1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
-
Drizzthsz #384 Jahh, meg az Adicore se tudom itől különbözött az Adipure-től, illetve egy kis jelen más felirat volt, meg jóval kisebb összeg az árán. -
Drizzthsz #383 Ma nézegettem, meg próbálgattam cipőket, amik benn maradtak a pakliban, azok Tiempo, Ronaldinho, Predator Absolion, meg absolado. Amúgy a Ronaldinho cipők között mi a különbség, hogy van ami 40K, meg van ami 12, s látszatra nehéz lenne megmondani. Kinézetre, meg kívülről leginkább amúgy az Adipure tetszett. Labdákkal meg még mindig töprengek. Sajna pontos ötletet nem mondott rőá "edzőbá", meg "csk" se. -
#382 biztos... -
#381 Elvileg a Swift az olyan anyagból van amivel jobban leeht csavarni de lehet hogy hülyeség. -
Drizzthsz #380 Oké, kösz, majd valahol megtapizom. :D -
#379 A T90-es Nike labdák jók nagyon sztem és 5000 kb. Azt mondjuk nem tudom, hogy mi a különbség a Swift és a Strike között:
T90 Swift
T90 Strike -
Drizzthsz #378 Tényleg, labdát milyet javasolnátok nem túl drágán, fűre, csapatnak meccslabdának? Ajándékba szánnám, azért persze az edzőt is megkérdem, de ha van valami ötlet, szívesen hallom.
-
#377 én most veszek Mercurial IV-et narancssárga-feketét, de csak terembe és 20000 forint ami kifizethető és nagyonjóóóóól néz kiii :))) van hozzá egy fekete ronaldinho-s lasztim, de most veszek kurva jó Total 90 laser II-es lasztit ami kurvajóólnéz ki , de azt nemértem T90 Laser II-es szériából minden rohadtjól néz ki (gatya, labda, mez, kapuskesztyü) de a cipőőő , áá az bűűn ronda XD -
#376 tiempo az mindig is jóvolt és jólessz :D
nekem Tiempo mezem van :D -
#375 Ez sem rossz....
a nekem is volt tiempom
meg az elso most meg
eyg R10 em van igaz
ez mind terem csuka
nem fotbal de velemenyem
csak JO a Tiempokrol..... -
#374 2 csapattársamnak van, aztmondták kényelmes
nekem most ilyen van:
-
#373 velemeny???valaki hasznalja mar?? -
#372 [IMG][/IMG] -
Drizzthsz #371 Megint lehet ffogok venni cipőt, stopplis kéne. Főleg azért, mert kaptam jutalmat, amitr csak sportszerekre lehet elkölteni. :) Szóval az érdekelne, hogy legolcsóbb helyek hol vannak Bp-n? Úgy gondolom Adidasból legolcsóbban a Borároson kapok, de pl.: Nike, vagy más hol a legolcsóbb? -
#370 kurva jól néz ki -
Drizzthsz #369 Van valahol drágább sorozatgyártott cipő? :D Gondolom azért nem sokmindenki lábán fogok ilyet látni blsz osztáklyokban. :D:D -
#368 Hali!
Nekem az első csukám egy Nike Total 90III FG volt, ez 2 évig bírta.
Most egy Adidas F10-esem van de kb fél év használat után válik az orra.
Szóval a következő csukám is Nike lesz.
Szerintem egy Total 90 Shoot FG Sárga-Fekete színben. -
#367 Kinek kell?? csak 75k :D::D:D:D::D:DD szerintem egyből beszek 6-ot a biztonság kedvéért , hogy legyen :D -
#366 jaja :D -
#365 Egy teremcipőért sok szerintem. -
#364 Na, itt már lehet kapni, de csak feketében és 25-ért...
lionsport -
Drizzthsz #363 A termet egyébként műfüvön használom, meg nagyon ritkán betonon. -
Drizzthsz #362 Hehehe, megkerestem ezt a régi hozzászólást, azóta még mindig bírja, nagyon picit a talpa és az oldala kezd elválni az egyik cipőnek, másfél éve van meg, ha jól számolom, s ebből 1 évig volt használva, fél év kényszerszünettel. Lassan viszont gondolkodok majd új cipőn is, muszáj voltam teremcipőt is venni, de nem akartam túlköltekezni, úgyhogy vettem Lancastot 4e-ért, s teljes megelégedéssel használom azt is. Szóval én se vagyok egy drága cipő fan. :) -
#361 Hát, nem tudom, ezt találtam az oldalon:
What is the International Delivery Policy?
International customers will be required by their country to pay duties and taxes before they receive their package. These rates vary by country. Please take note of this extra cost, as it is not included with your Eurosport merchandise and shipping charges. International Express typically takes from 2-3 business days to reach our customers after the order leaves our warehouse. -
#360 16 rugó nem is vészes, csak nemhiszem hogy van Mo.-n, kb mennyi lehet rendelni? -
#359 A soccer.com-on láttam, amúgy biztos lehet rendelni Mo.-ra is, de nem tudom mennyi a postaköltség. Amúgy 80 dollár.:) -
#358 Mennyi és hol lehet ilyet kapni?
Anno én is akartam F30 teremcipőt, de nem volt sehol, pedig elég jó :) -
#357 Esetleg egy ilyen? Nekem tetszik...:)
-
#356 A Mysticet néztem én is :)
Meg az új Vaporból bejövős a teremcipő, csak nem tudom mennyire strapabíró. A mostani Predatorom 1,5 éve bírja :P -
#355 nekem is olyan van mint neked csak nekem fekete sárga :D
de amugy a tiempot ajanlom, sokkal jobb az anyaga is -
#354 Nekem ilyen Absoladóm van, csak arany-fehér változatban:
Az eddigi legjobb teremcipőm, nagyon ajánom! Könnyű, kényelmes, jó a kialakítása, jól tapad hozzá a labda. Annyi hibája van csak, hogy a festék egy kicsit kopik.
Nagyon jók még a Tiempók is, de abból már inkább a Mystic-et, mert annak jobb az anyaga meg a kialakítása is. Meg van benne az az Air cucc. :)
-
#353 Igen, csak a King Execcel az a baj hogy hamar szétmegy, szétvágja a talpa a bőrt. Szerintem kicsi lett a talpa a cipőnek, vagy nekem nagy a talpam, de félévig bírta. Most elvittem cipészhez, 600 Ft-ért megcsinálta mind a 2-t, kiboxoltam és olyan mint ha új lenne :)
Jövő7en elviszem a Brasileiromat is cipészhez, az jó lesz edzőcipőnek, ne a Supremacyt meg a King Execet csesszem szét.
Teremcipőkben tapasztalatok? A mostani teremcipőm egy 2 generációval előtti Predator. Vapor teremcipőn gondolkodok, vagy egy Tiempon, azok egész jók. -
#352 Egyébként a legkényelmesebb (és talán legjobb) cipők egyértelműen azok, amik nem csicsásak és bőrből vannak... Nike Legend, Puma King Exec, Adidas Copa (vagy World Cup), újabban az adiPure. -
#351 Nekem anno egy régi T90 után felhúzni a Puma King Execet, egy álom volt kb.
De most a Supremacy után húztam fel, hát sokkal kényelmesebb a Puma. Pedig a legjobb fajta T90 a Supremacy. -
#350 amúgy most egy talaria III-am van, a Lasert és a Predatort eladtam mert kinőttem, ill. nagy volt
kép
-
#349 valami hasonlot éreztem egy Absolado -> Laser csere után :DDD -
#348 Kipróbáltam a Legendet. Hát, ez egy isteni cipő!! Sose gondoltam volna, hogy ennyire lehet érezni a különbséget egy Adidas Absolado és egy Nike Legend között... -
#347 ő az én drágaságom -
#346 akkor télleg hasonlít rá :D nekem fehér van. abban nem ég a lábam nyáron -
#345 egy egy Tiempo Legend :DDDDDDDdddd