6506
The Movies & Stunt Effects
  • akyyy
    de meg lehet oldani:)
  • Venom
    ok megtaláltam csak mégse került a filmbe mert csak egy személy ülhet benne :/
    meg kisseb gáz hogy amikor autókázás van háttér melett akkor nemlehet akármeik kocsit berakni, mondjuk ez megoldható ha kikapcsolom a kocsit és manuálisan oda pakolok egy másikat de kissé macera na nembaj.
  • Gerbill
    Nemegészen értettem amikor magyarázta hogy hogy csinálta de ha akarod majd megkérdezem tőle
  • Hmuda
    Szűrd ki azokat amikben a kocsi kellék szerepel.
  • Venom
    valaki nemtudja meik jelenet az amikor kocsi behajt a városba és elüt valakit? :D
    keresem de nemtalállom.
  • ceas
    Kipróbáltam ezt is, habár nem igazán bíztam ebben, és azt se értem, hogy a haverodnak, hogy megy így, hiszen a registry meg egyéb kitudja milyen, bejegyzések nélkül nem igazán működik a dolog, mint ahogy nem is megy. De azért kösz a tippet.
  • Gerbill
    Szerintem nincs legalábbis én nemtudok róla
  • Venom
    arra nincs valami megoldás hogy a filmet amit csinállok ne a C-re mentse hanem pl a játék mappájába?
  • Venom
    már csak azt nem értem hogy film kimentésnél minek vált átt arra a ronda render módra :/ kár hogy nemlehet kikapcsolni sokkal szebb lenne ha renderakármi nélkül 4x vonal elsimitással menne a film kimentésnél is.
  • Venom
    na végre sikerült beálitani a mikrofont :)
    kipróbáltam az ajakszinkront elég jó. majd gyártok valami ökörséget :D
  • Venom
    beszélj mikrofonba :)
    nah nekem meg mikrofon ügybe lenne kérdésem. valamiért nem szed hangot egyáltalánn a mikrofonom pedig korábban müködött. mikinek semmi baja mert másikkal is kipróbáltam és semmi valaki tudna segitteni hol mitkell beálittani winfosba hogy menjen eza vacak?
  • Gerbill
    Olyat lehet csinálni a játékban hogy a figurának akkor mozogjon a szája amikor én akarom? És ha igen hogy? Valaki légyszi mondja el. Amúgy most készül egy új filmem a hív a kötelesség (angolul Call of Duty) :)
  • Venom
    elnézést már megvan :)
  • Venom
    ööö lehet hülye kérdés de nemtaláltam választ :S irtam próbaképp egy forgató könyvet de most hova kell tenni hogy leforgassák?
  • Gerbill
    Na itt is van. Rapidshare-es. Ezt szerintem mindenki le tudja tölteni ha mégse szóljatok
  • Gerbill
    Készítettem egy enyhén gta beütésű mozit.
    Színészek:Tomy Vercetti
    Carl Johnson
    Candy Suxx
    Bár most hogy jobban belegondolok Candy egyik jelenetben sincs benne.
    Lesz folytatása is és amint feltöltöttem belinkelem
  • Gerbill
    Szerintem egy teljes CD-de engem nemnagyon érdekel mert azokat a kosztümöket sem nagyon használom ami van
  • Gerbill
    Az egyik ismerősömnek is ez volt a gondja de azt mondta úgy csinálta hogy amit már fölrakott azt átmásolta valahova. Szerintem egy próbát megér
  • Venom
    nemtom nekem most jött le a game és semmi gond nem volt installal.
  • akyyy
    pedig ő egy igazi emberről lett mintázva:D
  • ceas
    Biztos ami tuti, kipróbáltam most a daemon 4-el is, de ahogy az várható volt semmi eredmény. Install végén, registering product, aztán publishing product information és itt az install kilép, mindenféle hibaüzenet vagy bármi nélkül, game sehol, továbbra is. Esküszöm már csak az idegesít a legjobban az egészben, hogy a világon több százezren, vagy még többen, a letöltött verziót- habár nem hiszem, hogy a probléma ebből fakadna- rakták fel hiba nélkül és az egész földgolyón egyedül nálam van probléma:PP
  • Venom
    dox.hu nemérdekel mert az egyáltalán nemmegy szlovákiából :(
    mekkora kb a bónusz CD tartalma? mert ha nemtúl nagy akkor adok cimet meg jelszavat az FTP-mhez.
  • Gerbill
    A tanárnak marha jól áll a piros rúzs meg a körömfesték:)
    Az első filmeet letölthetitek itt Elég rövid, és nem is túl jó de hát nem vagyok én Spielberg
  • Gerbill
    Ja egyébként a revenge fórumát érdemes olvasgatni mert néha adnak ingyen kódokat. Csak most éppen törölték az ingyen kód témát
  • Gerbill
    A bónusz CD-n egy rakás kosztüm meg miegymás van. A revenge.dox.hu-ról le lehet tölteni csak nincs hozzá most kódom de ha lesz szólok. Márha érdekel. Amúgy még én sem töltöttem le
  • akyyy
    Tessék letölteni:)

(WMV 10 309 Kbyte)

Kritizáljátok:)
  • Venom
    mieza bónusz CD? csak mert nemtaláltam infot róla. lelehet szedni valahonnan?
  • Oszi
    Feltelepítettem a bonusz cd-t csak nem tudom a tartalmát elérni hol használhatom az extra costumeöket?Plz segítsetek!Köszi!
  • Gerbill
    Még tudok játszani tovább is csak meglepődtem hogy kiírta
  • Venom
    én nemtom pedig sokan irják y-al
  • Jim Kirk
    Fogalmam sincs, de az a "Hungaryan" valahogy nekem nem tetszik.
  • Vajda Gergely
    jó tényleg bocs
  • Serpa
    ezt direkt csinálod?

az #5197ben feleslegesen téptem a szám?
  • Vajda Gergely
    Ha a sztárjaimnak lement a drinkjük és felkiáltójel van mellettük mit csináljak?

Thx
  • smici
    kezdheted előről :P
  • Gerbill
    Most 2005-ben járok és a díjkiosztó gála után azt írta ki hogy gratulálok megcsináltad meg egy csomó szöveg, pedig még csak az 5. oklevélnél taqrtok. Tudja valaki hogy ez mit jelent?
  • Venom
    online-t netre. highet haveroknak :)
    közbe voltam postán a game nem érkezett meg :/
    nembaj készültem erre, tegnap belebotlottam egy fórumba ahol volt link a comóra tegnaptól szedem :)
  • smici
    Büntipont, mert nem olvastad el a FAQ-t :@@@@@@
  • akyyy
    Jó let afilem csak az abaj hogy 260 mega:D igaz, a legjob minősgbe csináltam, most akkor megcsinálom online-ba is. vagy annál van roszbb minőségű is???

remélem az azért nem fog ugyanenyni ideig tartani, mert ez is vagy 2 órán át ment, mire kimentette a játékből a filmet:D
  • Gerbill
    A Daemon tools 4 van fönt? Mert lehet hogy az a gond hogy régebbi verziód van