy azt írja ki, amit kellett volna, szóval nagyon valószinű, hogy belszól a szövegekbe.
  • Venom
    honnan szedted le ? :) wazert keresek csak azé kell :)
  • Hunnenkoenig
    Hat felraktam a patchet, ha jol emlekszem.
    Az valtoztatja a szöveg fajlt vagy csak az exe-t?

Meg lehet valahol nezni a verzioszamot?