1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
-
Drizzthsz #144 Eleinte engem is zavart veszettül, de őszintén szólva szerintem jól jön. Mennyi amúgy a reális áruk a sípcsontvédőnek? Sose vettem még, mindig a "közösből" vettem el egyet meccs előtt. :-) -
#143 Favorit nincs, én most fürgében néztem egy olyat ami bokavédős, de levehető róla a bokavédő, most egy nike bokavédős van de néha zavar a bokavédő :S:S -
Drizzthsz #142 Na tényleg, sípcsontvédőben van valami favorit? Még másfél hónapig tart mire teljesen felépülök, bassza meg. :( -
#141 igen u16, min lepődtél meg?:) 16 leszek, jövőre már u19ben játszom meg ha edző akarja akkor u16ban tulkorosként :)
#138: nekem tetszik, 50%os leárazésba 17ezer, és igen legend változat :)
azthogy fémeset vegyek e meg majd edző megmondja :D -
#140 Arról nem is beszélve, ha megrúgod a saját bokádat, vagy rálépsz a lábadra. -
#139 haveromnak régebben volt egy adidas fémstoplisa,olyan,mint amilyen Zidanenak is volt,na edző mondta neki egyből,hogy ha szeretne a csapathoz jönni,először is vennie kell egy gumistoplist,két okból is:könnyendén szerezhet vele sérülést másnak,és magának is.ugyanis a fémstoplik jobban megállnak a talajon,és ahhoz elég erős boka kell,csak felnőtteknek ajánlott,könnyen el is törhet a bokája. -
#138 Én úgy tudom h mindenhol lehet játszani, csak megfelelő legyen a méret. Apám mondta, ő meg NB1es és nemzetközi partjelző volt.
Kül jól néz ki ez a cipő? árba mennyi? ez a Legend változat? állítólag ezekkel az a baj h szétvágja a bőrt az alsó rész :S -
#137 jól néz ki,és tetszik,h nem műanyag.u16?most kicsit meglepődtem :) -
#136 na ha minden igaz, és lehet játszani nb3ban u16osoknak fémstoplisban akkor pár napon belűl egy ilyent veszek :}}
-
#135 ijenhez inkább ne juss hozzá:D eszméletlen hamar szétment nekem is :\
tiempot vegyél azajoa :} -
#134 garit ,max:D -
#133 hátkb :D -
fenomen18 #132 Szeva srácok!!!Nem tudjavalaki véletlenül hogy a Mercurial Vapor csukéhoz mit adnak plusszba????Valami extra , vagy táska,estleg valami tisztitó szett!!!!
-
#131 a kinai piacon vagy Jozsef varosban
-
#130 csak azert kerdeztem ilyen ertelmetlen dolgot mert egy romaniai kis varosban elek a hatar mellett es erre nincscsenek puma adidas .....
boltok na pa (nagyon vagany)
-
#129 Szerintem bizonyos Puma boltokban hozzá lehet jutni, de azt nem tudjuk, hogy mennyire szuper cipő, a technikai megoldásokról nem esett szó. -
#128 Hol lehet ilyen szuper cipohoz hoza jutni????????????
-
#127 nem
-
#126 és ki nem szarja le hogy néz ki? nem azt nézik , hanem azt hogy tudsz-e focizni.. amúgy elöször én is azt mondtam hogy szarul néz ki ...de miután felvettem egyből megtaláltam az ideált... Amúgy volt már a lábadon Copa? -
#125 igyvan, bár nekem teremben van ilyen fekete, meg egy fehér-kék(annak már lukas a talpa a beton miatt:D, de ien jo idöben lehet hasznalni,nem azik be-.-)fehér-piros rulez -
#124 sztem olyannyira leszarja a színét :) -
#123 ja ez télleg jó csak fehér-piros színösszeállításban -
#122 na pumám szétszakadt 1 honap után, ezt vettem helyette, kurvajó :o)
-
#121 Megnéztem ma nike boltba, van 17ért és 25ért, a 25ös rendes air zoomos, az nan fasza csak én 3hónapja vettem stoplist... -
#120 Ez 17000 ezer?
Nike Total 90 Laser Firm Ground Football Boots - Yellow Zest/Black
Price: £120.00 -
#119 16-17000 ha jól láttam. -
#118 Van már ? akk holnap megnézem :D mien árban vannak? nem a legdrágábbra gondoltam :D [ pécsi vok énis ^^ ] -
#117 Ja lehet, Pécsen a Nike boltban például. -
#116 Ilyet lehet valahol venni?
-
Drizzthsz #115 Ugyqan elvileg csak cipő topic, de sípcsontvédőről szeretnék kérni tanácsot. Sérülésmegelőzésre melyik a legjobb?
Hollandiában másfél hete egy egyetemi focitornán eltört a sípcsontom, legközelebb a legjobb cuccokat szeretném felkapni ami a védettséget illeti, az ár nem számít. Mondjuk most is volt rajtam védő, másképp ugye fel sem enged a bíró. :( Na mind1. -
#114 nekem se jött le Nike cipő alja -
#113 Nekem eddig 4 Nike cipőm volt és egyik talpa se jött le, pedig gyepáltam rendesen. -
koTOM #112 a nike cipők talpa szar, mindig lejön -
koTOM #111 van itt valaki? -
koTOM #110 szasztok
-
#109 És a #105-re valaki esetleg? -
#108 Szerintem ez pont középkategóriás, de ha nem akkot javítsatok ki. -
#107 Jól néz ki. Ez ilyen 20k alatti, vagy 40k fölötti kategória? -
#106 Na végülis ez lesz a következő cipőm.Supremacy Air Zoom nagyon tetszik!!!
-
#105 Sziasztok!
Egy technikai jellegű kérdésem lenne.
A Pumánál ezek a vékony, vászonszerű anyagból készült cipők miben különböznek a hagyományos, vastagabb anyagúaktól, amiket más gyártók is gyártanak?
Tavaly vettem a VB idején egy ilyen Pelé által reklámozott vékony anyagú fűmintás cipőt, ami mostanra szakadt szét, és sokat filóztam, hogy újra ilyen legyen vagy egy hagyományos.
Köszi előre is.