1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek

A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
  • icepick16
    ez hasonlít a tiempora. nem? mert nekem az van és eddig nagyon faja
  • mojito10
    Hát akkor szaladj,hajrá!:)
  • chelseafan
    Na, meg is jött a Legend!! Már alig várom, hogy kipróbáljam!!:P
  • mojito10
    Na igen.a nike elég sokat költ reklám,de be is jön nekik sztem
  • huleee
    Nekem az első Nike csukám volt,és azóta folyamat az van.tökéletesen megfelel:)
  • chelseafan
    Vateráról! Akié volt, csak kétszer vette fel, de szűknek érezte, ezért eladja. Remélem tényleg teljesen új állapotban lesz! De még ha nem is, még akkor is megéri 12-ért...:)
  • GTheo
    Honnan szerzed ? :P

Én ma vittem egy a Puma King Execemet cipészhez, megcsinálja mert szétjött. Kedvenc cipőm, eszméletlen kényelmes.
  • chelseafan
    Ha minden jól megy, akkor hétvégére lesz egy zsír új Legendem 12k-ért... Kicsit jó üzlet..?
  • botzee48
    akinek volt már nike mercurial veloci IC-je, az írjon róla.nekem volt régebben egy nike pace vaporom az nagyon tetszett és kivánci lennék h az új széria milyen?
  • mikusmate
    Na megvettem egy fehér Tiempo Mystic II-t... Eszméletlen kénylemes, ajánlom mindenkinek aki nem sajnál rá 17e forintot. Az előző Pumám egy nagy kalap **** ehhez képest. Ez kényelmes, jó az anyaga, nagyon jól tapad és szellőzik is benne a lábam. Szóval jó vétel volt, még szerencse, hogy lebeszéltetek a T90 teremcipőről :D
  • Divizio88
    ez draga ez az oldal ami itt 119$
    az az eastbay csak 80$.....
  • GTheo
    És kb mennyiért? Mert ahogy látom amerikai oldal.
  • chelseafan
    Ez is jónak tűnik:
    World Soccer Shop
    Szállítanak külföldre is!
  • rdani
    na ez jóoldal sztem: www.justsocca.com
  • rdani
    akinek van új vapora(4) az írjonmáride pls hogy milyen
    thx!!
  • Gunnersboy
    nemtudom reklámnak számít e, de nekem van egy eladó nike azt90 laserem

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    43-44es (28cm hosszu a talpbetét) fémes ezis mint a másik laserem, csak ez nagyobb és névvel van ellátva, ha valakit érdekel irhat

20k-ért odaadom,
    2 meccset használt, jo állapotu
  • rdani
    akkor megpróbálok a prodirect-ről rendelni hátha sikerül
  • pero001
    hát ja sajna :S ismerősöm is úgy csinálta hogy amerikába élnek rokonok oda megrendelte és onnan küldték el neki...de nekem ezt elfelejtette mondani :@
  • chelseafan
    "SoccerPro only accepts orders within all U.S. states."
    Pedig nagyon jó árban vannak... Egy Tiempo Mystic II-t vagy egy F30.8-ast lehet rendeltem volna...
  • pero001
    hát az oldalt nekem egyik ismerősöm ajánlott szal ezek szerint lehet ide is...legalább is remélem, cska az a baj, hogy nem nagyon tudok angolul:S
    de vmikor áthívóm unokatesóm aztán lefordítunk mindent...
  • rdani
    ja és hoznak szerinted magyarországra mert és csak az amerikai államok közül bírtam választani szállítási helyet
  • rdani
    a postaköltség mennyi az fontos lenne.
  • pero001
    hát ja nekem 25ből fog kijönni egy csuka (Nike Mercurial Talaria IV) meg egy mez és egy nadrág.Itthon meg csak a vipő lenne 25 és plussz meg 15 körül a többi...szal kurvára megéri:O
  • rdani
    húúú ezis jóhelynektűnik kiszámoltam 1 vapor 4 csak 30 000 ft-ra jön ki kezd érdekelni a dolog
  • pero001
    szevasztok! soccerpro.com-ról szeretnék rendelni egy cipőt és abban kérném ki a véleményeteket, hogy megbízhatóak-e és hogy érdemese- innen rendelni...aki rendelet már innen akármit az írjon!előr is kössz
  • c3124c
    hát, vkit kérjél meg akkor ha tudsz, ha nem, akkor vatera, vagy teszvesz. :)
  • rdani
    huh ez marhabonyolult + mégcsak 16 vok anyámnak + nemhiszem hogy van olyan kártyája na mind1 azé kösz
  • c3124c
    Csak arra tudják, ahol opcionálisan választható, lehet külön is nevet-számot. Nekem a vapor 25k-ba lett volna névvel-számmal-postával, csak nm volt rá plussz pénzem :s. Ugyhogy keresem a cipőgyáros ismerősöket :)
  • GTheo
    Akármilyen cipőre ráírják a nevet meg számot? Külön 3,5 ha csak envet akarok pl? :)
    Köv cipőmet innen rendelem, 30ból kijövök úgy hogy kurva jó cipő névvel számmal + postaköltség.
  • c3124c
    De csak azokat érdemes nézni, amik le vannak árazva, a többi ua., mint itthon bótba :)
  • c3124c
    hali, nagyon regisztálni nem kell, csak kiválasztod melyik kell+méret, illetve hogy akarsz e rá nevet+számot( +7k).

Utána megadod az adataidat, fontos, hogy olyan legyen a bankkártyád, amit felsorolnak, vagy legyen hitelkártyád. Vagy szólni kell vkinek, akinek olyan van, én is megkértem havert, és neki utaltam át a lét. 4-6 napot irnak postára, csüt-rendeltem, hétfőn pesten volt.

Amugy meg irják, hogy európába mennyi a posta, de az első rendelésnél a kártyatulaj címére megy a cucc, később már más címre is postázzák.
  • c3124c
    hali, 15körül+posta, ami kb 4k. Ha meg többen rendelnek a posta ugye szétoszlik. Nekem haver intézte, mert nem jó a kártyám hozzá. Asszem a számot-nevet majd megoldom itthon :).
  • rdani
    úramisten lécci segítsen valaki hogyan kell regisztrálni a prodirectsoccerre és hogy mennyi míg kihozzák a cipőt+ mennyi a házhozszállítás sokkal olcsóbban a cipők mint mo-n lécci segítsetek nagyonfontoslenne előre is THX!
  • botzee48
    meg tudnátok nekem mondani h hol tudnék venni nike air zoom control 2-t?sztem ez a legjobb teremcsuka.kösz a segítséget
  • GTheo
    A leárazottak elég jó árban vannak :)

A cipő mennyi volt? + Postaköltség ?
  • c3124c
    hali, ajánlom mindenkinek ezt az oldalt, biztos ismeritek. Csütörtökön rendeltem egy IIIas vaport, és hétfőn már itt volt.

pro direct soccer
  • Gunnersboy
    az :D
  • Jagumo
    ez szerintem csunya :/
  • GTheo
    Ez igaz, én múltkor nem vittem cipőt edzésre véletlenül, kölcsönkaptam a szertárosét... Hát abban a cipőben edzeni...Örültem hogy vége volt az edzésnek, kényelmetlen volt, stoplik össze vissza, stb...
  • Csesza
    nem, de lehet jobban érzed magad benne és ezáltal akár jobban is focizhatsz :)

most nem a 20e és a 40e forintos cipők között van ekkora különbség, hanem a nagyon kínai és a márkás tizenx akárhány ezres cipők között