Focicipők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha minden igaz szombaton tudok menni teremcipõt venni nyiregyre,és még fogalmam sincs hogy milyen cipõt vegyek, nem akarok ránézésre választani..
ahogy hallottam a teremcipõkbõl a Joma,Adidas ok strapabírok.
Niket nem akarok mert T90 III m volt kb háromnegyed évig aztán kaputt
pedig igen jó cipõ
szal amire gondoltam Jomák közül, vagy adidasokba..esetleg +absolute ?
meg még ha valaki tudná hogy mi az adidas + absolute pl wht gld nak vagy más színbe lévõ változatnak a reál ára akkor megírhatná thx
ezek csak gondolatok, szóval nem 100% biztos, de én így hiszem:
a különbség gondolom hogy az jobb anyagból van csinálva, masszívabb.
ha a talpát megnézed mindkettõnek akkor szemmel láthatóan a Laser nek van masszívabb, (de kitudja, lehet az olcsobb még jobban bírja)
meg így szemmel nem felfedezhetõ, de ha jól vélem akkor a Strike fg nek a 90es fekete felülete nem eggyezik meg a laser felületével, márha nagyon jól megnézed mindkettõnél (bár ezt élõbe lenne jobb..) akkor mintha a Lasernek másféle lenne..
off:
a multkor min lepõdtél meg mikot mondtam hogy mégcsak u16ba játszom?😄
on
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
egyébként egyiket sem ismerem,de sztem ne FG-t vegyél(ha csak nem olyan jól játszol),a magyar pályák 95%-ára HG kéne,mert itt Mo-n eléggé keménytalajú pályák vannak.
ReaL MaDRid x siempre
HIP-HOP ARAD
Láttam két cipõt megtudnatok mondani a mi a különbésg a kettõ között egyiknek az a neve hogy:Nike Total90 Strike FG
ez 25,000 ugyanolyan mint a lent emlittt csak fekete.
A Másik meg ez: Total 90 Laser FG ez a nagy cipõ,amit mindehol reklámoznak sárga-feketében bár ahogy elnéze ma 2 cipõt árba több az utobbi.Megtudnátok mondani miért?Azért mert Wayne Rooney is ebbe nyomja?😄 Köszi minden hozzáértõ választ.
na majd kiderül.. azért remélem beválik.
ha bolond ha nem, de csak azért ezt választottam és nem a predatort, mert eddig világ életembe total 90 teremcipõim voltak😄 és kurvára szeretem😄 bár terem+beton kombináció használatba nem sokáig bírja..
amúgy meg örüljél,hogy cipõre kapsz garit 😄 jó,mondjuk adidas,nike boltokban alap...
ReaL MaDRid x siempre
de most ezt a cipõt amit nemrég linkeltem, kereken egy 10esért megtudom kapni boltból baráti alapon, szerintem annyit már megér + fél év garancia de hát az ***... még hezitálok, de ha minden igaz sikerül megbeszélnem vele hogyha féléven belül valami gond lessz vele akkor cseréljbe be egy predatorra és akkor szerintem jól jártam.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
ReaL MaDRid x siempre
predatort vegyél -.-
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
olcsóbb körbe.. adidas meg esetleg predator.. de a jobbak szintén már drágábbak..
azon kívül hogy divatcipõ, más?
magyarán arra jók,hogy villogj vele.
ReaL MaDRid x siempre
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
felteszem a kérdést:divatbemutatóra mész,vagy focipályára 😛
ReaL MaDRid x siempre
16e
vélemény?
amugy tiempos ügyben arra jutottunk, bementünk éshát pont az én méretemben nemvolt sehol sem fémes. igy vettem egy fekete feér predatort oszt nyuzom amig jóa :]
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ReaL MaDRid x siempre
HIP-HOP ARAD
egy féléve vettem ezt,potom 7300ft-ért:
Most egy ilyen után kajtatok:
2hete vettem még 2 nike cipõt,egy terem(9k) ill. gumistoplisat(6k).
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
egyébként #87-ben lévõ cipõnek még mindig semmi baja,pedig te mondtad,h "nekem egy ilyen valoszinu ha edzest es mecset egyearant csinalok vele egy hetet adok neki"
pedig én is nyüstölöm.sõt,továbbmegyek:nem minden futballistának ad a szponzora minden meccsre új cipõt,pl egy Higuaínnak,vagy Wilhelmssonnak biztosan nem fognak minden meccsre,és fõleg nem minden edzésre külön csukát adni,már pedig õk is ilyet hordanak,de hát te biztosan keményebben edzel,és keményebb meccseket játszol mucsaröcsögén,vagy bánomisén hol,mint Higuaín és Wilhelmsson...
jó,persze õk is más cipõben edzenek és más cipõben nyomják a meccseket,de akkor is...hogy gondoltad te ezt most? 😄D majd pont az Adidas fog olyan csukát gyártani,ami egy hétig sem bírja...
ReaL MaDRid x siempre
HIP-HOP ARAD
Én is veszek sportszárat, 2500-3000 körül vannak adidasok és nikeok...
Amúgy arról még tud valaki valamit, hogy pl.: a sípcsontvédõ elsõ kemény részénél az a jobb, ha egy lemez az egész, vagy ha párhuzamos lemezekbõl áll?