Focicipők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
#138: nekem tetszik, 50%os leárazésba 17ezer, és igen legend változat 😊
azthogy fémeset vegyek e meg majd edzõ megmondja 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ReaL MaDRid x siempre
Kül jól néz ki ez a cipõ? árba mennyi? ez a Legend változat? állítólag ezekkel az a baj h szétvágja a bõrt az alsó rész :S
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
tiempot vegyél azajoa :}
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!
boltok na pa (nagyon vagany)
HIP-HOP ARAD
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nike Total 90 Laser Firm Ground Football Boots - Yellow Zest/Black
Price: £120.00
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Hollandiában másfél hete egy egyetemi focitornán eltört a sípcsontom, legközelebb a legjobb cuccokat szeretném felkapni ami a védettséget illeti, az ár nem számít. Mondjuk most is volt rajtam védõ, másképp ugye fel sem enged a bíró. 😞 Na mind1.
GLORY GLORY MAN UNITED
Egy technikai jellegû kérdésem lenne.
A Pumánál ezek a vékony, vászonszerû anyagból készült cipõk miben különböznek a hagyományos, vastagabb anyagúaktól, amiket más gyártók is gyártanak?
Tavaly vettem a VB idején egy ilyen Pelé által reklámozott vékony anyagú fûmintás cipõt, ami mostanra szakadt szét, és sokat filóztam, hogy újra ilyen legyen vagy egy hagyományos.
Köszi elõre is.
Szerintem is jó cipõ az air legend, de én vaport veszek:-)))))
One Love, One United!
GLORY GLORY MAN UNITED
Sajnos bezárták a Vaporos topicot, így kénytelen vagyok itt kérdezgetni.
Van ez az ebay.com.Nos innen szeretnék venni cipõt.A szállítási költséghez (Shippinghez) van írva egy számadat, ami a szállítási költség, a kérdés pedig az lenne, hogy ez csak az USA-n belülre vonatkozik vafgy kívülre?Tehát ha én ide akarok rendelni Magyarországra egy cipõt, akkor ugyanannyit kell fizetni?Elõre is kösz!
One Love, One United!