1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
-
#344 ez hasonlít a tiempora. nem? mert nekem az van és eddig nagyon faja -
#343 Hát akkor szaladj,hajrá!:) -
#342 Na, meg is jött a Legend!! Már alig várom, hogy kipróbáljam!!:P -
#341 Na igen.a nike elég sokat költ reklám,de be is jön nekik sztem -
huleee #340 Nekem az első Nike csukám volt,és azóta folyamat az van.tökéletesen megfelel:) -
#339 Vateráról! Akié volt, csak kétszer vette fel, de szűknek érezte, ezért eladja. Remélem tényleg teljesen új állapotban lesz! De még ha nem is, még akkor is megéri 12-ért...:) -
#338 Honnan szerzed ? :P
Én ma vittem egy a Puma King Execemet cipészhez, megcsinálja mert szétjött. Kedvenc cipőm, eszméletlen kényelmes. -
#337 Ha minden jól megy, akkor hétvégére lesz egy zsír új Legendem 12k-ért... Kicsit jó üzlet..?
-
botzee48 #336 akinek volt már nike mercurial veloci IC-je, az írjon róla.nekem volt régebben egy nike pace vaporom az nagyon tetszett és kivánci lennék h az új széria milyen? -
mikusmate #335 Na megvettem egy fehér Tiempo Mystic II-t... Eszméletlen kénylemes, ajánlom mindenkinek aki nem sajnál rá 17e forintot. Az előző Pumám egy nagy kalap **** ehhez képest. Ez kényelmes, jó az anyaga, nagyon jól tapad és szellőzik is benne a lábam. Szóval jó vétel volt, még szerencse, hogy lebeszéltetek a T90 teremcipőről :D -
#334 ez draga ez az oldal ami itt 119$
az az eastbay csak 80$..... -
#333 És kb mennyiért? Mert ahogy látom amerikai oldal. -
#332 Ez is jónak tűnik:
World Soccer Shop
Szállítanak külföldre is! -
rdani #331 na ez jóoldal sztem: www.justsocca.com -
rdani #330 akinek van új vapora(4) az írjonmáride pls hogy milyen
thx!! -
#329 nemtudom reklámnak számít e, de nekem van egy eladó nike azt90 laserem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!43-44es (28cm hosszu a talpbetét) fémes ezis mint a másik laserem, csak ez nagyobb és névvel van ellátva, ha valakit érdekel irhat
20k-ért odaadom,
2 meccset használt, jo állapotu -
rdani #328 akkor megpróbálok a prodirect-ről rendelni hátha sikerül -
pero001 #327 hát ja sajna :S ismerősöm is úgy csinálta hogy amerikába élnek rokonok oda megrendelte és onnan küldték el neki...de nekem ezt elfelejtette mondani :@ -
#326 "SoccerPro only accepts orders within all U.S. states."
Pedig nagyon jó árban vannak... Egy Tiempo Mystic II-t vagy egy F30.8-ast lehet rendeltem volna... -
pero001 #325 hát az oldalt nekem egyik ismerősöm ajánlott szal ezek szerint lehet ide is...legalább is remélem, cska az a baj, hogy nem nagyon tudok angolul:S
de vmikor áthívóm unokatesóm aztán lefordítunk mindent... -
rdani #324 ja és hoznak szerinted magyarországra mert és csak az amerikai államok közül bírtam választani szállítási helyet -
rdani #323 a postaköltség mennyi az fontos lenne. -
pero001 #322 hát ja nekem 25ből fog kijönni egy csuka (Nike Mercurial Talaria IV) meg egy mez és egy nadrág.Itthon meg csak a vipő lenne 25 és plussz meg 15 körül a többi...szal kurvára megéri:O -
rdani #321 húúú ezis jóhelynektűnik kiszámoltam 1 vapor 4 csak 30 000 ft-ra jön ki kezd érdekelni a dolog -
pero001 #320 szevasztok! soccerpro.com-ról szeretnék rendelni egy cipőt és abban kérném ki a véleményeteket, hogy megbízhatóak-e és hogy érdemese- innen rendelni...aki rendelet már innen akármit az írjon!előr is kössz
-
c3124c #319 hát, vkit kérjél meg akkor ha tudsz, ha nem, akkor vatera, vagy teszvesz. :) -
rdani #318 huh ez marhabonyolult + mégcsak 16 vok anyámnak + nemhiszem hogy van olyan kártyája na mind1 azé kösz -
c3124c #317 Csak arra tudják, ahol opcionálisan választható, lehet külön is nevet-számot. Nekem a vapor 25k-ba lett volna névvel-számmal-postával, csak nm volt rá plussz pénzem :s. Ugyhogy keresem a cipőgyáros ismerősöket :) -
#316 Akármilyen cipőre ráírják a nevet meg számot? Külön 3,5 ha csak envet akarok pl? :)
Köv cipőmet innen rendelem, 30ból kijövök úgy hogy kurva jó cipő névvel számmal + postaköltség. -
c3124c #315 De csak azokat érdemes nézni, amik le vannak árazva, a többi ua., mint itthon bótba :) -
c3124c #314 hali, nagyon regisztálni nem kell, csak kiválasztod melyik kell+méret, illetve hogy akarsz e rá nevet+számot( +7k).
Utána megadod az adataidat, fontos, hogy olyan legyen a bankkártyád, amit felsorolnak, vagy legyen hitelkártyád. Vagy szólni kell vkinek, akinek olyan van, én is megkértem havert, és neki utaltam át a lét. 4-6 napot irnak postára, csüt-rendeltem, hétfőn pesten volt.
Amugy meg irják, hogy európába mennyi a posta, de az első rendelésnél a kártyatulaj címére megy a cucc, később már más címre is postázzák. -
c3124c #313 hali, 15körül+posta, ami kb 4k. Ha meg többen rendelnek a posta ugye szétoszlik. Nekem haver intézte, mert nem jó a kártyám hozzá. Asszem a számot-nevet majd megoldom itthon :). -
rdani #312 úramisten lécci segítsen valaki hogyan kell regisztrálni a prodirectsoccerre és hogy mennyi míg kihozzák a cipőt+ mennyi a házhozszállítás sokkal olcsóbban a cipők mint mo-n lécci segítsetek nagyonfontoslenne előre is THX! -
botzee48 #311 meg tudnátok nekem mondani h hol tudnék venni nike air zoom control 2-t?sztem ez a legjobb teremcsuka.kösz a segítséget -
#310 A leárazottak elég jó árban vannak :)
A cipő mennyi volt? + Postaköltség ? -
c3124c #309 hali, ajánlom mindenkinek ezt az oldalt, biztos ismeritek. Csütörtökön rendeltem egy IIIas vaport, és hétfőn már itt volt.
pro direct soccer -
#308 az :D -
#307 ez szerintem csunya :/ -
#306 Ez igaz, én múltkor nem vittem cipőt edzésre véletlenül, kölcsönkaptam a szertárosét... Hát abban a cipőben edzeni...Örültem hogy vége volt az edzésnek, kényelmetlen volt, stoplik össze vissza, stb... -
Csesza #305 nem, de lehet jobban érzed magad benne és ezáltal akár jobban is focizhatsz :)
most nem a 20e és a 40e forintos cipők között van ekkora különbség, hanem a nagyon kínai és a márkás tizenx akárhány ezres cipők között